- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.581
benim meleğim de daha 5 haftalık teyzeleri :)herkese merhaba...
allah bağışlasın meleğini canımbenim meleğim de daha 5 haftalık teyzeleri :)herkese merhaba...
teşekkür ederim minikcim inş bu azmi devamlı olurda başarır meleğim,öptüm canım senin için teşekkür ediyor öpüyor anım seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanay yerım ben onu yaaa
super yaaa
azımlı ınsanları hep sever taktır ederım
melegımı benım ıcın cok cok tebrık et op canım benım
sağol tatlımm aminn anım inş devamlı olur darısı senin meleklerinin başına inş :Saruboceq:meleklerini ve seni öpüyorum tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızını tebrik ediyorum canım
allah sınava girecek olan tüm öğrencilerimizin yardımcısı olsun
haklısın canım özellikle okullu çocukları olan anneler yazı iyi değerlendirmeliler
nede olsa bir kış yavrucaklar okuldu dersti ödevdi derken yoruldular tabi anneleride yoruldukaydirigubbakcemile3gezmek en doğal hakkınız canıma.s
düğün mevsimide açıldı haklısın canım yarın akşam bizde sünnet düğününe davetliyiz bende oraya gidecem ama 3 çocukla nasıl yaparımı düşünüyorumkafamçokkarıştıçocuklar küçük olunca düğünden nişandan misafirlikten pek bişey anlamıyorum canım:1no2:hayırlısıyla bir büyüseydiler:gitme::gitme:
meleklerimizi kutluyorum canım
aferin onlara başarılarının devamlı olmasını diliyorum canım
sizede iyi tatiller:1hug:
hoşgeldin canım aramızaa.s.a.s.a.s.allah bağışlasın meleğini :Saruboceq::Saruboceq:süt kokulu benim için de kokla annsi missler gibi kokuyordur şimdiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbenim meleğim de daha 5 haftalık teyzeleri :)herkese merhaba...
maşallah
iyi akşamlar...dün akşam kızımın bale gösterisi vardı çok güzeldi, birçok sanatçıda geldi gösteriyi izlemeye...harika ve gurur verici bir akşamdı benim için sahneye çıkınca kızımı tanıyamadım o kadar büyük görünüyorduki tanıyamadım acaba begüm mü diye bütün gösteri boyunca ağladım ne zaman büyüdü diye...Allahım inşallah hep böyle sevinç gözyaşı dökeriz:Saruboceq:
benim meleğim de daha 5 haftalık teyzeleri :)herkese merhaba...
teşekkürler....senin meleğin de çok şeker...maşallah....
maşallah kızına belinaycım çok şeker olmuş annesi
maşallahrabbim nazarlardan saklasın inş canımmm:Saruboceq::Saruboceq:gösteriside ne güzel olmuştur nice güzel gösteriler yapması dileğiyle kutluyorum ve öpüyorum annsi begümü ve tabiki senide canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
maşallah canım meleğine çok şirin nazar değmesin
evladını böyle yerlerde görünce çok gururlanıyo insan.rabbim üzüntü değilde her zaman sevinç göz yaşı akıtsın gözünden.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iyi akşiamlar kızlarrrrrrrrr belinaycım çok güzel çıkmış kızın maşallah allar nazarlardan saklasın
belınayım canım benım masaallah begumume sekercıgım
allahım nazarlardan esırgesın ınsaallah
tabı duygulanırsın annecıgı senın gozunde hala buyutemedıgın melegın kocaman oldu bak
rabbım daım etsın basarılarını ınsaallah
bucat87 canım senınde melegını allah bagıslasın ınsaallah
bır omur boyu mutluluk saglık huzur nasıp etsın rabbım
hosgeldın aramıza gorusmek uzere ınsaallah
herkese ıyı aksamlar dılıyorum canlarım
gorusmek uzere ıyı geceler
meleğine sınavda başarılar canımm inş isteği gibi geçer sınavı allah yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq:hepinize teşekkürler kızlar allah razı olsun hepinizden
bu geceyi nasıl atlatıcam bilmiyorum heyacandan
kızımı teselli ediyorum ama ona belli etmeden ben heyacandan ne yapaçağımı
şaşmış durumdayım sanki sınava ben giricem yarın kaydirigubbakcemile3
belinaycım meleğin çok tatlı olmul alahım nazardan korusun
iyi geceler melek anneler opuyorumnanaktanzemuszemus
bende küstm şekercimm :umursamaz:öneden verilen sözler sonanda cayılmaz ki haklısın şekercimm,bizde dün görevli sanıyorduk müdürüyle gitmişti meğer o görev sivil sayılmış bugün işe çağırdılarr bizimle geçirecekti bugünü küstük :umursamaz:bizde kızlarla son günlerde izni olmuyor zatenmafoldumbenkızlar eşime küstüm :umursamaz:bugün için söz vermişti annemlerle birlikte eşimde dahil köye gidecektik ama beyfendi caydı,klava ysa ki kızlarda bende çok heveslenmiştik.:çok üzgünüm:
Masallah meleklerimize insallah seni hep böyle gururlandırırlar canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktantünaydınnn iyi hafta sonları
karne alan meleklerimi ve annelerini kutluyorummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim meleklerimde beni mutlu ettiler 2sininde karnesi hep 5 halime sınıf 4.olmuş buna biraz üzüldü birinciliği 3 puanla kaçırmasına canı sıkıldı seneye arayı çalışıp kapatabilirsin diye moral verdikk düzeldi morali meleğimin nasıl gurur duydum anlatamam ayşeler 2.sınıf olduğu için derecelenditme yapmamış öğretmeni :)))))))
meleklerime dolu dolu geçirecekleri bir tatil diliyorumma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
iyi akşamlar...dün akşam kızımın bale gösterisi vardı çok güzeldi, birçok sanatçıda geldi gösteriyi izlemeye...harika ve gurur verici bir akşamdı benim için sahneye çıkınca kızımı tanıyamadım o kadar büyük görünüyorduki tanıyamadım acaba begüm mü diye bütün gösteri boyunca ağladım ne zaman büyüdü diye...Allahım inşallah hep böyle sevinç gözyaşı dökeriz:Saruboceq:
Masallah cok tatlı canımzemuszemusopuyorumnanaktan
hepinize teşekkürler kızlar allah razı olsun hepinizden
bu geceyi nasıl atlatıcam bilmiyorum heyacandan
kızımı teselli ediyorum ama ona belli etmeden ben heyacandan ne yapaçağımı
şaşmış durumdayım sanki sınava ben giricem yarın kaydirigubbakcemile3
belinaycım meleğin çok tatlı olmul alahım nazardan korusun
iyi geceler melek anneler opuyorumnanaktanzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?