- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #25.881
aferın kıs sanaaaaa:hooray::hooray::hooray::hooray:
anam valla bana yapamazlar gelenım cok olmaz sıteden veya bınadan cunku samımıyetım yok coguyla karakterlerını cozdum ve muhatap olmak ıstemıyorum
basım sureklı agrımasındansa boyle ıyıyım.gecen ay evlenen arkadasım varya o yetıyor bana gelıp gıdıyor paylasıyoruz kardesten oteyız.halden anlıyor bırbırımızı ıdare edıyoruz gun ıcınde sureklı teldeyız bazen aksam yuruye cıkıp ıllakı bır gorusmez kahve ıcmezsek ısımız rasgıtmez.
az öz olsun ıstıyorum hayatımda kısılerın.sızler zaten yetıyorsunuz anam baskasını ıstemem:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay canım benım yaaa yakın olsaydık hemen gelırdım yardıma bebegım yaaaaa
kolaylıklar dılıyorum sana bebegım opuyorum senıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teşekkür ederim canımm yardıma gelemesende sizlerin varlığı yetiyor bana
şimdide yine kk dan yardım alıp pratik tariflerr bakayım
mecburen menüyü değiştirmem gerekecekkkk
kolay gelsin canım ya allah bol sabır versin dikkat etde tatlım çok inatlaşmasın değilse iyice zorlaşır işin tatlımm bide bunu atlatırsan oh rahatsın minikcimay kızlar sınırlerım bozuldu yaaaa
benım cadı saatlerdır yapmamıstı tuvaletını goturdum yapmıcam dedı neden dedım ıstemıyom dedı(
kızım hadı yap bak ne zamandır yapmıyon dedım hayıyyyyyy dedı((
seker alacagım sana dedım cısssssssss dedı sonra yok dedı
cıktık hadı seker dedı:)))))
sekerde yok dedım:))))naptı dersınız???????gozumun ıcıne baka baka altına yaptı((((((((
ay guldum baya ama sonrada sınır geldı ınatlasıyor benımle kıs zor geldı sanırım tuvalet egıtımı hanımın.
mıhrıban yafrum sızden naber napıyor bebekımın egıtımı??
dızı baslamadan ıkı takılayım sızlerle dedım ama kımsecıkler yok
ara ara gelırım yıne sunların ıcabına bakayımda:))))))))
iyi akşamlar kızlarrr
çokkk yorgunum çokkkk
yarın mahalledeki cuma duamız için sıra bendee
tüm gün temizlik işine kendimi adamayı planlamıştımmm
ama densiz bir komşum kahve içmeye gelcem dedi
temizlik yapıyorum yarın gel dedimm
hayır bugün gelcem yarın işim var dedi
gönülsüzde olsammm
iyi gel bari dedim bir kadın nasıl olsa deyip kabul ettim
ama yanılmışımm
onun geldiğini gören 3 komşum daha geldi
tabi yanındada 6 çocukkk
2 benim ikide diğer komşunun toplam 10 çocuk
saat 6 oldu zorla kalktılarr
mürvet pazara gitmiycezmi anne dedi onu duyunca kalktılarrr
keşke daha erken deseymişş
saat 7 ye doğru koşarak pazara gittim
geldik akşam yemeği yedik
iki dakika soluk almak için buraya geldimm
ama gündüz temizliği bitirp gece pasta börek yapcaktımm
tüm planım alt üst olduuuu
sinirden deliye döndümmmmm
ohhh beee anlattımda rahatladımmmm içimi boşalttımmm
ya temizlik yaptığını gördüğünüz kişiye oturmaya gidilirmi hiçççççççççççççç
bütün dengesizler beni buluyo zatennnn
gecmis olsun canım insallah kötü bir sey yokturmoralim çok bozuldu kızlar şimdi doktorumun yardımcısı aradı ve cumartesi günü eşimle birlikte gelmemizi söyledi...doktorum demişti sorun çıkmazsa telefonla arayın gelmenize gerek yok demişti şimdi de çağırıyor herhalde kötü birşey çıktı cumartesiye kadar nasıl sabredicem bensenağlamasenağlama
malesef var böyleleri canımbende var öyle densiz komsu öyle temizlik yapmaya calısıyorum couklar hasta hadi dedim saat üc gibi giderim cocukları giydirdim bir seyler yedirip cıkacağım pat kahveye geldik bir sorun bakalım isin varmı diye hastaneye gidecğim kızları giydirdim hemen cıkmam lazım dedim bir bucuk saat oturmuslarev heryer alt üst olmus insan cocğuna bir dur der bende evlerine gitmiyorum gelmesinler diye insan düsünür bu gec kalır simdi saat beşte hastaneler kapanıyor cünki ne düsüncesiz insanlar var
kolay gelsin sevvalcim,hakketten ne biçim komşuluk bu,ya görümcene ne demeli yardımcı olmuyon bari ayak bağı olma hayret bişiiyi akşamlar kızlarrr
çokkk yorgunum çokkkk
