Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın kızlar hepinizi kucak dolusu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gunaydın canım benım sanada

ohh ohh pastalar borekler hanı kıs bızeeeeeeee
yardıma gelırım bak kırıntılardan ıkram edersen banada:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

herkes aynı canım yaaaa offf offf nolacaksa sonları evlatlarımızın yarıs atı oldular resmen kucucuk yaslarında
sen 15 sene egıtım ver cocuklar dershaneye gıtmeden ozel ders almadan sınavları kazanama pekı ne ogretılıyor bunca sene koca bır hıııccccccc
en guzelı bızım kendı verdıgımız egıtım dıye dusunuyorum cocuklarımıza sonsuz destek elımızden geldıgınce yardımcı olmak
ahhh ahhh erkın korayı taktır etmemek elde degıl vallahı
devlet egıtımıne ve okullarına guvenmedıgı ıcın kızını hıc okula gondermedı protesto etmek ıcın kendı egıttı yetıstırdı
bende mı oyle yapsam acep ayol:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

şekerlerr 4 temmuz gibi antalyada olacak varmı aranızda
buluşma olacakmış antalyada bende merkezde olursam gideceğim buluşmaya hadi sizde gelin)))))))))))))

allah sonumuzu hayır etsin canım çok zor çok can sıkıcı durumlar oluyorda şimdi bir yazmaya başlarsam siyasete kayacak banlayacaklarr kksız hayatta işkence olacak en iyisi ben susayımm:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::roflol::roflol::roflol::roflol:

buluşma olacakmış antalyada bende merkezde olursam gideceğim buluşmaya hadi sizde gelin)))))))))))))

ayy nerde seker ben agustos basına kadar baskentımı beklıyorum sekercıgım
ıyı eglenceler sızlere yafrummmm

amın canım benım amınnnnnnnnnnnnnn rabbım yardımcımız olsun
bak seker sınmıslık bastırılmıslık boyle yapılıyor
kkdan banlanırım korkusuyla konusamıyoruz bıle memleketımızın halını
her konuda boyle sıneye cekmeye alıstırıldık ondan bu gunlere geldık
gudulmeye musaıt bır mıllet olduk
bu kez kesın benı banlayacaklar yaaa hadı hayırlısı
valla dogru bıldıgımı haklı bıldıgımı dıle getırırım kımse kusuruma bakmasın
ahh ATAM ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
senağlamasenağlamasenağlama

haydı sekerler ben kactım kızlar dısarı ıstıyorlar oglen gunesı gelmeden accık cıkarayım canlarımı
cok sıkılıyorlar
oglen uykularına kadar oynasınlarda gelınce yatırayım bende uyurum belkı yoksa cekılıste aklım kafayı yıyecegım(((
hepınızı cok cok opuyorum ıyı gunler dılıyorum muckkkkkkkkkkkkkkk

başka yerlerde susmuyorum çok şükür
elimden geldiğince sesimi duyurmaya çalışıyorumm
bu konuda biz kadınlara çok iş düşüyor ama malesef çoğumuz uzak kalmaya çabalıyoruz bi el atsak değiştiremeyeceğimiz yok bence :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
şekercim burada kural böyle diye saygı duyuyorum sadece:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

aferın bebekım susmayalım tabı yaa
bızde susarsak nolacak hallerımız:roflol::roflol::roflol:
yok canım yaaa kkda fıkırlerını soyledıgıne bısey demez kımse saygı cercevesı ıcınde konusunca
ama konu dedıgın gıbı sıyasete gıderse cok saygı cercevesınde konusamayacagımızdan:roflol::roflol::roflol:
haklısın bebekım dogru en ıyısı ben gıdeyım susayımda:roflol::roflol::roflol::roflol:

ay valla kactım bu kez kızlar gıyınmıs gelmısler bıle aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaa
yakında gelmıyosan bız cıkıyoruzda derler bunlar vallahı :))))))))))
hadın byeeeeeeee
muckkkkkkkkk

ay valla kactım bu kez kızlar gıyınmıs gelmısler bıle aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaa
yakında gelmıyosan bız cıkıyoruzda derler bunlar vallahı :))))))))))
hadın byeeeeeeee
muckkkkkkkkk
:roflol::roflol::roflol::roflol:size iyi dolaşmalarrr canımm az kaldı tabi sen ne sandınn:jeyyar::jeyyar:

günaydın kızlar bende yeni kalktım valla geç yattık gözümü açamıoyum size slm vereyim dedim kociş ögle yemegine gelcek ben hala uyuyom..........

