- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.441
afiyet olsun canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangeldim geldim.karnımda açtı zaten.
cokacimcoook cokacimcoook
ellerine sağlık şekercim.
günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanafiyet olsungünaydın melek anneleri
bende bu güzel kokular nerden geliyo diyodum.demek kamilem kahvaltı hazırlamış,ellerine sağlık canım çok güzel görünüyo sofra
günaydın melek anneleri
bende bu güzel kokular nerden geliyo diyodum.demek kamilem kahvaltı hazırlamış,ellerine sağlık canım çok güzel görünüyo sofra
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın,hiç olmadık bir yerden çıkar canım genelde kaç sefer dönüp baktığımız yerden bir süre sonra kendiliğinden çıkarrrkaydirigubbakcemile3bende kalkabilirsem kızların odasına dalaağım tatilden önce genel temizleme yapayımkamilece,S1907 günaydın hanımlar nasılsınız?
bugün ben biraz uyumuşum,kalktığımda saat 8.30 du.
dün kızlar,kızma birader aldılar, zarını kaybetmişler.sabah sabah kanepeleri kaldırdım (heryeri mahanayla silmiş oldum).onun için giremedim siteye
bu arada zarıda bulamadık(((
günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2bugün bu topiği ben aayım dedimkaydirigubbakcemile2
kamilece,S1907 günaydın hanımlar nasılsınız?
bugün ben biraz uyumuşum,kalktığımda saat 8.30 du.
dün kızlar,kızma birader aldılar, zarını kaybetmişler.sabah sabah kanepeleri kaldırdım (heryeri mahanayla silmiş oldum).onun için giremedim siteye
bu arada zarıda bulamadık(((
günaydın şekercim.
hoş geldin.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
gunaydın canım sagolasın
ooooooooooooooo teftıse gelmıs ablam ay ay severım senı sekerrrrrrrrrr
gunaydın canım sanada
ılahı kıs bahaneyle hallettın ıslerı ama zarı bulamadın haaa
goz onunde bır yerdedır emın ol kanepenın yastıkların falan altına bak genelde bızımkıler oralardan cıkarda:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kamılem yafrummmmmmmm
ellerıne saglık seker
enıstenın bahanesıyle kahvaltı bıze kaldı haaa
sagolasın bebekım kesenıze bereket olsun ınsaallah
herkese gunaydınlar dılıyorum
guzel bır gun olsun canlarım
bugun pazarım var ev temızleyecegım
bıraz ortalıgı toparlayım gelırım yıne gorusmek uzere
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın,hiç olmadık bir yerden çıkar canım genelde kaç sefer dönüp baktığımız yerden bir süre sonra kendiliğinden çıkarrrkaydirigubbakcemile3bende kalkabilirsem kızların odasına dalaağım tatilden önce genel temizleme yapayım
kızlar varken odalarından bişey attırmıyorlarr kağıtları filan çok kıymetli halimeninkaydirigubbakcemile3
günaydın hayatım.bende seni öpüyorumŞeniz günaydın kızlarrrrrrrrr öpüyorum hepinizizemuszemus
günaydın melek anneler opuyorumnanaktanzemuszemusopuyorumnanaktan
Şeniz günaydın kızlarrrrrrrrr öpüyorum hepinizizemuszemus
minikcim günaydın.nasılsın hayatım.
nerelerdesin ya uzun zamandır görüşemiyoruz.
yada denk düşmüyoruz.
günaydın hoşbuldum canım :1hug:
günaydın canım hoşgeldin,ya hiç sorma evi kaldırıp kopardık ama zar yok.ummadık bi yerden çıkacak artık.daha dün aldılar bir gün bile sahip çıkamadılar mallarına ona çok sinir oluyorum.
kolay gelsin bi tanem sanada,işleri halledince görüşürüz canım.:1hug:kaydirigubbakcemile3
bende iyiimm canım,artık kendiliğinden çıkmasını beklicez :roflol: çünkü biz heryere baktık.
kızların odasını bende yeni derledim topladım ama yine toparlamak istiyo.dolapların içlerini.odalarını genel olarak toplatıyorum ama,yinede arada biz el atmadan olmuyo
kolay gelsin sanada canım öptüümmopuyorumnanaktan
Şeniz günaydın kızlarrrrrrrrr öpüyorum hepinizizemuszemus
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın hayatım.bende seni öpüyorum
günaydın şekercim.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın canlar hoşgeldiniz nasılsınız?
bende sizi öptüm kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanŞeniz
tinkimi canım nerelerdesin hiç gözükmüyorsun ortalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?