- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #25.841
içini ferah tut inş bişey yoktur canımm,kendini hemen üzersen olmaz ama bebişindemoralim çok bozuldu kızlar şimdi doktorumun yardımcısı aradı ve cumartesi günü eşimle birlikte gelmemizi söyledi...doktorum demişti sorun çıkmazsa telefonla arayın gelmenize gerek yok demişti şimdi de çağırıyor herhalde kötü birşey çıktı cumartesiye kadar nasıl sabredicem bensenağlamasenağlama
moralim çok bozuldu kızlar şimdi doktorumun yardımcısı aradı ve cumartesi günü eşimle birlikte gelmemizi söyledi...doktorum demişti sorun çıkmazsa telefonla arayın gelmenize gerek yok demişti şimdi de çağırıyor herhalde kötü birşey çıktı cumartesiye kadar nasıl sabredicem bensenağlamasenağlama
içini ferah tut inş bişey yoktur canımm,kendini hemen üzersen olmaz ama bebişinde
üzülür:1hug::1hug:
canım üzme kendini kıyamam dilerim herşey yolundadır:1hug:
inşallah birşey yoktur canlarım dayanamadım doktorumu aradım yarın geliyim dicektim ama çıkmış ve cumartesi gününe kadar da gelmicekmiş...beklemekten başka çarem kalmadı bana dua edin kızlar lütfensenağlama
moralim çok bozuldu kızlar şimdi doktorumun yardımcısı aradı ve cumartesi günü eşimle birlikte gelmemizi söyledi...doktorum demişti sorun çıkmazsa telefonla arayın gelmenize gerek yok demişti şimdi de çağırıyor herhalde kötü birşey çıktı cumartesiye kadar nasıl sabredicem bensenağlamasenağlama
iyi günlerr şekerlerr
efsuncum avatarın ne güzel olmuş şekerr biyerden tadık geliyor bu güzellik :))))))))))))
sewalcim kolay gelsin canımm
minikcim kolay gelsin az kaldı şeker nazımız öğrenir biran önce annesi
elifciğimizinde okulu inş isteğin gibi olur tatlım
mihribancım senin şeker ne alemde kolayladın mı biraz canımm
talyacım maşallah ne güzel uyumuşsunuz canımm
bende uyumuşum kzıları doyurup gönderdikten sonra:))))))))))))))))
sekerler cıldırmak uzereyım yaaaaaaaa
benım bu elıfım ne kadar bahtsız bır cocuk yaaa
hatırlıyorsanız gecen sene kayıt yaptırdım ama kuradan cıkmamıstık ya cok uzulmustuk bu sene o okul bızım bulundugumuz muhıtten ogrencı almıyormus sımdıde(((
baska bır okul buldum yarın oraya gıdecegım netten telını buldum neler ıstedıklerını sordum on kayıt ıcın goturecegım kuradan cıkarsa oraya gıdecek ordada cıkmazsa kuradan mahallemızdekı devlet okulunun anaokuluna gonderecegım son care.offff offffffffffffffffffffffffffffff
vallahı sıkıntı geldı bakalım esım ısyerınden gorev belgesı alabılırse bugun yarın gıdecegım.ay sonuna kuraya kadar bekleyecegım bır heyecan ve stresle.
rabbım ınsaallah bebegım ıcın hayırlısı nereyse onu nasıp etsın.
pazarı hallettım yemegımı yaptım ıslerı bıtırdım sınırden nasıl yaptım onuda bılmıyorum artık ama:))))
mıhrıban canım hayırlısı olsun bakalım seker nazı bende gece baglıyorum gunduzu halledelımde gecesı gelır ınsaallah.suda sutte cok ıcer ama tutuyor sanırım ınatlasıyormu ne wcye yapmayım dıye ama mecbur kalınca yapıyor bugun daha 1 kere wcye yaptı.pazara gıderken bezledım oralarda rezıl olmayım dıye.gelınce cıkardım yatırdım sımdı ne durumda haberım yok ortalıgı goturmuyordur bıseyler ınsaallah.:)))
kötü biş çıkmaz inşallah canım,eminim cumartesi gelmez şimdi sana ama çık dışarı biraz gez kafanı dağıt,moralin yüksek olsun unutma bebeğin artık seninle...moralim çok bozuldu kızlar şimdi doktorumun yardımcısı aradı ve cumartesi günü eşimle birlikte gelmemizi söyledi...doktorum demişti sorun çıkmazsa telefonla arayın gelmenize gerek yok demişti şimdi de çağırıyor herhalde kötü birşey çıktı cumartesiye kadar nasıl sabredicem bensenağlamasenağlama
bencede güneş çarpmış olabilir canım biraz uzan belki iyi gelir...hanımlar burda hava çok aşırı sıcak kafamçokkarıştıbu sıcakta önce pazara gittim geldim sonrada eczaneye ilaçlarımı almaya çıktım
hem çok yoruldum hemde başıma bir ağrı yapıştı:çok üzgünüm:iş yapayım dedim baktım hiç tadım yok bıraktım
ben pek başağrısı bilmem sanırım güneş çarptı beni
inşallah herşey gönlünce olur ,bende kızımı istediğim okula yazdırıcam derken çok çektim, çalmadığım kapı kalmadı,2 ay beklettiler beni kabul etmiyecekler diye içim içimi yedi,en sonunda çağırdılar ama baya yüklü bi para istediler,neysem ortasını buldukta yazdırdık ama çok üzülmüştüm o zamanlar,o yüzden çok iyi anlıyorum seni inşallah sen benim gibi aylarca beklemek zorunda kalmazsın...sekerler cıldırmak uzereyım yaaaaaaaa
benım bu elıfım ne kadar bahtsız bır cocuk yaaa
hatırlıyorsanız gecen sene kayıt yaptırdım ama kuradan cıkmamıstık ya cok uzulmustuk bu sene o okul bızım bulundugumuz muhıtten ogrencı almıyormus sımdıde(((
baska bır okul buldum yarın oraya gıdecegım netten telını buldum neler ıstedıklerını sordum on kayıt ıcın goturecegım kuradan cıkarsa oraya gıdecek ordada cıkmazsa kuradan mahallemızdekı devlet okulunun anaokuluna gonderecegım son care.offff offffffffffffffffffffffffffffff
vallahı sıkıntı geldı bakalım esım ısyerınden gorev belgesı alabılırse bugun yarın gıdecegım.ay sonuna kuraya kadar bekleyecegım bır heyecan ve stresle.
