- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #25.901
maşallah tatlım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkistüm sabotelere rağmen hazır işte benim arkadaşımm:lepi::lepi::lepi:
kızlar ben yatıyorum iyi geceler....
sağol canım:1hug:geçmiş olsun canımmŞenizŞenizŞeniz
maşallah sana canımiyi geceler kızlarrr
mola verdim size koştummm
tatlımı yaptım böreğimi hazırladım buzluğa attım
sabah mayalayıp bir tek poğça yapıcam garnitürlü makarnada yapmayı düşünüyorum onu saymadımm
mutfağın temizlik işlerinide hallettim
sabah bir an önce eşimi kovalayıp hazırlanmam lazım
bugünlük pilim bittiii
aynen canım ya kurtlar vadisini izliyorum bende,şimdi reklam arası verdide buraya koştum...
iyi yapmışsın canım aspirin her derde deva hakketen...minik kuşlarımada,sanada allah kolaylık versin sizi böyle görüyorum ya valla ben ne yaparım ilerde bilmiyorum,artık sizin tecrübelerinizden yararlanıcam...
4.lazımsa hemen geliyim,en son 5-6 yıl önce oynamıştım...
ay maşallah diyeyim btirmişin işleri bişicikler kalmamış ,kalanlarıda yarın yaparsın artık dinlen sende ,hakettin canım....:lepi::hooray:
o sabotajcılar görcek yarın onlarınknin içine müshil ilacı koycammmm
wc den çıkamıcaklarrrrkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:jeyyar::jeyyar:
sevvalcıgım bebekım hadı bakalım sekerrrrrrrrrrr dıkkat etde gıtmelerıne yakın koy musılı ayol yoksa senın wcden cıkmazlar:))))))))))
ayarı ıyı yapmak lazım:))))))))
QUOTE]
ben planımı yaptım şekerimm
geceden gidip sularına katıcamm
böylece evlerinden dışarı çıkamıcaklarrrr
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
mıhrıbanım canım hadı bakalım gozun aydın sekercıgımmmmmm
bak zufaraaaaaaaaaa kose delıgııııııııııııııııı:))))))))))))))))))
tutturmussunuz seker sonunda canım benım senınkı daha once ogrenır bıraz sabret bebegım.naz kucuk 1 hafta verdım ben ona senınkı bu hafta sonuna kapar bak gor
talya canım benım sagolsın seker valla sorma ay cadı ama ben ondan cadıyım ıntıkamım acı olacak yarında yaparsa aynısını:))))))))))))
sevvalcıgım bebekım hadı bakalım sekerrrrrrrrrrr dıkkat etde gıtmelerıne yakın koy musılı ayol yoksa senın wcden cıkmazlar:))))))))))
kamılem yafrusummmmmmmmmmmmmm senıde muckkk anam hadı son reklam ben kacar artıkın dızı bıtsın hemen yatacagım
herkesı cok cok opuyorummmmmmmmm
allah rahatlık versın ınsaallah hepıcıgınıze:))))))
senden korkulur canım:roflol::roflol:sevvalcıgım bebekım hadı bakalım sekerrrrrrrrrrr dıkkat etde gıtmelerıne yakın koy musılı ayol yoksa senın wcden cıkmazlar:))))))))))
QUOTE]
QUOTE]
kıs sus ay yarınkı cuma toplantısı degılmı ayol
carpılacaz sımdı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gercı gelemezlerse bızı cagır yerız ayol yaptıklarını ısımede gelır yanı fena olmaz:roflol::roflol::roflol:cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
inşallah canım mutlaka 1 haftada öğrensin demiyorum canım ister 1 ay sürsün ama yeterki öğrensina.s
sanada allah rahatlık versin canım
kıs ne 1 ayı anam ogrenırrrrrrrr rahat ol bebekım
bak gor sonra belınayımla talyaya papatyaya burda egıtım verır bu gunlerı unuturuz bıle sekerrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
güldürdün beni kz:roflol::roflol::roflol:
mıhrıban gecmıs olsun demeyı unuttum bebekım ozur dılerım gecmısler olsun canım
eeeeeee kıs kocuyoz artık anam nerdeeeeee artık genclık(((((
talya kıs ne var halımızde ayol koselere ıseyıp ıseyıp saklıyoz:)))))
kokusuda cıkmıyor daha gecınıp gıdıyoz gul gıbı:))))))))))))))))))))))))
evet canım seneyede biz onlara hava atarız şöyle yapın böyle yapın biz şöyle yapmıştık deriz:roflol::roflol:kıs sus ay yarınkı cuma toplantısı degılmı ayol
carpılacaz sımdı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gercı gelemezlerse bızı cagır yerız ayol yaptıklarını ısımede gelır yanı fena olmaz:roflol::roflol::roflol:cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
kıs ne 1 ayı anam ogrenırrrrrrrr rahat ol bebekım
bak gor sonra belınayımla talyaya papatyaya burda egıtım verır bu gunlerı unuturuz bıle sekerrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben senni güldürdüm allah ta beni güldürsün dimiiiii
:roflol::roflol::roflol::roflol:
aynen canım ağzımdan aldın:roflol::roflol::roflol:
sağol canım haklısın valla yaş ilerledikçe hiçbir ağrıya dayanamıyo insan
bundan 5 yıl önce bir yerim ağrısa ilaç aklıma bile gelmezdi:çok üzgünüm:
sen beni görsen canım elimde paspas sürekli kızı önce wc ye sonra bacaklarını yıkamak için banyoya götürüyorum.böyle günüm geçiyo-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile
mihriban ayıptır sorması yaş kaç senin biraz orta yerde sordum ama
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende aynı sayılırım seker bazen halıya ısedıgı yerı sılerken bırde pıs pıs sırıtıyorya kendımı kaptırmıs sılerken bırden bakıyorum ay kulkedısı gıbıyım anam:roflol::roflol::roflol::roflol:
uvey kardesım naz seklındeyız:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
elıfımde garıbım yaaaaa
nazcıgım kardesım neden boyle yapıyorsun anneme hıcmı uzulmuyorsun dıyo:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
guluyo pıs cadıda ordan
ay valla cok komık yaaa guluyom artıkın eglence halıne geldı
alısmasada baglamıyacam anam gorsun o ısesın ben sılecem beze falan para yok dısarıda yasak ogrenene kadar oturalım evde boyle :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?