Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

aaa ebrucum tontiş bir gacıyım geçende arkadaşımla dertleşiyoruz oda tontiş körler sagırlar durumu :)))) olsun kız dedi tontişler daha sexi oluyormuş dedi ayyyy bir güldüm bir güldümmm canım ben boy 168 kilo 73 düşün artık ahhh ahhhh hamişlıkten önce 60 kiloydum

eh evet biraz kilon var şekercim.
ama olsun bebişin daha küçük verirsin hayatım merak etme olurmu.
kız kilo vermekde ne var be.amannnnnnnn sende.
:1hug: :1hug: :1hug:

ebru işin tuhafı ben vermekte istemiremmmm aman 30 yıllık ömrümde 1-2 yıl tontiş olayımmm ohhhh onu yeme bunu yeme yokkkkk eskisi gibi üşümüyorumda sıcacık oldum :)))

ben geldim huhuhu kimse yokmuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende burdayım aşkımmm
gel öp beni nanaktan nanaktannnn
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

öpmem mi canom benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:delphin:

bu kadar öpücükten sonra iyi gider dimiii

kötü alışkanlıklara hayır hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

evet dimi ama
spor yapalım bende bunların yerineeeee

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:dance::dance::dance::dance::dance:
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

sekerler elıf daha uyanmadı ayol aksam oldu kaldırmayada kıyamadım havada soguk dısarıda cıkamayız aksam gec yatar artıkın
nazda uyandı bır wcye goturdum accık altına kacırdı ama yaptı.sımdıde yok dıyor 1.5 saat oldu daha yapmadı ay cocugun seyınde elım ıkıde bır yokluyom:))
cocugun psıkolojısını bozacam sanırım:))))
neyse kımsecıkler yok bende kacıyorum nazımda dvd keyfı yapıyoruz yoklayarak :)))))))))))))

yok canım merak etme bozulmaz hihoyyythihoyyythihoyyyt

yok canım merak etme bozulmaz hihoyyythihoyyythihoyyyt

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sen bozulmaz dıyorsan bır dusunmem lazım ozaman yafrummmmmmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol:

iyi akşamlar kızlar...nasılsınız...

ıyı aksamlar canım benım ıyıyım sagolasın sen nasılsın seker?
oglusumuz nasıl bakalım
melegımıde unutmuyorum tabıkı o bas tacı

ıyı aksamlar sekerler herkese
reklam arası dızı ızlıyorum sınır geldı valla bır bıtseydı sıktı artık benı ama bırakamıyorumda merak edıyorum ne olacak dıye.
gorusmek uzere herkesı cok cok optum
meleklerımıde benım ıcın yanaklarından opun canlarım

iyi akşamlar kaç haftadır diziye bakamıyodum bu hafta bakayım dedim.ama alirıza bey evden gitmiş nasıl gittiğini anlayamadım.şimdide reklama girdi bende size geldim.nasılsınız?
MıNıK,MıHRıBAN nasıl gidiyor kızların wc eğitimi.allah kolaylık versin.wc eğitimi halloldumu kuşlar gibi rahatlarsınız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…