Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selamlar canlarım benım
tınkımı bebegım ınsaallah sınavı guzel gecmıstır melegımızın hayırlısıyla ınsaallah guzel bır yerlerı kazanırda ılk osslı melegımızı alkıslarız:)
ay ay meleklerımız buyudude osslı bıle oluyorlar
bakın sekerler demedı demeyın yakında bu topık anneanneler topıgı olur haberınız olsun:))))))
herkeslere ıyı pazarlar dılıyorum canlarım
naz uyuyor uyandıktan sonra markete falan cıkacagız bırazda kızları parka goturelım dıyoruz baya sıkıldı elıf evde.
gorusmek uzere opuyorum hepınızı bebeklerrrrr

merhaba hanımlar
herkes iyidir umarım:1hug:
tinkimi canım kızının sınavı iyi geçmiştir inşallah güzel haberlerini bekliyoruza.s
bizde bugün sabah sanki öss li çocuğumuz varmış gibi okul kapısına gittikkaydirigubbakcemile3eşimin amcasının kızı sınava girdi eşim yanlarında olalım şans dileyelim dedi gittik anne babasıyla birlikte kızın sınavdan çıkmasını beklediksositososito
allah tüm öğrencilerimizin yardımcısı olsun
miniğim haklısın bu gidişle anneanne topiği olacaz bak ilk öss kızıda çıktı topiğimizden:roflol:hadi hayırlısı diyelim:roflol:hepimiz o günleri görürüz inş canım:Saruboceq:

hanımlar akşama sünnet düğününe davetliyiz oraya gidecez
bende birkaç saat giremicem ama fazla kalmam düğünde çünkü kızlar bana pek rahat vermiyolar böyle yerlerde:gitmenlar düğüne gidecez diye çok seviniyolar ama ben sevinemiyorumbenneyaptımki
hepinizi öptüm hanımlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

giren olmamış topiğe
bende çıkıyorum hanımlar yavaş yavaş hazırlanalım artık
birazdan evden çıkarız
hepiciğinizi öptümmmmmzemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tünaydınnnn güzel bir pazr günü geçirmemiz dileğiylee
bugün sınavlarıı olan meleklerimize başarılarrr inş yıllardır çalışmalarının emeklerini başarıyla alacaklar inş

sağolun kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkkür ederim ay ağlattınız beni senağlama
ben zaten kaç gündür hem ağlıyorum hem gülüyorum heyacandan ne yapçağımı
şaşırdım kaydirigubbakcemile3
sınava beraber gittik çıkana kadar bekledim zaman geçmedi sanki
neyse çıktığında beş karış suratla geldi iyi geçmedi dedi ağladı bende ucunda ölümmü
var kızım bu sene olmassa seneye olur dedim ama gelin içime sorun heyacandan ölüyorum neyse saat 4 gibi internetten cevaplar açıklanınca baktık
istediği bölüm olucak sanki akdeniz ünüversitesi biyoloji bölümünü istiyordu
hesapladı tutuyor ama tamda bilmiyoruz tabiki sonuç gelmeden inşallah istediği bölüm
olur:Saruboceq::Saruboceq:
offfffffffffffffffffffff kızlar çok zormuş ömrümden ömür gitti bugün hem heyacan hem sevinç allahım hepinizin yavrusuna nasip etsin bu günleri görmeyi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hepinizi öpüyorum melek anneler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inş isteği bölüme girebilir canımm önemli olanda bu zaten değil mi meleğimizin istediği bölümde okuması ona güveniyoruz kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hanımlar nerdesiniz:uhm:
biz düğüne gittik geldik buraya hala giren olmamış:gitme:mafoldumbenmafoldumben
hoşgeldin şekerrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan düğün nasıldı meleklerimiz yordumu seni canımmyerimseniben
topğede yaz geldi canımm en iyi ikimiz bekleyeceğiz toiği bu sene anlaşılanmafoldumbenmafoldumben

iyi geceler kızlar...begüme aylar öncesinden sözümüz vardı karnesinin hepsi beş gelirse scoter alıcaz demiştik kızım sözünü tuttu bizde bugün gittik aldık çok sevindi kızım...
kamilececim bende evde olucam sanırım sıcakta dışarı çıkmayı pek sevmiyorum o yüzden bende buralıyım bu yaz ama eşim evde olunca giremiyorum tabiki bugünkü gibikaydirigubbakcemile

inşallah istediği bölümü tutturur canım :Saruboceq:

inşallah herşey gönlünüzce olur canım
amin canım allah hepimize o günleri görmeyi nasip etsin:Saruboceq:

düğün güzeldi kamilecim salonun bahçesinde park vardı kızlar parkta oynadılar böylelikle bende pek yorulmamış oldumzemuszemus eve hiç gelmek istemediler cadılar anne bizi hep o düğüne götür diyolar yani parka :roflol::roflol:
evet canım sen ben ve minik bekçisi olduk topiğin ama bugünlerde minikde pek görünmüyolmaz:lmaz:

hayırlı olsun canım kızın güle güle kullansın
her zaman bekleriz belinaycım bak topik çok sakin zaten gelde biraz canlansınzemuszemuszemuszemus

günaydınnnnnn güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyleeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
egemcim günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın herkese güzel bir hafta diliyorummmmmmmm
benim dün gezmektan hertarfım tutulduuuuu
robot gibiyimmm
dün eşim bizi istanbula götürdü
sabahtan akşama kadar istanbulunj tarihi mekanlarını.çarşısını pazarını
gezdim
boğaz turu yaptım
istiklal caddesinde yürümek en çok istediğim şeydi onuda icra ettimm
şimdi çok mutluyum ama..................
her yeri yürüye yürüye turladığım için her yerim tutlmuşşş
ama inanınki değdii

maşallah ne güzel gezmişsinizz
tatlı trutulmalar yaşıyorsun canımm değil mikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam
hemde öyle tatlı tutulmakii
dünkü gezme ruhuma öyle iyi geldiki anlatamam
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

AY AYYYYYYY
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR HAFTANIZ ÇOK GÜZEL OLSUNNN
NNNNNN opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

neşeli ve eğlenceli sağlıklı br hafta geçirmenizi diliyorummmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nasılsınız kanatsız meleklerrrrrrrrrrrrrrr ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…