Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

aaa bugün melekanneleri pek bir uykucu :1shok:
haydi kalkın artıkkaydirigubbakcemile3
kızlarla eşim kahvaltı yapmadan çıkmak zorunda kaldılar bende kahvaltımı sizlerle yaparım demiştim ama neredesiniz bakayımlmaz:
belki kahvaltı kokusuna gelirsinizz

geldim geldim.karnımda açtı zaten.
cokacimcoook cokacimcoook
ellerine sağlık şekercim.

Son düzenleme:
günaydın melek anneleri
bende bu güzel kokular nerden geliyo diyodum.demek kamilem kahvaltı hazırlamış,ellerine sağlık canım çok güzel görünüyo sofra

kamilece,S1907 günaydın hanımlar nasılsınız?
bugün ben biraz uyumuşum,kalktığımda saat 8.30 du.
dün kızlar,kızma birader aldılar, zarını kaybetmişler.sabah sabah kanepeleri kaldırdım (heryeri mahanayla silmiş oldum).onun için giremedim siteye
bu arada zarıda bulamadık(((

iyiyim çok şükür canım sen nasılsın,hiç olmadık bir yerden çıkar canım genelde kaç sefer dönüp baktığımız yerden bir süre sonra kendiliğinden çıkarrrkaydirigubbakcemile3bende kalkabilirsem kızların odasına dalaağım tatilden önce genel temizleme yapayım
kızlar varken odalarından bişey attırmıyorlarr kağıtları filan çok kıymetli halimeninkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2bugün bu topiği ben aayım dedimkaydirigubbakcemile2

gunaydın canım sagolasın
ooooooooooooooo teftıse gelmıs ablam ay ay severım senı sekerrrrrrrrrr

gunaydın canım sanada
ılahı kıs bahaneyle hallettın ıslerı ama zarı bulamadın haaa
goz onunde bır yerdedır emın ol kanepenın yastıkların falan altına bak genelde bızımkıler oralardan cıkarda:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kamılem yafrummmmmmmm
ellerıne saglık seker
enıstenın bahanesıyle kahvaltı bıze kaldı haaa
sagolasın bebekım kesenıze bereket olsun ınsaallah
herkese gunaydınlar dılıyorum
guzel bır gun olsun canlarım
bugun pazarım var ev temızleyecegım
bıraz ortalıgı toparlayım gelırım yıne gorusmek uzere

günaydın şekercim.
hoş geldin.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın hoşbuldum canım :1hug:

günaydın canım hoşgeldin,ya hiç sorma evi kaldırıp kopardık ama zar yok.ummadık bi yerden çıkacak artık.daha dün aldılar bir gün bile sahip çıkamadılar mallarına ona çok sinir oluyorum.
kolay gelsin bi tanem sanada,işleri halledince görüşürüz canım.:1hug:kaydirigubbakcemile3

bende iyiimm canım,artık kendiliğinden çıkmasını beklicez :roflol: çünkü biz heryere baktık.
kızların odasını bende yeni derledim topladım ama yine toparlamak istiyo.dolapların içlerini.odalarını genel olarak toplatıyorum ama,yinede arada biz el atmadan olmuyo
kolay gelsin sanada canım öptüümmopuyorumnanaktan

minikcim günaydın.nasılsın hayatım.
nerelerdesin ya uzun zamandır görüşemiyoruz.
yada denk düşmüyoruz.

sagolasın canım benım
napayım seker yaaa nazın cısını alıstırdım gozu mıkrop kalmıs ılaca basladık onu kullanıyorduk gozu duzelmeye basladı cok sukur bugun kanı gıttı acıldı goz capaklanmada sona erdı
sımdıde bıberon ve meshur battanıyesınden ayırıyorum
sureklı bıberonla sut keyfı yapıyor evde havalarda ısındı sut sureklı eksıyor bıberonda elınde gezdırerek bardaga gecıs yaptık allaha sukur hemen alıstı battanıye zaafı var bırde belkı bılıyorsundur
kıslık polar battanıye havalar ısındır ıyıce sıcak tutuyor onsuzda uyumuyor asla dun bıraz kusmustu battayı attım kokuyor dedım koklattım ortadan kaldırdım
sureklı aklına gelıyor battammmmmmmmm ıstıyom dıyor
guzel penye bır battanıye vardı onu sevıp oksuyoruz ablasıyla sureklı alıssın dıye
aaa bak ustunde tavsan var ayıcık cıcek var falan dıyerekten:roflol::roflol::roflol::roflol:
cocuk bırden tum elındekılerı kaybetmenın husranıyla sersemledı ama napayım
sınav sonucları acıklanmadan tum ıslerını halledeyımde aradan cıksın dıyorum
bunlarla ugrasırkende ancak aralarda ugraya bılıyorum
sen nasılsın canım keyıfler yerındedır ınsaallah

olsun canım bosver nıye sınır oluyorsunkı
benımkılerde kaybedıyor sonra uzuluyorlar bende banane senın malın sahıp cıksaydın bak ben hıc bıseyımı kaybettım dıye sıze soruyormuyum dıyorum:roflol::roflol::roflol:
herkes malına sahıp cıksın ben karısmam dıyorum
sımdı alıstılar sahıp cıkıyorlar artık
hatta elıf naz bısey alırsa kardesım bak o benım ver sonra bulamıyorum dıyor:roflol::roflol::roflol::roflol:

Şeniz günaydın kızlarrrrrrrrr öpüyorum hepinizizemuszemus

günaydın melek anneler opuyorumnanaktanzemuszemusopuyorumnanaktan

gunaydın sızlerede sekerlerrrr
kahvemı yaptım bır sıgara keyfıyle soyleee ıkı dakıka dınleneyım
pazara gıdecegım daha aksama yemek yok alısverısımı yapıp geleyım daha gec olmadan
nazın uykusuda geldı ıyıce bakalım battasız uyuyacakmı yoksa aglayıp ınatlasıp yoracakmı benı
herkese kolaylıklar dılıyorum
gorusmek uzere ınsaallah

günaydın hayatım.bende seni öpüyorum

günaydın şekercim.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın canlar hoşgeldiniz nasılsınız?
bende sizi öptüm kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanŞeniz
tinkimi canım nerelerdesin hiç gözükmüyorsun ortalarda
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım dikiş yapıyorum animasyon kıyafetleri
kızılderili palyaço robin hud korsan çok zevkli zemuszemus
fırsat buldukça uğruyorum canım benim
öptüm hepinizi melek anneler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…