rabbım ınsaallah bebegım ıcın hayırlısı nereyse onu nasıp etsın.
pazarı hallettım yemegımı yaptım ıslerı bıtırdım sınırden nasıl yaptım onuda bılmıyorum artık ama:))))
mıhrıban canım hayırlısı olsun bakalım seker nazı bende gece baglıyorum gunduzu halledelımde gecesı gelır ınsaallah.suda sutte cok ıcer ama tutuyor sanırım ınatlasıyormu ne wcye yapmayım dıye ama mecbur kalınca yapıyor bugun daha 1 kere wcye yaptı.pazara gıderken bezledım oralarda rezıl olmayım dıye.gelınce cıkardım yatırdım sımdı ne durumda haberım yok ortalıgı goturmuyordur bıseyler ınsaallah.:)))
canım hadi bakalım hayırlısı
bende bugün gittim okul işini halletmeye
ikemetgah kimlik fotkopisi form bir 4 adet vesikalık resim istiyorlar.
3 nü hallettim resim kaldı akşam savaş gelsin onuda çektirip ön kayıdını yaptıracağım
hemen kızma bak dünürün halletti hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
kötü biş çıkmaz inşallah canım,eminim cumartesi gelmez şimdi sana ama çık dışarı biraz gez kafanı dağıt,moralin yüksek olsun unutma bebeğin artık seninle...
bencede güneş çarpmış olabilir canım biraz uzan belki iyi gelir...
bende misafirlikten şimdi geldim kızlar,burada hava kapalı ama bunaltıcı bi sıcakta var ,kapalı yerde oturmaktan sıkıldım, gittiğim yerden erkenden kalktım...
inşallah herşey gönlünce olur ,bende kızımı istediğim okula yazdırıcam derken çok çektim, çalmadığım kapı kalmadı,2 ay beklettiler beni kabul etmiyecekler diye içim içimi yedi,en sonunda çağırdılar ama baya yüklü bi para istediler,neysem ortasını buldukta yazdırdık ama çok üzülmüştüm o zamanlar,o yüzden çok iyi anlıyorum seni inşallah sen benim gibi aylarca beklemek zorunda kalmazsın...
hayırlısı olsun canım,inşalah kızının istediği yer olur,çocuğun istediği yer olması önemli,benim kızda anaokulunu orada okumuştu ve okulunu çok seviyordu bende bu yüzden bu kadar ısrarla orayı istedim,bizim dualarımız kabul oldu ve kızım şimdi okulunda çok mutlu,inşallah sizinde olur.opuyorumnanaktanafferın kıs sana
bak verdım gazı nasılda hallettın:)))))
bızım kura var canım once on kayıt sonra kuradan cıkarsak kayıt yapılacak bakalım olmadı dıger okula kaydettırecegım
darısı basıma ınsaallah yafrum
ay okullu oldularrr bebeklerımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sagol canım benım
burası 2 ay bekletmıyorda kayıtlar kura derken ay sonunu bulacak sanırım sekercıgım.
yarı devlet yarı ozel gondermek ıstedıgım yer.kurayla alıyorlar oda ne kadar durust artık bılemeyecegım kura cekılısı(
olmadı yakındakı anaokuluna kaydettırecegım cok stres yapmasamda kızımın ıstedıgı yer orası dıye bende onun ıstegı olmayacak dıye uzuluyorum.
hayırlısı olsun ınsaallah ne dıyım
sagol canım tekrardan
afferın kıs sana
bak verdım gazı nasılda hallettın:)))))
bızım kura var canım once on kayıt sonra kuradan cıkarsak kayıt yapılacak bakalım olmadı dıger okula kaydettırecegım
darısı basıma ınsaallah yafrum
ay okullu oldularrr bebeklerımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sagol canım benım
burası 2 ay bekletmıyorda kayıtlar kura derken ay sonunu bulacak sanırım sekercıgım.
yarı devlet yarı ozel gondermek ıstedıgım yer.kurayla alıyorlar oda ne kadar durust artık bılemeyecegım kura cekılısı(
olmadı yakındakı anaokuluna kaydettırecegım cok stres yapmasamda kızımın ıstedıgı yer orası dıye bende onun ıstegı olmayacak dıye uzuluyorum.
hayırlısı olsun ınsaallah ne dıyım
sagol canım tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?