Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızım gösterideyken....en baştaki begüm...

burdada samime sanay konuşma yaparken arkada seyyal taner ve şimdi isimleri aklıma gelmeyen sanatçılar var.samime sanayın sağındaki alkış yapan begüm...

ay yerım ben onu yaaa
super yaaa
azımlı ınsanları hep sever taktır ederım
melegımı benım ıcın cok cok tebrık et op canım benım
teşekkür ederim minikcim inş bu azmi devamlı olurda başarır meleğim,öptüm canım senin için teşekkür ediyor öpüyor anım seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol tatlımm aminn anım inş devamlı olur darısı senin meleklerinin başına inş :Saruboceq:meleklerini ve seni öpüyorum tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim meleğim de daha 5 haftalık teyzeleri :)herkese merhaba...
hoşgeldin canım aramızaa.s.a.s.a.s.allah bağışlasın meleğini :Saruboceq::Saruboceq:süt kokulu benim için de kokla annsi missler gibi kokuyordur şimdiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maşallah rabbim nazarlardan saklasın inş canımmm:Saruboceq::Saruboceq:gösteriside ne güzel olmuştur nice güzel gösteriler yapması dileğiyle kutluyorum ve öpüyorum annsi begümü ve tabiki senide canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maşallah canım meleğine çok şirin nazar değmesin
evladını böyle yerlerde görünce çok gururlanıyo insan.rabbim üzüntü değilde her zaman sevinç göz yaşı akıtsın gözünden.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

senin meleğin de çok şeker...maşallah....
teşekkürler....
maşallah kızına belinaycım çok şeker olmuş annesi

teşekkürler canım...opuyorumnanaktan

amin canım...teşekkürler...bende seni öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet canım insan çok gururlanıyor.ne zaman büyüdüklerine inanamıyor insan...teşekkürler canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşiamlar kızlarrrrrrrrr belinaycım çok güzel çıkmış kızın maşallah allar nazarlardan saklasın

belınayım canım benım masaallah begumume sekercıgım
allahım nazarlardan esırgesın ınsaallah
tabı duygulanırsın annecıgı senın gozunde hala buyutemedıgın melegın kocaman oldu bak
rabbım daım etsın basarılarını ınsaallah
bucat87 canım senınde melegını allah bagıslasın ınsaallah
bır omur boyu mutluluk saglık huzur nasıp etsın rabbım
hosgeldın aramıza gorusmek uzere ınsaallah
herkese ıyı aksamlar dılıyorum canlarım
gorusmek uzere ıyı geceler

iyi akşiamlar kızlarrrrrrrrr belinaycım çok güzel çıkmış kızın maşallah allar nazarlardan saklasın

teşekkürler kızlar...kaydirigubbakcemile5

kızlar eşime küstüm :umursamaz:bugün için söz vermişti annemlerle birlikte eşimde dahil köye gidecektik ama beyfendi caydı,klavaysa ki kızlarda bende çok heveslenmiştik.:çok üzgünüm:

benim uykum geldi,gidip yatayım mirmirmirmir
hepinize hayırlı geceler :1hug::1hug:
miniğim burdasın galiba iyi geceler arkadaşım öptüümmopuyorumnanaktan

hepinize teşekkürler kızlar allah razı olsun hepinizden
bu geceyi nasıl atlatıcam bilmiyorum heyacandan
kızımı teselli ediyorum ama ona belli etmeden ben heyacandan ne yapaçağımı
şaşmış durumdayım sanki sınava ben giricem yarın kaydirigubbakcemile3

belinaycım meleğin çok tatlı olmul alahım nazardan korusun
iyi geceler melek anneler opuyorumnanaktanzemuszemus

meleğine sınavda başarılar canımm inş isteği gibi geçer sınavı allah yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar eşime küstüm :umursamaz:bugün için söz vermişti annemlerle birlikte eşimde dahil köye gidecektik ama beyfendi caydı,klavaysa ki kızlarda bende çok heveslenmiştik.:çok üzgünüm:
bende küstm şekercimm :umursamaz:öneden verilen sözler sonanda cayılmaz ki haklısın şekercimm,bizde dün görevli sanıyorduk müdürüyle gitmişti meğer o görev sivil sayılmış bugün işe çağırdılarr bizimle geçirecekti bugünü küstük :umursamaz:bizde kızlarla son günlerde izni olmuyor zatenmafoldumben

tünaydınnnn güzel bir pazr günü geçirmemiz dileğiylee
bugün sınavlarıı olan meleklerimize başarılarrr inş yıllardır çalışmalarının emeklerini başarıyla alacaklar inş

Masallah meleklerimize insallah seni hep böyle gururlandırırlar canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Masallah cok tatlı canımzemuszemusopuyorumnanaktan

İnsallah melegimizin sınavı iyi gecmiştir
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…