- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #25.681
AYYY şugar gacıyımdır ebruşummmm ahhh ahhhh tontiş tontiş:roflol::roflol::roflol:
banane banane aglarım iştesenağlama
aaa ebrucum tontiş bir gacıyım geçende arkadaşımla dertleşiyoruz oda tontiş körler sagırlar durumu :)))) olsun kız dedi tontişler daha sexi oluyormuş dedi ayyyy bir güldüm bir güldümmm canım ben boy 168 kilo 73 düşün artık ahhh ahhhh hamişlıkten önce 60 kiloydum
ben geldim huhuhu kimse yokmuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende burdayım aşkımmm
gel öp beni nanaktan nanaktannnn
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
öpmem mi canom benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:delphin:
bu kadar öpücükten sonra iyi gider dimiii
kötü alışkanlıklara hayır hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
sekerler elıf daha uyanmadı ayol aksam oldu kaldırmayada kıyamadım havada soguk dısarıda cıkamayız aksam gec yatar artıkın
nazda uyandı bır wcye goturdum accık altına kacırdı ama yaptı.sımdıde yok dıyor 1.5 saat oldu daha yapmadı ay cocugun seyınde elım ıkıde bır yokluyom:))
cocugun psıkolojısını bozacam sanırım:))))
neyse kımsecıkler yok bende kacıyorum nazımda dvd keyfı yapıyoruz yoklayarak :)))))))))))))
yok canım merak etme bozulmaz hihoyyythihoyyythihoyyyt
iyi akşamlar kızlar...nasılsınız...
bende geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?