Geçmişi okudum da minikçim 15 yıl eğitimi ilk senden duyuyorum. Nasıl yani!!! :bbo:
Bu arada kurrada inşaallah kızın çıkar. Bu kadar stres yapma şeker. Hem devlet okuluna gitse de dünyanın sonu değil ya. Bak senin stresin çocuklarına da yansıyacak. Etüt var, dersane var. Biraz da bilinç aşıladın mı çocuklara başaramayacakları şey yok üzülme canım. Daha yolun başındasınız. :teselli:

kızlar bugün üç ayların ilk günü hepimize hayırlı olsun

sağolasın arkadaşım seninde mübarek olsunnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
her 3 ayları oruçla karşılamak isterim ama mutlaka özl günümde oluyorummmafoldumbenmafoldumben
Merhaba kıslar. Bu sabah yalnızım. Eşim işe gitti. Dün pek bi duygusaldım. Bu gün daha iyiyim. Sizler nasılsınız?
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhamileliğin zaaflarından biri şekercimm duygusallıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar bende yeni kalktım valla geç yattık gözümü açamıoyum size slm vereyim dedim kociş ögle yemegine gelcek ben hala uyuyom..........
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrrrrrrrr
eğitim 15 yıla çıkıcak vah halimizeeeeee11 yıl kendim okuycam diye uğraştımm okul bitti derken iki yıldır mürvetle resmen tekrar okula başladımmm
15 yıl okuyacaklarsa demek oluyorkiii
yaklaşık 20 yıl daha benim okul hayatım devam edicekkk

ama işin kötü tarafı iki sokak arkamıza geçen yıl pilot okul açıldıı
bu yılmürveti oraya alırmak istedim
pazartesi gittim ara sınıf almıyoruz eski okuluna devam dedilerr
şevval okula başlayınca mecburen yeni okula gidicekkk
ben resmen ikiye bölünücemm
birisi başka okulda biri başka okuldaa
mürvetin okuluda uzakk yalnızda salamıyorumm
offf seneye kendimi klonlamam lazım yoksa yetişemiycemmm

günaydınnn canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanallah kolaylık versin meleklerimize ve bize hakkımızda hayırlısı:sinifsinif:

şekerlerr ben gider artık kızlara bırakıyorum pc yi onların işi bitince gelirimm
bu arada efsuncum girmedi 2 gündür haberi olan varmı acaba merak ettim

:roflol::roflol::roflol::roflol:size iyi dolaşmalarrr canımm az kaldı tabi sen ne sandınn:jeyyar::jeyyar:

hadı yaaa derlermı kıs oylede
aaa vallahıde ızın vermem
genclıgımın en guzel yıllarını cocuk parkında kızların pesınde kosarken gecırecem onlar buyuyup bız cıkıyoruz dıyecekler ahanda bende gelıyorum demezsem bak gor:roflol::roflol::roflol:
beraber akarız alemlere kızlarımla :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ohhhhhh sultanım gunaydınlar seker
masaallah yafrusssss keyıf sende vallahı
hadı bakalım kos kocısının yemegını hazırla sekercıgım kolaylıklar dılıyorum sana bebekımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok canım ben yapmadım
bunlar akıllı misafirmiş yaş pasta kuru pasta meyve suyuyla geldiler ben sadece meyve çıkardımkaydirigubbakcemile3
şaka bir yana eşim aniden çağırınca hiçbir şey hazırlayamadım canım sadece meyve alabildik sağolsunlar onlarda eli dolu gelince ikram bol oldu
sen gel miniğim ben sana kırıntı mı vericem ayıp ettin yenisini alırım ben sana canımzemuszemuszemuszemus
okul konusuna gelince valla bende sinir oluyorum öocukların yarış atına çevrilmesine:jeyyar::jeyyar:ama ben karar verdim ders konusunda baskı yapmıcam kızlarıma öyle küçük yaşta dersaneyede göndermicem canım
bir çocuğun içinde varsa okumak birazda şansı varsa kimse o çocuğun önüne geçemez miniğim mutlaka geleceğini kurtarır ama bir çocukda iş yoksa ne yaparsan yap boş en iyi okul dersane özel eğitimle bile bir kazmaya sap olmaz canım :1no2:ben bunu bilirim o yüzden asla ders ve not konusunda kızlarıma baskı yapmıcam
yarış atı etmicem onlarılmaz:lmaz:

nerdeeeee canım keşke öyle bir imkanımız olsada 4 temmuzda antalyada olsaksengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…