Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

gunaydınlar dılıyorum herkese sekerlerrrrrrr
guzel bır gun olsun ınsaallah
pazara gıtmem lazım evde sebze kalmadı salatasız asla yemek yıyemem zaten sebzeden hıc haz etmıyom:)))
salatanın hatrına yıyorum.pazarı halledıp gelecegım.
elıfınde okul ısıne bakınıyorum bır yerden.esım sen nereyı ıstıyorsan oraya baslasın dedı getır gotur kosturmaca sen ılgıleneceksın dedı.yarım gunler kurayla belırlenıyor sabahcı cıkarsa cok zor olacak benım ıcın.oglene gelecek ogleden sonra yıne sıkılacak evde benımde ders calısmam gerekecek.
oglencı olsa onu goturur gelırım nazı uyuturum ogleden sonra derslere vakıt ayırabılırım dıyorum.bır ıkı okula kuraya katılacagız cıkarsa tabı cıkmazsa en kotu ıhtımalle evın yakınındakı okulun anaokuluna gonderecegım oradada oglencı olması ıcın acıkca konusayım dıyorum kabul ederlerse.offff offffffffff
dua edınde ınsaallah dıledıgım gıbı olsun canlarım yaa.

sızlere doyum olmaz yafrular ben bırde kocamın topıgıne ugrayamda pazara gıdıp gelem
muckkkkkkkkkk herkesı cıcıslerrrrrrrrr
meleklerımıde cok cok opuyorum anacuklarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben mürveti ilkokula yazdırırken bile özellikle rica edip öğleci yaptırmıştım bence sende konuşşşş

mazeretini bildir yetkililer hallederlerr

haydin bacılar bende gideyim artıkkk
yağmur dindi
camlarımı sileyimmm
yarın misafirlerim gelcekkk
temizlik işimi halledeyimmmmm

ben mürveti ilkokula yazdırırken bile özellikle rica edip öğleci yaptırmıştım bence sende konuşşşş

mazeretini bildir yetkililer hallederlerr

bencede bakalım canım ınsaallah hallederler deneyecegım sansımı ınsaallah hallolur
sagolasın bebekımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

naniknanikkızlarr bende kaçıyorum ablam çağırdı ona gideyim bari zaten hiç bir iş yapasım yok bugün öpüldünüz hepiniz:1hug::1hug:

haydin bacılar bende gideyim artıkkk
yağmur dindi
camlarımı sileyimmm
yarın misafirlerim gelcekkk
temizlik işimi halledeyimmmmm

ay hamaratlıgını sevsınler yagmur dındı camı sılem
allahım allahım nasıl hamarat bır arkadasımız varmıs masaallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
optum bebegım senı kolaylıklar dılıyorum bende kacıyom anam artıkın pazarı halledıp geleyım
gorusmek uzere canlarım optum sızıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım kaç defa çişe gitmesini bekliyorsun ki
benim cadı ortalama 3yada 4 defa çişe gidiyor gün boyu tabi gece altını bağlıyorum
3 saatte bir çiş yapıyosa benim kıza göre çok bile:1shok:

ah o sorun bu sene bendede var
benim kızda okullu olacak bende öğlenci olmasını istiyorum
inşallah istediğimiz gibi olur canım.bu çocuklar daha çok küçükler sabah erkenden uyanmak okula gitmek bunlara çok zor gelir tabi bizedekaydirigubbakcemile3

tünaydın melek anneleri...opuyorumnanaktannasılsınız...opuyorumnanaktan
2 günlük koşuşturmadan sonra bugün güzel bi uyku çektim..sabah 6.30 ta kalktı naz hanım saat 09:00 da ablasını okula önderdik,o aradada bi yağmur bi rüzgar oh be özlemişim valla serin havayı,o saatten sonra kızımın karnını doyurdum ikimizde bi kafayı vurduk deliksiz 3 saat uyumuşuz,canım kızım benim annesine acıdı...:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
minik kuşlarım benim kızın altını sabah bağlasan eğer kaka yapmazsa şayet akşama kadar tut ,gerçi buda normalmi bilmiyorum,anne sütüyle belendiği için olabilir diyorum.senin kızında günlük su tüketimine bağlı büyük ihtimalle.çok su içiyormuCADIARZU

selamlar kızlar...sabah doktorumu aradım 3lü test sonucu için biz seni öğleden sonra arıcaz dediler...çok meraktayım inşallah iyi çıkar sonuçlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selamlar kızlar...sabah doktorumu aradım 3lü test sonucu için biz seni öğleden sonra arıcaz dediler...çok meraktayım inşallah iyi çıkar sonuçlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın canım..iyi çıkar merak etme canım ,sen gönlünü ferah tutopuyorumnanaktan

kıslar ben kaçtım,artık gece görüşürüz,kimseler benim kapıyı çalmadan ben gideyim gezmelere...:lepi:

kızlar avatarımı değiştirdim
kendimi koydum nasıl olmuş-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
harika görünüyosun bacım hayırlı olsunyerimsenibenyerimseniben
Hadi hayırlı olsun canım demek elifte okullu oluyor ne mutlu
İnsallah istediğin gibi olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım bizleride haberdar et
İnsallah iyi cıkar endişelenmeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…