- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.061
yok seker annem oyle der bana bazende onun ıcın dedım
sonradan bozuldun sen dıye de ondan dıyorum
yoksa elıfım cok memnun
prenses annem benım dunyalarda yok senın gıbı guzelı dıyo
annemde ordan allah sızı sunlara bak dıye guluyor
hatta ben doguma gıttıgımde annemı ıstıyorum dıye aglamıs annemde aglamasın dıye
napacan annenı bak ben teyzen burdayız marketten her ıstedıgını alıyoruz annen kızıyo bagırıyo almıyo sana bısey demıs
sanane annemle ben hem sevısır hem dovusuruz aramıza gırme sen demıs:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
3.5 yasındaydı o zaman annem hala anlatır anam bunların arasına gırılmez dıye :roflol::roflol::roflol:
ederım canım benım sagolasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay ay denızemı gıdeceksınız hadı bakalım hayırlısı canım bızım ıcınde ıkı cımınnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
malum denızsızız bız
tek eksıgımız guzel baskentımızın
fenalıkdan degılde bıraz otorıter ve hakımıyetı seven bırıyımdır.annemle cok catısırdık bu yuzden.kendı hayatıma asla mudahaleyı sevmem ve kım olursa olsun karsımdakı ızın vermem
ondan oyle soyler bana
kızlarımla esım memnun valla halımden ozellıkle kızlar cok memnun.
30unda cocuguyla kaykaya bınen, salıncakta ıkısını kucagına alıp sallanan delıyı kım sevmez:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
maşallah elife ne akıllı kızmış o öyle annesi
doğru söylemiş meleğimiz anneyle evlat arasına girilmezkikaydirigubbakcemile3
tamam miniğim senin içinde denizde çimeriz:roflol::roflol:
ben boşuna demiyorum enerjik ve eğlenceli anne diyedelikafadulden
senin gibi anneyi kim istemezki canım:roflol::roflol:
merhaba kızlar
rüyacım doğum günün kutlu olsun canım nice senelere inşallahzemuszemus
şevvalcim meleğimizin doğum günüde kutlu olsun canımzemuszemus
bu arada kızınla rüyanın doğum günü aynı günmüş canım ne güzel tesadüf demikaydirigubbakcemile3
selamlaarr....herkese iyi pazarlar....
şevvalcim kızının doğum günü kutlu olsun canım...
bunlar mürüvvet için:
rüyacım seninde doğum günün kutlu olsun arkadaşım....
bu da senin için canım:
saolun kızlar herkese tşk ederim evime geldim çarşamba diyarbakıra gitçez son eşyaları toplayacaz 2-3 gün sonra gidiyorum............merhaba canlarım sabahtan oturdum ps başına çoklu alıntıyla mesaj yazdım tam yollamak üzereydim elektrikler gtti.çok sinir oldum o kadar uğraşmıştım bide.
şimdi aklımda kaldığı kadarıyla yazayım
sevvalcim meleğinin doğum günü kutlu olsun.allah uzun sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin meleğimeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ruyacım seninde doğum günün kutlu olsun canım.nice nice yıllara eşin ve kızınla birlikte a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
papatya0606 allah yardımcın olsun canım.teyzeleri dört gözle bekliyolar yeğenlerini.hayırlısıyla bi kurtul bizide habersiz bırakma tatlım.opuyorumnanaktan
miniğim sınavın güzel geçmiş galiba biz inanıyoduk zaten sana.gel öpeyim yanaklarından ŞenizŞenizŞeniz
talya nice yıllara canım,allah mutluluğunuzu daim etsin :1hug::1hug:
hatırladıklarım bu kadar,hepsini aklımda tutamadım zaten kızlarda tepemde azcık biz oturalım ps ye diye beni yiyolarcokacimcoook:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
canım sakın panik yapma seninde hissettiğin gibi bebeğin sağlıklı :teselli: sadece doktorlar tedbiri elden bırakmıyorlar a.ssende kendine gel moralini bozmaiyi akşamlar canlarım beni merak etmişsiniz randovum sabahtı ama öğlen geldim daha sonra da arkadaşım geldi giremedim...maalesef korktuğum başıma geldi test sonucum beklenenden yüksek çıkmış ve doktorum amniosentez (yani karnımdan su alacaklar)yapılması gerektiğini söyledi ama karar size kalmış yaptırmayadabilirsiniz dedisenağlamaama düşük riski var ama hastanemizde her zaman yapıyoruz ama bebeği hiç düşen olmadı dedi bayağı rahatlattı beni ve ağlayarak amniosentezi kabul ettim çünkü bende panik atak var 5 ay bu korkuyla yaşayamam çünkü senağlamapazartesi sabah amniosentez yapılacak,bir hafta istirahat edicem bebeğe birşey olmasın diye,3 hafta sonra da test sonucum çıkıcak...inşallah bebeğime hiçbir şey olmaz ama içimden bir ses bebeğimin sağlıklı olduğunu söylüyor ama içimi rahatlatmam gerek...oooofff ne yazacağımı bilemiyorum ki canlarım profilime ve topiğe yazdığınız mesajlarınız için çok teşekkürler dualarınızı benden eksik etmeyin lütfen:Saruboceq:
saolun kızlar herkese tşk ederim evime geldim çarşamba diyarbakıra gitçez son eşyaları toplayacaz 2-3 gün sonra gidiyorum............
siz neler yaptınız nasılsınız bakalım............
canım sakın panik yapma seninde hissettiğin gibi bebeğin sağlıklı :teselli: sadece doktorlar tedbiri elden bırakmıyorlar a.ssende kendine gel moralini bozma
dualarımız seninle ve bebeğinle canım:Saruboceq:
iyi akşamlar canlarım beni merak etmişsiniz randovum sabahtı ama öğlen geldim daha sonra da arkadaşım geldi giremedim...maalesef korktuğum başıma geldi test sonucum beklenenden yüksek çıkmış ve doktorum amniosentez (yani karnımdan su alacaklar)yapılması gerektiğini söyledi ama karar size kalmış yaptırmayadabilirsiniz dedisenağlamaama düşük riski var ama hastanemizde her zaman yapıyoruz ama bebeği hiç düşen olmadı dedi bayağı rahatlattı beni ve ağlayarak amniosentezi kabul ettim çünkü bende panik atak var 5 ay bu korkuyla yaşayamam çünkü senağlamapazartesi sabah amniosentez yapılacak,bir hafta istirahat edicem bebeğe birşey olmasın diye,3 hafta sonra da test sonucum çıkıcak...inşallah bebeğime hiçbir şey olmaz ama içimden bir ses bebeğimin sağlıklı olduğunu söylüyor ama içimi rahatlatmam gerek...oooofff ne yazacağımı bilemiyorum ki canlarım profilime ve topiğe yazdığınız mesajlarınız için çok teşekkürler dualarınızı benden eksik etmeyin lütfen:Saruboceq:
saolun kızlar herkese tşk ederim evime geldim çarşamba diyarbakıra gitçez son eşyaları toplayacaz 2-3 gün sonra gidiyorum............
siz neler yaptınız nasılsınız bakalım............
canım benım senı cok ıyı anlıyorum bebegım
ama emın ol hıssettıgın gıbı hersey yolunda gıdecek canım tabıkı tedbırı elden bırakmayacaksın bebegım
ıcının rahatlıgı ve kalan aylarını huzurlu gecırmen ıcın kesın sonucu ogrenmen sart
pazartesı amnıyosentezını olup dınleneceksın ve sonucu aldıgında rahat bır nefes alacaksın canım benım
dualarımız senınle bebegım tabıkıde
cok cok opuyorum senı canım arkadasım kıb gorusmek uzere
herkese ıyı aksamlar dılıyorum arkadaslar sabah erken kalkacagım bende uyuyum dıyorum
esımde fılm ızleyelım dıyor
onu kırmadan fılm ızlerken sızsammı acaba dıyede dusunuyorum:))))
hepınızı cok cok opuyorum gorusmek uzere ınsaallah sekerler
kıb
kızlar bende geldim,..nasılsınız bi yaramazlık yok dimi..opuyorumnanaktan
bütüm gün annemdeydim,sağolsun damadının yameğinide gönderiverdi bu akşam yamek yapmaktan kurtardı beniopuyorumnanaktan
belinay üzülme canım,bebeğinin iyi ve sağlıklı olduğuna inan,amniyosentez evet biraz riskli ama artık doktorlarımız da çok profesyonel,bi sorun çıkmayacağına eminim,dr.um bendende istemişti amniyosentezi,yaşımdan dolayı risk çıkmıştı ve ben yaptırmadım,ama senin durumunda olsaydım bende kesinlikle yaptırırdım,kardeşimin bi lafı vardır çok severim ''her şey çok güzel olacak ''sende buna inan canımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?