- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #27.581
sorma valla benim kız adı gibi pek nazlı,ama bi gülüyorki bütün yorgunluğum uçup gidiyor:ecrin_bebek:
gözünüz aydın canım,çok sevindim ,bak üzüldüğüne değmedi işte:lepi:
şimdiden güle güle kullansın elif kızımız,benim büyük kızda istiyor ne zamandır ama benimki çok dikkatsiz kesin duran bi arabaya bodoslama girer diye almıyo babası,oda çok istiyo bakalım ne yapcezmafoldumben
ne güzel olmuş ecrin,geçmişten birilerini görmek harika bişi ,eşimde ilkokul arkadaşlarıyla buluşuyor 3 aydır bende tanıştım hepside çok şeker insanlar...
hoşgeldin canım,ay ne güzel bi kelime YAZLIK,keşkem bende bi gidebilsem kendimi sulara şöle bi atsam(tabii bu kilolarla bana uyan bi mayo bulabilirsem:roflol:)
canım çok sevindim,sabah görünce yazını üzülmüştüm,inşallah ciddi bişi yoktur demiştim kızımızın,gerçi idrar yolları enfeksiyonuda ciddiye alınması gereken bi hastalık,idrarını yaparken canı yanmıyordur inşallah,ilaçlarını kullansın bir an önce iyilrşsin hanım kızımız..opuyorumnanaktan
ya ben böyle adamlarada sinir oluyorum,niyetin neyse söylesene be adam ,niyet başka laf başka allah allah yaklava:neyse canım sen sinirlenme ben sinirlenirim senin yerine,allah eşine iş rastlığı versin canım ,tabii hepimizin eşlerinede
kolay gelsin kızlaropuyorumnanaktan
kızlar michael jackson ölmüş haberiniz varmı,ben çok üzüldüm ya.benim gençliğim onun şarkıları ile geçti hatta onunkinin aynısı şapka bile almıştık arkadaşımla ,sanki geçmişime ait bi yıldız dağa kaydı:gitme:
minik öptünmü praaavoooo sana kııı
slmmm kızlar keyifler nasılyerimseniben
şanslı gacu senisırnaşık şeyopmemmı kııııı
burnunun dıbıne kadar gıtde kendını paralayıp opmeden gel yakısırmı benım gıbı bır fana seker yaaaaaa
mıs kokuluydu valla :kedi::kedi:
ay deprestı gene benım askum kotu oluyorum hadı ben kactım kız acından olmeden ıkı yedıreyım kızcagızımı
sızede ıyı gezmeler bızde cıkarız yemekten sonra
gorusmek uzere hepınızı muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bende pc başında yemek yapmaya çalışıyorum hanımlar:roflol::roflol:
nasıl oluyo demeyin fasulyeyi getirdim burada ayıklıyorum
benim kızların en gözde yemekleri çok seviyolar taze fasulyeyi hergün yapsam yicekler
bende sizleri bırakamadım bakın burda yemek yapıyorum:roflol::roflol::roflol:
değerimi bilin topiği bırakmıyorum:roflol::roflol::roflol:
şanslı gacu senisırnaşık şey
hamarat insanın hali başka canım:1hug:
canım benım ne guzel senın adına sevındım
evet sevdıgın uzun suredır gormedıgın arkadasları gormek bulusmak aranıyor olmak cok guzel bır duygu
hadı bakalım seker dostlugunuz daım olsun ınsaallah canım benım
.........................
sagolasın canım benım tesekkurler edıyorum
yok canım balkonda agladım cogunlukla yuzumun halını gorunce noldu dıye sordu cesmeler yenıden basladı akmaya hem agladım hem sarıldım ay oda bıraz aglıyordu sonra anne uzulme dedı ıyıce koptum
accık sulugozumdurde:roflol::roflol::roflol:
tesellımı veren yıne kızım oldu
canım benım yaaa yasına gore cok olgundur melegım sorma teyzesı
......................................
hepinize çok teşekkür ederim ama kesin degil hala kızım olcak dedim ama...ilk başlarda erkek diyolardı şimdi ise göstermiyo muhtemelen kız diyolar ....olsun ikisinede razıyım...sizdede böle bişey olmuşmuydu kızlarınız nazlanıp göstermedigi oldumu..
selam komşum nasılsın
evdeyim canım 6da geliyorum uykumu yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?