- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.821
hımmmm
demek prens annesisinnn:jeyyar::jeyyar:
amam canım bizi burda kızlarımızı gelin edip göndermiyoruzzz
içgüveysi alıyoruz ona göreee
kabul ediyosan buyurrrrkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
abartı olarak bendede yok ama senin gözlemlediğin şekildeki insanlara göre yine abartılı kalıyoruzzz
ben bizim buralardan biliyorum kışın çorapsız gezen çocuklar benimkiler kadar hasta olmuyoooo
tecrübeyle sabittirrr
kabulum desemmi acep ay bende kıyamam ya oğluşlarıma:roflol:
rabbim bahtlarını güzel kılsın inşallah iyi insanlarla karşılaştırsın canım
benimde böyle bir komşum var şevvalcim a.sçocuklarına hiç özenmez kış boyunca çorapsız ceketsiz dolaşırlar çocukları:bbo:ama doğru düzgün hastalandıklarını görmedim
bende çok çocuklarını nazlayan bir anne değilim ama benimkileri ben öyle çorapsız ceketsiz gezdirsem elli kere hasta olurlardı kesina.s
merhaba hanımlar
bende yaprak dökümünü izliyodum kızlar prenses perfinyayı açtılar
bende yanınıza geldim hanımlar ama herkes dizi izliyo galibaCADIARZU
saol canım yeni bir şehir yeni bi ortam malesefayrılmak çok zor geldi amasyadan ama napalım alışcaz................bende seni ve kuzularını öptüm canım.........rüyanaz hoşgeldın cnm yeni evinde ve yeni bir şehirde mutluluklar diliyorum cnm
rüyamı ve seni öpyorum.
günaydın melek anneleri ben bi kaç gündür uyukucu oldum 9-30 da kalktım kahvaltımızı yaptık işlere girişmeden sizlere bakayım dedim
RUYACIM hoşgeldin arkadaşım,nasılsın ruyanaz nasıl?yerleşmişsin güle güle otur yeni evinde.artık beraberiz görüşmek üzere canım öpüldüznüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi akşamlar şekerlerim misafirlerim vardı uykum geldi uyuycam grş...........
bizde seni ve meleğini öpüyoruz,iyi geceler canım...uzun zamandır ugramıyorum merhabaa kızlar nasılsınızz ? umarım meleklerınız ve siz iyisinizdir biz çok şükür iyiyz
herkeze iyi geceler melekleri ve sizi öpüyorummm
iyi geceler melek anneler opuyorumnanaktan
kaç gündür uğrayamıyorum dikiş yapıyorum çok yoğun bir şekilde
zaten dikişim olmasada pc nin bana kalacağı yok kızımdan malum tatilin
tadını çıkarıyor umarım herkez iyidir geçmişi okuyamadım
hepinizi öpüyorum tekrar iyi geceler melek anneler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?