Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

tinkimi miniğim hoşgeldinizz
nasılsınız bacılarrrr
tinkimi yavruların nasıllll

hosbulduk bacumm ıyıdır ne olsun bebegım valla kızları yatırdım bır neskayfe aldım kendıme geldım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bakınayım accuk sızlere dıye
tınkımı bebegım sendemı geldın yafrum hosgeldın muckkkkkkkkk sekercıgımmmmmmm
kızlar bu arada nunugum nerelerde tasındımı msndede goremıyorum su aralardada
kacırdıgım bıseymı var

kız bizi görmüyormusun biz neciyiz-tatlicadiarzu-

enişten henüz gelmedi canımmm
en erken 11 de gelir kendisii
o gelene kadar fabrika ayarlarıma dönmem lazımm
yoqsa yorgunum dediğim anda işkenceye başlarr

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben bılmem artıkın neyıne donersen don enısteme sızlanmada ne yaparsan yap seker
hadı bakalım yarım saatın kalmıs gel ıkı ovayım ayol omuzlarını

kız bizi görmüyormusun biz neciyiz-tatlicadiarzu-

belınayyyyyyy hamılemısın canım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oyyy oyyy oyyy bebegım benımmmmmm hassaslasmısda alınganda olmusuzzzzzzz
oy yerım ben senıııııııııııııııııııııııııııııı
affet onu ablası bugun goreceklerı calısmıyor onun vıtrınle konsolu yer degıstırdıde:roflol::roflol::roflol::roflol:
kocadanda fırca yıyecem dıye korkusundan gorememıstır

nunuğu bugün bende sorcaktım sizee
ama gündem yoğundu sormaya fırsat kalmadııı
nerelerde o

valla bende gormuyorum canım sınavlar bıttıgınden berı msn acıyorum ama yok tasındı falanmı acaba evle ugrasıyor ve net yoksa ondan olabılır heralde

canım begüm 2 yaşındaydı alıştırdığımda Allaha şükür hiç çiş görmedimkaydirigubbakcemile2seninki kaç yaşında :uhm:biraz sabır canım inşallah biran önce alışır...benim arkadaşımın oğlu da iki buçuk yaşında iki haftadır alıştırıyor ama hiç bir gelişme yokmuş hala altına yapıyormuş arkadaşım artık çıldırmak üzeredelikafadulden

aa şekerim ben geldim aşağı baktım bitek kendi ismim vardııı
keşke kopyalayıp yapıştırsaydımmmm
dünürüm seni görmemmi yoqsaa
oğlunu benim kıza vercen dimii

dunurmuuuuuuuuuuuuuuu
oglanmıııııııııı
kısssssssss belınayın oglumu olacak
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ay ben bayadır uyuyom desenıze ayaktaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaa belınayım canım hadı hayırlısı bakalım sekercıgım
tebrıkler edıyorummmmmmmmmmmm sen barı cıkar atlıyı bız cıkaramadık
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:demı kıs sevvalcıgım

ya çıkaramadık atlıyı
ama bazen delleniyom millete inat ikiz oğlanmı yapsam diyommm

aa şekerim ben geldim aşağı baktım bitek kendi ismim vardııı
keşke kopyalayıp yapıştırsaydımmmm
dünürüm seni görmemmi yoqsaa
oğlunu benim kıza vercen dimii

ah oğlumu bir görsem gerisi kolay be dünürüm anlaşırızvereliniortak

göreceklerimi çalışmıyor...Allah iyiliğini versin emi:roflol::roflol::roflol:

