- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #27.541
kızlarrr hepinize bol sohbetlerrr
vede hayırlı cumalar
cuma duamız var arkadaşa gidicemm
hazırlanmam lazımmm
görüşmek üzere kendinize cici bakınnnn
olabilir canım aklın başka yerlerde biliyorum rahat ol şekercim allah kolaylık versinnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyi olmaya çalışıyorum canım
sanada çok geçmiş olsun
şimdi mesajını okuyunca gördüm kusura bakma
çok kalmıyacağım için geçmişi okuyamadım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inş :Saruboceq::Saruboceq:herşey yolunda olur canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanya aslında ben bu eve taşınırken bir sene kira peşin ödedim
adam ben fethiyedeyken aramış evi satıyorum demiş.
salı anlaşıldı ki gene kirayı peşimn istiyormuş.
adamın derdi buymuş .bu arada savaş yeni bir yerin işletmesini aldı.
inşallah iyi olur .ne olacak diye tam bilmediğimizden herşeyi rolantiye aldık
dua edin kızlar inşallah herşey iyi olur opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangeçmiş olsun canım...a.s.
kızlarrr hepinize bol sohbetlerrr
vede hayırlı cumalar
cuma duamız var arkadaşa gidicemm
hazırlanmam lazımmm
görüşmek üzere kendinize cici bakınnnn
siz de kötü alıştırmışsınız ev sahibini canım adam peşin parayı görmüş yine istiyor...:jeyyar:eşinin işi hayırlı olsun canım...
kamilecim geçmiş olsun meleğine.önemli bi şeyi yokmuş sevindim.a.s opuyorumnanaktan
efsuncum her şey gönlünüzce olsun canım.allah rast getirsin işlerinizi:Saruboceqpuyorumnanaktan
sağolasın canımm bende çok sevindim korkarak gitmiştim dr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmeleğimde teşekkür ediyor teyzesi öpüyormuş seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankamilecim geçmiş olsun meleğine.önemli bi şeyi yokmuş sevindim.a.s opuyorumnanaktan
efsuncum her şey gönlünüzce olsun canım.allah rast getirsin işlerinizi:Saruboceqpuyorumnanaktan
olabilir canım aklın başka yerlerde biliyorum rahat ol şekercim allah kolaylık versinnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inş :Saruboceq::Saruboceq:herşey yolunda olur canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
önemli bişey olmadığına sevindim canım geçmiş olsun meleğimizetünaydın şekerlerrr
teşekkür ederim sağolun dr götürdüm idrar yollarında enfeksiyon oluşmuş
kanama ondanmış böbrekten korkmuştum ama çok şükür daha basit bir şeymiş
ilaçlarımızı kullanınca geçer dedi dr birde asitli içecekler,kızartma,çikolata filan yasak dedi iyileşinceye kadar çikolataya biraz canı sıkıldı meleğimin)))))))))))))
minikcimm çok sevindim elifimizin okulunun olmasına bak boşuna stres yaptın ))))))))))))))))))))))))
tüm meleklerimi ve annelerini çok öpüyorum kapıdan yeni girdik üzerimi bile değiştirmeden islzere koştum rahatlayıp geleyim görüşmek üzereeeee öpüldünüzzzzzzzzzzzz
ya aslında ben bu eve taşınırken bir sene kira peşin ödedim
teşekkürler tatlımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanönemli bişey olmadığına sevindim canım geçmiş olsun meleğimize
hayırlısı olsun hakkınızda canım
bende gidiyorum kızlar,sabah yatmadım ortalığı toplamıştım şimdide süpürgeyi açıp toz alayım
size hoş muhabbetler byyyyyyyyyyyyyyyy
bende gidiyorum biraz evimi topaplıyayım sonra gelirim...
