Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kübram burdayım kociş kızı uyutuyor yaaa bişey sorucam bebişler ne zaman yürütece koydunuz???

uyusunda büyüsün meleğin.
canım galiba 5 aylıkken falan koymuştum ben.emeklemye başladılar mı da bi daha bindirmiyodum.artık istedikleri yere kendileri gidebiliyolardı diye.
senin bebişin kaç aylık canım

iyi geceler kzlar
eşimgelene kadar size bakıyım dedim
kübrabetül kamile nasılsınız bacılarrrr

iyi geceler hoşgeldin a.s.a.s. iyiiz canım sen nasılsın?
bugün öğlene kadar yoktun,göremedim seni

hoşgeldin canım nasılsınnŞeniz

hoşbuldum canımmŞenizŞenizŞeniznasılsın geçmişe daldım ana çıkabildimm:roflol::roflol::roflol:
maşallah sohbet koyuymuş bugün

iyiim canım sen nasılsın.geçmişe bende göz attım önemli konulara değinilmiş.
aynı sorunlar bizde de var.benim büyük fazla sormaz ama küçük cadı kendinden büyük sorular soruyo.:roflol::roflol:

kübrabetül bugün öğleye kadar uyudum dün vitrinle konsolun yerini değiştirmiştim çok yorulmuşum
eşimi gönderip bi daha uyudummm

iyiim canım sen nasılsın.geçmişe bende göz attım önemli konulara değinilmiş.
aynı sorunlar bizde de var.benim büyük fazla sormaz ama küçük cadı kendinden büyük sorular soruyo.:roflol::roflol:

bundan sonra böyle kızlarrrr
gereksiz laklak yok
eskisi gibi kuzularımızın sorularını sorunlarını
paylaşıp dertleşicezzzz
orjinal ayarlamıza dönelim dimi

ben iyiyim tatlımmm
sen asıl ver aberleri tüm gün nerdeydin
annen rahatsızdı ordamıydın yoqsa
evet canım annemi dr götürdüm sonra bana getirdim biraz kendini toparlasın diye
güneş dokunmuş bahçedeydi bir gün önce şimdi daha iyi evne gitti az önce gelinimizle
sen neler yaptın bugün tatlım meleklerin nasıl

benimkiler birebir yaşayarak gördüler canım sormalarına gerek kalmadı
halime ayşenin doğumunda anladı ayşede kızkardeşim hamileyken anladı bana anlataak bişey kalmadı:roflol::roflol::roflol::roflol:

eşim geldi kızlar ben gidiyorum herkese iyi gecellerrrrr

iyi geceler canım.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim eşim diğer odada tv izliyodu ama uymuştur şimdi.
bi tıkırtı duydummu bende kapatcam.aniden kaybolursam şaşırmayın :roflol::roflol::roflol:

benimkiler birebir yaşayarak gördüler canım sormalarına gerek kalmadı
halime ayşenin doğumunda anladı ayşede kızkardeşim hamileyken anladı bana anlataak bişey kalmadı:roflol::roflol::roflol::roflol:

ne güzel darısı bizim başımıza.hoş benim ikiside sezeyan ben yalan söylemiyorum çocuklara.karnımı kesipte çıkardılar diyorumsırnaşık şeysırnaşık şey
yalnız betülle kadınların özel halleriye ilgili yavaş yavaş konuşmaya başladık.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…