- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.021
arkadaŞlar pazarertesİne kadar gİremeye bİlİrİm
ne olur oĞlum İÇİn ve sınava gİren tÜm ÖĞrencılerİmİze dualarınızı
eksİk etmeyın Şİmdİden allah razı olsun hepİnİzde.
günaydın herkeseee
son 2 günüm kızlarr
allahın izniyleeeeeee
günaydın kızlarrrr
bugün okul yok misafir yokkk
bizde kızlarla kahvaltı keyfi yaptıkkk
beraber bezbek nanayı seyrediyoruzzz
bu gün hiç bi iş yapmıycamm
yan gelip yyatıcam pc de oturrcamm
sizlerde ne var ne yokkk
ohh ohh seker valla bende oturup yan gelıp yatacagım ogleden sonra cıkacagız dısarı
kızlar baba ve dayımızda dvd keyfı yapıyorlar bende kahvaltıyı toplamadan gunaydın dıyım dedım takıldım kaldım
toplayımda mutfagı kahvemı alıp gelecegım sekercıgım
gorusmek uzere sımdılık byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nana baslamıs yenıden hadı gozlerı aydın kaldırıldı bızımkıler uzulmustu
yıne sureklı tekrar basları kanalın adı nana tv olacak yakında:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
slm kızlar uzun aradan sonra yine burdayım pzartesi aşılama yaptırdım sonuç 15inde belli olcak çok merak ediyorum aşılama ile hamile kalan varmı aranızda bide ne belirtiler oluyo merak ediyorum
hadi kahveni alda gelll bekliyorummmm
o kanalın 3 adet programdan başka bişeyi yokki
bezbebek
arka sıradakiler
çarkıfelekkk
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
slm kızlar uzun aradan sonra yine burdayım pzartesi aşılama yaptırdım sonuç 15inde belli olcak çok merak ediyorum aşılama ile hamile kalan varmı aranızda bide ne belirtiler oluyo merak ediyorum
aynen oyle canım valla
kahvemı aldım ortalıgı toparladım naz uyudu sabah erken kalkmıstı
esımlede elıf araba yıkatmaya gıttıler bende bır dus alayım ogleden sonra dısarı cıkacagız
sımdılık byee bebegım
dusumu alıp ojelerımı surup kendıme geleyım bır bakım yapayımda guzellıgıme guzellık katam:roflol::roflol::roflol::roflol:
dualarımız sizinle canım allah sınava giren tüm öğrencilerimize zihin açıklığı versin :Saruboceq:arkadaŞlar pazarertesİne kadar gİremeye bİlİrİm
ne olur oĞlum İÇİn ve sınava gİren tÜm ÖĞrencılerİmİze dualarınızı
eksİk etmeyın Şİmdİden allah razı olsun hepİnİzde.
hayırlısıyla kurtulursun inşallah canım güzel haberini bekliyoruz vereliniortakgünaydın herkeseee
son 2 günüm kızlarr
allahın izniyleeeeeee
gunaydınlar guzel bır hafta sonu dılıyorum canlarım benım hepınıze
belınaycıgım canım benım dualarımız senınle sekercıgım merak etme ıcını rahat tut canım arkadasım
teyzelerı naz dun ıtıbarıyle wc ısını hallettı gece boyunca tutmus sabah cısım geldı dedı bezın var dedım tuvalete dedı:)))
cıkardım baya yaptı ve sabahtan berı 4 kere soyledı ve hepsını tuttu
4 gunde halloldu cok sukur pazartesı de geceye baslayım dıyorum hazır havalar sıcak geceler kısayken 1 2 kere kaldırır yaptırırım alısır hemen onada
sevıncımı sızlerle paylasayım dedım
sımdılık kactım kahvaltıyı toplayıp gelırım yıne hepınızı muckkkkkkkkk
guzel bır gun sızlerın olsun canlarım benımmmmmm
aynen katılıyorum şevvalcim:roflol:hadi kahveni alda gelll bekliyorummmm
o kanalın 3 adet programdan başka bişeyi yokki
bezbebek
arka sıradakiler
çarkıfelekkk
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
inşallah hamile kalırsın canım müjdeli haberini bekliyoruz canım:Saruboceq:slm kızlar uzun aradan sonra yine burdayım pzartesi aşılama yaptırdım sonuç 15inde belli olcak çok merak ediyorum aşılama ile hamile kalan varmı aranızda bide ne belirtiler oluyo merak ediyorum
sana iyi gezmeler canım öptümŞenizŞenizŞenizaynen oyle canım valla
kahvemı aldım ortalıgı toparladım naz uyudu sabah erken kalkmıstı
esımlede elıf araba yıkatmaya gıttıler bende bır dus alayım ogleden sonra dısarı cıkacagız
sımdılık byee bebegım
dusumu alıp ojelerımı surup kendıme geleyım bır bakım yapayımda guzellıgıme guzellık katam:roflol::roflol::roflol::roflol:
ohh ohh maşallahh gezmelerede gidermişşşş
bende yarın yokumm tüm günn
önce eşimin köyünde yaz şenliği varmış oraya gidicez akşamada eşimin arkadaşı yemeğe davetettti yani tüm gün yokum pazartesi ancak görüşürüz artıkkk
hoşgeldin mihrişimmm nasılsınnnnn
oh oh beni çatlatıyosunuz demi
hepiniz gidin gezmelere bende böyle oturayım evdemafoldumbenmafoldumben
şaka tabi canım sanada iyi gezmeler
pazartesi ve salı günü eşim evde eğer yine amcama yardıma gidecem demezse:jeyyar: bizde çıkıp dolaşıcazkaydirigubbakcemile2ama bu hafta giderse eve almıcam onu 3 haftadır evde oturuyoruz kızlarla daral geldi artık:mymeka:
hoşbulduk canım iyiyim
ev işi yapıyorum sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?