- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #25.521
erkek olursa çiş işi kolaymış kızz duymadınmı
balkondan biile yapabiliyolarmışşş
bizim kızlarda varmı öyle bi yetenekkk
ben kaçar kociş geldiii
hadi kendinize cici bakın
yarın görüşürüzzzz
hımm yok canım gormedım ya dıkkatlı okumadım bır ara bakındım kızların uykusu geldı goturdum geldım derken kacırmısım yafrum ozur dılerım
hadı gozun aydın canım benımmmmmm
yok seker ben almayım alanada manı olmayım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
boyle ıyıyız bız evde 1 erkek ve hakımıyet bızde rahat guzel oluyo bılıyonmu?hıc bozmaya gerek yok:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hııımmm hadı bakalım catlar o gelır hemen net baglanınca
hayırlı olsun ınsaallah gule gule otursun canım benım
sagolasın bebegım sende haberdar ettıgın ıcın yafrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eeee oglusun adı ne?baba ne dıyor bu duruma?ay aklıma gelmısken sorayım.
belinay damadıma güzel bi isim bulunnn
şevval ile uyumlu bi isim olsunnn
babanız sevindimi oğlan diyeee
kız daha dün öğrendik erkek olacağını hemen isim nerden bulayım-tatlicadiarzu-babamız da ilk duyduğundan beri büyük değişmeler var yok kızı bana benzememiş oğluşu bana benzicekmiş sarışın renkli gözlü olacakmış bu arada ben sarışın renkli gözlüyüm diye hep çocuklarının bana benzemesini istiyorhihoyyyt
bu arada şimdide fırça yedim akşama kadar pc başında oturmak bebeğe zararlıymış diye
kızlar sizlerle muhabbet ço güzel ama eşim kötü kötü bakıyor....ben kaçıyorum hepinize iyi gecelermirmirmirmir
tinkimi miniğim hoşgeldinizz
nasılsınız bacılarrrr
tinkimi yavruların nasıllll
iyilik canım çok şükür büyük iyice stres sınav yaklaştıkça zemuszemus
ufaklıkta iyi şükür yazıcaktım telefon çaldı yarım saat konuşmuşum çok
gevezeyim heralde :roflol::roflolpuyorumnanaktan
belinay oğluşunmu geliyor gözün aydın canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
miniğim sen nasılsın canım opuyorumnanaktan
Kız bi masallah de aaaaaacanım benım masaallah ıste ben erken basladıgım ıcın tam 2 yasında kız cocukları kasıklarını tutma refleksını kazanıp ogrenıyorlar
su an naz 22 aylık canım 2 ay var ıkı yasına ama 1 gunde ılerleme kaydettık bakalım hayırlısı.
evet yaa erkek cocukları boyleymıs neden acaba.bugun kadının bırıde dedı erken daha dedı bana hayır kızımada ogrettım bu yasta dedım ben ogluma 4 ayda ogrettım ve 4 yasına gırene kadarda bagladım gece bez dedı:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
sok oldum ay yok ben elıfıde bu kadardı 2 yasına 1 ayı falan vardı 1 haftada ogrettım dedım aaaaaaaaa dedı.ınsaallah nazımda ogrenırde kurtuluruz haftaya falan bu ıstende
kıs seker benı gormuyonmu necıyız dedıya ondan dedım alınganlık babında yanı hamısmısın dıye ay sende ılahı yafrummmmmmmm
ay errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkekmıs sımdı ogrendım ay hadı bakalım hayırlısı olsun ınsaallah
kız daha dün öğrendik erkek olacağını hemen isim nerden bulayım-tatlicadiarzu-babamız da ilk duyduğundan beri büyük değişmeler var yok kızı bana benzememiş oğluşu bana benzicekmiş sarışın renkli gözlü olacakmış bu arada ben sarışın renkli gözlüyüm diye hep çocuklarının bana benzemesini istiyorhihoyyyt
bu arada şimdide fırça yedim akşama kadar pc başında oturmak bebeğe zararlıymış diye
Kız bi masallah de aaaaaa
Canım biz sana demiştik ama gördün mü kendini bosuna üzdünmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Tinkimi minik iyi geceler hanımlar
Tüm melek annelerine ve meleklerine güzel bir gece diliyorum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
erkek olursa çiş işi kolaymış kızz duymadınmı
balkondan biile yapabiliyolarmışşş
bizim kızlarda varmı öyle bi yetenekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?