yarın mahalledeki cuma duamız için sıra bendee
tüm gün temizlik işine kendimi adamayı planlamıştımmm
ama densiz bir komşum kahve içmeye gelcem dedi
temizlik yapıyorum yarın gel dedimm
hayır bugün gelcem yarın işim var dedi
gönülsüzde olsammm
iyi gel bari dedim bir kadın nasıl olsa deyip kabul ettim
ama yanılmışımm
onun geldiğini gören 3 komşum daha geldi
tabi yanındada 6 çocukkk
2 benim ikide diğer komşunun toplam 10 çocuk
saat 6 oldu zorla kalktılarr
mürvet pazara gitmiycezmi anne dedi onu duyunca kalktılarrr
keşke daha erken deseymişş
saat 7 ye doğru koşarak pazara gittim
geldik akşam yemeği yedik
iki dakika soluk almak için buraya geldimm
ama gündüz temizliği bitirp gece pasta börek yapcaktımm
tüm planım alt üst olduuuu
sinirden deliye döndümmmmm
ohhh beee anlattımda rahatladımmmm içimi boşalttımmm
ya temizlik yaptığını gördüğünüz kişiye oturmaya gidilirmi hiçççççççççççççç
bütün dengesizler beni buluyo zatennnn
ay valla çok güldüm:roflol::roflol:çok şeker ya...yerim onu ben bacaksıza bakopuyorumnanaktanay kızlar sınırlerım bozuldu yaaaa
benım cadı saatlerdır yapmamıstı tuvaletını goturdum yapmıcam dedı neden dedım ıstemıyom dedı(
sekerde yok dedım:))))naptı dersınız???????gozumun ıcıne baka baka altına yaptı((((((((
ay guldum baya ama sonrada sınır geldı ınatlasıyor benımle kıs zor geldı sanırım tuvalet egıtımı hanımın.
ohhh ağzına sağlık,bırak bozulsunlar,belki anlarlar da bidaha böyle zamanlı zamansız gelmezler sana...diğerleride kahve içiyolardır bizde içelim demişlerr
bi taneside görümcemmm
görümcemde otururken hadi gidelim kahve içmeye demişlerrr
bende şakayla karışık görümceme iki misafire bakamadında banamı getirdinnn
dedim şok olduuuu içlerinden sadece biri bozılduuu lafımaaa
millette surat kösele gibi hiç bişey işlemiyooo
gece uyku yok banaaa
bende kaççem şimdi,reklam arası girmiştim,sanada iyi geceler canım...sagolasın bebegım ne demek seker
herzaman burdayız topıkcek
yardımlasmanın her turlusunde yanındayızklava: klava: klava::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
olsun canım kısmette ne var sa onu yerler artık
ellerıne saglık sımdıden bebegım
herkese ıyı geceler dılıyorum dızımız basladı
ben kacar sekerler
muckkkkkkkkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay valla allah bize sabır versin,banada alt komşum yaptı böyle patadanak gelmeyi,evde dağınık ne yapacağımı şaşırmıştım,bende sinir oluyorum artık ,çalışırken ne rahatmışım şimdi anlıyorum...Çok üzgünüm çoookbende var öyle densiz komsu öyle temizlik yapmaya calısıyorum couklar hasta hadi dedim saat üc gibi giderim cocukları giydirdim bir seyler yedirip cıkacağım pat kahveye geldik bir sorun bakalım isin varmı diye hastaneye gidecğim kızları giydirdim hemen cıkmam lazım dedim bir bucuk saat oturmuslarev heryer alt üst olmus insan cocğuna bir dur der bende evlerine gitmiyorum gelmesinler diye insan düsünür bu gec kalır simdi saat beşte hastaneler kapanıyor cünki ne düsüncesiz insanlar var
ohh rahatsın ne güzel,bende bugün yaptım biraz,artık yarın tatil yaparım...iyi geceler şekerlerrr
kardeşim ve gelinle yürüyüşe çıkmıştık geline coştum yarın yapacağım işleri akşadan hallettim
süperge,tozdu bir kaçgün rahatımm
kızlarımı uyuttum eşimde geç gelecek geçtim pc başına
sizler ne yaptınız meleklerim uyudumu
tinkimiiiiiiiiiiiiiiiii bebekımmmmmmm hosgeldın canım benım
gordum asagıda sneı seker
kamılem talyam sekerler sızlerde ıyısınız ınsaallah
geçmiş olsun kızına canımben geldim kızlar,sabah doktora gitmiştim ya,kübra ya doktor ameliyat olsa iyi olur dedi.
geniz eti ve bademcik.bademcikler aslında alınmasa da olurmuş ama menenjit geçirdiği için alınsa daha iyi olur dedi.son sözü bize bıraktı.
ayın 25 inde kübra yı nörolojiye götürcem,onuda atlatalım ondan sonra ameliyat işini hallederiz artık.
doktor işini hallettim,bebek mevlidide oldu.şimdi sıra akşamki düğüne geldi.ama ben çokk yoruldum
gece nereye yattığımı bilmem artık.
