Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

aman canım ya allah sana kolaylık versin.
çocukları alışkanlıklarından vazgeçirmek çok zor oluyor vallahi.
ama hepsi bir arada olursa senin için daha iyi.en azından sürekli uğraşmazsın tek seferde bütün mızmızlıkları çıkar aradan.
gözü içinde nazıma geçmiş olsun tatlım.bu sene herkesde böyle bir sorun çıktı.benim arkadaşın kızındada var hayatım.çocukcağız ne zamandır ilaç kullanıyor.
benim sudeminde güneşe allerjisi var.yaz geldimi bizde sürekli onla uğraşıyoruz.
dr. ya güneş gözlüğü yada şapka takıcak sürekli dışarda diyor.eğer takmazsa hemen gözleri kızarıyor ve çapak olmaya başlıyor.sabahları çapaktan açılmıyor.
onun için yaz geldimi benim çilem başlıyor.gerçi güneş allerjisi bendede var ama sudem kadar değil.benimki sadece kızarıyor ve kan oturuyor.
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

selamlar kızlar...ben geldim...yarın akşam begümün bale gösterisi var birazdan çıkıp kuaförden randevu alıcaz.resimlerini çekerim buraya da eklerim.sizler ne yapıyorsunuz görüşmeyeli:uhm:

kaydirigubbakcemile3 selam canlarım ben bugün yoğunum biraz arkadaşım gelicek oturmaya çaya o yüzden mutfaktayım malum çokta sıcak yafff arada bir uğrarım size bayyyŞenizŞeniz

selam hanımlarrr
bugün biraz iyiym ama korkumdan fazla gezinemiyorum tabi bide açlıktan dermanım yok
yemek yersem tekrar sancılanmakatan korkuyyorummm
umarı kimsede yaramazlık yokturrr
birisi bana kısa özet geçiversin bi zahmettt

cok gecmıs olsun canım sudemızede evet yaa herkeste oluyor eee mıkrop dolu etraf nolacak
allah beterınden esırgesın ınsaallah
sagolasın canım benım cok tesekkurler edıyorum

:gitme:meraba benım gıbı kızları olan annelere

heralde herkes şu an meşgul

selam hosgeldınız sızde
allah bagıslasın melegınızı sızlere ınsaallah
evet su ara bır yogunluktur sormayın herkeste
memleket kurtarıyoruz sanar gorende:roflol::roflol::roflol::roflol:
eeeeeee kadınsan bıtmıyor canım hele anneysen hıc bıtmez bızım yogunluklar demı ama

selamlar kızlar...ben geldim...yarın akşam begümün bale gösterisi var birazdan çıkıp kuaförden randevu alıcaz.resimlerini çekerim buraya da eklerim.sizler ne yapıyorsunuz görüşmeyeli:uhm:

selam canım benım
ohhh ohhh hadı bakalım begumumun balosuda varmıs
ıyı eglenceler canım sızlere
dıkkat et kendıne bebegım
resımlerı beklıyoruz yafrussssssssssssssss

kaydirigubbakcemile3 selam canlarım ben bugün yoğunum biraz arkadaşım gelicek oturmaya çaya o yüzden mutfaktayım malum çokta sıcak yafff arada bir uğrarım size bayyyŞenizŞeniz

selam canım kolay gelsın sekercıgım
ohhh ohhh neler yaptın bakalım arkadasına
bende ısterım valla haberın olsuncokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

selam canım benım ı
korkudan ac kalınırmı canım yaaa dıkkat et kendıne ama yemedende olmaz canım zayıf dusersın sonra
yok seker yaramazlık gordugum kadarıyla.
ben ıyıyım efsun tatılde kubra betul zar arıyor gul kızıyla ugrasıyor mıhrıban henuz gorunmedı sanırım kamılemde sabah kahvaltı hazırlamıs bızlere sagolsun
ızabelımın arkadası gelecek mutfaktaymıs tınkımı bebegımde guzel guzel kıyafetler dıkıyor arada bızlere kosuyor ruya carsamba gunu tasınacaktı sanırım gıttı yenı evıne esı ve melegıyle s1907 ıs ev bızle kosturuyor genelde herkeste bır kosturmaca ıste
hatırladıklarım bunlar canım.

kızı battasız ve bıberonsuz ılk yatırısım basarıyla sonuclanmıstır sekerler
sımdı pazara gıdecegım gorusmek uzere sımdılık herkesı cok cok optum kolaylıklar dılıyorum
meleklerımıde opuyorumnanaktan
byeeeeeee

gözün aydın canım.
başardın işte budur.
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

hoşşş geldin opuyorumnanaktan

iyi olmana sevindim canım dualarımız seninle :Saruboceq:
bekliyoruz fotoları opuyorumnanaktan

kolay gelsin canım opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan

gözün aydın canım.
başardın işte budur.

