- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.041
tamam söylerim canım:roflol::roflol:
aa o enişteme söyle üzmesin seni böylee yoksa tüm kk gelirr enişteyide amcasınıdaa
biraz ıslatıverrrirzz:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kızlar belinaydan haber yok demi daha,çok merak ettim sonuçlar nasıl diye.inş hayırlı haberlerle döner
betülcüm bugün sendemi evdesin benim gibi:çok üzgünüm:
ohh ohh maşallahh gezmelerede gidermişşşş
bende yarın yokumm tüm günn
önce eşimin köyünde yaz şenliği varmış oraya gidicez akşamada eşimin arkadaşı yemeğe davetettti yani tüm gün yokum pazartesi ancak görüşürüz artıkkk
dualarımız sizinle canım allah sınava giren tüm öğrencilerimize zihin açıklığı versin :Saruboceq:
hayırlısıyla kurtulursun inşallah canım güzel haberini bekliyoruz vereliniortak
ay topiğimize yeni melekler ekleniyo ne güzelzemuszemuszemuszemus
hadi gözünaydın canım
biz gündüzü hallettik sayılır tabi arada kaçırdığı wc ye yetiştiremediği de oluyo cadının ama artık altını kirletmemesi gerektiğini öğrendi çişini kakasını haber veriyo.bu kadarına bile şükür diyorum benkaydirigubbakcemile3
ama gece altını bezliyorum canım ve altını ıslatıyo tutmuyobenneyaptımki neyse geceyi sonrada öğrense olur şimdilik gündüz olayını kapsındaa.s
aynen katılıyorum şevvalcim:roflol:
inşallah hamile kalırsın canım müjdeli haberini bekliyoruz canım:Saruboceq:
sana iyi gezmeler canım öptümŞenizŞenizŞeniz
oh oh beni çatlatıyosunuz demi
hepiniz gidin gezmelere bende böyle oturayım evdemafoldumbenmafoldumben
şaka tabi canım sanada iyi gezmeler
pazartesi ve salı günü eşim evde eğer yine amcama yardıma gidecem demezse:jeyyar: bizde çıkıp dolaşıcazkaydirigubbakcemile2ama bu hafta giderse eve almıcam onu 3 haftadır evde oturuyoruz kızlarla daral geldi artık:mymeka:
kızlar belinaydan haber yok demi daha,çok merak ettim sonuçlar nasıl diye.inş hayırlı haberlerle döner
ayy çok rahatım şu an.betül arkadaşına gitti,kübrayıda götürdü :teytey:arkadaşının kübrayla yaşıt kardeşi var.
kafa dinliyorum,bakalım ne kadar sürcekkkk
ohhh ohh hadı accık dınlen barı canım benım
surer surer merak etme cocukların nazı ezıyetı anneyedır hep bak gor oynarlar aramazlar bıle senı ablasınıda uzmez
sende soyle kendıne vakıt ayır dınlen accık canım
nazda hala uyuyor sabahtan bızı kaldırdı kahvaltıyı yaptı uyudu bızı uyandırmaya bayılıyor cadı yaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
gercı zararı yok kendısı 2 saat dvd acmıstım onu ızleyerek oturmus yatagında bızde bıraz uyur uyanık dınlendık
senin kızlarına bayılıyorum canım.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3Şenizopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3Şeniz
sagol canım benım valla sorma seker bende bayılıyorum benım gıbı bırınden nasıl cıktı bunlar dıye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gercı bende kucukken oyleymısım sonradan bozulmusum annem oyle dıyor:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hatta bır gun mısafır gelmıs hanı bu evde cocuk var dıyonuz nerde bır gorelım demısler
nerede uyuyup kaldıgımdan haberlerı olmazmıs annemlerın:roflol::roflol::roflol::roflol:
mısafırlerden utanmısım onlar gelınce ıcerı battanıyenın altına saklanmıs uyumusum saatlerce:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sonları bana benzemez ınsaallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bızde senı opuyoruz teyzeskosuuuuuuuuuuuuuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yafrular bıraz kactım kaslar ojeler derken saclarımı kurutmadım ensem basladı tutulmaya halledıp hazırlanayım yavas yavas gorusmek uzere sımdılık byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım amcası tornacı benim eşiminde asıl mesleği motor tamiri tabi şu an bu işi yapmıyo ama anlıyo işten ve amcasınında bugünlerde işi çok yoğun olduğu için eşimi yanına çağırıyo.benimkide yok demeyi bilmez kimseye o kelimesi sadece bana özel birde başkalarına yok demesini öğrense iyi olacakmihriban eşinin amcası ne iş yapıda eşin yardıma gidiyo canım:uhm:
o zaman sen bugün evinde ayağını uzat dinlen canımkaydirigubbakcemile3evet canım,aslında bugün anneme gitme günüm ama düngittim,mobilyalar geldi diye.
