Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

mihriban ayıptır sorması yaş kaç senin biraz orta yerde sordum ama

orta yerde haaaaaaklava:klava:klava:klava:klava:klava:
bız ne oluyoruz bu durumda :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hanımlar uykum geldi artık iyi geceler hepinizemirmirmirmir
öpüldünüzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

31 olucam canım 2 ay sonra

ıyı geceler sekercıgımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende senı muckkkkkk yafrummmmmmmmmm
yaaa yaaa cok yaslanmıssın seker yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne var anam bende 2 ay oldu 30 olalı
saka bır yana valla 30oldunmu baslıyor fıre vermeye vucut bunu anladımsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ay neyse gece gece kapatalım su tatsız yas mevzularını hadı sekerlerr bız daha 17.5ugda resıt olmamıs genc muzurlarız:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

miniğim paylaşımın için sağol canım
bu arada şu alıştırma külotundan bende alıyım kızıma işimi kolaylaştırır belki birazCADIARZU

kız delüüüüüüü
yaşımız geçti falan dedin bende bayağı yaşın var sandımmm
millet senin yaşında yeni kocaya gidiyo ayol haberin yokmu senin
sağol canım bu bana iyi moral oldu :roflol::roflol:

evet miniğim ya sen benden büyükmüşsün kız ben daha 15,5 oldum:roflol::roflol:
şaka bir yana canım haklısın ama 30 dan sonra insan yaşlandığını hissetmeye başlıyo bencedemafoldumben

kız delüüüüüüü
yaşımız geçti falan dedin bende bayağı yaşın var sandımmm
millet senin yaşında yeni kocaya gidiyo ayol haberin yokmu senin

seker ıste bızde ondan coktukya zaten bızde 30da kocaya gıtsek dogursak buyuturken derken 40da cokerdık
bız 20lerde kocaya gıttık dogurduk 30larda coktuk:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bakın sıze bısey anlatacagım accık gulun gece gece:roflol::roflol::roflol:
gecen gun parkta oturuyoruz naz baba baba dıye bagırdı babası gelırken
yanımda bır bayan ay dedı ıyıkı su babaları varda aksam satıyoruz cocukları dedı valla kafa dınlıyoruz dedı allahtan varla dedı:roflol::roflol::roflol:
soyle bır bakmısım yan yan kadına
ay onlar olmasa zaten baba dıye bagıran veledımde olmazdı zatı kafamı dınlerdım nıye bırde sukredıyon sımdı dedım
sebebı onlar zaten dedım:roflol::roflol::roflol::roflol:
aaaaaaaaa oda dogru valla dedı ne bılem ben hep oyle dusunuyordum dedı:roflol::roflol::roflol::roflol:
hay senın o dusunen aklına dıyecektım dedım sus kızım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

miniğim paylaşımın için sağol canım
bu arada şu alıştırma külotundan bende alıyım kızıma işimi kolaylaştırır belki birazCADIARZU

bende var canım elıfe almıstım kullanıyorum en azından kıyafet ve yerlerı daha az sılıyorum degıstırıp dıgerınıde yıkayıp ası verıyorum ıse yarıyor ustu bası cok batmıyor en azından.

napıyon sen o parkta hele bi anlat bakalımmmm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kız minik nerden aklına geliyo böyle şeyler:roflol::roflol:
kadında haklı hiç senin gibi düşünmemiştir eminim:roflol::roflol:

napıyon sen o parkta hele bi anlat bakalımmmm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

valla napam seker cogu zaman kulagımda mp3um gozumde gozluk elımde sıgara takılıyom:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
pek kalkık bısey dıyenlerı seyredıyom gozluk altındansengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
napayım kıs valla bazen bır denk gelen oluyor yanıma falan yer yoksa saka gıbıler valla
yok yanı boyle bısey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
efsunumla bazen telde konusuyorum bılıyor o allahım dıyorum bunlarla aynı sıfatı tasıyorum ben yaaaaaaaaaaa dıyıp kal gelıyor kalıyorum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kız minik nerden aklına geliyo böyle şeyler:roflol::roflol:
kadında haklı hiç senin gibi düşünmemiştir eminim:roflol::roflol:

seker nerden gelecek aklıma olayın normalı o o cocugun babası olmasa o cocuk olurda parkta baba dıye bagırır bende sukredermıydım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dusunsun anam salakmı bu len ben bu adama sukredıyom aksam gelıyorda 5dk kafa dınlıyorum dıyene kadar ulen sen olmasaydın bugun bu hallerdemı olurdum dıye dusunsun:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

iyi memnunsan bende alıyım canım

al anam al onceden vardı kullanıyorum en azından daha az sızdırıyor az camasır cıkıyor etraf batıyor canım deterjan elektrık su olarak sana gerı donuyora.sa.sa.s

valla siz yaşlı karuların arasında bendeniz tazecik nazende kalmışım haberim yok..:dilcikar:zemuszemus
kız nerden geliyo aklına böyle şeyler,kadını iyi benzetmişin valla o parka uğramaz o kadın bidaha,hatta seni görünce yolunu değiştirir garibim.:roflol:
bende artık cidden yatıyom kızlarrr,bu sefer dönüş yok doğru yatağa alkisalkisalkis

kıs bak valla yas konusunda sakamız yoktur seker
tazecıklıgıne doymadan basına ıs gelmesın dıkkat etdekötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
gelırrrrrrr seker benım gelır ugrasacak bır mesgalem yoksa aklım pıslıge calısır:roflol::roflol::roflol:
ama bır ugrasım varsada tam salak olur ondan baskasını dusunup yuzum gulmez
sınav sonrasıydıya rahatlıkdan kafamın calıstıgı ana geldı :roflol::roflol::roflol::roflol:
yok kıs bozulmamıs hosuna gıtmıs sonra soyledı ay cok guldum senden sonra dıye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hadı donmeden arkana bakmadan dogru yatak sekerrrrrrr mars marssssss

talya ,mihriş uyumaya gitmekde kararlımısınızzzz
bak benden ayrılmak zordurrr söylemedi demeyinnnn

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anam senı bu gunduzku karularda yoramamıs ayol:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
de gıt yatsana dınlen anam yarına cok ısın var dahaaaaa

bırınızde benı kovun ayollllllllllll
:)))))))))))
vallahda kactım yafrularrrr
herkesı muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
allah rahatlık versın sabah okuyacaklarıda dusunelım sekerlerrrrrrrrr:))))
az yazın loooooooooooooooooooooo

sevval gız sen gidip yatsana gari, bak sonra top patlasa uyanmıycan,neyse aslında aklıma bi fikir geldi , görümceciğine, siz dün aniden gelince valla yetiştiremedim ,bişicikler yapamadım görümcecim bu yüzdende misafirleri sana getirdim dersin nasıl intikam ama..:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…