Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ıyı aksamlar sekercıkler
sezon fınalı var bugun dızımın gecen haftada arkadasın sacını boyayacagım dıye ızleyemedım
bugun kacırmayım dıyorum
herkese ıyı aksamlar gorusmek uzere yafrular muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kabulum desemmi acep ay bende kıyamam ya oğluşlarıma:roflol:
rabbim bahtlarını güzel kılsın inşallah iyi insanlarla karşılaştırsın canım

benimde böyle bir komşum var şevvalcim a.sçocuklarına hiç özenmez kış boyunca çorapsız ceketsiz dolaşırlar çocukları:bbo:ama doğru düzgün hastalandıklarını görmedim
bende çok çocuklarını nazlayan bir anne değilim ama benimkileri ben öyle çorapsız ceketsiz gezdirsem elli kere hasta olurlardı kesina.s

merhaba hanımlar
bende yaprak dökümünü izliyodum kızlar prenses perfinyayı açtılar
bende yanınıza geldim hanımlar ama herkes dizi izliyo galibaCADIARZU

YOK AY SENDE OKADARDA DEGIL BEN VE KIZLARINDA CORAP GIYME HUYU YOKTUR ESIMDE KIZAR BIZE SUREKLI YAA CORAP GIYMIYORSUNUZ BARI TERLIKLE GEZIN DIYE
AMA BEN CORABIDA TERLIGIDE SEVMEM AYAKLARIM YERI HISSEDECEK ILLAKI:roflol::roflol::roflol::roflol:
COK SUKUR COK HASTALANMAZLAR BENIMKILERDE AMA AY BUNLAR BASLAYDI SEKER YAAA FISKIYEDEN SU ICTILER AYOL 2 AYLIK BEBEGEDE ICIRDILER:1shok::1shok::1shok:
HURDA TOPLADIKLARI ELLERININ KIRIYLE YIYECEGI BEBEGE VERDILER ANAM:1shok::1shok:
HANI BAGISIKLIK KAZANSINLAR DIYE BENDE MIKROP ALDIRIYORUMDA BU KADARDA DEGIL YANI:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

merhaba hanımlar
bende yaprak dökümünü izliyodum kızlar prenses perfinyayı açtılar
bende yanınıza geldim hanımlar ama herkes dizi izliyo galibaCADIARZU

AY CANIM BENIMMMMM IZLEYEMEDINMI KISSSS
AY SEZON FINALIDE OLDU COK SUKUR.FERHUNDE EVI ELE GECIRDI ARTIKIN SENEYE YAPRAKLAR DOKUL DOKUL BITMEZ ARTIKIN SU AGACI BIR KURUTAYDIKDA HER HAFTA BIZDE KURTULAYDIK SU CILEDEN:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
REKLAM ARASI DIZI IZLEMEKTEN SINIR GELDI VALLAHI BANA

rüyanaz hoşgeldın cnm yeni evinde ve yeni bir şehirde mutluluklar diliyorum cnm
rüyamı ve seni öpyorum.
saol canım yeni bir şehir yeni bi ortam malesefayrılmak çok zor geldi amasyadan ama napalım alışcaz................bende seni ve kuzularını öptüm canım.........

iyiyim canım saol evet beraberiz bide net hızlansa süper olcak canım rüyada iyi o pek sevdi burayı...........kızları öptüm grş.............

herkese ıyı geceler dılıyorum gorusmek uzere canlarım
sabahtan ıs guc ortalık temızle derken oglene annem gelecek bır ara ugrarım ınsaallah cuma oglen yola cıkacagız onun ıcın yarın accık ev temızleyım cantayı hazırlayım falan kosturmaca yanı anlayacagınız
herkese ıyı geceler muckkkkkkk byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

iyi akşamlar şekerlerim misafirlerim vardı uykum geldi uyuycam grş...........

