E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #24.661
Günaydınlaar,hepinize hayırlı cumalar....dualarınızda benide unutmayın canlarım pazartesi doktordan randevu aldım 3lü test yapılacak kafama çok takıyorum.inşallah sağlıklıdır bebişim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Hayırlı cumalar arkadaslar
Güzel saglıklı mutlu bir gün ve haftasonu diliyorum
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Kızlar bisey soracam:uhm::uhm:
Benim gözüm 2 gündür fena halde batıyodu
Sabah bir kalktım sismiş ve kızarmıs:1shok::1shok:
Gözümün biri büyük biri kücük kalmıs ve sulanıyo:1no2::1no2:
Pratik bi çözümü olan var mı yoksa günes gözlüğünü hiç cıkarmayayım mı gözümden:roflol::roflol::roflol:
günaydın kızlar,bende mügeyi seyrediyorum yine bakalım bi gelişme varmı...
canım günaydın geçmiş olsun,çiğ patates halkasını kapa canım gözüne bi yarım saat tut,gözdeki kanlanmayı alıyor diye biliyorum...
Hayırlı cumalar arkadaslar
Güzel saglıklı mutlu bir gün ve haftasonu diliyorum
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Kızlar bisey soracam:uhm::uhm:
Benim gözüm 2 gündür fena halde batıyodu
Sabah bir kalktım sismiş ve kızarmıs:1shok::1shok:
Gözümün biri büyük biri kücük kalmıs ve sulanıyo:1no2::1no2:
Pratik bi çözümü olan var mı yoksa günes gözlüğünü hiç cıkarmayayım mı gözümden:roflol::roflol::roflol:
herkese gunaydınlar
hayırlı cumalar olsun ınsaallah
nasılsınız bakalım?keyıfler yerındedır ınsaallah.
sabahtan tum ıslerımı hallettım kahvaltı sonrası da ders yapacagım son gun bır gozden gezdırme yapayım dıye dusunuyorum
herkese guzel bır gun olsun ınsaallah meleklerımı vede sızlerı cok cok opuyorum
herkese gunaydınlar
sabahtan tum ıslerımı hallettım kahvaltı sonrası da ders yapacagım son gun bır gozden gezdırme yapayım dıye dusunuyorum
canım benim günaydın
bugün ders çalışma dinlen biraz canım ŞenizŞenizŞeniz
günaydın melek anneleri
hayırlı cumalar
iyisinizdir inşallah hepiniz a.s.
günaydın minkçim son gün ders çalışma bence
kafanı daha çok karıştırırsın
sen çok çalıştın inşallah rabbim de karşılığını vericek :Saruboceq:
Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve benim için razı olduğun şeyi bana sevdir; üzerime indirdiğin (musibet)i bana kolaylaştır; geçmişteki pisliklerimden beni temizle; eski kötülüklerimin üzerimdeki izlerini sil; sağlığın tatlılığını bana göster; selametin serinliğini bana tattır ve hastalığımdan çıkışımı affına, düşüşümden kalkışımı bağışlamana, üzüntümden kurtuluşumu sevincine, bu zorluğu aşmamı genişliğe yönelik kıl.hak etmesemde içimdeki isteklerimi bana kolaylaştır . Hiç kuşkusuz sen, karşılıksız iyilik yapan, hakketmeden nimet veren, çok bağışta bulunan, büyüklük ve yücelik sahibi kerimsin.
Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle, israfa ve ihtiyaçtan fazla tüketime karşı beni koru; gideri gelire göre ayarlamayı bana öğret; lütfunla beni savurganlıktan koru; rızkımı helal yollardan ver; harcamamı iyilik kapılarına yönelt; gu-rur ve kibir getirecek, zulme sürükleyecek, taşkınlığa sebep olacak malı benden al.
hepinizin cuması mübarek olsunnn
son bır gozden gezdırme yapayım dıyorum sekercıgım cok yormadan kendımı gunduz calısacagım aksam erken yatacagım.yarın sınav sonrasıda pazar gunku derse calısacagım ıcın uykumu almam lazım.
sen nasılsın canım benım keyıfler ıyıdır ınsaallah vadıyı ızlemedınmı kısssss:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve benim için razı olduğun şeyi bana sevdir; üzerime indirdiğin (musibet)i bana kolaylaştır; geçmişteki pisliklerimden beni temizle; eski kötülüklerimin üzerimdeki izlerini sil; sağlığın tatlılığını bana göster; selametin serinliğini bana tattır ve hastalığımdan çıkışımı affına, düşüşümden kalkışımı bağışlamana, üzüntümden kurtuluşumu sevincine, bu zorluğu aşmamı genişliğe yönelik kıl.hak etmesemde içimdeki isteklerimi bana kolaylaştır . Hiç kuşkusuz sen, karşılıksız iyilik yapan, hakketmeden nimet veren, çok bağışta bulunan, büyüklük ve yücelik sahibi kerimsin.
Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle, israfa ve ihtiyaçtan fazla tüketime karşı beni koru; gideri gelire göre ayarlamayı bana öğret; lütfunla beni savurganlıktan koru; rızkımı helal yollardan ver; harcamamı iyilik kapılarına yönelt; gu-rur ve kibir getirecek, zulme sürükleyecek, taşkınlığa sebep olacak malı benden al.
günaydın kızlar,bende mügeyi seyrediyorum yine bakalım bi gelişme varmı...
canım günaydın geçmiş olsun,çiğ patates halkasını kapa canım gözüne bi yarım saat tut,gözdeki kanlanmayı alıyor diye biliyorum...
günaydın,hayırlı cumalar canım,gözükmüyosun bayadır yoksa benmi denk gelmedim nasılsın hayatım
geçmiş olsun canım,talyanın önerisini dene canım belki faydası olur
günaydın hayırlı cumalar,bende mügeyi izliyorum.bi yanadan size cevap yazıyorum bi yandanda can kulağı ile onları dinliyorum
allahtan ps yle tv aynı odada sırnaşık şey
geçmiş olsun canım gözün alerji olmuş sanırım çünkü benimde bu aylarda çok sık olur.kaynanmış ılınmış suya beyaz tülbentle gözüne masaj yapabilirsin canım bana doktor söylemişti eğer geçmezse sakın ihmal etme hemen göz doktoruna git çünkü ilerledikçe daha kötü oluyor.
belınay canım benım merak etme canım ınsaallah guzel cıkacak sonuclar bu kadar sorun yapma bebegını strese sokma yafrum
gulzeynom canım benım gecmıs olsun neden oldu acaba pratık cozum yerıne nedenını bır bul canım allah korusun mıkrobık olabılır ılerlemesın dr gorun bence bır.gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum
demlenmıs cayla pansuman da ıyı gelıyor dene bır ıstersen
herkese gunaydınlar
günaydın melek anneleri
hayırlı cumalar
iyisinizdir inşallah hepiniz a.s.
ben kahvaltı molasına çıkıyorum mola bitince gelirim inş:)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?