sorma valla benim kız adı gibi pek nazlı,ama bi gülüyorki bütün yorgunluğum uçup gidiyor:ecrin_bebek:talyam kamılem sekerler gunaydınlarrr
kos annecıgı bak bakalım nıye aglıyormus nazımız:))
ay bunlar adlarının hakkını verıyorlar demı kıssss
senınkıde nazlımı:))
benımkı akıllı uslu kolay bır bebek ama ıllakı cılvelenıp nazlanacak bana
kızdırıyor bazen sonrada dudaklarını muck muck yapıp gozlerının ıkısını kırpıp gelıp yapısıyor dudagıma gonlumu almayı becerıyor yıne
cok fena ay cılvelı ısvelı aynı anası:)))))
gözünüz aydın canım,çok sevindim ,bak üzüldüğüne değmedi işte:lepi:canlarım cok mutluyum cooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk
ılk kayıt yaptırdıgım yerden kuradan cıkmısız netten bakındım daha acıklanmamıstı okulu aradım telde soyledıler ve elıf cıktı dedıler
ay telefonda agladım resmen kadında sakın olun lutfen dedıııııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nasıl mutluyum nasıl anlatamam sızlere hemen sızlerle paylasmak ıstedım
elıfde babasını anneannesıgılı aradı hemen sevıncten
bende arkadasımı arıyordum ben soyleyecegım dedı onu aradı onunlara konustu
banyoya gırıp sımdı keyıf banyosu yapacagız bız sekerler
gorusmek uzere
hepınızı cok cok sevıyorum herkesten allah razı olsun dualarınızı eksık etmedınız yavrumdan
ınsaallah hayırlısı olur kızım ıcın.
ay cok mutluyum yaaaaaaa
bırde sınıf 5 kısı 2 kız 3 erkek sanırım daha ılgılı olur ogretmenler az sayıda ogrencı var kızım ıcınde ıyı olacak uysal bır cocuk zaten cok hırpalanmaz dıye dusunuyorum
yanılıyormuyum acaba tecrubelerınızı paylasırmısınız benımle sekercıkler?
şimdiden güle güle kullansın elif kızımız,benim büyük kızda istiyor ne zamandır ama benimki çok dikkatsiz kesin duran bi arabaya bodoslama girer diye almıyo babası,oda çok istiyo bakalım ne yapcezmafoldumbengunaydın canım
afıyet bal seker olsun yafrus bızde yıkandık dısarı cıkacagız
kızlarım cok mutlular elıf bısıklet surmeye gıdecekmıs
yarında skoter alacagız kızıma uzun zamandır sallıyordum uzmezsen alırım dıye sımdı zamanı bence
dun uzuldu dıye zaten alacaktım gonlu olsun dıye hafta sonunu beklıyordum ama bugunde sevınınce buda kura hedıyen dıye alıyorum
her halukarda farz oldu bana almak:roflol::roflol::roflol:
gercı kendı parası var bırıktırdıgı aylardır bozuklukları topluyordu anneanneden benden 70 lırası olmus ıyı kalıtelısınden alayım bır tanede sevınsın bebegım
haydı gorusmek uzere kıb hepınızı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne güzel olmuş ecrin,geçmişten birilerini görmek harika bişi ,eşimde ilkokul arkadaşlarıyla buluşuyor 3 aydır bende tanıştım hepside çok şeker insanlar...Günaydın şekerler? Nasılsınız. Baya mesajlar birikmiş. Ben de onları okudum geldim bir iki satır da ben yazayım dedim. Dün ben de eltmin günündeydim. Güzel geçti. Dün uzun zamandan beri görüşmediğim yüksek okuldan bir arkadaşım aradı. Birbirimizin telefonlarını kaybetmiştik. Beni bulmak için ne kadar çok uğraştığını anlattı. Arkadaşlardan zincirleme olarak bulmuş beni. Ben de ondan diğer arkadaşların numaralarını alıcam. Eski arkadaşlar yeniden görüşmeye başlayacağız. Çoookkk mutluyummm...