selam canım opuyorumnanaktan

kızlar nasılsınız,ben 3 gündür giremiyorum nete,gerçi şimdide pek kalamıycam,size bi meraba demek için oturdum pc başına.3 gündür yatılı misafirim var ve hafta sonuna kadar bendeler,onları bi geçireyim sonra bol bol görüşürüz inşallah,çok bunaldım aslında misafiri severim ama çok yoruldum arkadaşlar bi yandan çocuklar bi yandan misafir,yemek,temizlik derken iflahım kesildi..neysem ben kaçıyorum hepinizi çokkkkkkkkkk öpüyorum.opuyorumnanaktan

tünaydın şekerlerrr
sabahtan beri kızların odasındayım
okul kitapları geri dönüşüme yollayacakmış bende evdeki bitmiş test kitapları ödevler vs leri toparladım paketledim odayı tatil moduna soktum ay anca oturdum fena acıkmışım bişeyler atıştırırken sizlere bakayım dedim
sevvalcim geçmiş olsun tatlım bişeyler yemelisin ama aç durursan başka rahatsızlıklar ortaya çıkar allah korusun dikkat et arkadaşım
minikcim kolay gelsin şeker maşşallah naza format attın galiba şekerr))))))))
belinaycım iyi olmana sevindim canımm meleğimize başarılar fotolarını bekliyoruzz

yeni b ir melek annemiz gelmiş hoşgeldin semihacım allah bağışlasın meleğini:))))
ızabella kolay gelsin canım
talyacım kolay gelsin tatlım
tinkimini nasılsın şekerr
frezyaım dr gidecekti henüz gelmedi galiba

okuduklarımdan bunlar aklımda kaldı unuttuğum arkadaşım varsa çok özür dilerimm
hepinize öpücükler görüşmek üzeree

merhaba hanımlar
geçmişi daha okuyamadım umarım herkes iyidirzemuszemuszemuszemus
sabah misafirim vardı o gittikten sonrada pazara gittim geldim tabi sıcaktan yandım bir duş aldım çamaşırları astım ortalığı toparladım bu saat oldu ancak girebildim
hepinize güzel birgün diliyorum canlarım

he valla seker format attım :roflol::roflol::roflol::roflol:
cocukluktan ıstıfa edecek valla ne bu yaaaaa sureklı alıskanlık degısıyo dıye
sanada kolay gelsın bebegım masaallah temızlık yapmıssın evde baya:roflol::roflol::roflol:
arada benımde bır atma krızım gelır baslarım sunu bunu dıye bır bakarım dunya kadar seyı atmısım
ay ne cok bırıkıyor yaaaaa
hele su cocukların kırık dokuk oyuncaklar en cok onlara acıyorum
paraları attım yıne cope dıyesenağlamasenağlamasenağlama

oh oh oh masaallah seker bende hallettım pazarı geldım onları yemek halıne donusturdum
ay dehset sıcaktı yarım saat oncede bır yagmur dolu basladı sorma
delı gıbı yagıyor cok guzel valla seyredıyor kızlarda sımdı
sagol bebegım sanada guzel bır gun olsun ınsaallah canım benım
opuyorum senı sekerrrr

gözün aydın canım.
başardın işte budur.

sagol canım benım
masaallah nazarlardan korusun rabbım bır kere soyledım bıberon yok artık buyudun dıye bıraktı battanıyede pıs oldu altık bunu kullan dedım ondada sorun cıkarmadı
bırakası varmıs da bahane arıyormus sankı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
canım kızım benım aferın nazımaaaaa
sagolasın teyzesı tekrardan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ebrucum sana ve kızına geçmiş olsun canım
işiniz zor valla bir yaz boyunca alerjiyle uğraşmak kolay değil canım
aramıza hoşgeldin canım ....kaç kızın var canım
size iyi eğlenceler belinaycım...fotoları dörtgözle bekliyoruz canım
şevvalcim neden yemek yemiyosun anlayamadım canım ne sancısından bahsediyosun
ben birşey mi kaçırdım acaba:uhm:
aferin miniğim sanada kızınadakaydirigubbakcemile3
miniğin elinden kimse kurtulamazki naz kurtulsun demi amakaydirigubbakcemile5

canım gecen gun rahatsızlandı cok sancısı vardı ondan dolayı soyledı

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
askolsun kıs nıye cokmu cadıyımda aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

ha öylemi canım geçmiş olsun şevvalciğe o zaman
yok canım kararlısın kafana koyduğunu yapıyosun başarana kadar pes etmiyosun ondan söyledim.en azından seni ben seni böyle tanıdım canım yanılmıyorum değilmia.s
seni övdüm kız bana dilmi çıkarıyosun:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…