- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.461
aman canım ya allah sana kolaylık versin.sagolasın canım benım
napayım seker yaaa nazın cısını alıstırdım gozu mıkrop kalmıs ılaca basladık onu kullanıyorduk gozu duzelmeye basladı cok sukur bugun kanı gıttı acıldı goz capaklanmada sona erdı
sımdıde bıberon ve meshur battanıyesınden ayırıyorum
sureklı bıberonla sut keyfı yapıyor evde havalarda ısındı sut sureklı eksıyor bıberonda elınde gezdırerek bardaga gecıs yaptık allaha sukur hemen alıstı battanıye zaafı var bırde belkı bılıyorsundur
kıslık polar battanıye havalar ısındır ıyıce sıcak tutuyor onsuzda uyumuyor asla dun bıraz kusmustu battayı attım kokuyor dedım koklattım ortadan kaldırdım
sureklı aklına gelıyor battammmmmmmmm ıstıyom dıyor
guzel penye bır battanıye vardı onu sevıp oksuyoruz ablasıyla sureklı alıssın dıye
aaa bak ustunde tavsan var ayıcık cıcek var falan dıyerekten:roflol::roflol::roflol::roflol:
cocuk bırden tum elındekılerı kaybetmenın husranıyla sersemledı ama napayım
sınav sonucları acıklanmadan tum ıslerını halledeyımde aradan cıksın dıyorum
bunlarla ugrasırkende ancak aralarda ugraya bılıyorum
sen nasılsın canım keyıfler yerındedır ınsaallah
olsun canım bosver nıye sınır oluyorsunkı
benımkılerde kaybedıyor sonra uzuluyorlar bende banane senın malın sahıp cıksaydın bak ben hıc bıseyımı kaybettım dıye sıze soruyormuyum dıyorum:roflol::roflol::roflol:
herkes malına sahıp cıksın ben karısmam dıyorum
sımdı alıstılar sahıp cıkıyorlar artık
hatta elıf naz bısey alırsa kardesım bak o benım ver sonra bulamıyorum dıyor:roflol::roflol::roflol::roflol:
gunaydın sızlerede sekerlerrrr
kahvemı yaptım bır sıgara keyfıyle soyleee ıkı dakıka dınleneyım
pazara gıdecegım daha aksama yemek yok alısverısımı yapıp geleyım daha gec olmadan
nazın uykusuda geldı ıyıce bakalım battasız uyuyacakmı yoksa aglayıp ınatlasıp yoracakmı benı
herkese kolaylıklar dılıyorum
gorusmek uzere ınsaallah
:gitme:meraba benım gıbı kızları olan annelere
heralde herkes şu an meşgul
aman canım ya allah sana kolaylık versin.
çocukları alışkanlıklarından vazgeçirmek çok zor oluyor vallahi.
ama hepsi bir arada olursa senin için daha iyi.en azından sürekli uğraşmazsın tek seferde bütün mızmızlıkları çıkar aradan.
gözü içinde nazıma geçmiş olsun tatlım.bu sene herkesde böyle bir sorun çıktı.benim arkadaşın kızındada var hayatım.çocukcağız ne zamandır ilaç kullanıyor.
benim sudeminde güneşe allerjisi var.yaz geldimi bizde sürekli onla uğraşıyoruz.
dr. ya güneş gözlüğü yada şapka takıcak sürekli dışarda diyor.eğer takmazsa hemen gözleri kızarıyor ve çapak olmaya başlıyor.sabahları çapaktan açılmıyor.
onun için yaz geldimi benim çilem başlıyor.gerçi güneş allerjisi bendede var ama sudem kadar değil.benimki sadece kızarıyor ve kan oturuyor.
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
heralde herkes şu an meşgul
selamlar kızlar...ben geldim...yarın akşam begümün bale gösterisi var birazdan çıkıp kuaförden randevu alıcaz.resimlerini çekerim buraya da eklerim.sizler ne yapıyorsunuz görüşmeyeli:uhm:
kaydirigubbakcemile3 selam canlarım ben bugün yoğunum biraz arkadaşım gelicek oturmaya çaya o yüzden mutfaktayım malum çokta sıcak yafff arada bir uğrarım size bayyyŞenizŞeniz
selam hanımlarrr
bugün biraz iyiym ama korkumdan fazla gezinemiyorum tabi bide açlıktan dermanım yok
yemek yersem tekrar sancılanmakatan korkuyyorummm
umarı kimsede yaramazlık yokturrr
birisi bana kısa özet geçiversin bi zahmettt
kızı battasız ve bıberonsuz ılk yatırısım basarıyla sonuclanmıstır sekerler
sımdı pazara gıdecegım gorusmek uzere sımdılık herkesı cok cok optum kolaylıklar dılıyorum
meleklerımıde opuyorumnanaktan
byeeeeeee
selamlar kızlar...ben geldim...yarın akşam begümün bale gösterisi var birazdan çıkıp kuaförden randevu alıcaz.resimlerini çekerim buraya da eklerim.sizler ne yapıyorsunuz görüşmeyeli:uhm:
kaydirigubbakcemile3 selam canlarım ben bugün yoğunum biraz arkadaşım gelicek oturmaya çaya o yüzden mutfaktayım malum çokta sıcak yafff arada bir uğrarım size bayyyŞenizŞeniz
selam hanımlarrr
bugün biraz iyiym ama korkumdan fazla gezinemiyorum tabi bide açlıktan dermanım yok
gözün aydın canım.
başardın işte budur.