hoşgeldin canım,ay ne güzel bi kelime YAZLIK,keşkem bende bi gidebilsem kendimi sulara şöle bi atsam(tabii bu kilolarla bana uyan bi mayo bulabilirsem:roflol:)selam kızlar şimdi yazlıktan geldim
eşya almaya sizleri merak ettim
hepiniz iyisinizdir umarım :)
canım çok sevindim,sabah görünce yazını üzülmüştüm,inşallah ciddi bişi yoktur demiştim kızımızın,gerçi idrar yolları enfeksiyonuda ciddiye alınması gereken bi hastalık,idrarını yaparken canı yanmıyordur inşallah,ilaçlarını kullansın bir an önce iyilrşsin hanım kızımız..opuyorumnanaktantünaydın şekerlerrr
teşekkür ederim sağolun dr götürdüm idrar yollarında enfeksiyon oluşmuş
kanama ondanmış böbrekten korkmuştum ama çok şükür daha basit bir şeymiş
ilaçlarımızı kullanınca geçer dedi dr birde asitli içecekler,kızartma,çikolata filan yasak dedi iyileşinceye kadar çikolataya biraz canı sıkıldı meleğimin)))))))))))))
minikcimm çok sevindim elifimizin okulunun olmasına bak boşuna stres yaptın ))))))))))))))))))))))))
tüm meleklerimi ve annelerini çok öpüyorum kapıdan yeni girdik üzerimi bile değiştirmeden islzere koştum rahatlayıp geleyim görüşmek üzereeeee öpüldünüzzzzzzzzzzzz
ya ben böyle adamlarada sinir oluyorum,niyetin neyse söylesene be adam ,niyet başka laf başka allah allah yaya aslında ben bu eve taşınırken bir sene kira peşin ödedim
bende gidiyorum kızlar,sabah yatmadım ortalığı toplamıştım şimdide süpürgeyi açıp toz alayım
size hoş muhabbetler byyyyyyyyyyyyyyyy
bende gidiyorum biraz evimi topaplıyayım sonra gelirim...
hg canım ne güsel tatil yaptın sen ya bu sene..............selam kızlar şimdi yazlıktan geldim
eşya almaya sizleri merak ettim
hepiniz iyisinizdir umarım :)
günaydın tatlım benim..........günaydınn rüyanaz sanada hayırlı cumalarrrrr
ya aslında ben bu eve taşınırken bir sene kira peşin ödedim
sorma valla benim kız adı gibi pek nazlı,ama bi gülüyorki bütün yorgunluğum uçup gidiyor:ecrin_bebek:
gözünüz aydın canım,çok sevindim ,bak üzüldüğüne değmedi işte:lepi:
şimdiden güle güle kullansın elif kızımız,benim büyük kızda istiyor ne zamandır ama benimki çok dikkatsiz kesin duran bi arabaya bodoslama girer diye almıyo babası,oda çok istiyo bakalım ne yapcezmafoldumben
ne güzel olmuş ecrin,geçmişten birilerini görmek harika bişi ,eşimde ilkokul arkadaşlarıyla buluşuyor 3 aydır bende tanıştım hepside çok şeker insanlar...
hoşgeldin canım,ay ne güzel bi kelime YAZLIK,keşkem bende bi gidebilsem kendimi sulara şöle bi atsam(tabii bu kilolarla bana uyan bi mayo bulabilirsem:roflol:)
canım çok sevindim,sabah görünce yazını üzülmüştüm,inşallah ciddi bişi yoktur demiştim kızımızın,gerçi idrar yolları enfeksiyonuda ciddiye alınması gereken bi hastalık,idrarını yaparken canı yanmıyordur inşallah,ilaçlarını kullansın bir an önce iyilrşsin hanım kızımız..opuyorumnanaktan
ya ben böyle adamlarada sinir oluyorum,niyetin neyse söylesene be adam ,niyet başka laf başka allah allah yaklava:neyse canım sen sinirlenme ben sinirlenirim senin yerine,allah eşine iş rastlığı versin canım ,tabii hepimizin eşlerinede
kolay gelsin kızlaropuyorumnanaktan
hg canım ne güsel tatil yaptın sen ya bu sene..............
günaydın tatlım benim..........
hayırlı olsun cnm umarım herşey istediginiz gibi olur....
bizde yemek yedik kocişkom yarın saat dinlenip işe gitçek sonra grş kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?