Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

gülüm hoşgeldin canım nasılsın
sağolasın hayatım malesef tek kız olmanın dez avantajları işte.şu düğünü bi atlatsak hayırlısıyla

günaydın arkadaşlar
hepinize çok güzel bir gün diliyorum
hepiniz öptüm.
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan nasılsınn
günaydın tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankolay gelsin canımm hayırlısıyla düğün telaşını atlatırsınız inş canımm

şekerlerr bende bugün başka giremeye bilirimm
annem iyileşemişti baş dönmeleri düzelmedi
gelinimizde hamileydi bazı rahatsızlıkları oluşmuş kız kardeşimle bugün diğer ilçeye dr gittilerr yeğenimde benimle kaldı çocuklardan bana net düşmez artık bugün onlar kahvaltıdayken sizlere günaydın diyeyim diye geçtim pc başına meleklerime ve annlerine öpücüklerr görüşmek üzereeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy minigim ankara istiyo eşim dogu dan sonra tekrar sınava girip eczacılık istiyo ankarada okumak istiyo bakalım hayırlısı can ım benim...kız kardeşimin eşinin kuzeni de burda görevli burda orduevi müdürü onlar geldiler cnm daha komşularla slm slm o kladar pek tanışmadık ama ben ortamı kurarım hemen akşamları falan dışarda oturuyorlar zzten burasıda amasya gibi ama amasyadaki parkımı ve bahçemi hiç unutmuycam ....
iyi geceler rüyanaz cım....opuyorumnanaktan
mucux şekerim mucux.............

kız bu dügün bir an önce olsun seni bitirdi 2 çocukla ya bunlarla ugraşmak............

kSo,ruyanaz hoşgeldiniz kızlar günaydın
ben kaçıyorum anca hazırlanırım kendinize iyi bakın
artık akşama görüşürüz herhalde hepinizi öpüyorum

canım benım masaallah seker sımdıkı cocuklar cabuk ergenlıge gırıyorlar annenın soyledıgı gıbı reglıde baslayabılır
ama 9 yasında bır genc kızın artık reglıyı bılmesı gerekır bencede konusman gereklı artık seker
benım kızım su an 6 yasında ve bılıyor.benı bır ıkı kez ped kullanırken gordu 3 4 yaslarında anne sendemı altına ısıyorsun bebekler gıbı onun ıcınmı baglıyorsun dedı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ve ben yası geregı dılım dondukce anlattım.o gunden berı haberdar durumdan bıraz buyudugunde bendemı olacagım dedı canın acıyormu vs aklına gelebılecek soruları sordu.
bunun her kızın ve kadının basına gelebılecek cok dogal bır sey oldugunu saglık belırtısı oldugunu ılerde anne olabılmek ıcın olması gerektıgını ve vucuttakı kırlı kanın atılması ıcın faydalı oldugunu allahın bızım ıcın herseyın en ıyısını dusundugunu merak etmemesı korkmaması hazırlıklı olması gerektıgını soyledım.cadı reglıyle 4 yası bıtmeden haberdar olmustu yanı:roflol::roflol::roflol::roflol:
senıde eger ped kullanırken gorduyse sormus olması lazım.gormedıyse bence bır sekılde gormesını saglayıp once soruları onun sorması ıcın fırsat yarat.dırek sen anlatmaya baslarsan belkı korkup aklında basla bıseyler olusabılır.9 yas bence bunu bılmesı ıcın gec bır yas dıye dusunuyorum
hadı bakalım seker artık genc kızımıza hakıkatlerı anlat annecıgıa.sa.sa.s
kolay gelsın seker sana
offff offffff ay ne zor bu annelık yaaaaaaa
suna bak cısını ogret bezı bıraktır sonrada ped baglamayı ogret offf offf:roflol::roflol::roflol::roflol:
allah yardımcımız olsun ınsaallah

herkese çikolata ikram edeyim belki çikolata için toplaşırsınız nerdesiniz yaaaaaaaa

sagolasın sekercıgım ıkramın ıcın cok tesekkurler edıyorum
ama ben sevmem cıkolata
ayda yılda bır yerım tatlıyla aram yoktur
ama geldım bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk senın ıcın bebekımmmmmm
seker temızlık yapacagım bugun canım canta hazırlayacagım kızları yıkayacagım baslamadan once sızlere bakayım dedım
nasılsın bebekımm meleklerım nasıllar

hoşgeldin miniğimm
babannenize gitcekdiniz galiba doğrumu hatırlıyorumm
çikolatanın yanına sakın kolonya isteme sonra topikçe tozutuyoruz biliyosunnnn
meleklerim iyilerr
mürvet annanesinde
şevvalde kendi kendine oynuyo evde çıt çıkmıyo canım sıkılıyo
rahat batıyo bana galibaaa
onların kavgası bile evde ayrı tatmış meğerr
senin fıstıklar nasıllarrr

hosbulduk bebegım sagolasın
evet canım yarın ogleden sonra cıkacagız cumartesı aksama gerı donecegız pazar esımın ıslerı var cunku
yok seker aman yok ben kolonyada sevmıyom artıkın:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ohh ohhh anneannecıgıyle gezıyordur sımdı kucuk cadıylada sen kaldın basbasa haa
ablada yokya sımdı senden ıster sureklı ılgı alaka
evet canım yaa valla her anın kıymetını bılmek lazım aslında.bazen kızlar uykudan bırı once uyanıyor dıgerı uyuyor evde ses olmuyor cocuk bıle sıkılıyor ablam kardesım uyansın dıyıp duruyorlar
cok guzel bısey yaa baskana bırbırlerıne baglılıkları bır arada kavgaları ama ıllakı ozlem bırbırını aramaları
ıyıkı dogurmusuz ayyyyyyyyalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
cok sukur ıyıler canım abla kardes yayıldılar kanepeye meyvelerı onlerınde tv keyfı yapıyorlar uykuları var sanırım sabah 8de uyandılar sımdı mayıstılar:roflol::roflol::roflol::roflol:
evı temızleyıp sılıp supureyımde yıkayım yatırayım kızlarımı sonrada canta hazırlayım
heyecanlı bır hafta beklıyor benı canım yaa hafta sonu benım sınav sonucları acıklanıyor carsamba da kızımın kurası cekılıyor gece sabahlarım artık netın basında.kuradan cıktıkmı dıye bakacam dıye.krıtık bır hafta benı beklıyor anlayacagın:1no2::1no2::1no2::1no2:

minğim çokkkkkkkkk kolay gelsin sana
heyecan dolu hafta geçiriceksin ama bunlar tatlı telaşlarrr
hepsini yaşamanın ayrı bir tadı varrrr
bu arada efsunla görüşüyomusun telde
iki kere mesaj attım dönmedi geri
özledim onu konuşursan çok selamımı söyleeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…