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
tünaydın şekerlerrr
sabahtan beri kızların odasındayım
okul kitapları geri dönüşüme yollayacakmış bende evdeki bitmiş test kitapları ödevler vs leri toparladım paketledim odayı tatil moduna soktum ay anca oturdum fena acıkmışım bişeyler atıştırırken sizlere bakayım dedim
sevvalcim geçmiş olsun tatlım bişeyler yemelisin ama aç durursan başka rahatsızlıklar ortaya çıkar allah korusun dikkat et arkadaşım
minikcim kolay gelsin şeker maşşallah naza format attın galiba şekerr))))))))
belinaycım iyi olmana sevindim canımm meleğimize başarılar fotolarını bekliyoruzz
yeni b ir melek annemiz gelmiş hoşgeldin semihacım allah bağışlasın meleğini:))))
ızabella kolay gelsin canım
talyacım kolay gelsin tatlım
tinkimini nasılsın şekerr
frezyaım dr gidecekti henüz gelmedi galiba
okuduklarımdan bunlar aklımda kaldı unuttuğum arkadaşım varsa çok özür dilerimm
hepinize öpücükler görüşmek üzeree
merhaba hanımlar
geçmişi daha okuyamadım umarım herkes iyidirzemuszemuszemuszemus
sabah misafirim vardı o gittikten sonrada pazara gittim geldim tabi sıcaktan yandım bir duş aldım çamaşırları astım ortalığı toparladım bu saat oldu ancak girebildim
hepinize güzel birgün diliyorum canlarım
gözün aydın canım.
başardın işte budur.
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
ebrucum sana ve kızına geçmiş olsun canımaman canım ya allah sana kolaylık versin.
çocukları alışkanlıklarından vazgeçirmek çok zor oluyor vallahi.
ama hepsi bir arada olursa senin için daha iyi.en azından sürekli uğraşmazsın tek seferde bütün mızmızlıkları çıkar aradan.
gözü içinde nazıma geçmiş olsun tatlım.bu sene herkesde böyle bir sorun çıktı.benim arkadaşın kızındada var hayatım.çocukcağız ne zamandır ilaç kullanıyor.
benim sudeminde güneşe allerjisi var.yaz geldimi bizde sürekli onla uğraşıyoruz.
dr. ya güneş gözlüğü yada şapka takıcak sürekli dışarda diyor.eğer takmazsa hemen gözleri kızarıyor ve çapak olmaya başlıyor.sabahları çapaktan açılmıyor.
onun için yaz geldimi benim çilem başlıyor.gerçi güneş allerjisi bendede var ama sudem kadar değil.benimki sadece kızarıyor ve kan oturuyor.
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
aramıza hoşgeldin canım ....kaç kızın var canım:gitme:meraba benım gıbı kızları olan annelere
size iyi eğlenceler belinaycım...fotoları dörtgözle bekliyoruz canımselamlar kızlar...ben geldim...yarın akşam begümün bale gösterisi var birazdan çıkıp kuaförden randevu alıcaz.resimlerini çekerim buraya da eklerim.sizler ne yapıyorsunuz görüşmeyeli:uhm:
şevvalcim neden yemek yemiyosun anlayamadım canım ne sancısından bahsediyosunselam hanımlarrr
aferin miniğim sanada kızınadakaydirigubbakcemile3kızı battasız ve bıberonsuz ılk yatırısım basarıyla sonuclanmıstır sekerler
sımdı pazara gıdecegım gorusmek uzere sımdılık herkesı cok cok optum kolaylıklar dılıyorum
meleklerımıde opuyorumnanaktan
byeeeeeee
ebrucum sana ve kızına geçmiş olsun canım
işiniz zor valla bir yaz boyunca alerjiyle uğraşmak kolay değil canım
aramıza hoşgeldin canım ....kaç kızın var canım
size iyi eğlenceler belinaycım...fotoları dörtgözle bekliyoruz canım
şevvalcim neden yemek yemiyosun anlayamadım canım ne sancısından bahsediyosun
ben birşey mi kaçırdım acaba:uhm:
aferin miniğim sanada kızınadakaydirigubbakcemile3
miniğin elinden kimse kurtulamazki naz kurtulsun demi amakaydirigubbakcemile5
canım gecen gun rahatsızlandı cok sancısı vardı ondan dolayı soyledı
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
askolsun kıs nıye cokmu cadıyımda aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?