- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.541
günaydın hayırlı cumalar herkeseeeeeeeeeeeeee
karnemizi aldıkkkkk
ağlaya ağlaya geldimmmmm
ay ne güzel bi duygu bu yaaaa
allahım herkese nasip etsinnnn
evladının başarısını görmek her anneye nasip olsun inşallahhhh
Dur canım yaa benide aglatacansenağlamasenağlamasenağlama
Cok imreniyorum okula giden cocuklara
Balkondan karne alıp giden ögrencileri seyrettim biraz cok güzel bi duygu olmalı anneler içinkaydirigubbakcemile5
Komsumuzun cocugunu cagırıp baktım karnesi hep 5 ti cikolatısını verdim oda cok sevindi:sm_cool::sm_cool:
Tüm meleklere iyi tatiller diliyorum
selam canım tebrik ederim opuyorumnanaktan ne güzel bişey yaaaaaaaaaaaaaa...ay bü gün çoğunuzda karne heyecanı var...
inşallah benim kızımda öyle başarılı olur bende karnesini aldığı günleri görürümmmmmmmmm zemuszemus zemuszemus
teşekkürler canım...sorma çok heyecanlıyız bugün...inşallah seninde kızın çok başarılı olur canım...senin kızın kaç yaşındaydı canım ne kadar kaldı heyecanınıza:hooray:
merhabalar betül 1 de gitti okula 3 te vereceklermiş karneyi
gelince haber veririm size şimdilik hoşçakalın
meleklerım ve melek annelerı sızlerle gurur duyuyorum canlarım benım
hepınızı cok cok opuyorum
bu kadar guzel karnelerın sahıbı tabıkı sızlersınız aynı zamanda
guzel basarılı evlat yetıstırmenızın en buyuk etkenı sızlerın sevgısı guvenı
hepınızle gurur duyuyorum
sımdılık okullu olmayan melek ve melek annelerı bızlerde ınsaallah canlarım gıbı ılerkı senelerde burada baslarılı evlatlarımızla gurur duyup aglayarak gelıp bu guzellıgı yıne hep bırlıkte paylasırız ınsaallah rabbımın ıznıyle
tekrardan hepınzı cok cok tebrık edıyorum benım ıcın meleklerımın gozlerınden bırer opuyorumnanaktan lutfen
sızlerıde cok cok opuyorumnanaktan
haklısın canım aslında meleklerimizin başarısı bir nevi annelerinin başarısı sayılır
bu sene benim kızımda okula başlıcak 1. sınıfa gidecekzemuszemus önümüzdeki hafta kayıt ettirmeyi düşünüyorum kızıma
darısı bizim başımıza miniğim.bizde seneye kızlarımızın karnelerinden bahsedicez inşallah:Saruboceq:
selamlar kızlar...
bugün topiğimiz çok sakin kalmış herhalde herkeste karne telaşı var...
bizde karnemizi aldık geldik kızımın karnesi hepsi 5 çok güzel gurur verici bir duygu Allahım herkese yaşatsın:teytey::teytey::teytey:
kızlar şimdi geldik okuldan derslerinin hepsi 5
öğretmenimiz çocuklarla konuşmuş bizimlede konuştu.4. sınıfa çok çalışın hazırlıklı olarak gelin dedi.
ben şimdi anneme gidiyorum hepinizi öptüm byyyyyyyyyyyy
öğretmenimiz çocuklarla konuşmuş bizimlede konuştu.4. sınıfa çok çalışın hazırlıklı olarak gelin dedi.
günaydınnnn hayırlı cumalarrrrrr
meleklerimle kahvaltı yapıyoruzz bugün karne günümüz çok heyacanlıyız bakalım nasıl gelecek karnelerimizz)))))))))))))))
selam kızlarrr
iyi akşamlar hepinizeee
bu ara fazla görüşemiyoruzzz
tatil havasına girdik galibaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?