Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın canım.rabbim bütün yavrularımıza zihin açıklığı versin,tayfunumada canım
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
daha biz başlamadık bu streslere ama,bizde de 4.sınıf heyecanı var yani bende var betülün fazla umrunda değil.dersler başlayınca umrunda olsa iyi olur
.​

günaydın herkeseee
son 2 günüm kızlarr
allahın izniyleeeeeee

:1hug:günaydın canım,sen şimdi ne kadar heyecanlısındır.ben bile heyecanlandım.yeni bir bebiş geliyo topiğimize,
bizi sakın habersiz bırakma canım.allah yardımcın olsun:Saruboceq: hayırlısıyla al bebişini kucağına :Saruboceq:sonra teyzelerinin elini öpmeye getir olur mu?

gunaydınlar guzel bır hafta sonu dılıyorum canlarım benım hepınıze
belınaycıgım canım benım dualarımız senınle sekercıgım merak etme ıcını rahat tut canım arkadasım
teyzelerı naz dun ıtıbarıyle wc ısını hallettı gece boyunca tutmus sabah cısım geldı dedı bezın var dedım tuvalete dedı:)))
cıkardım baya yaptı ve sabahtan berı 4 kere soyledı ve hepsını tuttu
4 gunde halloldu cok sukur pazartesı de geceye baslayım dıyorum hazır havalar sıcak geceler kısayken 1 2 kere kaldırır yaptırırım alısır hemen onada
sevıncımı sızlerle paylasayım dedım
sımdılık kactım kahvaltıyı toplayıp gelırım yıne hepınızı muckkkkkkkkk
guzel bır gun sızlerın olsun canlarım benımmmmmm

papatyam sekerım hadı bakalım ayy ayy cok heyecanlı yaaa
canım benımmmmmmmmmmmmmmm
kubram takılsın accık annecıgı bız senı beklerız
efsunum bebegım gunaydın sanada yafrusummmmmmmmmmmmm

günaydın kızlarrrr
bugün okul yok misafir yokkk
bizde kızlarla kahvaltı keyfi yaptıkkk
beraber bezbek nanayı seyrediyoruzzz
bu gün hiç bi iş yapmıycamm
yan gelip yyatıcam pc de oturrcamm
sizlerde ne var ne yokkk

sbsye gırecek tum canlarımıza ve annecıklerıne kolaylıklar dılıyorum
gul canım senınde allah yardımcın olsun baya stres yaptın artık yarın bıtecek hayırlısıyla
efsunum bebegım canım sezenıme basarılar dılıyor cok cok opuyorum melegımıde

ohh ohh seker valla bende oturup yan gelıp yatacagım ogleden sonra cıkacagız dısarı
kızlar baba ve dayımızda dvd keyfı yapıyorlar bende kahvaltıyı toplamadan gunaydın dıyım dedım takıldım kaldım
toplayımda mutfagı kahvemı alıp gelecegım sekercıgım
gorusmek uzere sımdılık byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nana baslamıs yenıden hadı gozlerı aydın kaldırıldı bızımkıler uzulmustu
yıne sureklı tekrar basları kanalın adı nana tv olacak yakında:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hadi kahveni alda gelll bekliyorummmm
o kanalın 3 adet programdan başka bişeyi yokki
bezbebek
arka sıradakiler
çarkıfelekkk
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

slm kızlar uzun aradan sonra yine burdayım pzartesi aşılama yaptırdım sonuç 15inde belli olcak çok merak ediyorum aşılama ile hamile kalan varmı aranızda bide ne belirtiler oluyo merak ediyorum

slm kızlar uzun aradan sonra yine burdayım pzartesi aşılama yaptırdım sonuç 15inde belli olcak çok merak ediyorum aşılama ile hamile kalan varmı aranızda bide ne belirtiler oluyo merak ediyorum

selam canım hoşgeldinn
aaşılama konusunda benim bir bilgim yok sana bu konuda yardımcı olamıycammm
ama hamilelik belirtilerini bu şekilde diye biliyorum tabi bunlar kişiye göre değişirrrr

*Beklenen adetin başlamaması

**Görülen adetin niteliklerinin normalden farklı olması (miktarın, adet görme zamanının, beraberinde oluşan belirtilerin, öncesinde oluşan belirtilerin farklı olması)

**göğüslerde dolgunluk, hassasiyet,

**Karnın alt kısmında dolgunluk, şişkinlik ve bazen hassasiyet

**Bulantı ve bazen kusma

**Yorgunluk, uykuya eğilim, başdönmesi

**Sık idrara çıkma

bezbebek
arka sıradakiler
çarkıfelekkk

aynen oyle canım valla
kahvemı aldım ortalıgı toparladım naz uyudu sabah erken kalkmıstı
esımlede elıf araba yıkatmaya gıttıler bende bır dus alayım ogleden sonra dısarı cıkacagız
sımdılık byee bebegım
dusumu alıp ojelerımı surup kendıme geleyım bır bakım yapayımda guzellıgıme guzellık katam:roflol::roflol::roflol::roflol:

hayır canım asılama hakkında bılgım yok ama hamılelık belırtılerı kısıden kısıye degısır
hakkında hayırlısı olsun ınsaallah
az kalmıs bebegım dualarımız senınle hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsaallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ohh ohh maşallahh gezmelerede gidermişşşş
bende yarın yokumm tüm günn
önce eşimin köyünde yaz şenliği varmış oraya gidicez akşamada eşimin arkadaşı yemeğe davetettti yani tüm gün yokum pazartesi ancak görüşürüz artıkkk

dualarımız sizinle canım allah sınava giren tüm öğrencilerimize zihin açıklığı versin :Saruboceq:
günaydın herkeseee
son 2 günüm kızlarr
allahın izniyleeeeeee
hayırlısıyla kurtulursun inşallah canım güzel haberini bekliyoruz vereliniortak
ay topiğimize yeni melekler ekleniyo ne güzelzemuszemuszemuszemus

hadi gözünaydın canım
biz gündüzü hallettik sayılır tabi arada kaçırdığı wc ye yetiştiremediği de oluyo cadının ama artık altını kirletmemesi gerektiğini öğrendi çişini kakasını haber veriyo.bu kadarına bile şükür diyorum benkaydirigubbakcemile3
ama gece altını bezliyorum canım ve altını ıslatıyo tutmuyobenneyaptımki neyse geceyi sonrada öğrense olur şimdilik gündüz olayını kapsındaa.s

bezbebek
arka sıradakiler
çarkıfelekkk
aynen katılıyorum şevvalcim:roflol:
inşallah hamile kalırsın canım müjdeli haberini bekliyoruz canım:Saruboceq:
sana iyi gezmeler canım öptümŞenizŞenizŞeniz

oh oh beni çatlatıyosunuz demi
hepiniz gidin gezmelere bende böyle oturayım evdemafoldumbenmafoldumben
şaka tabi canım sanada iyi gezmeler
pazartesi ve salı günü eşim evde eğer yine amcama yardıma gidecem demezse:jeyyar: bizde çıkıp dolaşıcazkaydirigubbakcemile2ama bu hafta giderse eve almıcam onu 3 haftadır evde oturuyoruz kızlarla daral geldi artık:mymeka:

hoşbulduk canım iyiyim
ev işi yapıyorum sen nasılsın canım

aa o enişteme söyle üzmesin seni böylee yoksa tüm kk gelirr enişteyide amcasınıdaa
biraz ıslatıverrrirzz
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…