Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sagol canım benım
evet valla heyecan dolu bır hafta olacak kalbım dayanabılır ınsaallah seker sonuclara:roflol::roflol::roflol:
aynen canım rabbım bunlarla yasatsın sadece napalım bekleyecegız ıste
evet canım dun konustuk telde hatun mesgul seker denız gunes kumsal kızlar seklınde ay
bende bır ıkı aradım donmemıstı sezene sordum msnde uyumus kalmıs yorulmus hatunda
telıde arızalı canım onun arada kafayı yıyor malum belaparatonerı hatun teknolojı katılı:roflol::roflol::roflol::roflol:
mesaj gıtmemıste olabılır yoksa kesın donerdı
as canım benım soylerım
seker gel kahve ıcelım saat 12 oldu kahve saatım yafrummmmmmmmmmmm
ıkıde tutturur lafın belını kırarız a.sa.s

sen kahve ve sigaraya takıl şekerimmm
ben yeşilaycıyım sigara kullanmıyorum
bende çayımı alıp geldimmmm

sagolasın bebekım tesekkur ederım yafrusssss
ohhh ohhh yesılcay sıgara yok saglıklı sportıf hatunum benımmmmmmmm
gel canım hosgeldın
bende kacıyorum seker artık evı supureyım temızleyımde dısarı cıkacagım annem gelmeden esımın babaannesıne bır hedıye bakayım elı bos gıtmeyım.
gorusmek uzere sekercıgım kıb opuyorum cok cok senı ve meleklerımı sekeropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zemuszemuszemuszemuszemuszemus selam melek anneleri nasılsınız melekleriniz nasıl ben ve böcüğüm iyiz öpüyoruz hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Minikcim canım dizi yorumcum benim
Senin haberin vardır
Hani bu diziyi bu sene bitiriyorlardı
Ben bu bölüm son zannediyordum ama sezon finali dediler
Seneye devam mı edecek yani?:uhm::uhm:

Merhaba arkadaslar
Hepinize güzel bir gün diliyorum
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım 9 yaş regl için erken bir yaş değilmi:uhm:
işin zor canım ama bir şekilde anlatcan bu zamanın çocukları çok akıllılar seni anlayacağından eminim canıma.s
sana kolay gelsin canım burayıda ihmal etme ama
bende seni öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anlaşılan bugün yorucu birgün olacak senin için canım
sanada kolay gelsin
gülzeyno,izabelle,mihriban hoşgeldiniz hanımlarrrrrrrrrr

hoşbulduk canım....nasılsın

Minikcim canım dizi yorumcum benim
Senin haberin vardır
Hani bu diziyi bu sene bitiriyorlardı
Ben bu bölüm son zannediyordum ama sezon finali dediler
Seneye devam mı edecek yani?:uhm::uhm:

sekercıgım 2010da yarım sezon yayınlayacaklarmıs ocak aynına kadar sanırım yayınlayıp sonra fınal yapacaklarmıs son dakıka karar degısmezlerse yanı son haberler bunlar sekercıgım.
onumuzdekı sezona ferhundeyı angel olarak gorecegız bence:roflol::roflol::roflol::roflol:
mıthat kara ıcıne merhamet verecek dıye dusunuyorum:roflol::roflol::roflol::roflol:
gercı ben o kadını sevıyorum valla ıclerınden en ıyısı o dıgerlerıne gore.

evett dondurma isteyenler buyrunn bkalım afiyet olsunnnnnnnn

sagol canım tesekkur ederım sekercıgım
sade severım bak uzerındekı cıkolata kırpıntılarınıda ıdare ederız artıkın
muckkkkkkkkkk seker dondurma kopyalayan ellerın dert gormesın ınsaallah
hadı ben kactım sekerler annem geldı accık oturayımda kızları satayımda bıraz dısarı cıkayım ıslerımı halledeyım
gorusmek uzere kıb byeeeeeeeeeeee
hepınızıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

rüyanazcım senin kk yı özlediğin kadar bizde seni özledik şekerimmm
yeni evinde güle güle otur tatlımmmm

saol cnm tşk ederim.akşam yemegini hazırlayacam şimdide kocişi gönderdim evi toplayım tekrar yemek hazırlıycam kocişkom gelince dışarı çıkıcaz o gelene kadar bitireyim işlerimi ugrarım yine...

Keske bitirselerdi bence
Böyle uzattıkca tadı kacıyor
Güzel bi sonla baglasalardı iyi olurdu neyse sagol canım bilgilendirdiğin içinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…