- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.181
hanımlar yazı sıcağı severim ama bizim burayada sıcak çöktümü fena çöküyo
gündüz evden dışarı çıkmanın imkanı yok özelliklede çocukla hiç çıkılmaz:1no2:
mutlaka akşam serinliğini beklemek gerek yada yayla gibi serin yerlere gidilebilir
evdede insan iyice hamlaşıyo iş güç yapmak istemiyobenneyaptımki
diğer yerlerde sıcak varmı hanımlar sizin oralar ne alemde:uhm:
saol canım. çok teşekkür ederim.Allah korumuş meleğini
çook geçmişler olsun
adama da yazıklar olsunklava:
hanımlar yazı sıcağı severim ama bizim burayada sıcak çöktümü fena çöküyo
gündüz evden dışarı çıkmanın imkanı yok özelliklede çocukla hiç çıkılmaz:1no2:
mutlaka akşam serinliğini beklemek gerek yada yayla gibi serin yerlere gidilebilir
evdede insan iyice hamlaşıyo iş güç yapmak istemiyobenneyaptımki
diğer yerlerde sıcak varmı hanımlar sizin oralar ne alemde:uhm:
burası da aşırı sıcak mihribancım
dün evde oturduğum yerde sanki koltuk yapıştı bana
sıcaklar bastırdı iyice, dışarı çıkılcak gibi değil
saol canım. çok teşekkür ederim.
ah onu bir elime geçirseydim neler yapabiliceğimi tahmin bile edemiyorum.
kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
canım burasıda çok sıcak inanki.ama sizin orası kadar olamaz herhalde hayatım.
gerçi burdada aşırı nem olduğu için sıcaklık daha fazla etkiliyor.
burası malum çokurova fena bir sıcağı var
ben hep yayla gibi serin yerlere atmak istiyorum kendimidelikafaduldendelikafadulden
aman allah korumuş cnm ya verilmiş sadakanız varmış.........Şenizay kızlar ya.nikah günü size başıma geleni anlatayım.
o kadar kötü oldumki anlatamam.
kızıma az kalsın araba çarpıyordu.dengesizin biri evin önünde o kadar hızlı geliyordu ki kızımı fırlatıp atıcaktı az kalsın.
kuzenim sudemi çekmese neler olurdu düşünmek bile istemiyorum.
ben kendimi o kadar kaybetmişim ki adamın camlarını indiriyordum.avazım çıktığı kadar bağırdım adama.o da bana demezmi ben dikkat etmiycem sen dikkat ediceksin diye.
o zaman iyice kaybetmişim kendimi.
nasıl bağırdıysam bütün mahalle camlara fırladı.
tabi ben öyle bağırınca adam baktıki kalabaklığız bastı gitti bizimkiler adamı durduruna kadar.
ama bende kızımda bir müddet kendimize gelemedik.hele sudem tirtir titriyordu.
allaha çok şükür ama birşey olmadı.allahtan kuzenim ordaydıda o anda çekebildi sudeyi.
mihriban ve minik tebrıklr kızlar darsa ban inşallah
ben neyapacağim bilmiyom deli kız çişini söylemiyo geçen açtim bak kızm dedim çişin gelince söyle olurmu diye peki dedi
ardan 2 dakıka geçmedi anne kaka diyo bir baktım altına işemiş
kakasını söylüyo çişini söylemiyo buda başka bir şeye:roflol::roflol::roflol::roflol:
bide kızlar gecede çişini tutuyo tüvalete yapiyoruz sadece gündüz :roflol::roflol:söylemiyo
inşallah bende başaririm bugünden itbaren başliyim
bende öptüm meleklerinizi aferin onlara akılı bidikler..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mınığım tebrık ediyorum cnm sabah denedim kızım artık çişi söyle olurmu diye yok anam yok ilakı bez bağla diyo .
bende zorlamadım.
canım saol.aslında bende bırakmıycaktımda hayatım.ben onun ters tarafındaydım ben ona yetişene kadar o kaçtı gitti.s1907 bebegım cok gecmıs olsun verılmıs sadakanız varmıs allah korumus
ay dalaydın adama nıye bıraktınkı ben paralarım valla bırde cevap verıyor terbıyesıze bak.
aaaaaaaaa hıc affetmem gecırırım tırnaklarımı vallahı
canım benım yaaa basınızın gozunuzun sadakası dıye cocugunun ve sızın adınıza bır mıktar para verın barı bır ıhtıyac sahıbıne.
tekrardan cok gecmıs olsun canım
:1shok: canım çok geçmiş olsun yavrunun verilmiş sadakası varmış allah belesını versin ama öyle adamların gerçekten pis herif bir an senin yerime kendimi koydum bende olsam elime geçse parçalardım yaniiicanım saol.aslında bende bırakmıycaktımda hayatım.ben onun ters tarafındaydım ben ona yetişene kadar o kaçtı gitti.
hemen gaza bastı.yoksa benim içimdeki canavar kesinlikle çıkmıştı.zaten sinirimi alamadım diye saatlerce elim ayağım tir titredi.kendime gelemedim bir türlü.
nikaha gittiğimde bile millet bana ne oldu ne bu halin suratın bembeyaz diyordu düşün yani.
günaydınnnn hayırlı sabahlar şekerlerrr
bugün yeğenim benimle kızkardeşim annemle bahçeye gitti,
gecede bende kaldılar yemeğimi işlerimi halledip öyle gireyim diye bu saate kaldım
nalsınız sbsye giren meleklerimiz için hayırlısı inş iyi sonuçlar alacaklarr
gülcüm günaydın canım meleğini ve seni öptüm
betülcüm güle güle canım annene slmlar ellerinden öptüm
talyacım kahvaltı için teşekkürler canım ellerine sağlık
efsuncum günaydın şekerrrr
unuttuğum varsa özür dilerim meleklerini vesizleri çok öpüyorumm
günaydın hanımlarrrr
efsunefe canım sezenimin sınavının güzel geçtiğine sevindimmmm
bende çok özleyeceğim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:merhaba kızlar öpüyorum sizi
sevalcim güzel haberlerini bekliyorum
yarın tatile gidiyorum hepinizi özleyeceğim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hihoyyythihoyyytohhhhhhh güle güle tatlım bizim içinde bol bol yüz iyi tatiller:roflol::roflol:merhaba kızlar öpüyorum sizi
sevalcim güzel haberlerini bekliyorum
yarın tatile gidiyorum hepinizi özleyeceğim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ruya bebegım ne uykucusu kısssssss
hamaratlıgım karulugum ustumde bugun ayol sorma:))))
hayır hızımı alıp badanaya baslarsam hıc sasma yanı:)))
ama esım kesın oyar benı bu kadar yordugum ıcın kendımı badana ıcın ıkna cabalarım suruyor ama bu yaz ıstıyorum aslında ama naz kucuk seneye yapalım dıyor beklemedeyım bakalım.
ben yapamam zor olur dedı yaptırırız dedı bende bana ver o parayı ben boyarım dedım:))))))))
adam allah akıl versın sana modunda:))))))
opuyorum yafrum senı sen naptın hadı bakalım hallettın ıyıce ıslerı yolculuk zamanı geldı haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?