Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

belınay bebegım begumumun dogum gunude sımdıden kutlu olsun bebegım hafta sonu fırsat bulamaz veya unutursam dıye sımdıden kutlayım bebegım
ruyanazımında dogum gunu hafta sonu her ıkısınede nıce mutlu senelere olsun ınsaallah
rabbım bır omur boyu saglık mutluluk huzur dolu bır omur nasıp etsın ınsaallahhhhh

ben seni yakalarım gene gece pc başında :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok anam yok erkende uyuyacagım cantamı kalemımı sılgımı hazırlayıp:roflol::roflol::roflol:

tesekkür ederim arkadaslar tavsiyeleriniz için
Ögleden sonra dra gidecegim zaten ama gitmeden yapacagım bişey olabilir mi diye sordum
Görüntüsüde insanın moralini bozuyo:1no2::1no2::1no2:

rıce ederız seker ne demek
canım benım takma goruntuyu yaaa gecer nasılsa sen bır ne oldugunu anla tedavısını ol once.olmadı gunes gozluklerıyle gezersın yafrummm:roflol::roflol:
saka bır yana alerjı falan olmustur sulanıp kasınıncada kotulesmıstır bebekım.
anam taaaa netten teshıs koydum yaaa helal bana:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben kahvaltı molasına çıkıyorum mola bitince gelirim inş:)))))))))))))))

afıyet olsun canım benım
bende kacıyorum artık herkesı cok cok optum sekerlerrr
kıb meleklerımıde benım ıcın opun gul yanaklarındanŞenizŞenizŞenizŞeniz

kızlar bugün topik pekbi sakin
nedeninide çözdüm
rosem yok
sahi nerelerde o

ben bugün erkenciyim ya ondan :roflol::roflol::roflol::roflol:

hadi bakalım bebekim ŞenizŞenizŞenizŞeniz
günaydın kızlarr hayırlı cumalarr :asigim:

sanada günaydın canım :teselli::teselli::teselli:

MERHABA CANLARIMMMMMMMM..............a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
nabersiniz kızlarr ben çok neşeliyim allahıma çok şükür

herkesin cuması mubarek olsunn
allahım bu günü bize verdiğin için sonsuz şükürler sana
allahım nasıl güzel bir sabah bu böylee istanbul pırıl pırıl sabah deniz kenarında güzeeelllll de
bir yürüyüş yaptım.

geldim kahvaltımı yaptım millete sataştım sonra raporlarımı bitirdimm eee aklımda sizde kaldıı veeeeeeeee işte rosemmm burada....:dance::dance::dance::dance:

ne pozitif bi günaydın böyle a.s.
Allah neşeni bozmasın,hep arttırsın inşallah

bizde rosemm nerde kaldı dedik :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar bugün topik pekbi sakin
nedeninide çözdüm
rosem yok
sahi nerelerde o

aha az önce sorduydum seniiii

hoşgeldin topiğn enerji santraliii
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

hayırlı cumalar iyi günler arkadaslar alla sükür evimdeyim cok güzel bir tatildi darısıda sizlere simdi temizlik zamanı biraz islerimi halediyim bol bol hasret gidereceğim arkadaslarım ve kk hepinizi öpüyorum

aa gelmemmiii hemde ne gilirim beeeee:teytey::teytey:

neşemle pozitif enerjimleee öpücüklerimleeee gelirim efsunummm:sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ebrumm nerdee gelmedimi bu sabah hiçç
şevvalimm dadlım gıymatlımmmkaydirigubbakcemile5

mihrişimmm kamilemm zeynommmm kübrammm nerdeeeelerrr:uhm:
minikim gelmişşşş

gel bakem şefkatli kolarıma seni bir saram :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

hoşgelmişin nerdesin bu saate kadar bakiiim
ben buralardayım hayatım,gece geç saate kadar topik nöbeti tuttuk,sabah 9 da yine burdaydım,
şimdide hem müge anlıya bakıyorum,hem ortalık toparlamaya çalışıyorum,hemde çocuklara bakıyorum yaaaaa

bravo haticem gece bana verdiğiniz hamaratlık ödülünü bu gün sana devrediyorummmm
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hayırlı cumalar iyi günler arkadaslar alla sükür evimdeyim cok güzel bir tatildi darısıda sizlere simdi temizlik zamanı biraz islerimi halediyim bol bol hasret gidereceğim arkadaslarım ve kk hepinizi öpüyorum
janetcim hoşgeldin canım

tünaydın hanımlar geldim işte rosemcim burdayımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

gel bakem şefkatli kolarıma seni bir saram :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ha haayyyy sen ölee bakarsan korkarım gelmemmmmmmirmirmirmir

amann kübram yaaa seyretmesene şu saçma şeylerii ne içini karartıyosun boşunaa eğlencelei şeylere bak koy bi cd oynaya oynaya yap işini için açılsın be kardeşimmm havaya girr bak nasıl güzel oluyo gün o zamannn kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:teytey::teytey::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…