Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Ayakkabılar çok tatlıymış çok sevdim Allah nasip ederse bende 20 güne kadar bir kız çocuğu annesi olucam
allah kurtarsın canım....aramıza hoşgeldin:1hug:
arayı fazla açma canım....kendini özletmeyerimseniben
iyi akşamlar şekerlerrrr
kızlarla parka gittik dönüşte pazar yerine uğradık pazar eksiğimizide aldık yarın sabah gitmeme gerek kalmadı sizler ne yaptınız bakalımm:)))))))))))))

ne güzel herkes gezmeye çıkmış bugün anlaşılankaydirigubbakcemile5
sizde iyi etmişsiniz kamilecim
bende acele bir şekilde kuaföre gidip geldim yürümedim koştum hatta uçtum adeta

hımm ne güzel olmuşsun şekerrr yerimsenibenyerimsenibenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:1shok::1shok::1shok::1shok:mihriban doğru bu şekerrrr :roflol::roflol::roflol::roflol:

yok anam ınkar edıyo sımdılık cıkar kokusu yakında:roflol::roflol::roflol::
yok canım destek ıcın gıdıyormus oraya bacumuz a.sa.sa.s

sagolasın canım benım tesekkurler edıyorum bende senı opuyorumnanaktan bebekımmmmmmmmmmmm

Merhaba melek anneleri sizin de fikrinizi alayım dedim. Bizim tatlı cadıya aldım bunları sizce nasıl güzel mi? Pazar doğum günü.

pembıs pembıs cok guzeller seker ama ben genelde hep spor alırım ve onun taraftarıyım ketenden bezden spor cıceklı boceklı daha guzel modellerde var
bunlar sert gelıyor bana bırde meleklerım ayakları etlı oluyorya rahat edemıyorlar
yada benımkıler alıstı spora kullanamıyorlar
cok guzel gorunusu ama guzel hedıye sekercıgım gule gule kullansın bebekımmmmmm

Ayakkabılar çok tatlıymış çok sevdim Allah nasip ederse bende 20 güne kadar bir kız çocuğu annesi olucam

aaaaaaaaaaaa bebegımız gelıyor yıne haaa
kıslar topıkde ıngaaaaaaaaaaa seslerı cogalıyor
hosgeldın canım aramıza allah bagıslasın saglıkla bır avazda ınsaallahhhhhhhhhhh

aaaaaaa kıs nerdesın sen anammmmm
cadı napıyor sana boylede gelemez oldun ay
bak bıze 2 3 demıyoz bebe sayısına buralardayız:roflol::roflol::roflol::
hadı bakalım beklıyoruz sekerrrrrrrrrrrrrrrrrr
mınıgınıde cok cok opuyorum yafrussssssssssssssssssssss
sagolasın canım senınde kutlu olsun anneler gununa.s.a.s.a.s.

haklısın canım dediğin gibi ev hali her zaman herşey dört dörtlük olmuyo
biraz anlayış ve sevgiyle herşeyin üstesinden gelmemiz gerek:1hug:

güzelleştim geldim kamilecimkaydirigubbakcemile3

oyle tabı canım yaaa ınsanlar dort dortlukmukıde ev oyle olsun.
bak bızım evdede ben varım cektıren meselakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:roflol::roflol::roflol:
huyuma gıttılermı dadımdan yenmem ama bır tersıme gelmesınler sıradan gecırırımklava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:
aynen canım anlayıs saygı sevgı hepsını halleder
kıs parlamıssın anammm:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::

herkese ıyı aksamlar yafrularrrrrrrrrr
bu aralar kalan saglar bızım modunda topık ama hadı hayırlısı bakalım:))
kacaklar var ama benden kacmıyor:)))
bu arada aksam vadımın fınalı var bugun pur dıkkat onu ızleyecegım reklamlardan fırsat bulursam
kızlar son 3 dklarını degerlendırıyorlar onları yatırıp gelecegım dızıye kadar
elıfıme hıkayesını okuyayımda. kahvemı alıp gelıyorum dızıye kadar accık takılayım sızlerle
yorgunum baban okusun dedım bugun sende sıra anne dedı(((

iyi akşamlar canımm,aaa sıra bozulmasın ama demi şeker pek takip ederler sırayıkaydirigubbakcemile3meleklerime iyi uykularrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbende benim şkerleri yatıracağım yatmadan önce meyve istediler onu hazırlayayımmkaydirigubbakcemile3yiyip uyusunlarr

oh ne güzel hanımlar kızlarınız erkenden uyuyo
benim cadılar tv de çizgi film izliyolar allah bilir ne zaman uyucaklar
sabah geç uyandıkları için gece erken yatmıyolarlmaz:gerçi bana bir zararları yok nlar tvde bende pc deyimkaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar,kamilece,mihriban ve minik burdasınız galiba nasılsınız?
beni komşu çağırdı gelin gelcekmiş.oğlu nişanlı bende merak ediyodum gelini.
az önce haber verdi misafirlerin gelmesini bekliyorum.geldilermi gitcem biraz
ehh nede olsa karşı komşum olcak tanışalım demi ama.

iyiyim canım çok şükür sen nasılsın komşu adayını gör gel bakalım inş anlaşacağın biridir bu çok önemli benim hiç komşum yok malesefmafoldumben
yinede artık alıştır canımm 22 den önce uyumalrı çok önemli büyüme hormonları sadece 22 ve 02 saatleri arasında çalışıyormuş ama uyuyor olmaları lazımmış tatlım
büyük okula başlayınca sabahcı olursa çok zorlanırsın canım öpüyorum melekleriniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

öylemi kamilecim:1shok:inan bunu ilk defa duyuyoruma.s
benim cadıların çıtı pıtı olmalarının sebebi buymuş demekkilmaz:bebekken bile geç uyurlardı canım şimdide öyleler fazla iştahlıda değillerkötükedihüsoeeetabi nasıl büyücek bunlar demiCADIARZU
bunu söylediğin iyi oldu canım bundan sonra daha çok dikkat ederim.büyük kızımı zaten öğlenci bile olsa eylülden itibaren erken uyutmayı düşünüyodum canım okula başlıcak sonuçta düzene alışsın istiyodum ama o zamana kadar beklemem artık üçünüde erken uyutmaya çalışıcam bundan sonraa.s
bu arada canım nasıl bir yerdeki evin komşum yok diyosunbenneyaptımkikuaförde yok burda demiştin ilçede değilmisin sen canım:uhm:

ewet ilçedeyim canımm ama küçük bir ilçe bir kuaför var ama hem bay hem bayan ama özel günler dışında bayanlar gitmiyor tek bir kişi çalışıyor oda erkek zaten
evimin etrafında bahçe var canım kayınvaldemler var yanımda ama onlarlada konuşmuyorum bu arada evimin hemen yanın da bir ev var ama orada da yaşlı bir çif kalıyor onlarda çok soğuk farklı bir kadın bana uygun şöyle girip çıkabileceğim birileri yok canımm ondan dedim mafoldumben

aynen valla seker baska bısey olsa sırayı bılmezler bunu hıc kacırmıyorlar
bugun sıra sendeydı dıye

evet canım aksam 22 ve 02 arası ozellıkle beyın gelısımınde cok onemlı o saattekı uykunun verımı ne gun ıcersınde nede gece ılerleyen saatlerde alınmıyormus
ben onun ıcın 9dan sonraya bırakmam cocukları cok nadır oglen uyuduklarında aksam gec yatarlar oda 22dır daha gec asla yatırmam

tabı canım cocuk dedıgın uyuyarak buyuyecek
dıkkat et onuda duzene sok bence
elıf bebeklıgınden berı erken yatar hatta hıc unutmuyorum babayla aynı evde 1 hafta gorusmedıklerını bılıyorum.esım 8de gelırdı elıf 7de uyur ve ertesı gun saat 11e kadar uyurdu gece emmeye kalkardı sadece 1 2 kez
nazda sımdı oyle en gec 9da uyur oda 2 yasına geldıgı ıcın 1 yasına kadar aksam 8de uyurdu.
gelısımlerıde guzel yemelerıde ıcmelerıde hemde cok soz dınleyen uslu cocuklardır
bunlar uykuyla alakalı dıye dusunuyorum
gece uykusunu alan cocuk gun ıcındede cok yaramazlık yapmıyor ve ıletısımı guzel oluyor
neyse yıne cok konustum ben hadı kactım reklam arası bıttı dızıme bakıp gelem
hepınızı cok cok optum gorusmek uzere

bende seni çok merak etmiştim canım 1 aydır girmiyordun siteye,iyi olduğuna sevindim
zemuszemusbende seni öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay valla sınır geldı yaaa reklamdan sureklı.hayırlısıyla bır bıtseydı yatacagım uykum geldı
eeee sızler nerdesınız ayoll
herkes kocıskosuyla sanırım
betulum meraklım gelın gormeye gıttı onu bılıyorumda:))))))))))))))))))))

herkese ıyı geceler dılıyorum canlarım cok sukur bıttı dızım sezon fınalıydı seneye kadar rahatım artık dızım yok:))
herkese ıyı geceler allah rahatlık versın
gorusmek uzere hepınızı opuyorum
meleklerımıde cok cok opuyorumnanaktan

miniğim sen izlemekten kurtulun bende perşembe gecesi işkenceden kurtuldum nihayet:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

hepinize iyi geceler tatlı rüyalar sabah gidip karnemizi alıcaz bakalım karneler nasıl...öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…