- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.501
allah kurtarsın canım....aramıza hoşgeldin:1hug:Ayakkabılar çok tatlıymış çok sevdim Allah nasip ederse bende 20 güne kadar bir kız çocuğu annesi olucam
arayı fazla açma canım....kendini özletmeyerimsenibenKızlar, canlarım hepinizi çok özledim ... Merak etmeyin beni iyiyim Allah'a şükür..
Benim minik kuşum hareketlendi yürümeye başladı bir an vaktim olmuyo bütün gün sokaklarda koşturuyoruz . Müsait olunca gelmeye çalışıcam öptüm hepinizi..
Kendinize iyi bakın. Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun Şeniz a.s.
iyi akşamlar şekerlerrrr
kızlarla parka gittik dönüşte pazar yerine uğradık pazar eksiğimizide aldık yarın sabah gitmeme gerek kalmadı sizler ne yaptınız bakalımm:)))))))))))))
hımm ne güzel olmuşsun şekerrr yerimsenibenyerimsenibenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3allah kurtarsın canım....aramıza hoşgeldin:1hug:
arayı fazla açma canım....kendini özletmeyerimseniben
ne güzel herkes gezmeye çıkmış bugün anlaşılankaydirigubbakcemile5
sizde iyi etmişsiniz kamilecim
bende acele bir şekilde kuaföre gidip geldim yürümedim koştum hatta uçtum adeta
Merhaba melek anneleri sizin de fikrinizi alayım dedim. Bizim tatlı cadıya aldım bunları sizce nasıl güzel mi? Pazar doğum günü.
hımm ne güzel olmuşsun şekerrr yerimsenibenyerimsenibenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok::1shok::1shok:mihriban doğru bu şekerrrr :roflol::roflol::roflol::roflol:
oo negüzel iyi yürüyüşler sizeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hadi kolay gelsin şeker güzelleşip gel bakımsız melek annesi olunmaz ona göre
burada kuaför yok ben kendince bakıyorum çaresinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Merhaba melek anneleri sizin de fikrinizi alayım dedim. Bizim tatlı cadıya aldım bunları sizce nasıl güzel mi? Pazar doğum günü.
Ayakkabılar çok tatlıymış çok sevdim Allah nasip ederse bende 20 güne kadar bir kız çocuğu annesi olucam
Kızlar, canlarım hepinizi çok özledim ... Merak etmeyin beni iyiyim Allah'a şükür..
Benim minik kuşum hareketlendi yürümeye başladı bir an vaktim olmuyo bütün gün sokaklarda koşturuyoruz . Müsait olunca gelmeye çalışıcam öptüm hepinizi..
haklısın canım dediğin gibi ev hali her zaman herşey dört dörtlük olmuyo
biraz anlayış ve sevgiyle herşeyin üstesinden gelmemiz gerek:1hug:
güzelleştim geldim kamilecimkaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar canımm,aaa sıra bozulmasın ama demi şeker pek takip ederler sırayıkaydirigubbakcemile3meleklerime iyi uykularrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbende benim şkerleri yatıracağım yatmadan önce meyve istediler onu hazırlayayımmkaydirigubbakcemile3yiyip uyusunlarrherkese ıyı aksamlar yafrularrrrrrrrrr
bu aralar kalan saglar bızım modunda topık ama hadı hayırlısı bakalım:))
kacaklar var ama benden kacmıyor:)))
bu arada aksam vadımın fınalı var bugun pur dıkkat onu ızleyecegım reklamlardan fırsat bulursam
kızlar son 3 dklarını degerlendırıyorlar onları yatırıp gelecegım dızıye kadar
elıfıme hıkayesını okuyayımda. kahvemı alıp gelıyorum dızıye kadar accık takılayım sızlerle
yorgunum baban okusun dedım bugun sende sıra anne dedı(((
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın komşu adayını gör gel bakalım inş anlaşacağın biridir bu çok önemli benim hiç komşum yok malesefmafoldumbeniyi akşamlar,kamilece,mihriban ve minik burdasınız galiba nasılsınız?
beni komşu çağırdı gelin gelcekmiş.oğlu nişanlı bende merak ediyodum gelini.
az önce haber verdi misafirlerin gelmesini bekliyorum.geldilermi gitcem biraz
ehh nede olsa karşı komşum olcak tanışalım demi ama.
