Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

minik kuşlarım bu tuvalet meselesi benide düşündürüyo valla büyük kızımı babaannesi yazlıkta alıştırdı ben hiç sıkıntı çekmedim,hazıra kondum anlıycanız.artık naz için de senden alıcaz tiyoları..kaydirigubbakcemile3
belinay hayırlı olsun bebişinin cinsiyeti belli olmuş,allah sağlık sıhhat versin ikinizede canım,eh kocan haklı ,anne güzel çocuklarıda güzel olur..opuyorumnanaktan

Tinkimi minik iyi geceler hanımlar
Tüm melek annelerine ve meleklerine güzel bir gece diliyorum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sanada iyi geceler canım,tatlı rüyalar..opuyorumnanaktan

ay bayılırım vampir filmlerine,ama bu saat olmuş filmin sonu gelmiştr artık,bugün mutfaktan çıkıp tv ye bakamadım ki programlarda ne var ne yok işaretliyeyim,kayınvalidemler 11 de gittiler onlar içerdeyken semiz otu pişirdim,yaprak almıştım onları kavanoza doldurdum,reçel yaptım,bide üstüne onlara meyva tabağı hazırladım,of çok yoruldum bugünkafamçokkarıştı anlıycanız popom yer görmedi..onlarda içerde küçük kadınları izlediler ,köle ısaura gibi hissettim kendimi bugün.

canım bende kızımı alıştırıyorum wc ye
şu ana kadar çocuk biyütürken en büyük zorluğu bu konuda yaşadım çok sıkıntılı ve pis bir dönem
ev hep benim gözüme pis görünüyo bu dönemdeçünkü çocuğun ne zaman nerde çiş yapacağı hiç belli olmuyo.benneyaptımki allah yardımcımız olsun ne diyim

artık güzel bir uyku çekip dinlenirsin canıma.s

ay deme,yandık ki ne yandık benim daha 1.5 bilemedin 2 sene var ama tasası şimdiden sardı beni,sanki başamıycakmışım gibi geliyo,düşünsene artık kız 18 ine geldiğinde çıkarır altındaki bezi...:roflol::roflol:

artık güzel bir uyku çekip dinlenirsin canıma.s
aslında bunu yapmam gerekir ama hiç uykum yok az sonra bilg.kapatıp birazda tv takılıcam...

iyi geceler tatlı rüyalar herkese
sanada iyi gecelr canım...opuyorumnanaktan

günaydınlar yeni bir gün huzur,mutluluk,neşe ve özellikle sağlık getirsin.
benim kızlar daha uyuyolar bende kalktım bi duş aldım geçtim ps başına.
netten betül'ün notlarına bakayım diyorum ama çok yoğun açılmıyo.son zamanlarda notları düşmüştü bakalım ne gelcek karnede

günaydın gülüm nasılsın arkadaşım.
tayfun gittimi okula,betülü 2 gündür göndermedim ben.okulda ders yapmıyolar öğretmen yıl sonu programına hazırlıyo gösteriye çıkacak olan çocukları
dünde gösteriye çıkmıcak olan çocuklar gelmesin demiş.bugünde evde yani biz tatile girdik gibi artık.

günaydınnn hayırlı sabahlarrrrr
kızlarımı ve eşimi kahvatılarını yaptırıp gönderdimm
bende hazırlanıp çıkacağım annemle konuştum gece yine kötüleşmiş şansa bırakamak gerek artık
onu dr götüreceğim bugün giremeye bilirimm hepinizi çok öpüyorumm nanaktan:))))))))))))))))))))))))

frezyacım,betülcüm, egem günaydınlarrr görüşmek üzeree

GÜNAYDIIIIIIIN
Tüm melek annelerine güzel saglıklı stresten uzak iyi haberler alcagınız bir gün diliyorum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

Günaydın canım gecmiş olsun evet ihmal etmeyin hadi kolay gelsin
:1hug::1hug::1hug:

Günaydın canım ne güzel erkenden kalkıp bize ne güzel günaydın msjları yazıyosun bugünküde cok güzel emegine saglıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım sanada günaydın
Meleklerini ve seni öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

a.s.hayırlı sabahlar canım,teyzeme çok geçmiş olsun.allah şifa versin öpüyorum teyzemin ellerinden:1hug:

a.s.günaydın arkadaşım güzel dileklerin için sağol canım.NASILSIN?opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…