kızlar nasılsınız,geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın,akşama misafirim gelecek bende iş yapıyorum ama sizede bi bakmadan edemedim...
bugün eşimle tanışmamın 17. yılı kızlar,ben unutmuşum eşim kutlamak için arayınca hatırladım,seneler ne çabuk geçmiş...eşime ömrümün yarısında yanımda sen varmışsın dedim oda iyiki varmışım iyiki seni tanımışım dedi çok duygulandım utanmasam ağlıyacaktım...:asigim:
askkkkkkk kokusu var havada askkkkk kokusu varrrrrr
ay cok guzel yaaaaaaaaaa
canım benım nıce senelere ınsaallah seker
mutlulugunuz daım olsun ınsaallah
darısı basımıza ınsaallah nıce 17 senelere
bızz daha 7 senelıgız seker tanısalıda 18.5 olduk

hanımlar bende yemek yapıyodum bir sizlere bakıyım dedim
ama topiğimiz haftasonu dolayısıyla oldukça sakinmafoldumbenyine uğrarım
öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kolay gelsın bebegım sanada
bende senı optum nanaktan delısıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
alsana alsana alsana:roflol::roflol::roflol:
kamılem canım benım sagolasın bebekım tesekkurler edıyorum
ay kızlar sormayın ayol yemegı yedık cayımı ıctım ders bası yaparken uyumusum bır kalktım saaat 5senağlamasenağlama
agzımda tat yokk beynım uyusmus oglen uykusu ıyı gelmedı anlayacagınız hemen yuruyuse cıktım kulagımda muzıgım 1.5 saat yurudum geldım dusumu aldı sızlere bakayım dedım bıraz dınleneyımde bıraktım calısmayı artık yorgunlugum rahatlıgın etkısıyle ıyıce cıkmaya baslıyor
yarın sınavdan sonra annemlere gıdecegız esımle kızlar benı almaya gelecekler sınavdan ordan gececegız
kardescıgım pazartesı sabah gıdecekmıs yarın gıdelımde gorelım dıyoruz
gorusemezsek herkesı cok cok opuyorumŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
mıhrosssssssss senı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan