Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

maşallah elife ne akıllı kızmış o öyle annesi
doğru söylemiş meleğimiz anneyle evlat arasına girilmezkikaydirigubbakcemile3

tamam miniğim senin içinde denizde çimeriz:roflol::roflol:
ben boşuna demiyorum enerjik ve eğlenceli anne diyedelikafadulden
senin gibi anneyi kim istemezki canım:roflol::roflol:

maşallah elife ne akıllı kızmış o öyle annesi
doğru söylemiş meleğimiz anneyle evlat arasına girilmezkikaydirigubbakcemile3

oyledır teyzesı sorma babası bıle alıstı bız kavga ederken elıfle asla aramıza gırmez sonra barısır opusur koklasırız kabak esımın basına patlar
adam bıle artık ne halınız varsa gorun dıyor:roflol::roflol::roflol::roflol:

tamam miniğim senin içinde denizde çimeriz:roflol::roflol:
ben boşuna demiyorum enerjik ve eğlenceli anne diyedelikafadulden
senin gibi anneyi kim istemezki canım:roflol::roflol:

sagol canım benım elımden geldıgınce oyle olmaya calısıyorum ıcımdekı cocugu buyutmek ıstemıyorum.
muzurluk cok yaparım esımde ne zaman buyuyecen sen der gulerek:roflol::roflol::roflol::roflol:
napayım aman 3 gunluk dunya uzuldugum sıkıldıgım zaman kendımı bır bunalıma sokar 2 3 gun bunalım takılırım ay sonra bır sılkelenır amannnn der gecerım.hayatıma kastımmı var napayım herseyden mutlu olmaya calısıyorum.
bence herkes boyle yapmalı allah cok buyuk dertler vermesınde halımıze bın sukur ac degılız acıkta degılız saglıgımız yerınde eeee gerısı sukredıp yasadıgımız hayatın bulundugumuz ortamın tadını cıkarmak.
anam fılozoflugum tuttu gene hadı ben kacar artık nazı uyandırayım ay 12de yattıydı kac saat oldu ısememıstır ınsaallah altına bırde dus aldıracagım yoksa:roflol::roflol::roflol:
hayır o bısey degıl acıktım ay yemek yok evde kocıse ısmarlatam dıye yapmadım evde kalırsak acımızdan olecez:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

az önce eltimin kızı çay yapmış beni çağırdı oohh tabakta hazırlamış elinden geldiğincecokacimcoook
tam oturduk çay içecektik benim cadılar geldi.kaydirigubbakcemileneyse sonra kayınvalidemi de görmiş merdivende onuda çağırdı.iki kişi oturup keyif yapacaktık güya bütün aile toplandık.:roflol::roflol::roflol:

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)

misafir kardeş hoşgeldin bari sen beni yalnız bırakma
cumartesi çok sakin oluyomuş burası.eşimde gelmedi
bende minik gibi yemek yapmadım,eşime dışarı çıkalım dicem oda gelmedi daha.
ben evde olmayınca cumartesi 2-3 gibi gelir eve bugün geç geleceği tuttu.

iyi akşamlar canlarım beni merak etmişsiniz randovum sabahtı ama öğlen geldim daha sonra da arkadaşım geldi giremedim...maalesef korktuğum başıma geldi test sonucum beklenenden yüksek çıkmış ve doktorum amniosentez (yani karnımdan su alacaklar)yapılması gerektiğini söyledi ama karar size kalmış yaptırmayadabilirsiniz dedisenağlamaama düşük riski var ama hastanemizde her zaman yapıyoruz ama bebeği hiç düşen olmadı dedi bayağı rahatlattı beni ve ağlayarak amniosentezi kabul ettim çünkü bende panik atak var 5 ay bu korkuyla yaşayamam çünkü senağlamapazartesi sabah amniosentez yapılacak,bir hafta istirahat edicem bebeğe birşey olmasın diye,3 hafta sonra da test sonucum çıkıcak...inşallah bebeğime hiçbir şey olmaz ama içimden bir ses bebeğimin sağlıklı olduğunu söylüyor ama içimi rahatlatmam gerek...oooofff ne yazacağımı bilemiyorum ki canlarım profilime ve topiğe yazdığınız mesajlarınız için çok teşekkürler dualarınızı benden eksik etmeyin lütfen:Saruboceq:

saolun kızlar herkese tşk ederim evime geldim çarşamba diyarbakıra gitçez son eşyaları toplayacaz 2-3 gün sonra gidiyorum............

