Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

naber kızlar...sabah kızımı yüzmeye götürdüm sonrada arkadaşıma kahvaltıya gitmiştim,az önce geldim...sizler nasılsınız bakalım...

Bu gün de hava ne çok sıcak. Bi de kucağımda laptop var. O da öyle bir kızmış ki. Yaktı valla... kaydirigubbakcemile3 Bi de acayip mide ekşimesi var bende ya. Sende de oluyo mu? Bu arada dün hemen çıkmam gerekti. Cevabını tam okuyamadım. Sen kaç haftalık hamileydin canım?

slmm şekerlerrrr
nasılsınızzz
sewalim maşallah şekerrr bugün oşmuşsun negüzel ikramlar hazırlamışsın eline sağlık
şekercim pek lezzetlilerr
zoynocum limonata için teşekkürlerr canımm
minikcim kolay gelsin canımm
talyacım minikkuşlarımın anlattığı gibi bende anlatmıştım meleğime geçenlerde küçük kızımla beraber tekrar konuştumm zamane çocukları az çok biliyorlarr zaten canım kolay gelsin şekercimm
mihribancım bugün kullaklarını çınlattım sık sık yeğenimde benimle bugün 3 çocukluyum kızlarla onuda yıkadım filan allah kolaylık versin şekercim sana :))))))
belinaycım,ceylincim naber şekerlerr
unuttuğum arkadaşım varsa çok özür dilerimmm
görüşmek ğzere meleklerimi ve sizleri öptümmm)))))))))))))

şekerlerr gelinimize geçen kontrolde bebek kız demişti dr
bugün kontrole gitmişlerdi buseferde erkek demiş ))))))))))))
kız olacak diye pek sevinmiştim hele kardeşim çok istiyordu kız olmasını hayırlısı artıkk))))))))))))

İyidir canım senden naber? yerimseniben

Bazen olabiliyo böyle şeyler canım. Benim bir arkadaşıma da olmuştu. O da çok sevinmişti kız diye. Aman erkek olmuş kız olmuş ne farkeder. Rabbim sağlıklı bir bebek nasibetsin de. Kaç haftalık hamile gelininiz canım?

doğru söylüyorsun canımm hayırlısı ve sağlıklısı 27 haftalık hamile canımm hayırlısıyla bayrama gelecek bebeğimizz:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…