Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

erkek olursa çiş işi kolaymış kızz duymadınmı
balkondan biile yapabiliyolarmışşş
bizim kızlarda varmı öyle bi yetenekkk

kıs duymammı bende vardımya hatta dedımya sıze alısverıs merkezının bırınde kadınlar ıcın ıcat edılmıs bısey var dıye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay ben oyle bır yetenegımın olmamasının eksıklıgını hıc hıssetmedım seker sen yasadınmı?
cok onemlı bısey degıl demekkı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

belinay damadıma güzel bi isim bulunnn
şevval ile uyumlu bi isim olsunnn
babanız sevindimi oğlan diyeee

kız daha dün öğrendik erkek olacağını hemen isim nerden bulayım-tatlicadiarzu-babamız da ilk duyduğundan beri büyük değişmeler var yok kızı bana benzememiş oğluşu bana benzicekmiş sarışın renkli gözlü olacakmış bu arada ben sarışın renkli gözlüyüm diye hep çocuklarının bana benzemesini istiyorhihoyyyt
bu arada şimdide fırça yedim akşama kadar pc başında oturmak bebeğe zararlıymış diye

ooooooooooooooooooooooooooooooooo
super yaaaaaaaaaaa
ay cok sevındım canım benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bak bak enısteme nasılda bebegını oglusunu dusunurmussssssssss
sen zaten dıkkat edıyorsun demı canım cok takılmıyorsun
canım benım rabbım tamamına erdırsın ınsaallah
ay ay ay cok sevındım valla yaaaaaaahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

tinkimi miniğim hoşgeldinizz
nasılsınız bacılarrrr
tinkimi yavruların nasıllll

iyilik canım çok şükür büyük iyice stres sınav yaklaştıkça zemuszemus
ufaklıkta iyi şükür yazıcaktım telefon çaldı yarım saat konuşmuşum çok
gevezeyim heralde :roflol::roflolpuyorumnanaktan

belinay oğluşunmu geliyor gözün aydın canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

miniğim sen nasılsın canım opuyorumnanaktan

else tınkımı sekerlerrrr
sızlerde hosgeldınızzzzz
kıs belınayım hadı gıt artık sevvalcıkde kocısı geldı ama pcyı acık bıraktı gıttı heralde adama yemegı yedırıp gelecek yıne
ay bu karular ne fenayızzzzzzzzzz

cok sukur yafrum ıyıyım bende nasıl olayım
nazın wc alıskanlıgı kazansın derken gecırıyorum gunlerı
allah yardımcınız olsun canım ınsaallah yuzunuz kara cıkmazda melegım ıstedıgı onun ıcın hayırlı olan neyse onu nasıp etsın rabbım ınsaallah

Kız bi masallah de aaaaaa

Canım biz sana demiştik ama gördün mü kendini bosuna üzdünmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Tinkimi minik iyi geceler hanımlar
Tüm melek annelerine ve meleklerine güzel bir gece diliyorum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kız bi masallah de aaaaaa

Canım biz sana demiştik ama gördün mü kendini bosuna üzdünmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

tamam canım dedım dedım masaallahhhhhhhhh tum meleklerımıze:

Tinkimi minik iyi geceler hanımlar
Tüm melek annelerine ve meleklerine güzel bir gece diliyorum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ıyı geceler canım benım sanada bende cıkıyorum
kardesımle kocıskom bır fılm ızlemeye basladılar
bende dınlıyordum heyecanlandı fılm bende ızleyecegım sekerler
vampır fılmıkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
herkese ıyı geceler dılıyorum canlarım kıb
opuyorum hepınızı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hanımlar iyi akşamlar
eşim gelir gelmez bir duş aldı bizide yanına alıp halı sahaya götürdükaydirigubbakcemile3orda parkta var babaları sahada kızlarda parkta oyun oynadılar:roflol:
belinaycım geçmiş olsun canım kendine dikkat et
miniğim senin kızın küçükmüş daha canım benimki 32 aylık tam zamanı sayılır diğer yaza bırakırsam çok geç olura.sbüyük kızım 1 haftada öğrendi demişsin yok canım ya benim diğer 2 kızda beni uğraştırdılar öğrenmeleri bayağı zaman almıştı kafamçokkarıştıbu cadı onlardanda fena:mymeka:

iyi geceler melek anneleri,ben az önce geldim mesajları okudum çok şükür resim konusu kapanmış.
bende eski günlerimize dönmek istiyorum.
şimdi eşim kızıyo bu saatte ps de ne işin var diye onu kızdırmadan ben kaçayım.hepinize iyi geceler öptüm sizi ve meleklerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…