K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.861
minğim çokkkkkkkkk kolay gelsin sana
heyecan dolu hafta geçiriceksin ama bunlar tatlı telaşlarrr
hepsini yaşamanın ayrı bir tadı varrrr
bu arada efsunla görüşüyomusun telde
iki kere mesaj attım dönmedi geri
özledim onu konuşursan çok selamımı söyleeeee
ıyı aksamlar sekercıkler
sezon fınalı var bugun dızımın gecen haftada arkadasın sacını boyayacagım dıye ızleyemedım
bugun kacırmayım dıyorum
herkese ıyı aksamlar gorusmek uzere yafrular muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Minikcim canım dizi yorumcum benimYOK AY SENDE OKADARDA DEGIL BEN VE KIZLARINDA CORAP GIYME HUYU YOKTUR ESIMDE KIZAR BIZE SUREKLI YAA CORAP GIYMIYORSUNUZ BARI TERLIKLE GEZIN DIYE
AMA BEN CORABIDA TERLIGIDE SEVMEM AYAKLARIM YERI HISSEDECEK ILLAKI:roflol::roflol::roflol::roflol:
COK SUKUR COK HASTALANMAZLAR BENIMKILERDE AMA AY BUNLAR BASLAYDI SEKER YAAA FISKIYEDEN SU ICTILER AYOL 2 AYLIK BEBEGEDE ICIRDILER:1shok::1shok::1shok:
HURDA TOPLADIKLARI ELLERININ KIRIYLE YIYECEGI BEBEGE VERDILER ANAM:1shok::1shok:
HANI BAGISIKLIK KAZANSINLAR DIYE BENDE MIKROP ALDIRIYORUMDA BU KADARDA DEGIL YANI:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
AY CANIM BENIMMMMM IZLEYEMEDINMI KISSSS
AY SEZON FINALIDE OLDU COK SUKUR.FERHUNDE EVI ELE GECIRDI ARTIKIN SENEYE YAPRAKLAR DOKUL DOKUL BITMEZ ARTIKIN SU AGACI BIR KURUTAYDIKDA HER HAFTA BIZDE KURTULAYDIK SU CILEDEN:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
REKLAM ARASI DIZI IZLEMEKTEN SINIR GELDI VALLAHI BANA
gülzeyno,izabelle,mihriban hoşgeldiniz hanımlarrrrrrrrrr
canım 9 yaş regl için erken bir yaş değilmi:uhm:kızlar size bişi danışmak istiyorum.benim büyük kız 9 yaşını bitirdi maşallah kendisi biraz kilolu ve bundan dolayıda göğüsleri erken gelişti yavrumun,annem geçenlerde bana göğüsleri gelişmiş regl olabilir dikkat et artık çantasına ped koy ve bazı şeyleri anlat dedi ama ben nasıl anlatacağımı bilmiyorum,aslında ağzım iyi laf yapar ama bu konu hakkında kafamda evirip çeviriyorum bir türlü doğru kelimeleri bulamıyorum dolayısıylada yanlış şeyler söylemekten korkuyorum..acaba bende annem gibi bununla ilgili bi kitap alıp hediyemi etsem(annem bana bu konuyla ilgili dini içeriğide olan bi kitap hediye etmişti 13 yaşındayken ama ben kitabı kaybettiğim gibi adını bile hatırlamıyorum anneme sordum oda hatırlamıyor..)sadece kitap yeterli olurmu size...
sana kolay gelsin canım burayıda ihmal etme amaiyi geceler melek anneler opuyorumnanaktan
kaç gündür uğrayamıyorum dikiş yapıyorum çok yoğun bir şekilde
zaten dikişim olmasada pc nin bana kalacağı yok kızımdan malum tatilin
tadını çıkarıyor umarım herkez iyidir geçmişi okuyamadım
hepinizi öpüyorum tekrar iyi geceler melek anneler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anlaşılan bugün yorucu birgün olacak senin için canımgünaydın melek anneleri hepinize sağlıklı mutlu bir gün diliyorum
dün öğleden sonra annemde tel geldi yarın gelinler gelecekmiş temizliğe yardıma gel diye.evde işlerim vardı onları halledip annemlere gittim biraz ortalık topladım mutfağı,tuvaleti falan ovdum temizledim.annem hasta ya yapamıyo bu aralar temizlik.neyse akşamda misafir geldi bide onlara çay dı çerezdi iyice yoruldum.11-30 falandı eve geldik.
bugünde gelinlerle çarşıya çıkcaz sabah erken geleceklermiş çarşıda buluşcaz.gelinlik,yatak örtüsü gibi daha alınacak şeyler var.akşamda anneme gelecekler,bakalım eve kaçta dönerim allah kerim.kızları da kayınvalideme bırakcam.allah razı olsun yakında olunca böyle zamanlarda faydaları oluyo
şimdi çayı demledim kahvaltıdan önce sizlere bakayım dedim,annemden tel gelene kadar burdayım görüşmek üzere canlarım öpüldünüz
gülzeyno,izabelle,mihriban hoşgeldiniz hanımlarrrrrrrrrr
ellerine sağlık tatlım bu sıcakta negüzel gitti varya ohhhhhhhh:teytey::teytey:
Minikcim canım dizi yorumcum benim
Senin haberin vardır
Hani bu diziyi bu sene bitiriyorlardı
Ben bu bölüm son zannediyordum ama sezon finali dediler
Seneye devam mı edecek yani?:uhm::uhm:
rüyanazcım senin kk yı özlediğin kadar bizde seni özledik şekerimmm
yeni evinde güle güle otur tatlımmmm
sekercıgım 2010da yarım sezon yayınlayacaklarmıs ocak aynına kadar sanırım yayınlayıp sonra fınal yapacaklarmıs son dakıka karar degısmezlerse yanı son haberler bunlar sekercıgım.
onumuzdekı sezona ferhundeyı angel olarak gorecegız bence:roflol::roflol::roflol::roflol:
mıthat kara ıcıne merhamet verecek dıye dusunuyorum:roflol::roflol::roflol::roflol:
gercı ben o kadını sevıyorum valla ıclerınden en ıyısı o dıgerlerıne gore.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?