Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar günaydın iyi haftalar diliyorummm.....
lahanam tekrar hoşgeldin canım..bidaha gitmee......

hepinizi çok öpüyorummm çok işim var 12 ye doğru görüşürüzz emi canlarım ...
a.s.a.s.

a.s.kaydirigubbakcemile5a.s.a.s.
HOŞGELDİN LAHANACIĞIM TEKRARDANa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ayyyyy ben çatlarım şimdi iki fıstık tanışmış ben gelemedim diye-tatlicadiarzu- şaka şaka iyi olmuş canımturkbayragi kız lahanam nerelerdesin sen:1hug:

lahanam gelmiş yaşasın.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım hoş geldin.nasılsın.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hoş buldum canım arkadaşlarım benim a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

seldacım hoşgeldin yavrum
tekrar geçmiş olsun
allah bi daha yaşatmasın
ama en sana çok kızdım
sen benim ameliyat sıramı çaldınnnn
bak ben hala burdayımmmm

EBRUMM kafasına vurma aptal olurrr...munasip başka yerlerine vur hayatımm...:roflol::roflol:

minikim merhaba nasıl geçti sınavınnn....
(1 günlük rapor sorunsuzca bitti acık moladayım çpk şükür)
alkisalkisalkis

seldacım hoşgeldin yavrum
tekrar geçmiş olsun
allah bi daha yaşatmasın
ama en sana çok kızdım
sen benim ameliyat sıramı çaldınnnn
bak ben hala burdayımmmm

Şeniz çok teşekkür ederim canım benim
allahım sanada şifalar versin canım
ama sen nekkaaaa tembel bir karusun bea bak ben kendime format attırıp geldim şimdi sıfır kilo metre bir karuyum sen hala olmamışın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hoş geldin şekercim.
iyiki geldin seni çok özlemiştik.

ben bilmem ben seni ekmedim.ben ekseydim senin konuşma hakkın vardı.ama sen beni ektiğine göre ben konuşucam şimdi.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben sana geliyim sende bana yaptırırsın hayatım.ama ilk başta benim sana gelicem deyip gelmemem lazım.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hoş buldum canım arkadaşlarım benim a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

allah bir daha göstermesin hayatım.şimdi nasılsın canım.toparladınmı biraz.kendini nasıl hissediyorsun hayatım.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Şeniz Şeniz
a.s. a.s. :asigim: :asigim:

diyorum ama kafama kafama vuruyor zaten bir gram akıl kaldı uykusuzluk yorgunluk derken

seldacım valla ben en son ameliyat olucağım hastaneyide yaktım şimdi beklemedeyimmm

:1hug: hoşbuldum canımcım amin allahım bizi birdaha ayırmasın çok kötü günlerdi inşallah hepsi geçecek
daha tam düzelmedim ama yavaş yavaş düzeliyorum

he valla bacım yanan hastane benim hastanenin ta kendisi oluyooo

yazuk sana be zeyniyecim :teselli:
eeeee şimdi nolcak:uhm:

ne ameliyatı olduğunuuu anlayamadım benn...fisfisfis

canım benim bağırsağımda yırtılma olmuş neredeyse ölcektim azraille sıkı bir pazarlığa girdimde bıraktı beni :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

oh canım biraz rahatla bakalım şimdi.
tamam tamam vurmam hayatım bir daha.
diyorum ama kafama kafama vuruyor zaten bir gram akıl kaldı uykusuzluk yorgunluk derken

uyanık seniiii vayyyyyy ekmek haaa hain planlar seziyorum
kız sen bukadar akıllamı yaşıyorsun.
bak işte onu bilmem.biraz bekle ve gör hain planları.
:1hug: hoşbuldum canımcım amin allahım bizi birdaha ayırmasın çok kötü günlerdi inşallah hepsi geçecek
daha tam düzelmedim ama yavaş yavaş düzeliyorum

ay canım allah bir daha asla bizden ayırmasın.sen kendine dikkat et.
dikkat et kendini çok fazla yorma ve dinlenmeye bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…