Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

tebrikler canım....gerçekten ço güzel bir duygu karneyi gördüğümden bu yana çocuk gibi içim içme sığmıyor benimde inandelikafadulden

ne haber canım...vallahi bende senin gibiyim acayip hoşuma gidiyor..bizim dershaneyede sabahtan beri karnesini alan öğrencilerim geliyor ay havalara uçuyorlar onları gördükçe ben de uçuyorummmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

teşekkürler canım...sorma çok heyecanlıyız bugün...inşallah seninde kızın çok başarılı olur canım...senin kızın kaç yaşındaydı canım ne kadar kaldı heyecanınıza:hooray:

teşekkürler canım...sorma çok heyecanlıyız bugün...inşallah seninde kızın çok başarılı olur canım...senin kızın kaç yaşındaydı canım ne kadar kaldı heyecanınıza:hooray:

ay çok güzel heyecandır ben arada hayal ederim kızım okula gidicek bende elinden tutucam götürücem diye..o bile heyecanlandırıyor insanıııııııııı kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
4,5 yaşında canım benim kızım bu sene ana okuluna başlıycak iki sene gidicek ana okuluna sonra ilk okul heyecanımız başlıycak ...
ay inşallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2

tünaydın hanımlar cumanız mübarek olsun
bugün karne heyecanı var topiğimizde anlaşılan
karnesini alan bütün meleklerimizi kutluyorum ve yanaklarından öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hepsine iyi tatiller diliyorumzemuszemuszemuszemuszemuszemus

meleklerım ve melek annelerı sızlerle gurur duyuyorum canlarım benım
hepınızı cok cok opuyorum
bu kadar guzel karnelerın sahıbı tabıkı sızlersınız aynı zamanda
guzel basarılı evlat yetıstırmenızın en buyuk etkenı sızlerın sevgısı guvenı
hepınızle gurur duyuyorum
sımdılık okullu olmayan melek ve melek annelerı bızlerde ınsaallah canlarım gıbı ılerkı senelerde burada baslarılı evlatlarımızla gurur duyup aglayarak gelıp bu guzellıgı yıne hep bırlıkte paylasırız ınsaallah rabbımın ıznıyle
tekrardan hepınzı cok cok tebrık edıyorum benım ıcın meleklerımın gozlerınden bırer opuyorumnanaktan lutfen
sızlerıde cok cok opuyorumnanaktan

haklısın canım aslında meleklerimizin başarısı bir nevi annelerinin başarısı sayılır
bu sene benim kızımda okula başlıcak 1. sınıfa gidecekzemuszemus önümüzdeki hafta kayıt ettirmeyi düşünüyorum kızıma
darısı bizim başımıza miniğim.bizde seneye kızlarımızın karnelerinden bahsedicez inşallah:Saruboceq:

ay ay ay hadı bakalım canım benım hayırlı olsun sızde baslıyorsunuz
bızde anaokuluna baslayacagız ınsaallah artık bızlerdede kosturma sıkayet mutluluk gurur karmasaları yasarız donem donem
evet yaaaa super olur bızde aralarına karısır oyleee uzaktan ımrenerek bakmayız demı senağlamasenağlama
gecen gun ruyanın fecade okul gosterısınde okudugu sarkıyı dınledım superdı yaaaa
cok hosuma gıttı
bızlerde o gunlerı goruruz ınsaallah hayırlısıyla

kızlar şimdi geldik okuldan derslerinin hepsi 5
öğretmenimiz çocuklarla konuşmuş bizimlede konuştu.4. sınıfa çok çalışın hazırlıklı olarak gelin dedi.
ben şimdi anneme gidiyorum hepinizi öptüm byyyyyyyyyyyy

Masallah melegimize ne güzel
İnsallah seni hep böyle gururlandırır
Tebrik eder yanaklarından öperimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İyi tatiller

Canım masallah
Tebrik ediyorum iyi tatilleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bunlar betül için
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

aferin kızımıza öpüyorum onu annesiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbaşarılarının devamını diliyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis

betulum canım melegımızıde tebrık edıyorum
aferın ona sekercıgım
cok cok op benım ıcın canım ıyı gezmeler ıyı tatıller
benım basım cok agrıdı accık uzanayım kıb gorusmek uzere canlarım
ıyı gunler dılıyorum herkese

gelen olmamış topiğimize:gitme:
bende evi silip süpüreyim hava biraz serinlemişkenkaydirigubbakcemile2sıcakta iş yapılmıyormafoldumben
öğlenden yemeğimi yaptımcokacimcoookişlerimi halledip yemeğimizi yeriz artık
görüşürüz canlarım öpüldünüzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…