- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #25.821
ben dert etmiyorumki şekerim
her hayırda bir şerrr
her şerdede bir hayır vardırr
bu olayda bazı konularda gözümü açtıııı
anladın sen onuuu:jeyyar::jeyyar:
alooooooooooooooo ben anlamadımmmmmmmmmmmm
hangı konuymus o acan gozunu heeeeeeee:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gunaydınlar dılıyorum herkese sekerlerrrrrrr
guzel bır gun olsun ınsaallah
pazara gıtmem lazım evde sebze kalmadı salatasız asla yemek yıyemem zaten sebzeden hıc haz etmıyom:)))
salatanın hatrına yıyorum.pazarı halledıp gelecegım.
elıfınde okul ısıne bakınıyorum bır yerden.esım sen nereyı ıstıyorsan oraya baslasın dedı getır gotur kosturmaca sen ılgıleneceksın dedı.yarım gunler kurayla belırlenıyor sabahcı cıkarsa cok zor olacak benım ıcın.oglene gelecek ogleden sonra yıne sıkılacak evde benımde ders calısmam gerekecek.
oglencı olsa onu goturur gelırım nazı uyuturum ogleden sonra derslere vakıt ayırabılırım dıyorum.bır ıkı okula kuraya katılacagız cıkarsa tabı cıkmazsa en kotu ıhtımalle evın yakınındakı okulun anaokuluna gonderecegım oradada oglencı olması ıcın acıkca konusayım dıyorum kabul ederlerse.offff offffffffff
dua edınde ınsaallah dıledıgım gıbı olsun canlarım yaa.
ben dert etmiyorumki şekerim
her hayırda bir şerrr
her şerdede bir hayır vardırr
bu olayda bazı konularda gözümü açtıııı
anladın sen onuuu:jeyyar::jeyyar:
analamam mııııııııııı canım sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
pazara gıtmem lazım evde sebze kalmadı salatasız asla yemek yıyemem zaten sebzeden hıc haz etmıyom:)))
elıfınde okul ısıne bakınıyorum bır yerden.esım sen nereyı ıstıyorsan oraya baslasın dedı getır gotur kosturmaca sen ılgıleneceksın dedı.yarım gunler kurayla belırlenıyor sabahcı cıkarsa cok zor olacak benım ıcın.oglene gelecek ogleden sonra yıne sıkılacak evde benımde ders calısmam gerekecek.
oglencı olsa onu goturur gelırım nazı uyuturum ogleden sonra derslere vakıt ayırabılırım dıyorum.bır ıkı okula kuraya katılacagız cıkarsa tabı cıkmazsa en kotu ıhtımalle evın yakınındakı okulun anaokuluna gonderecegım oradada oglencı olması ıcın acıkca konusayım dıyorum kabul ederlerse.offff offffffffff
hadi bakalım minikim hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
alooooooooooooooo ben anlamadımmmmmmmmmmmm
hangı konuymus o acan gozunu heeeeeeee:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sızlere doyum olmaz yafrular ben bırde kocamın topıgıne ugrayamda pazara gıdıp gelem
muckkkkkkkkkk herkesı cıcıslerrrrrrrrr
meleklerımıde cok cok opuyorum anacuklarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benimde aslında efenin kaydını yaptırmam lazım
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
ben mürveti ilkokula yazdırırken bile özellikle rica edip öğleci yaptırmıştım bence sende konuşşşş
mazeretini bildir yetkililer hallederlerr
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benimde aslında efenin kaydını yaptırmam lazım
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
eeee bı zahmet anam
sbs at cıflık derken yakısıklu damadımın okullu olacagını unuttun zaar
hayır gondermeyeceksen ver bana ıkısını gonderem yalnızda kalmazlar:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dugune davet ederız merak etme ayol senıde:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
haydin bacılar bende gideyim artıkkk
yağmur dindi
camlarımı sileyimmm
yarın misafirlerim gelcekkk
temizlik işimi halledeyimmmmm
naniknanikkızlarr bende kaçıyorum ablam çağırdı ona gideyim bari zaten hiç bir iş yapasım yok bugün öpüldünüz hepiniz:1hug::1hug:
bencede bakalım canım ınsaallah hallederler deneyecegım sansımı ınsaallah hallolur
sagolasın bebekımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eeee bı zahmet anam
sbs at cıflık derken yakısıklu damadımın okullu olacagını unuttun zaar
hayır gondermeyeceksen ver bana ıkısını gonderem yalnızda kalmazlar:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dugune davet ederız merak etme ayol senıde:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sezene 100 kere dedim
kızım bak ön kayılar başlamışmı
sen kayıt için ne götrdün
bugün gideyim bari-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
canım kaç defa çişe gitmesini bekliyorsun kibetulum canım benım sagolasın ıyı gdıyor bakalım her gun bıraz daha ılerlıyoruz
yalnız soyle bır olay var anam bu kız 3 4 saatte bır yapıyor
normalmıkı?
gercı bezı varkende oyleydı sıvı tuketımıde ıyı demekkı gelmıyor
ay baktım 3 saatte bır ısıyo ne 15dk bır wcye gotureyım.1 saatte faln yokluyorum ama kendı gelınce artık tepkı vermeye basladı.ınsallah haftasına ogrenmıs olacak ıyıce.gunduzu bıraz halletsınde geceyıde sonra baslayım 1 hafta falan sonra dıyorum.
günaydın canım..iyi çıkar merak etme canım ,sen gönlünü ferah tutopuyorumnanaktanselamlar kızlar...sabah doktorumu aradım 3lü test sonucu için biz seni öğleden sonra arıcaz dediler...çok meraktayım inşallah iyi çıkar sonuçlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selamlar kızlar...sabah doktorumu aradım 3lü test sonucu için biz seni öğleden sonra arıcaz dediler...çok meraktayım inşallah iyi çıkar sonuçlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kıslar ben kaçtım,artık gece görüşürüz,kimseler benim kapıyı çalmadan ben gideyim gezmelere...:lepi:
harika görünüyosun bacım hayırlı olsunyerimsenibenyerimsenibenkızlar avatarımı değiştirdim
kendimi koydum nasıl olmuş-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Hadi hayırlı olsun canım demek elifte okullu oluyor ne mutlugunaydınlar dılıyorum herkese sekerlerrrrrrr
selamlar kızlar...sabah doktorumu aradım 3lü test sonucu için biz seni öğleden sonra arıcaz dediler...çok meraktayım inşallah iyi çıkar sonuçlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?