yinede artık alıştır canımm 22 den önce uyumalrı çok önemli büyüme hormonları sadece 22 ve 02 saatleri arasında çalışıyormuş ama uyuyor olmaları lazımmış tatlımoh ne güzel hanımlar kızlarınız erkenden uyuyo
benim cadılar tv de çizgi film izliyolar allah bilir ne zaman uyucaklar
sabah geç uyandıkları için gece erken yatmıyolarlmaz:gerçi bana bir zararları yok nlar tvde bende pc deyimkaydirigubbakcemile3
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın komşu adayını gör gel bakalım inş anlaşacağın biridir bu çok önemli benim hiç komşum yok malesefmafoldumben
yinede artık alıştır canımm 22 den önce uyumalrı çok önemli büyüme hormonları sadece 22 ve 02 saatleri arasında çalışıyormuş ama uyuyor olmaları lazımmış tatlım
büyük okula başlayınca sabahcı olursa çok zorlanırsın canım öpüyorum melekleriniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ewet ilçedeyim canımm ama küçük bir ilçe bir kuaför var ama hem bay hem bayan ama özel günler dışında bayanlar gitmiyor tek bir kişi çalışıyor oda erkek zatenöylemi kamilecim:1shok:inan bunu ilk defa duyuyoruma.s
benim cadıların çıtı pıtı olmalarının sebebi buymuş demekkilmaz:bebekken bile geç uyurlardı canım şimdide öyleler fazla iştahlıda değillerkötükedihüsoeeetabi nasıl büyücek bunlar demiCADIARZU
bunu söylediğin iyi oldu canım bundan sonra daha çok dikkat ederim.büyük kızımı zaten öğlenci bile olsa eylülden itibaren erken uyutmayı düşünüyodum canım okula başlıcak sonuçta düzene alışsın istiyodum ama o zamana kadar beklemem artık üçünüde erken uyutmaya çalışıcam bundan sonraa.s
bu arada canım nasıl bir yerdeki evin komşum yok diyosunbenneyaptımkikuaförde yok burda demiştin ilçede değilmisin sen canım:uhm:
iyi geceler canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyi geceler hanımlarrr
keyifler nasılll
iyi akşamlar canımm,aaa sıra bozulmasın ama demi şeker pek takip ederler sırayıkaydirigubbakcemile3meleklerime iyi uykularrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbende benim şkerleri yatıracağım yatmadan önce meyve istediler onu hazırlayayımmkaydirigubbakcemile3yiyip uyusunlarr
iyi akşamlar,kamilece,mihriban ve minik burdasınız galiba nasılsınız?
beni komşu çağırdı gelin gelcekmiş.oğlu nişanlı bende merak ediyodum gelini.
az önce haber verdi misafirlerin gelmesini bekliyorum.geldilermi gitcem biraz
ehh nede olsa karşı komşum olcak tanışalım demi ama.
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın komşu adayını gör gel bakalım inş anlaşacağın biridir bu çok önemli benim hiç komşum yok malesefmafoldumben
yinede artık alıştır canımm 22 den önce uyumalrı çok önemli büyüme hormonları sadece 22 ve 02 saatleri arasında çalışıyormuş ama uyuyor olmaları lazımmış tatlım
büyük okula başlayınca sabahcı olursa çok zorlanırsın canım öpüyorum melekleriniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
öylemi kamilecim:1shok:inan bunu ilk defa duyuyoruma.s
benim cadıların çıtı pıtı olmalarının sebebi buymuş demekkilmaz:bebekken bile geç uyurlardı canım şimdide öyleler fazla iştahlıda değillerkötükedihüsoeeetabi nasıl büyücek bunlar demiCADIARZU
bunu söylediğin iyi oldu canım bundan sonra daha çok dikkat ederim.büyük kızımı zaten öğlenci bile olsa eylülden itibaren erken uyutmayı düşünüyodum canım okula başlıcak sonuçta düzene alışsın istiyodum ama o zamana kadar beklemem artık üçünüde erken uyutmaya çalışıcam bundan sonraa.s
bu arada canım nasıl bir yerdeki evin komşum yok diyosunbenneyaptımkikuaförde yok burda demiştin ilçede değilmisin sen canım:uhm:
Kızlar, canlarım hepinizi çok özledim ... Merak etmeyin beni iyiyim Allah'a şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?