- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #27.621
sanada tatlı rüyalar canım,allah rahatlık versin..opuyorumnanaktanbende nedense kendimi çok yorgun hissediyorum
benimde çok uykum var canım
iyi geceler hepinize tatlı rüyalar diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi gecelerrr
kolay gelsin minikcimm
bizde uzun zamndır ilkkez ailecek pikniğe gideceğiz,eşimin müdüresi ailesiyle filan onun hazırlıklarını yaptımm görüşmek üzere canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hanımlar bende geldim ama kimseler yok:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar selam,yeni geldim gezmelerden.saat 5 ti çıktığımızda nasıl geçti anlamadık bi baktık saat 10 olmuş.allahtan yemeğim vardı ama bizim koçiş söylendi biraz:mymeka:toys a gittik çok güzel oyuncaklar aldık,sonra boynere uğradık süper indirimler vardı..en son waikiki ye uğradık ben kendime kot kapri aldım eve geldik.neyse tam evin önündeyim bi baktım kol çantam yok ,bütün poşetleri boşalttım acaba içlerindemi diye bulamadık.eşimi çağırdım kızları verdim ona ben doğru geriye döndün.güvenliğe sordum çanta buldunuzmu diye hayır dediler, son waikiki ye uğramıştım orayada sordum,tam ben içeri girmişim genç bir bayanda çantayı bulmuş teslim ediyormuş,kendisine teşekkür ettim .allahım zaten nerdeyse 5 saattir alışverişteydim tabanlarım alev almak üzeeydi ,bu koşuşturma üzerine tuz biber ekti,bide eve geldim apar topar yemek hazırladım,velhasıl şimdi oturdum pc başına biraz dinleniyorum,canım bide bu yorgunluğun üzerine kahve çekti,üşenmezsem kalkıp yapıcam
kocişkom beni yemege çıkardı akşam kızlar aradıişten gelmeden hazırlan die neyse gittik yemekten sonrada arkadaşlarla havuz kenarında oturduk çok güzel geçti zaman yeni geldik eve yarın nöbetçi kocişkom azcık onlan ilgileneyim iyi geceler........
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
ben kahvemi yudumluyorum aymak için buyrun sizede ikram edeyim...
çok güzel indirimler var miniğim eğer alışveriş yapacaksan tam zamanı....
ay valla senin hızına yetişilmiyor kıs,ne zaman kalktın,ne zaman koşacaktında geç kaldın yav,ben dağa sağ gözümü tam açamamışken maşallah maşallah
dün toysshop ta gördüm sizin istediğiniz skoterlerden rengarenk çeşit çeşit çok güzellerdi,fiyatı 70 kusürdu,tam hatırlayamıyorum..ama onları görünce senin kız geldi aklımaopuyorumnanaktan
inşallah sizde güzel güzel gezersiniz...
bende seni öpüyorumopuyorumnanaktan
kızlar benim çok yakın bi arkadaşım oğluna sünnet yapacak bugün,saat 12:00 de başlıyacak.bende erken kalktım ki ancak hazırlanırım.şimdi ojelerimi çıkardım,doğru duşa giricem,sonra kahvaltı faslı onuda bi çırpıda halledip saçıma başıma bakmam lazım,sonra kızları giydiricem,kendimde giyinip çıkıcam inşallah..ne dersiniz yetişirmiyim..kaydirigubbakcemile2
geldikten sonra görüşürüz artık,herkese çok güzel bir haftasonu diliyorumopuyorumnanaktan
gülzeyno yafrum dogum günün kutlu olsun canım yeni farkettim............
nice yıllara gül zeyno
kıs aksam aksam dagıttın benı yaaa
ahhh ahhh kendı dogum hıkayelerım aklıma geldı bırden agladım resmen yaaa
her kım yasarsa yasasın ortak duyguları yasayıp paylasıyor ınsan dogum anında sanırım
canım benım cok opuyorum ıkınızıde
canım benım haberdar ettıgın ıcın tesekkurler sekercıgm
kıb gorusmek uzere muckkkkkkkk sekercıgım
doğum günün kutlu olsun canım...nice senelere
miniğim bunları daha ilk defa duyuyorum:bbo:anne babası ölmüş olanlar boşanmış olanlarmı öncelikli:1shok:
tahlilde mi istiyolar:1shok:canım ben daha önce kimseden böyle şeyler duymadım
çok şaşırdım valla neyse hakkınızda hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?