K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #24.941
canlarım canlarım canlarım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinizi çok ama çok özledim :1hug:
hepinize güzel vede sağlıklı bir hafta diliyorum
öpüldünüz canlarımŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
kızlar günaydın iyi haftalar diliyorummm.....
lahanam tekrar hoşgeldin canım..bidaha gitmee......
hepinizi çok öpüyorummm çok işim var 12 ye doğru görüşürüzz emi canlarım ...
a.s.a.s.
a.s.kaydirigubbakcemile5a.s.a.s.HOŞGELDİN LAHANACIĞIM TEKRARDANa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ayyyyy ben çatlarım şimdi iki fıstık tanışmış ben gelemedim diye-tatlicadiarzu- şaka şaka iyi olmuş canımturkbayragi kız lahanam nerelerdesin sen:1hug:
lahanam gelmiş yaşasın.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım hoş geldin.nasılsın.
ben bilmem sen beni ektin.ben sana gel herşeyi bırakırım dedim.
alt tarafı bir kahve içicektik.
tamam belki arada sanada iş yaptırıverirdimkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama genede bu bir bahane değil küçük hanım.
:mymeka: :mymeka: :mymeka:
seldacım hoşgeldin yavrum
tekrar geçmiş olsun
allah bi daha yaşatmasın
ama en sana çok kızdım
sen benim ameliyat sıramı çaldınnnn
bak ben hala burdayımmmm
hoş geldin şekercim.canlarım canlarım canlarım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinizi çok ama çok özledim :1hug:
hepinize güzel vede sağlıklı bir hafta diliyorum
öpüldünüz canlarımŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
ben bilmem ben seni ekmedim.ben ekseydim senin konuşma hakkın vardı.ama sen beni ektiğine göre ben konuşucam şimdi.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3bilmem artık kız ne vuruyon kafama sengözlerimebaksanab gelecem bacum inan çok istirem ama dışarı zor çıkıyoz çıkıncada anca ana abla derken gün bitiyor kaydirigubbakcemile3 aman evini temizle öyle gelem birde iş yaptıracak ohhhh ne güzel iş misafire yapılırmı buklava:sende bize gel bak ben ne edecem sanakötükedihüso
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hoş buldum canım arkadaşlarım benim a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
EBRUMM kafasına vurma aptal olurrr...munasip başka yerlerine vur hayatımm...:roflol::roflol:
minikim merhaba nasıl geçti sınavınnn....
(1 günlük rapor sorunsuzca bitti acık moladayım çpk şükür)alkisalkisalkis
Şeniz çok teşekkür ederim canım benim
allahım sanada şifalar versin canım
ama sen nekkaaaa tembel bir karusun bea bak ben kendime format attırıp geldim şimdi sıfır kilo metre bir karuyum sen hala olmamışın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Şeniz çok teşekkür ederim canım benim
allahım sanada şifalar versin canım
ama sen nekkaaaa tembel bir karusun bea bak ben kendime format attırıp geldim şimdi sıfır kilo metre bir karuyum sen hala olmamışın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hoş geldin şekercim.
iyiki geldin seni çok özlemiştik.
allah bir daha göstermesin hayatım.şimdi nasılsın canım.toparladınmı biraz.kendini nasıl hissediyorsun hayatım.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Şeniz Şeniz
a.s. a.s. :asigim: :asigim:
fisfisfis
seldacım valla ben en son ameliyat olucağım hastaneyide yaktım şimdi beklemedeyimmm
rosemim sen neyi anlamadın de bakem bana
kıs yanan hastane senin gittiğin hastanemiydi yoksam
he valla bacım yanan hastane benim hastanenin ta kendisi oluyooo
ne ameliyatı olduğunuuu anlayamadım benn...fisfisfis
yazuk sana be zeyniyecim :teselli:
eeeee şimdi nolcak:uhm:
:
oh canım biraz rahatla bakalım şimdi.EBRUMM kafasına vurma aptal olurrr...munasip başka yerlerine vur hayatımm...:roflol::roflol:
minikim merhaba nasıl geçti sınavınnn....
(1 günlük rapor sorunsuzca bitti acık moladayım çpk şükür)alkisalkisalkis
diyorum ama kafama kafama vuruyor zaten bir gram akıl kaldı uykusuzluk yorgunluk derken
kız sen bukadar akıllamı yaşıyorsun.uyanık seniiii vayyyyyy ekmek haaa hain planlar seziyorum
:1hug: hoşbuldum canımcım amin allahım bizi birdaha ayırmasın çok kötü günlerdi inşallah hepsi geçecek
daha tam düzelmedim ama yavaş yavaş düzeliyorum
hastanenin plan ve programı değişti bu ara dr ye ulaşmaya çalışıyorum ulaşamadımdaa
muayenehaneside yok garibimin
ulaşabilsem bi şeyler olcak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?