canım benım masaallah ıste ben erken basladıgım ıcın tam 2 yasında kız cocukları kasıklarını tutma refleksını kazanıp ogrenıyorlar
su an naz 22 aylık canım 2 ay var ıkı yasına ama 1 gunde ılerleme kaydettık bakalım hayırlısı.
evet yaa erkek cocukları boyleymıs neden acaba.bugun kadının bırıde dedı erken daha dedı bana hayır kızımada ogrettım bu yasta dedım ben ogluma 4 ayda ogrettım ve 4 yasına gırene kadarda bagladım gece bez dedı:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
sok oldum ay yok ben elıfıde bu kadardı 2 yasına 1 ayı falan vardı 1 haftada ogrettım dedım aaaaaaaaa dedı.ınsaallah nazımda ogrenırde kurtuluruz haftaya falan bu ıstende

kız minik sen şakamı yapıyon essahmı diyonnn
belinayın hamile olduğunu bilmiyonmuuu
hemide oğluşu olcekkkkk

kıs seker benı gormuyonmu necıyız dedıya ondan dedım alınganlık babında yanı hamısmısın dıye ay sende ılahı yafrummmmmmmm
ay errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkekmıs sımdı ogrendım ay hadı bakalım hayırlısı olsun ınsaallah

kız akşam verdim haberi sen geçmişi okumadın mı bugün kaydirigubbakcemile2sağol canım...darısı senin başına-tatlicadiarzu-

nunuğu sormuştunuz nunuk hafta sonu taşınacaktı sanırım eve taşınınca birkaç gün giremeyemeyebilirim demişti internet hemen bağlanırsa girerim demişti...en son hatırladıklarım bunlar:bbo:

ya çıkaramadık atlıyı
ama bazen delleniyom millete inat ikiz oğlanmı yapsam diyommm

valla seker bende sorun yok kocam yapamıyo napayım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
heee ıkı kız yetmedı ıkız cıfte bela yapacan
akıllı dur kasınma anam aaaaaa
valla bak cıslerı dusun mıhrıbanla bugunku halımızı dusun :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ah oğlumu bir görsem gerisi kolay be dünürüm
anlaşırızvereliniortak

göreceklerimi çalışmıyor...Allah iyiliğini versin emi:roflol::roflol::roflol:

gorursun yafrum gorursun daha dunyanın kac bucak oldugunuda gorursun dogurda hele bı 2.yı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bak bugun bırıne bır poset kıyafet aldım ıserse dıye bırının koca bısıkletı suyu sut battası
anam anam elımde battal bır poset parkta elıf annem uzaklasma naz cısın varmı elıf dustu ona bak naz nerdesın kısss derken ay eve bır geldım beynım uyusuyorkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
hele son su cocuk haberlerı gordukce ıcım bır hos cocukları gozumden ayıramıyorum
hele sabah mugeye cıkanlar vardıya 34 gundur kayıp kızları ıcın beyza
aksam haberlerde gosterdı gordunuzmu kızlar??
offfffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffff

erkek olursa çiş işi kolaymış kızz duymadınmı
balkondan biile yapabiliyolarmışşş
bizim kızlarda varmı öyle bi yetenekkk

kız akşam verdim haberi sen geçmişi okumadın mı bugün kaydirigubbakcemile2sağol canım...darısı senin başına-tatlicadiarzu-

hımm yok canım gormedım ya dıkkatlı okumadım bır ara bakındım kızların uykusu geldı goturdum geldım derken kacırmısım yafrum ozur dılerım
hadı gozun aydın canım benımmmmmm
yok seker ben almayım alanada manı olmayım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
boyle ıyıyız bız evde 1 erkek ve hakımıyet bızde rahat guzel oluyo bılıyonmu?hıc bozmaya gerek yok:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nunuğu sormuştunuz nunuk hafta sonu taşınacaktı sanırım eve taşınınca birkaç gün giremeyemeyebilirim demişti internet hemen bağlanırsa girerim demişti...en son hatırladıklarım bunlar:bbo:

hııımmm hadı bakalım catlar o gelır hemen net baglanınca
hayırlı olsun ınsaallah gule gule otursun canım benım
sagolasın bebegım sende haberdar ettıgın ıcın yafrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eeee oglusun adı ne?baba ne dıyor bu duruma?ay aklıma gelmısken sorayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…