şu arada fırsat buldum hemen ps başına geçtim.aslında dinlensem iyi olcak
maşallah meleklerine annesi allah bağışlasın canım çok şekerlerbunlarda benim meleklerim......
akşama kadar 2 defa eve çiş yaptı canım ama akşam elini poposuna götürüp ağladı çişinmi geldi kızım dedim evet dedi ve ilk defa wc ye yetiştirdim :lepi:sonra yine cişinin geldiğini ağlayarak söyledi ama kaçırdı canım tam olarak tutamıyo çişini ama haber vermeye başladı bu bile benim için iyi bir gelişmea.say kızlar sınırlerım bozuldu yaaaa
kamılecem yafrum bakalım halledecegız seker o ınatsa bende ınadım valla baglamıyom bezı o ısesın ben yıkayacam ogrenecek 3 gun oldu sımdı bırakıp yenıden baslayamam
anasının kızıysa bende ondan ınadım hadı bakalım:))))))))))))
janet canım sendedemı var o densızlerden
allah yardımcınız olsun valla ne dıyım:)))))
benım evıme annemler bıle gelırken randevu alırlar ayol:)))))))))
oyle habersız ısrarlı gelemez kımse valla oyarım ben adamı:))))))))))))))))))))))))))))))))))
ay ne fena kadın dıyeceksınız sımdı ama vallahı programlı yasamayı sevdıgım ıcın ozellıkle ogun bır ısım varsa bırı gelemez paralarım ben adamı.
sızde restınızı cekın bence hayatınıza kımsenın engel olmasına ızın vermeyın onunu alamazsınız yoksa benden soylemesı sekerler
dızı baslamadan bakayım dedım ay 1e kadar suruyor yaaa sureklı reklam reklam((
evet rahatım yarın canımohh rahatsın ne güzel,bende bugün yaptım biraz,artık yarın tatil yaparım...
iyiyiz canım ya,aklıma geldikçe hala senin kıza gülüyorum,ne akıllılar bakarmısın intikama...:ecrin_bebek:
iyiyim canım ,uzun zamandır okey oynamıyordum bugün arkadaşlarda varmış okey oynuyorum arada bir sizlere bakıyorummhihoyyyttinkimiiiiiiiiiiiiiiiii bebekımmmmmmm hosgeldın canım benım
gordum asagıda sneı seker
kamılem talyam sekerler sızlerde ıyısınız ınsaallah
geçmiş olsun canımmŞenizŞenizŞenizhanımlar bugün pazara gidip geldikten sonra başıma kötü bir ağrı yapışmıştımafoldumbennasıl yemek yaptım hiç bilmedim
sonra dolapta aspirin gördüm hiç hap kullanma huyum yoktur ama artık gençlik kalmadı sanırım fazla dayanamadım aspirini yuttum.iyi ki yutmuşum ağrım hemen kesiliverdi
şimdi iyiyim çok şükür:Saruboceq:
aynen canım ya kurtlar vadisini izliyorum bende,şimdi reklam arası verdide buraya koştum...hanımlar nerdesiniz hepiniz dizimi izliyosunuzsengözlerimebaksanab
iyi yapmışsın canım aspirin her derde deva hakketen...minik kuşlarımada,sanada allah kolaylık versin sizi böyle görüyorum ya valla ben ne yaparım ilerde bilmiyorum,artık sizin tecrübelerinizden yararlanıcam...hanımlar bugün pazara gidip geldikten sonra başıma kötü bir ağrı yapışmıştımafoldumbennasıl yemek yaptım hiç bilmedim
sonra dolapta aspirin gördüm hiç hap kullanma huyum yoktur ama artık gençlik kalmadı sanırım fazla dayanamadım aspirini yuttum.iyi ki yutmuşum ağrım hemen kesiliverdi
şimdi iyiyim çok şükür:Saruboceq:
4.lazımsa hemen geliyim,en son 5-6 yıl önce oynamıştım...evet rahatım yarın canım
iyiyim canım ,uzun zamandır okey oynamıyordum bugün arkadaşlarda varmış okey oynuyorum arada bir sizlere bakıyorummhihoyyyt
ay maşallah diyeyim btirmişin işleri bişicikler kalmamış ,kalanlarıda yarın yaparsın artık dinlen sende ,hakettin canım....:lepi::hooray:iyi geceler kızlarrr
mola verdim size koştummm
tatlımı yaptım böreğimi hazırladım buzluğa attım
sabah mayalayıp bir tek poğça yapıcam garnitürlü makarnada yapmayı düşünüyorum onu saymadımm
mutfağın temizlik işlerinide hallettim
sabah bir an önce eşimi kovalayıp hazırlanmam lazım
bugünlük pilim bittiii
maşallah tatlım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkistüm sabotelere rağmen hazır işte benim arkadaşımm:lepi::lepi::lepi:iyi geceler kızlarrr
mola verdim size koştummm
tatlımı yaptım böreğimi hazırladım buzluğa attım
sabah mayalayıp bir tek poğça yapıcam garnitürlü makarnada yapmayı düşünüyorum onu saymadımm
mutfağın temizlik işlerinide hallettim
sabah bir an önce eşimi kovalayıp hazırlanmam lazım
bugünlük pilim bittiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?