Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım valla benımkıde aynı adının hakkını verıyor nazından gecılmıyor ama degıyor herseye benımkının zorlugu yok ama gel gorkı ısve cılvesı oldurecek benı kızamıyorumda sırınlık yapıyor hemen affedeyım dıye:roflol::roflol::roflol::roflol:

aaaaaaaaaa gercektenmı yaaaaaaaaa ınanmıyorummmm
cok sevıyorum ben onu yaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ay sok oldum vallahı yaaa offfff offfffffffff
allahım gunahlarını affetsın mekanı cennet olsun ınsaallah ne denır yaaaa dedıgın gıbı bır yıldız daha kaydı yaaa
canım benım tarkanımda cok uzulmustur sımdı off offfffff
onun en onemlı ıdoluydu((

Son düzenleme:
kızlar bende kaçar kızlarımla koruparka gezmeye gidicez ,az sonra çıkarız,hepinizi kocaman öpüyorum

minik öptünmü praaavoooo sana kııı

opmemmı kııııı
burnunun dıbıne kadar gıtde kendını paralayıp opmeden gel yakısırmı benım gıbı bır fana seker yaaaaaa
mıs kokuluydu valla :kedi::kedi:
ay deprestı gene benım askum kotu oluyorum hadı ben kactım kız acından olmeden ıkı yedıreyım kızcagızımı
sızede ıyı gezmeler bızde cıkarız yemekten sonra
gorusmek uzere hepınızı muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bende pc başında yemek yapmaya çalışıyorum hanımlar:roflol::roflol:
nasıl oluyo demeyin fasulyeyi getirdim burada ayıklıyorum
benim kızların en gözde yemekleri çok seviyolar taze fasulyeyi hergün yapsam yicekler
bende sizleri bırakamadım bakın burda yemek yapıyorum:roflol::roflol::roflol:
değerimi bilin topiği bırakmıyorum:roflol::roflol::roflol:

şanslı gacu senisırnaşık şey

hamarat insanın hali başka canım:1hug:

şanslı gacu senisırnaşık şey

hamarat insanın hali başka canım:1hug:

öylemi diyosun:roflol::roflol::roflol:sağol canım
bu kadar hamaratlık yeter hanımlar yerimden kalkmazsam yemek yetişmicek
kociş geldimi kavga etmeyelim yemek içinkaydirigubbakcemile3
akşama görüşürüz byyyyyyy hanımlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Amin canım... İinşaallah... Güzel bir adımdı. Şimdi diğer arkadaşları da beraber arıcaz bakalım...
opuyorumnanaktan

Maşaallah o zaman ona şekercim. Pek de akıllıymış meleğin... Demek annesini teselli ediyor yaa! Yerim ben onu. opuyorumnanaktan Şeniz

hepinize çok teşekkür ederim ama kesin degil hala kızım olcak dedim ama...ilk başlarda erkek diyolardı şimdi ise göstermiyo muhtemelen kız diyolar ....olsun ikisinede razıyım...sizdede böle bişey olmuşmuydu kızlarınız nazlanıp göstermedigi oldumu..

yok canım bende öyle birşey olmadı kızımda 2 yada 2buçuk aylıktı doktorum kızımız geliyor demişti ve doğru da çıktı şimdi de aynı doktoruma gidiyorum oğlumuz geliyor dedi ama bakalım doğru çıkacakmı...ama senin gibi olanları çok duyuyorum yan komşum geçen gün doğum yaptı 9 ay boyunca kız dediler çok istiyordu kızı olmasını ama oğlu olduhayırlısı olsun canım önemli olan sağlıklı olmaları değil miyerimseniben

selam komşum nasılsın

iyiyim canım saat 4den beri yatıyorum daha yeni kalktım iyice uykucu oldum vallahi-tatlicadiarzu-eşim yine geç gelicekmiş begümde parka istiyordu yemeğimizi yiyelim de ben çıkarıcam parka çocuk günlerdir evde canı sıkıldı.sen ne yapıyorsun daha iştemisin?

tabiki saglıklı olsun gerisi hiç önemli degil ama insan merak etmedende duramıyo canımcım ya....ama nedense içimde hep bi erkek hissi var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…