Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

burası da aşırı sıcak mihribancım
dün evde oturduğum yerde sanki koltuk yapıştı bana
sıcaklar bastırdı iyice, dışarı çıkılcak gibi değil

Allah korumuş meleğini
çook geçmişler olsun
adama da yazıklar olsun klava:
saol canım. çok teşekkür ederim.
ah onu bir elime geçirseydim neler yapabiliceğimi tahmin bile edemiyorum.
kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

canım burasıda çok sıcak inanki.ama sizin orası kadar olamaz herhalde hayatım.
gerçi burdada aşırı nem olduğu için sıcaklık daha fazla etkiliyor.

burası da aşırı sıcak mihribancım
dün evde oturduğum yerde sanki koltuk yapıştı bana
sıcaklar bastırdı iyice, dışarı çıkılcak gibi değil

burası malum çokurova fena bir sıcağı var
ben hep yayla gibi serin yerlere atmak istiyorum kendimidelikafaduldendelikafadulden

aman allah korumuş cnm ya verilmiş sadakanız varmış.........Şeniz

selam kızlar ben geldim ama kimse yok sanırım bugün çok yoruldum temizlik yaptımmmm ahanda şimdi bitti oturdum birazdan tahayı uyutucam görüşürüz yenneee öpüyom hepiniziiizemuszemuszemuszemuszemuszemus

tesekkurler edıyorum hadı bakalım darısı basınıza olsun ınsaallah
ılk gunler onu yapıyor sorun etme bıraz ınatlasma bırazda zor gelıyor sureklı wcye gıtmek dıye dusunuyor ama bezden kurtulup rahatlayınca asla baglatmıyor
ılk gun 5de 5 altına yaptı benımkı ıkıncı gun soylerken kacırmaya basladı bırde ınada derken 3.gunun sonunda alısmaya basladı ve 4.gun ısı hallettık.
persembeden berıde hıc kacırmadı sureklı geldıgınde wcye gıdıyor.buyuk tuvaletıne bıle kosup yetısıyor.
gamze nazdan buyuk bırde daha cabuk ogrenır sakınce konus ama sert soylersen ınatlasıyor.ornegın ben suyu ac dedı suyla oynamak ıstıyordu once ıse sonra dedım bekledı yok dedı suda yok dedım:roflol::roflol:
sonrakı gırısınde yıne suyu ac dedı aynısını soyledım bu kez yaptı suyu actım suyunu doktu tuvalet kagıdıyla kendı sıldı suyla bıraz oynattım 4 5 dk.ayakları ustu ıslattı 2 3 4 suyun hatrına wcye gırdı bır baktıkı kendıde alıstı anne cısımmm kossssss dedı ogrendı
deneyebılırsın sende cocuklar suyu sever cunku
hadı kolay gelsın bakalım bende gecen pazartesı baslamıstım persembeye hallettık 2 3 gun ara verdım bugunde geceye baslayacagız bakalım ne zamana ogrenecek onuda

s1907 bebegım cok gecmıs olsun verılmıs sadakanız varmıs allah korumus
ay dalaydın adama nıye bıraktınkı ben paralarım valla bırde cevap verıyor terbıyesıze bak.
aaaaaaaaa hıc affetmem gecırırım tırnaklarımı vallahı
canım benım yaaa basınızın gozunuzun sadakası dıye cocugunun ve sızın adınıza bır mıktar para verın barı bır ıhtıyac sahıbıne.
tekrardan cok gecmıs olsun canım

mınığım tebrık ediyorum cnm sabah denedim kızım artık çişi söyle olurmu diye yok anam yok ilakı bez bağla diyo .
bende zorlamadım.

