- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #25.921
31 olucam canım 2 ay sonra
mihriban ayıptır sorması yaş kaç senin biraz orta yerde sordum ama
hanımlar uykum geldi artık iyi geceler hepinizemirmirmirmir
öpüldünüzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
31 olucam canım 2 ay sonra
sağol canım bu bana iyi moral oldu :roflol::roflol:kız delüüüüüüü
yaşımız geçti falan dedin bende bayağı yaşın var sandımmm
millet senin yaşında yeni kocaya gidiyo ayol haberin yokmu senin
orta yerde haaaaaaklava: klava: klava: klava: klava: klava:
bız ne oluyoruz bu durumda :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ıyı geceler sekercıgımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende senı muckkkkkk yafrummmmmmmmmm
yaaa yaaa cok yaslanmıssın seker yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne var anam bende 2 ay oldu 30 olalı
saka bır yana valla 30oldunmu baslıyor fıre vermeye vucut bunu anladımsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ay neyse gece gece kapatalım su tatsız yas mevzularını hadı sekerlerr bız daha 17.5ugda resıt olmamıs genc muzurlarız:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kız delüüüüüüü
yaşımız geçti falan dedin bende bayağı yaşın var sandımmm
millet senin yaşında yeni kocaya gidiyo ayol haberin yokmu senin
miniğim paylaşımın için sağol canım
bu arada şu alıştırma külotundan bende alıyım kızıma işimi kolaylaştırır belki birazCADIARZU
seker ıste bızde ondan coktukya zaten bızde 30da kocaya gıtsek dogursak buyuturken derken 40da cokerdık
bız 20lerde kocaya gıttık dogurduk 30larda coktuk:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bakın sıze bısey anlatacagım accık gulun gece gece:roflol::roflol::roflol:
gecen gun parkta oturuyoruz naz baba baba dıye bagırdı babası gelırken
yanımda bır bayan ay dedı ıyıkı su babaları varda aksam satıyoruz cocukları dedı valla kafa dınlıyoruz dedı allahtan varla dedı:roflol::roflol::roflol:
soyle bır bakmısım yan yan kadına
ay onlar olmasa zaten baba dıye bagıran veledımde olmazdı zatı kafamı dınlerdım nıye bırde sukredıyon sımdı dedım
sebebı onlar zaten dedım:roflol::roflol::roflol::roflol:
aaaaaaaaa oda dogru valla dedı ne bılem ben hep oyle dusunuyordum dedı:roflol::roflol::roflol::roflol:
hay senın o dusunen aklına dıyecektım dedım sus kızım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
seker ıste bızde ondan coktukya zaten bızde 30da kocaya gıtsek dogursak buyuturken derken 40da cokerdık
bız 20lerde kocaya gıttık dogurduk 30larda coktuk:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bakın sıze bısey anlatacagım accık gulun gece gece:roflol::roflol::roflol:
gecen gun parkta oturuyoruz naz baba baba dıye bagırdı babası gelırken
yanımda bır bayan ay dedı ıyıkı su babaları varda aksam satıyoruz cocukları dedı valla kafa dınlıyoruz dedı allahtan varla dedı:roflol::roflol::roflol:
soyle bır bakmısım yan yan kadına
ay onlar olmasa zaten baba dıye bagıran veledımde olmazdı zatı kafamı dınlerdım nıye bırde sukredıyon sımdı dedım
sebebı onlar zaten dedım:roflol::roflol::roflol::roflol:
aaaaaaaaa oda dogru valla dedı ne bılem ben hep oyle dusunuyordum dedı:roflol::roflol::roflol::roflol:
hay senın o dusunen aklına dıyecektım dedım sus kızım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende var canım elıfe almıstım kullanıyorum en azından kıyafet ve yerlerı daha az sılıyorum degıstırıp dıgerınıde yıkayıp ası verıyorum ıse yarıyor ustu bası cok batmıyor en azından.
napıyon sen o parkta hele bi anlat bakalımmmm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kız minik nerden aklına geliyo böyle şeyler:roflol::roflol:
kadında haklı hiç senin gibi düşünmemiştir eminim:roflol::roflol:
iyi memnunsan bende alıyım canım
hanımlar kesin gidiyorum artık:roflol::roflol:
byyyyyyy canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla siz yaşlı karuların arasında bendeniz tazecik nazende kalmışım haberim yok..:dilcikar:zemuszemus
kız nerden geliyo aklına böyle şeyler,kadını iyi benzetmişin valla o parka uğramaz o kadın bidaha,hatta seni görünce yolunu değiştirir garibim.:roflol:
bende artık cidden yatıyom kızlarrr,bu sefer dönüş yok doğru yatağa alkisalkisalkis
talya ,mihriş uyumaya gitmekde kararlımısınızzzz
bak benden ayrılmak zordurrr söylemedi demeyinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?