Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kamilecim geçmiş olsun meleğine.önemli bi şeyi yokmuş sevindim.a.s opuyorumnanaktan
efsuncum her şey gönlünüzce olsun canım.allah rast getirsin işlerinizi:Saruboceqpuyorumnanaktan

iyi olmaya çalışıyorum canım
sanada çok geçmiş olsun
şimdi mesajını okuyunca gördüm kusura bakma
çok kalmıyacağım için geçmişi okuyamadım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
olabilir canım aklın başka yerlerde biliyorum rahat ol şekercim allah kolaylık versinnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inş :Saruboceq::Saruboceq:herşey yolunda olur canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım...a.s.
sağol canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlarrr hepinize bol sohbetlerrr
vede hayırlı cumalar
cuma duamız var arkadaşa gidicemm
hazırlanmam lazımmm
görüşmek üzere kendinize cici bakınnnn

allah kabul etsin canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

siz de kötü alıştırmışsınız ev sahibini canım adam peşin parayı görmüş yine istiyor...:jeyyar:eşinin işi hayırlı olsun canım...

sorma canım ya hayırlısı olsun canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kamilecim geçmiş olsun meleğine.önemli bi şeyi yokmuş sevindim.a.s opuyorumnanaktan
efsuncum her şey gönlünüzce olsun canım.allah rast getirsin işlerinizi:Saruboceqpuyorumnanaktan

allah razı olsun canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağolasın canımm bende çok sevindim korkarak gitmiştim dr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmeleğimde teşekkür ediyor teyzesi öpüyormuş seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim çok teşekkür ederim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

önemli bişey olmadığına sevindim canım geçmiş olsun meleğimize

hayırlısı olsun hakkınızda canım

bende gidiyorum kızlar,sabah yatmadım ortalığı toplamıştım şimdide süpürgeyi açıp toz alayım
size hoş muhabbetler byyyyyyyyyyyyyyyy

bende gidiyorum kızlar,sabah yatmadım ortalığı toplamıştım şimdide süpürgeyi açıp toz alayım

bende gidiyorum biraz evimi topaplıyayım sonra gelirim...

kolay gelsin size hanımlar
benimde bütün işim duruyo havada çok sıcak ter içinde kalıyorum resmen
hiç yerimden kıpırdayasım yok ama mecburen yapçaz çare yok
öpüldünüz hanımlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sorma valla benim kız adı gibi pek nazlı,ama bi gülüyorki bütün yorgunluğum uçup gidiyor:ecrin_bebek:

gözünüz aydın canım,çok sevindim ,bak üzüldüğüne değmedi işte:lepi:

şimdiden güle güle kullansın elif kızımız,benim büyük kızda istiyor ne zamandır ama benimki çok dikkatsiz kesin duran bi arabaya bodoslama girer diye almıyo babası,oda çok istiyo bakalım ne yapcezmafoldumben
ne güzel olmuş ecrin,geçmişten birilerini görmek harika bişi ,eşimde ilkokul arkadaşlarıyla buluşuyor 3 aydır bende tanıştım hepside çok şeker insanlar...

selam kızlar şimdi yazlıktan geldim
eşya almaya sizleri merak ettim
hepiniz iyisinizdir umarım :)
hoşgeldin canım,ay ne güzel bi kelime YAZLIK,keşkem bende bi gidebilsem kendimi sulara şöle bi atsam(tabii bu kilolarla bana uyan bi mayo bulabilirsem:roflol:)

canım çok sevindim,sabah görünce yazını üzülmüştüm,inşallah ciddi bişi yoktur demiştim kızımızın,gerçi idrar yolları enfeksiyonuda ciddiye alınması gereken bi hastalık,idrarını yaparken canı yanmıyordur inşallah,ilaçlarını kullansın bir an önce iyilrşsin hanım kızımız..opuyorumnanaktan
ya ben böyle adamlarada sinir oluyorum,niyetin neyse söylesene be adam ,niyet başka laf başka allah allah yaklava:neyse canım sen sinirlenme ben sinirlenirim senin yerine,allah eşine iş rastlığı versin canım ,tabii hepimizin eşlerinede

bende gidiyorum biraz evimi topaplıyayım sonra gelirim...

kolay gelsin kızlaropuyorumnanaktan

kızlar michael jackson ölmüş haberiniz varmı,ben çok üzüldüm ya.benim gençliğim onun şarkıları ile geçti hatta onunkinin aynısı şapka bile almıştık arkadaşımla ,sanki geçmişime ait bi yıldız dağa kaydı:gitme:

selam kızlar şimdi yazlıktan geldim
eşya almaya sizleri merak ettim
hepiniz iyisinizdir umarım :)
hg canım ne güsel tatil yaptın sen ya bu sene..............
günaydınn rüyanaz sanada hayırlı cumalarrrrr
günaydın tatlım benim..........

hayırlı olsun cnm umarım herşey istediginiz gibi olur....
bizde yemek yedik kocişkom yarın saat dinlenip işe gitçek sonra grş kızlar.....

bende öpüyorum canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol canım benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…