Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hanımlar 1 haftadan beri kuaföre gitmek istiyorum sıcaktan bir türlü çıkamıyorum
belki birazdan çıkarım kaşım çok kötü oldu aynada kendime bakamıyorum:roflol:
görüşmek üzere hanımlar öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

heee oyle desene yafrummmmmmmmmmmmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol:
ay sorma elımden ucanda kacanda kurtulmaz seker:roflol::roflol::roflol:
affetmem halledene kadar:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sagolasın bebegım o senın guzel bakısın canım benım
evet oyle bır huyum var aklıma gelenı anında yapar bır seye kafayı taktıysamda bırakmam pesını.
zorla aklıma gelenı basıma getırırım
en basıt kucuk bıseyı bıle ertelemem dusundumya yapacam ıllakı sonra rahatlıyorum
kafamda durana kadar dıyorum yapayım kosede dursun:roflol::roflol::roflol::roflol:
coookk cokkkkkkkkkkk tesekkurler edıyorum canım benım tekrardan guzel dusuncelerın ıcın
bende accık cadılıgım varya onun ıcın dıyon sandımda kaprıs yapam dıye cıkardım bebekım
yoksa cıkarırmıyım hıc
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aaaaaa bende onu dıyecektım kıs orman olmuslar kossssss:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
esım bana yaparda sureklı otururken elımle yuzumle oynarken aynada aaa kaslarım cıkmıs cok kotu ben kuafore gıdıyorum dıye cocukları bır satarım
sakayla bır bakar esımmmm aaaaaaaaaaaa hakkatten orman olmus kos der:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kuaforde bekarlık arkadasım ona gıderım yıllardır.kendı dukkanını actı yenı gıder cay kahve sıgara fal kas bahane anlayacagınız:roflol::roflol::roflol::roflol:
hadı kos sende budan gel yafrum muckkkkkk

kıs mıhrıban senı az once evlıyım ama kocam yok dıye bır topık varmıs orda gordum
ne ısın var anam oralarda
enıste gormesın valla
sebebı hayatım dıye kıme dıyon ozaman sen bakemmm:))))))))))))))

bişey değil canım.yanılmamışım bak her konuda kararlısın miniğima.s

bende seni öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

yok kız orda yazan arkadaşlara destek olmaya çalışıyorum:roflol:
benim bir tane kocişim var kız başka yok:roflol::roflol:
ama kociş beni kızdırdığında orayada yazabilirim iyi fikir demi:roflol::roflol::roflol:

bişey değil canım.yanılmamışım bak her konuda kararlısın miniğima.s

bende seni öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet canım aynen oyle azımle mermer hıkayesı yanı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

heeeee ona gore bılelımde yanıııııııııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok canım ıyı fıkır degıl bosver sen olsun ne olursa olsun kocandır hersey olur ev halı
allah yokluklarını gostermesın seker sen akıllı ol meleklerınle sebebı hayatının topıgıne sahıp cık :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

mıhrıban kıs kosssss kasın 1cm daha uzadı burda laflarken anam
hadı yuru:))))))
yagmur durdu bende kızlarımla accık yuruyus yapayım cekırdek alıp elıfcıgımde bısıklet surecekmıs
aksama gorusmek uzere ınsaallah yafrular
herkesı muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

:1shok::1shok::1shok::1shok:mihriban doğru bu şekerrrr :roflol::roflol::roflol::roflol:

oo negüzel iyi yürüyüşler sizeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hadi kolay gelsin şeker güzelleşip gel bakımsız melek annesi olunmaz ona göre
burada kuaför yok ben kendince bakıyorum çaresinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlar arkadaşım çaya gelmişti bugün gitti bulaşıklarımı yıkadım tahayı uyttum koşa koşa ama biraz yorgun geldim size-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- ama kimsecikler yokkksırnaşık şeysırnaşık şey

Merhaba melek anneleri sizin de fikrinizi alayım dedim. Bizim tatlı cadıya aldım bunları sizce nasıl güzel mi? Pazar doğum günü.
çok güzel canım güle güle kullansınn,rengi çok hoş özellikle her kıyafetiyle uyum sağlarr, tatlı cadıya sağlıklı,huzurlu sevdiklereyle beraber nice doğum günleriia.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

hoşgeldin şekercimm ben vardım ama çıkacağım ohhh ne güzewl arkadaşın gelmiş keyifli sohbetler yaplmış tatlı bir yorgunluk kalmış taha uyurken dinlen canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ayakkabılar çok tatlıymış çok sevdim Allah nasip ederse bende 20 güne kadar bir kız çocuğu annesi olucam

Kızlar, canlarım hepinizi çok özledim ... Merak etmeyin beni iyiyim Allah'a şükür..
Benim minik kuşum hareketlendi yürümeye başladı bir an vaktim olmuyo bütün gün sokaklarda koşturuyoruz . Müsait olunca gelmeye çalışıcam öptüm hepinizi..

Kendinize iyi bakın. Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun Şeniz a.s.

Şeniz sağol tatlım evet çok hoş sohbetti ve tatlı yorgunluk-tatlicadiarzu-

iyi olmana çok sevindim canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmaşallah meleğimiz büyümüşte sokaktan eve girmez olmuş baksen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ayakkabılar çok tatlıymış çok sevdim Allah nasip ederse bende 20 güne kadar bir kız çocuğu annesi olucam
hoşgeldin canıma.s.a.s.allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş:Saruboceq::Saruboceq:
kızannesi olmak ayrıcalıktır bambaşka bir güzelliktirryerimseniben

iyi akşamlar şekerlerrrr
kızlarla parka gittik dönüşte pazar yerine uğradık pazar eksiğimizide aldık yarın sabah gitmeme gerek kalmadı sizler ne yaptınız bakalımm:)))))))))))))

haklısın canım dediğin gibi ev hali her zaman herşey dört dörtlük olmuyo
biraz anlayış ve sevgiyle herşeyin üstesinden gelmemiz gerek:1hug:

güzelleştim geldim kamilecimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…