masaallah seker
kıs dun bır bugun ıkı ne ara kesfettın dıyarbakırıda anam
senın bu komsulugunda benı ımrendırıyor yaaaa
sen butaraflara gelmıyonmu anamyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
ıyı geceler canım allah rahatlık versın muckkkkkkkkkkkk seker
opuyorum melegımı vede senıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar nasılsınız..ben artık sıkça giremiycem topiğe,birinci neden naz büyüdükçe artık daha fazla ilgi istiyo,ek gıdalarada başladık tüm günüm kızlarımla geçiyor anlıyacağınız,ikinci nedense büyük kızım selin beni bilg.başında gördükçe oda bilg.oynamak istiyorki ben onun zamanını buralarda geçirmesini istemiyorum ,henüz yaz programınıda yapmadığımız için boşta kaldı çocukçağız..
akşamları onları yatırdıktan sonra uğrıycam artık.şu yaz programını bi yapsak bende oda rahatlıycaz valla..

uzun zamandır ugramıyorum merhabaa kızlar nasılsınızz ? umarım meleklerınız ve siz iyisinizdir biz çok şükür iyiyz
herkeze iyi geceler melekleri ve sizi öpüyorummm

kızlar size bişi danışmak istiyorum.benim büyük kız 9 yaşını bitirdi maşallah kendisi biraz kilolu ve bundan dolayıda göğüsleri erken gelişti yavrumun,annem geçenlerde bana göğüsleri gelişmiş regl olabilir dikkat et artık çantasına ped koy ve bazı şeyleri anlat dedi ama ben nasıl anlatacağımı bilmiyorum,aslında ağzım iyi laf yapar ama bu konu hakkında kafamda evirip çeviriyorum bir türlü doğru kelimeleri bulamıyorum dolayısıylada yanlış şeyler söylemekten korkuyorum..acaba bende annem gibi bununla ilgili bi kitap alıp hediyemi etsem(annem bana bu konuyla ilgili dini içeriğide olan bi kitap hediye etmişti 13 yaşındayken ama ben kitabı kaybettiğim gibi adını bile hatırlamıyorum anneme sordum oda hatırlamıyor..)sadece kitap yeterli olurmu size...

iyi geceler melek anneler opuyorumnanaktan
kaç gündür uğrayamıyorum dikiş yapıyorum çok yoğun bir şekilde
zaten dikişim olmasada pc nin bana kalacağı yok kızımdan malum tatilin
tadını çıkarıyor umarım herkez iyidir geçmişi okuyamadım
hepinizi öpüyorum tekrar iyi geceler melek anneler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sanada iyi geceler canım,kolay gelsin,al bendende o kadar benim kızda sürekli pc başında...başımızın tatlı belaları..zemuszemus

günaydın melek anneleri hepinize sağlıklı mutlu bir gün diliyorum
dün öğleden sonra annemde tel geldi yarın gelinler gelecekmiş temizliğe yardıma gel diye.evde işlerim vardı onları halledip annemlere gittim biraz ortalık topladım mutfağı,tuvaleti falan ovdum temizledim.annem hasta ya yapamıyo bu aralar temizlik.neyse akşamda misafir geldi bide onlara çay dı çerezdi iyice yoruldum.11-30 falandı eve geldik.
bugünde gelinlerle çarşıya çıkcaz sabah erken geleceklermiş çarşıda buluşcaz.gelinlik,yatak örtüsü gibi daha alınacak şeyler var.akşamda anneme gelecekler,bakalım eve kaçta dönerim allah kerim.kızları da kayınvalideme bırakcam.allah razı olsun yakında olunca böyle zamanlarda faydaları oluyo
şimdi çayı demledim kahvaltıdan önce sizlere bakayım dedim,annemden tel gelene kadar burdayım görüşmek üzere canlarım öpüldünüz

Son düzenleme:
Ecrin_Ceylin, gündüzün karanlığı hoşgeldiniz hanımlar a.s.a.s.
ecrin ceylin alah yardımcın olsun canım,rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip etsin:Saruboceq:
gündüzün karanlığı kız erkek farketmez canım bizim hepsi evladımız her zaman bekleriz topiğimize :1hug:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…