- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.881
gülzeyno eline sağlıkkkkkkk
limonata ne iyi geldi bu sıcaktaaaa
Merhaba hanımlar. Yine ben geldim, nasılsınız? Hepinizi de öptük kızımla... Şeniz
hoşgeldin
bizde seni ve meleğini öpüyoruzzzz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar ben kaçıyorum bana müsadeee
gidip pazar işlerimi halletmem gerekiyo
görüşmek üzere kendinize cici bakınnnnn
naber kızlar...sabah kızımı yüzmeye götürdüm sonrada arkadaşıma kahvaltıya gitmiştim,az önce geldim...sizler nasılsınız bakalım...
İyidir canım. Hoşgeldin... Biz iyiyiz kızımla. Siz nasılsınız bakalım? yerimseniben
slmm şekerlerrrr
nasılsınızzz
sewalim maşallah şekerrr bugün oşmuşsun negüzel ikramlar hazırlamışsın eline sağlık
şekercim pek lezzetlilerr
zoynocum limonata için teşekkürlerr canımm
minikcim kolay gelsin canımm
talyacım minikkuşlarımın anlattığı gibi bende anlatmıştım meleğime geçenlerde küçük kızımla beraber tekrar konuştumm zamane çocukları az çok biliyorlarr zaten canım kolay gelsin şekercimm
mihribancım bugün kullaklarını çınlattım sık sık yeğenimde benimle bugün 3 çocukluyum kızlarla onuda yıkadım filan allah kolaylık versin şekercim sana :))))))
belinaycım,ceylincim naber şekerlerr
unuttuğum arkadaşım varsa çok özür dilerimmm
görüşmek ğzere meleklerimi ve sizleri öptümmm)))))))))))))
şekerlerr gelinimize geçen kontrolde bebek kız demişti dr
bugün kontrole gitmişlerdi buseferde erkek demiş ))))))))))))
kız olacak diye pek sevinmiştim hele kardeşim çok istiyordu kız olmasını hayırlısı artıkk))))))))))))
doğru söylüyorsun canımm hayırlısı ve sağlıklısı 27 haftalık hamile canımm hayırlısıyla bayrama gelecek bebeğimizz:ecrin_bebek:İyidir canım senden naber? yerimseniben
Bazen olabiliyo böyle şeyler canım. Benim bir arkadaşıma da olmuştu. O da çok sevinmişti kız diye. Aman erkek olmuş kız olmuş ne farkeder. Rabbim sağlıklı bir bebek nasibetsin de. Kaç haftalık hamile gelininiz canım?
doğru söylüyorsun canımm hayırlısı ve sağlıklısı 27 haftalık hamile canımm hayırlısıyla bayrama gelecek bebeğimizz:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?