bugünde annemler geline gitcekler,bende istiyodum gitmeyi ama akşama arkadaşın sünnet kınası var oraya gitcem diye gidemiyom gelinimize.
ben bu günlerde çok geziyom canım evde durmaya hasret kaldım
mihriban,miniğim maşallah baya hallettiniz tuvalet eğitimini,en zor bölümü atlattınız.
aman nazar değmesin meleklerime.
öptüm anneleri meleklerimi kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanŞeniz aferin aonlara
sağol miniğim ikimizde hallettik bu işi sayılırvereliniortakohh ohhh bak seker dedım sana 1haftaya tamam dıye
hadı senınde gozun aydın olsun bebegım
aferın benım meleklerımeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben pazartesıde geceye baslayacagım hazır gunler uzun geceler kısayken ogreteyım sonra geceler uzadıgında zorlanırız sımdı 2 kere kaldıracaksak uzun gunlerde 4 5 olur uykusuzluk gunduz kotu yapar dıye dusunuyorum
hayırlısı bakalım ınsaallah
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yınemı amcaya
seker sende kızları al gez ay
alma kıs bu kez eve valla aklı basına gelsın
yada kızlar soylesın sıkayetlerını onlarınkı etkılı olur bence:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
sagol canım benım valla sorma seker bende bayılıyorum benım gıbı bırınden nasıl cıktı bunlar dıye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gercı bende kucukken oyleymısım sonradan bozulmusum annem oyle dıyor:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hatta bır gun mısafır gelmıs hanı bu evde cocuk var dıyonuz nerde bır gorelım demısler
nerede uyuyup kaldıgımdan haberlerı olmazmıs annemlerın:roflol::roflol::roflol::roflol:
mısafırlerden utanmısım onlar gelınce ıcerı battanıyenın altına saklanmıs uyumusum saatlerce:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sonları bana benzemez ınsaallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bızde senı opuyoruz teyzeskosuuuuuuuuuuuuuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aa niye öyle diyosun canım,senin gibi anneleri olduğu için meleklerin çok şanslı :1hug::1hug::1hug::1hug:
aman canım kendine dikkat et.sen baki şine sonra görüşürüz öptüm canım
sağol miniğim ikimizde hallettik bu işi sayılırvereliniortak
kızlar zaten sürekli söylüyolar canım tamam bu hafta evdeyim gitmicem dedi ama amcası bırakmıyoki hemen arıyo kaydirigubbakcemilekocişinde yüzü yumuşak yok diyemiyo gidyo:mymeka:ama bu hafta ne yapıp edip göndermicemdelikafadulden
kızlar denize gitmek istiyorlar belki salı günü denize giderizzemuszemuszemuszemus
niye böyle diyosun kız çok mu fena bir annesin yada evlatsın yada eşsin:roflol::roflol:
bencede şanslılar kızların ne güzel işte hareketli neşeli bir anneleri varkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?