- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.841
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan nasılsınngünaydın arkadaşlar
hepinize çok güzel bir gün diliyorum
hepiniz öptüm.
günaydın tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankolay gelsin canımm hayırlısıyla düğün telaşını atlatırsınız inş canımmgünaydın melek anneleri hepinize sağlıklı mutlu bir gün diliyorum
dün öğleden sonra annemde tel geldi yarın gelinler gelecekmiş temizliğe yardıma gel diye.evde işlerim vardı onları halledip annemlere gittim biraz ortalık topladım mutfağı,tuvaleti falan ovdum temizledim.annem hasta ya yapamıyo bu aralar temizlik.neyse akşamda misafir geldi bide onlara çay dı çerezdi iyice yoruldum.11-30 falandı eve geldik.
bugünde gelinlerle çarşıya çıkcaz sabah erken geleceklermiş çarşıda buluşcaz.gelinlik,yatak örtüsü gibi daha alınacak şeyler var.akşamda anneme gelecekler,bakalım eve kaçta dönerim allah kerim.kızları da kayınvalideme bırakcam.allah razı olsun yakında olunca böyle zamanlarda faydaları oluyo
şimdi çayı demledim kahvaltıdan önce sizlere bakayım dedim,annemden tel gelene kadar burdayım görüşmek üzere canlarım öpüldünüz
ayy minigim ankara istiyo eşim dogu dan sonra tekrar sınava girip eczacılık istiyo ankarada okumak istiyo bakalım hayırlısı can ım benim...kız kardeşimin eşinin kuzeni de burda görevli burda orduevi müdürü onlar geldiler cnm daha komşularla slm slm o kladar pek tanışmadık ama ben ortamı kurarım hemen akşamları falan dışarda oturuyorlar zzten burasıda amasya gibi ama amasyadaki parkımı ve bahçemi hiç unutmuycam ....masaallah seker
kıs dun bır bugun ıkı ne ara kesfettın dıyarbakırıda anam
senın bu komsulugunda benı ımrendırıyor yaaaa
sen butaraflara gelmıyonmu anamyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
ıyı geceler canım allah rahatlık versın muckkkkkkkkkkkk seker
opuyorum melegımı vede senıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mucux şekerim mucux.............iyi geceler rüyanaz cım....opuyorumnanaktan
günaydın melek anneleri hepinize sağlıklı mutlu bir gün diliyorum
dün öğleden sonra annemde tel geldi yarın gelinler gelecekmiş temizliğe yardıma gel diye.evde işlerim vardı onları halledip annemlere gittim biraz ortalık topladım mutfağı,tuvaleti falan ovdum temizledim.annem hasta ya yapamıyo bu aralar temizlik.neyse akşamda misafir geldi bide onlara çay dı çerezdi iyice yoruldum.11-30 falandı eve geldik.
bugünde gelinlerle çarşıya çıkcaz sabah erken geleceklermiş çarşıda buluşcaz.gelinlik,yatak örtüsü gibi daha alınacak şeyler var.akşamda anneme gelecekler,bakalım eve kaçta dönerim allah kerim.kızları da kayınvalideme bırakcam.allah razı olsun yakında olunca böyle zamanlarda faydaları oluyo
şimdi çayı demledim kahvaltıdan önce sizlere bakayım dedim,annemden tel gelene kadar burdayım görüşmek üzere canlarım öpüldünüz
kızlar size bişi danışmak istiyorum.benim büyük kız 9 yaşını bitirdi maşallah kendisi biraz kilolu ve bundan dolayıda göğüsleri erken gelişti yavrumun,annem geçenlerde bana göğüsleri gelişmiş regl olabilir dikkat et artık çantasına ped koy ve bazı şeyleri anlat dedi ama ben nasıl anlatacağımı bilmiyorum,aslında ağzım iyi laf yapar ama bu konu hakkında kafamda evirip çeviriyorum bir türlü doğru kelimeleri bulamıyorum dolayısıylada yanlış şeyler söylemekten korkuyorum..acaba bende annem gibi bununla ilgili bi kitap alıp hediyemi etsem(annem bana bu konuyla ilgili dini içeriğide olan bi kitap hediye etmişti 13 yaşındayken ama ben kitabı kaybettiğim gibi adını bile hatırlamıyorum anneme sordum oda hatırlamıyor..)sadece kitap yeterli olurmu size...
hoşgeldin miniğimm
babannenize gitcekdiniz galiba doğrumu hatırlıyorumm
çikolatanın yanına sakın kolonya isteme sonra topikçe tozutuyoruz biliyosunnnn
meleklerim iyilerr
mürvet annanesinde
şevvalde kendi kendine oynuyo evde çıt çıkmıyo canım sıkılıyo
rahat batıyo bana galibaaa
onların kavgası bile evde ayrı tatmış meğerr
senin fıstıklar nasıllarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?