- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.601
meleğine sınavda başarılar canımm inş isteği gibi geçer sınavı allah yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq:
bende küstm şekercimm :umursamaz:öneden verilen sözler sonanda cayılmaz ki haklısın şekercimm,bizde dün görevli sanıyorduk müdürüyle gitmişti meğer o görev sivil sayılmış bugün işe çağırdılarr bizimle geçirecekti bugünü küstük :umursamaz:bizde kızlarla son günlerde izni olmuyor zatenmafoldumben
tünaydınnnn güzel bir pazr günü geçirmemiz dileğiylee
bugün sınavlarıı olan meleklerimize başarılarrr inş yıllardır çalışmalarının emeklerini başarıyla alacaklar inş
Masallah meleklerimize insallah seni hep böyle gururlandırırlar canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Masallah cok tatlı canımzemuszemusopuyorumnanaktan
İnsallah melegimizin sınavı iyi gecmiştir
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selamlar canlarım benım
tınkımı bebegım ınsaallah sınavı guzel gecmıstır melegımızın hayırlısıyla ınsaallah guzel bır yerlerı kazanırda ılk osslı melegımızı alkıslarız:)
ay ay meleklerımız buyudude osslı bıle oluyorlar
bakın sekerler demedı demeyın yakında bu topık anneanneler topıgı olur haberınız olsun:))))))
herkeslere ıyı pazarlar dılıyorum canlarım
naz uyuyor uyandıktan sonra markete falan cıkacagız bırazda kızları parka goturelım dıyoruz baya sıkıldı elıf evde.
gorusmek uzere opuyorum hepınızı bebeklerrrrr
merhaba hanımlar
herkes iyidir umarım:1hug:
tinkimi canım kızının sınavı iyi geçmiştir inşallah güzel haberlerini bekliyoruza.s
bizde bugün sabah sanki öss li çocuğumuz varmış gibi okul kapısına gittikkaydirigubbakcemile3eşimin amcasının kızı sınava girdi eşim yanlarında olalım şans dileyelim dedi gittik anne babasıyla birlikte kızın sınavdan çıkmasını beklediksositososito
allah tüm öğrencilerimizin yardımcısı olsun
miniğim haklısın bu gidişle anneanne topiği olacaz bak ilk öss kızıda çıktı topiğimizden:roflol:hadi hayırlısı diyelim:roflol:hepimiz o günleri görürüz inş canım:Saruboceq:
inş isteği bölüme girebilir canımm önemli olanda bu zaten değil mi meleğimizin istediği bölümde okuması ona güveniyoruz kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansağolun kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkkür ederim ay ağlattınız beni senağlama
ben zaten kaç gündür hem ağlıyorum hem gülüyorum heyacandan ne yapçağımı
şaşırdım kaydirigubbakcemile3
sınava beraber gittik çıkana kadar bekledim zaman geçmedi sanki
neyse çıktığında beş karış suratla geldi iyi geçmedi dedi ağladı bende ucunda ölümmü
var kızım bu sene olmassa seneye olur dedim ama gelin içime sorun heyacandan ölüyorum neyse saat 4 gibi internetten cevaplar açıklanınca baktık
istediği bölüm olucak sanki akdeniz ünüversitesi biyoloji bölümünü istiyordu
hesapladı tutuyor ama tamda bilmiyoruz tabiki sonuç gelmeden inşallah istediği bölüm
olur:Saruboceq::Saruboceq:
offfffffffffffffffffffff kızlar çok zormuş ömrümden ömür gitti bugün hem heyacan hem sevinç allahım hepinizin yavrusuna nasip etsin bu günleri görmeyi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hepinizi öpüyorum melek anneler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldin şekerrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan düğün nasıldı meleklerimiz yordumu seni canımmyerimsenibenhanımlar nerdesiniz:uhm:
biz düğüne gittik geldik buraya hala giren olmamış:gitme:mafoldumbenmafoldumben
sağolun kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkkür ederim ay ağlattınız beni senağlama
neyse çıktığında beş karış suratla geldi iyi geçmedi dedi ağladı bende ucunda ölümmü
var kızım bu sene olmassa seneye olur dedim ama gelin içime sorun heyacandan ölüyorum neyse saat 4 gibi internetten cevaplar açıklanınca baktık
hesapladı tutuyor ama tamda bilmiyoruz tabiki sonuç gelmeden inşallah istediği bölüm
offfffffffffffffffffffff kızlar çok zormuş ömrümden ömür gitti bugün hem heyacan hem sevinç allahım hepinizin yavrusuna nasip etsin bu günleri görmeyi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah herşey gönlünüzce olur canımsağolun kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkkür ederim ay ağlattınız beni senağlama
inş isteği bölüme girebilir canımm önemli olanda bu zaten değil mi meleğimizin istediği bölümde okuması ona güveniyoruz kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldin şekerrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan düğün nasıldı meleklerimiz yordumu seni canımmyerimseniben
topğede yaz geldi canımm en iyi ikimiz bekleyeceğiz toiği bu sene anlaşılanmafoldumbenmafoldumben
iyi geceler kızlar...begüme aylar öncesinden sözümüz vardı karnesinin hepsi beş gelirse scoter alıcaz demiştik kızım sözünü tuttu bizde bugün gittik aldık çok sevindi kızım...
kamilececim bende evde olucam sanırım sıcakta dışarı çıkmayı pek sevmiyorum o yüzden bende buralıyım bu yaz ama eşim evde olunca giremiyorum tabiki bugünkü gibikaydirigubbakcemile
maşallah ne güzel gezmişsinizzgünaydın herkese güzel bir hafta diliyorummmmmmmm
benim dün gezmektan hertarfım tutulduuuuu
robot gibiyimmm
dün eşim bizi istanbula götürdü
sabahtan akşama kadar istanbulunj tarihi mekanlarını.çarşısını pazarını
gezdim
boğaz turu yaptım
istiklal caddesinde yürümek en çok istediğim şeydi onuda icra ettimm
şimdi çok mutluyum ama..................
her yeri yürüye yürüye turladığım için her yerim tutlmuşşş
ama inanınki değdii
maşallah ne güzel gezmişsinizz
tatlı trutulmalar yaşıyorsun canımm değil mikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?