herkese selamlar canlarım
sabah 6da uyandım yuruyuse gıtttım bıraz yururken aklıma bugun yastıkları dokeyım havandırayım kılıflarını yıkayıp yerlestıreyım dedım.
aklıma geldıysede ıllakı basıma getırecem :))
geldım eve saat 7:)))
ne kadar yastık var doktum esımde uyanmıstı onunkınıde aldım kızlarınkınıde topladım doktum balkona havalandırdım kabarttım kılıfları yıkanırken yemegımı pısırdımmmmm cayımı demledım.makıne bıttıkden sonrada onları asıp elıfımı gonderecegım okula gıttım on kayıt ıcın onları hallettık geldık kızlarımla.2004 dogumluları sabahcı yapıyorlarmıs kuradan cıkarsak sabahcı olacagız bakalım((
24unde arayın dedıler kura ıcın ama bakalım.sınavlarımda 20sınde acıklanıyor.anlayacagınız surda 15 gun falan var yıne yogunlugumun baslamadına.su 15gunde dıp bucak temızleyım evı kaldırdım sabahtan.
temızlık malzemelerıyle sevısıyorum sabahtan berıde:)))))))))))
wc banyo bır basladım duvarlardan cıktım sormayın:))))
bıraz mola vereyımde mutfaga gırecegım bugunde.ev koy camasır yun yorgan yastık seklınde :)))))
herkesın keyfı yerındedır ınsaallah cok cok opuyorum sızlerıde sımdılık kactım bır bıtkı cayı yapıp gelem kendıme soyleeeee.basım agrıdı kımyasallarla seyetmekten:)))))))))

mınığım tebrık ediyorum cnm sabah denedim kızım artık çişi söyle olurmu diye yok anam yok ilakı bez bağla diyo .
bende zorlamadım.

bosversene canım desın o sen dınleme
bez bıttı kocaman kızsın de en fazla 5 6 kere yapar altına 2 3 gun ugrasırsın
sımdı zorlamasan nasılsa enınde sonunda bırakacak yıne sen ugrasacaksın hazır havalar ıyıyken alıstır bence sen bılırsın ama.

ruya bebegım ne uykucusu kısssssss
hamaratlıgım karulugum ustumde bugun ayol sorma:))))
hayır hızımı alıp badanaya baslarsam hıc sasma yanı:)))
ama esım kesın oyar benı bu kadar yordugum ıcın kendımı badana ıcın ıkna cabalarım suruyor ama bu yaz ıstıyorum aslında ama naz kucuk seneye yapalım dıyor beklemedeyım bakalım.
ben yapamam zor olur dedı yaptırırız dedı bende bana ver o parayı ben boyarım dedım:))))))))
adam allah akıl versın sana modunda:))))))
opuyorum yafrum senı sen naptın hadı bakalım hallettın ıyıce ıslerı yolculuk zamanı geldı haaa

canım saol.aslında bende bırakmıycaktımda hayatım.ben onun ters tarafındaydım ben ona yetişene kadar o kaçtı gitti.
hemen gaza bastı.yoksa benim içimdeki canavar kesinlikle çıkmıştı.zaten sinirimi alamadım diye saatlerce elim ayağım tir titredi.kendime gelemedim bir türlü.
nikaha gittiğimde bile millet bana ne oldu ne bu halin suratın bembeyaz diyordu düşün yani.

:1shok: canım çok geçmiş olsun yavrunun verilmiş sadakası varmış allah belesını versin ama öyle adamların gerçekten pis herif bir an senin yerime kendimi koydum bende olsam elime geçse parçalardım yaniiiklava:klava:

günaydın hanımlarrrr
efsunefe canım sezenimin sınavının güzel geçtiğine sevindimmmm

merhaba kızlar öpüyorum sizi
sevalcim güzel haberlerini bekliyorum
yarın tatile gidiyorum hepinizi özleyeceğim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yarın tatile gidiyorum hepinizi özleyeceğim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende çok özleyeceğim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
efsuncum fetiyeden bana atlasana şekerryerimsenibenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hihoyyythihoyyytohhhhhhh güle güle tatlım bizim içinde bol bol yüz iyi tatiller:roflol::roflol:

yavaş ol kız bu ne hamaratlık böyle:roflol:boyayıda mı sen yapıcan kız:1shok:
ay hiç uğraşamam öyle işlerle zaten becerememde kaydirigubbakcemile3ama diğer işleri bende yaptım canım yastıkları döktüm kılıflarını yüzlerini yıkadım yorganlarımı söktüm nevresimler yatak örtüsü perdeler derken herşey elimden geçti canımsırnaşık şey
sana kolay gelsin miniğim kendini fazla yorma yinedeyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…