Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ıyı geceler sekerler herkese
bende sımdı geldım arkadasımla yuruyus yaptık dolastık kız kıza takıldık accık stres attık ohhhh pek ıyı geldı vallahı
sımdıde sızlere bakalım accık sohbet edelım dedım ama kımsecıkler yok
gezmelerde herkes sanırım
eeeeee karnelerde alındı tabı ohhhh soyle dınlensınler meleklerımde sızlerde
hadı bakalım gorusmek uzere yafrular muckkkkkkkk hepınızı opuyorumnanaktan

selam kızlarrr
iyi akşamlar hepinizeee
bu ara fazla görüşemiyoruzzz
tatil havasına girdik galibaaaa

zemuszemusiyi akşamlar tatlım evet havalar güzel bennde pek giremiyorum habire gezmelerdeyimm:sm_cool::sm_cool:

hanımlar tamam gezin dolaşın bişey demiyorum :gitme:ama topiğimizide ihmal etmeyinlmaz:
olmuyo böyle yakışmıyo bu durgunluk topiğimizelmaz:

oh ne güzel yapmışın canım
bende akşam üzeri ev süpürdüm sildim toz aldım çamaşır katladım yarına pek iş bırakmadımkaydirigubbakcemile3ama eminim bu çocuklar yarında bana sürüyle iş çıkarırlardelikafadulden
neyse bende seni öptüm canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi geceler melek anneler dikişi ara verdim
ama ben gelene kadar herkez yatmış saat kaç olmuş tabiki :bbo:
kızım bugün son karnesini aldı lise 4 bitti teşekkür aldı opuyorumnanaktan
allahım inşallah pazar günkü öss sınavınıda rahat ve başarıyla geçer :Saruboceq:
dularınızı esirgemeyin teyzeleri :Saruboceq::Saruboceq:

tüm karne alan melekleri kutluyorum başarılarının devamını diliyorum
öptüm hepinizi iyi geceler melek anneler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
tinkim cnm kızın ve sınav giren tüm yavrularımıza allah zıyın açklğı versın inşallah

karne alan tüm yavrularımızı kutluyorum başarıların devam olsun inşallah.

günaydın melek anneleri :1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
dün gece geç geldik annemlerden,bugünde ev gezmesine gitcez
akşama düğün var,belki köyede gidebiliriz 1-2 günlüğüne
mihribancım yaz geldi artık ne gezmeler biter nede düğünler
ama fırsat buldukça soluğu burda alıyoruz canım k k sız bir hayat düşünemez olduk
:enbuyukkk::enbuyukkk:

arkadaşlar hepiniz sağolun betülü öptüm sizin yerinize opuyorumnanaktan
karne alan bütün yavrularımızı bende kutluyorum,başarıları daim olsun inş:Saruboceq:
rabbim bu duyguyu herkeze tattırsın inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyi hafta sonu canlarım öptüm hepinizi..G][/URL]

kübrabetül gül günaydın arkadaslar:teytey::teytey::teytey:
Küracıgım masallah gez bakalım canım
Hem meleklerimiz içinde iyi olur
Tüm melek annelerine iyi haftasonları diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sen iyi geceler demişsin bende günaydın diyorum,canım dikişlerin arasına dalıp bizi unutma kaydirigubbakcemile3
maşallah meleğine rabbim bizede o günleri göstersin
kızına ve sınava girecek bütün herkeze başarılar,allah zihin açıklığı versin kızına ve sınava girecek herkeze:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın cnm hoşgeldin nasılsın?:1hug:
evet şimdi gezelim azcık,sonra düğün telaşımız başlıcak çok yorulcaz çoookk
sanada iyi hafta sonları cnm opuyorumnanaktanŞeniz

zeynom ben çıkıyorum cnm betül oyun oynıcakmış
siteden çıkmam ama ps başında olmıcam heber vereyim dedim
betül ps başından kalkınca gelirim yine

tünaydınnn iyi hafta sonları
karne alan meleklerimi ve annelerini kutluyorummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim meleklerimde beni mutlu ettiler 2sininde karnesi hep 5 halime sınıf 4.olmuş buna biraz üzüldü birinciliği 3 puanla kaçırmasına canı sıkıldı seneye arayı çalışıp kapatabilirsin diye moral verdikk düzeldi morali meleğimin nasıl gurur duydum anlatamam ayşeler 2.sınıf olduğu için derecelenditme yapmamış öğretmeni :)))))))
meleklerime dolu dolu geçirecekleri bir tatil diliyorumma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

tınkımı canım benım aferın melegıme hadı bakalım hayırlısıyla ossyıde onun ıcın hayırlı ve mutlu olacagı bır sekılde hakkından gelır ınsaallah
tum ossye gırecek canlarıma basarılar dılıyorum

ay yerım ben onu yaaa
super yaaa
azımlı ınsanları hep sever taktır ederım
melegımı benım ıcın cok cok tebrık et op canım benım

herkese selamlar sekerler nabersınız bakem
kızlar ve esım uyuyorlar bende sızlere bakayım dedım
guzel bır gun olması dılegıyle
ıyı hafta sonları canlarım gorusmek uzere herkesı cok cok opuyorum
byeeee

kızını tebrik ediyorum canım
allah sınava girecek olan tüm öğrencilerimizin yardımcısı olsun
haklısın canım özellikle okullu çocukları olan anneler yazı iyi değerlendirmeliler
nede olsa bir kış yavrucaklar okuldu dersti ödevdi derken yoruldular tabi anneleride yoruldukaydirigubbakcemile3gezmek en doğal hakkınız canıma.s
düğün mevsimide açıldı haklısın canım yarın akşam bizde sünnet düğününe davetliyiz bende oraya gidecem ama 3 çocukla nasıl yaparımı düşünüyorumkafamçokkarıştıçocuklar küçük olunca düğünden nişandan misafirlikten pek bişey anlamıyorum canım:1no2:hayırlısıyla bir büyüseydiler:gitme::gitme:

meleklerimizi kutluyorum canım
aferin onlara başarılarının devamlı olmasını diliyorum canım
sizede iyi tatiller:1hug:

iyi akşamlar...dün akşam kızımın bale gösterisi vardı çok güzeldi, birçok sanatçıda geldi gösteriyi izlemeye...harika ve gurur verici bir akşamdı benim için sahneye çıkınca kızımı tanıyamadım o kadar büyük görünüyorduki tanıyamadım acaba begüm mü diye bütün gösteri boyunca ağladım ne zaman büyüdü diye...Allahım inşallah hep böyle sevinç gözyaşı dökeriz:Saruboceq:

inşallah sınavı çok güzel geçer canım:Saruboceq:dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…