canım sakın panik yapma seninde hissettiğin gibi bebeğin sağlıklı :teselli: sadece doktorlar tedbiri elden bırakmıyorlar a.ssende kendine gel moralini bozma
dualarımız seninle ve bebeğinle canım:Saruboceq:
saolun kızlar herkese tşk ederim evime geldim çarşamba diyarbakıra gitçez son eşyaları toplayacaz 2-3 gün sonra gidiyorum............

yolun açık olsun canım öptüm seniŞenizŞenizŞeniz

siz neler yaptınız nasılsınız bakalım............

ben iyiyim canım öğleden sonra kızlarla ben banyo yaptık biraz serinledik rahatladıkkaydirigubbakcemile3ortancayla küçük kız banyodan sonra uyudular az önce ortanca kalktı ama küçük hala uyuyomirmirmirmir
bu saatlerde uyumalarını hiç istemiyorum çünkü gece uykuları gelmiyo:bbo:anlaşılan benim küçük cadım bu gece beni deli edecek hala uyanmadıbenneyaptımki

canım sakın panik yapma seninde hissettiğin gibi bebeğin sağlıklı :teselli: sadece doktorlar tedbiri elden bırakmıyorlar a.ssende kendine gel moralini bozma
dualarımız seninle ve bebeğinle canım:Saruboceq:

inşallah dediğin gibi sağlıklıdır canım...ama içim içimi yiyor kendime söz geçiremiyorumki...desteğin için çok sağol canım benim...

canım benım senı cok ıyı anlıyorum bebegım
ama emın ol hıssettıgın gıbı hersey yolunda gıdecek canım tabıkı tedbırı elden bırakmayacaksın bebegım
ıcının rahatlıgı ve kalan aylarını huzurlu gecırmen ıcın kesın sonucu ogrenmen sart
pazartesı amnıyosentezını olup dınleneceksın ve sonucu aldıgında rahat bır nefes alacaksın canım benım
dualarımız senınle bebegım tabıkıde
cok cok opuyorum senı canım arkadasım kıb gorusmek uzere

selam canım benım hadı bakalım hayırlısı sekercıgım hayırlı yolculuklar dılıyorum sana bebegım
yerlesıp yenı evıne en kısa surede aramızda gormek dılegıyle canım

siz neler yaptınız nasılsınız bakalım............

bız napalım seker son havadıs olarak nazım akıllı kızım 4 gunde cısını ogrendı onun mutlulugunu yasıyorum
mıhrıbanla aynı anda basladık bıtırdık kızları bezden kurtardık sekerrrrr:lepi::lepi::lepi::lepi:
kucuk cadılarıda buyutmus olduk bır nebze daha boylelıkle:roflol::roflol::roflol::roflol:

herkese ıyı aksamlar dılıyorum arkadaslar sabah erken kalkacagım bende uyuyum dıyorum
esımde fılm ızleyelım dıyor
onu kırmadan fılm ızlerken sızsammı acaba dıyede dusunuyorum:))))
hepınızı cok cok opuyorum gorusmek uzere ınsaallah sekerler
kıb

sağol canım inşallah hayırlısıyla atlatırım bu günleri senin risk oranı kaç çıkmıştı canım hatırlıyormusun?benimki 1/157 çıktı.belki hatırlamazsın ama yinede sordum canım...sende kendine iyi bak tatlım...

kızlar bende geldim,..nasılsınız bi yaramazlık yok dimi..opuyorumnanaktan
bütüm gün annemdeydim,sağolsun damadının yameğinide gönderiverdi bu akşam yamek yapmaktan kurtardı beniopuyorumnanaktan
belinay üzülme canım,bebeğinin iyi ve sağlıklı olduğuna inan,amniyosentez evet biraz riskli ama artık doktorlarımız da çok profesyonel,bi sorun çıkmayacağına eminim,dr.um bendende istemişti amniyosentezi,yaşımdan dolayı risk çıkmıştı ve ben yaptırmadım,ama senin durumunda olsaydım bende kesinlikle yaptırırdım,kardeşimin bi lafı vardır çok severim ''her şey çok güzel olacak ''sende buna inan canımopuyorumnanaktan

iyi akşamlar canım,bende gezerken yorulmuşum, tv ye bakıcam güzel bi film bulamazsam bende yatarım artık...

çok sağol canım...sen neden risk çıktığı halde yaptırmamıştın canım?ben yaptırmayanları duydukça daha da korkuyorum çünkü:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…