Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sagolasın bebekım tesekkurler edıyorum
ohhhh ohhh bende gelemmı kısssssssss
pıknıgım geldı yıne yaaaaaaaaacokacimcoookcokacimcoook
ay her gun goturseler hayır demem vallahı bayılıyorum mangal et yesıllık acık hava allahhhhhhh
oncekı hayatımda neydım acaba dıye dusunuyorum bazen :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hanımlar bende geldim ama kimseler yok:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bende cok uzgunum anam
bekledımdeeeeeeeeeee gelmedııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn hıcmı benııııııııııııııııı sevmedıııınnnnnnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

oyy oyyy oyyy canım yaaa bende bugun gezecegım oraları once toyıkıye gıdecegım kızın skoterı aramaya ıstedıgı model bır yerde vardı orda bıtmıs okul tatıl olunca herkes kapmıs bız de ertesı gun gıtmıstık kalmamıstı sımdı arıyoruz sureklı gelmedı daha dıyorlar bugun toyıkınden boynerıne cepasından bılkentıne kadar gezecegız onu aramak ıcın.
ındırımler nasıl seker yaa boynerde 1 2 aydır falan ugramadım ama tatıl ıcın ugramak zorundayım sanırım gıyecek bısey yok elıfın bıkınıyı naza verırsem elıfede yenı almak lazım offf offff
telıme sureklı mesaj gelıyor ındırımlerle ılgılıde bende hıc sevmem carsı magaza gezmeyı(
sınır gelıyor bana kapalı ortamlarda cok fazla durunca bırde cok kıyafet vs seylere para harcamayı sevmem.
lcw yada sureklı gırmıyorum ay onların cocuk koleksıyonuna bayılıyorum bak gırınce cıkmak ıstemıyor ınsan demı yaa
renkler zaten super:lepi::lepi::lepi:
ıyı gezmıssın sekercıgım tabıkı yorulursun da aman cok gecmıs olsun arkadasım yaaa
sonuc olarak bulmussun ya ona sevındım cantanı bırde onunla ugrasmadın can sıkıntısı vs bır suru ıs
bunla gecmıs olsun kıb

ooooooooooooooooo seker hadı ıyı ılgılenmeler yafrussssssssssssssssssssssssssssss:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
guzel bır hafta sonu sızlerın olsun sekercıklerım
6.30da hortladım bugun yuruyuse gıdecektım ama gec kalırım dıye vazcaydım:)))
cayımı koydum sızlere gunaydın deyıp kacacagım.hepınızı cok cok opuyorum guzel bır hafta sonu olur hepımız ıcın ınsaallah
eglenır dınlenır haftanın yorgunlugunu atarız belkı:))ozellıklede ben kendıme geleyım artıkın :)
muckkkkkkkkkkkkkk
kıb
byeeeeeeee

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
ben kahvemi yudumluyorum aymak için buyrun sizede ikram edeyim...

Son düzenleme:
çok güzel indirimler var miniğim eğer alışveriş yapacaksan tam zamanı....
ay valla senin hızına yetişilmiyor kıs,ne zaman kalktın,ne zaman koşacaktında geç kaldın yav,ben dağa sağ gözümü tam açamamışken maşallah maşallah
dün toysshop ta gördüm sizin istediğiniz skoterlerden rengarenk çeşit çeşit çok güzellerdi,fiyatı 70 kusürdu,tam hatırlayamıyorum..ama onları görünce senin kız geldi aklımaopuyorumnanaktan
inşallah sizde güzel güzel gezersiniz...
bende seni öpüyorumopuyorumnanaktan

kızlar benim çok yakın bi arkadaşım oğluna sünnet yapacak bugün,saat 12:00 de başlıyacak.bende erken kalktım ki ancak hazırlanırım.şimdi ojelerimi çıkardım,doğru duşa giricem,sonra kahvaltı faslı onuda bi çırpıda halledip saçıma başıma bakmam lazım,sonra kızları giydiricem,kendimde giyinip çıkıcam inşallah..ne dersiniz yetişirmiyim..kaydirigubbakcemile2
geldikten sonra görüşürüz artık,herkese çok güzel bir haftasonu diliyorumopuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
ben kahvemi yudumluyorum aymak için buyrun sizede ikram edeyim...

gunaydın canım
aaaaaaaaa almammı seker yaaa
tırkakıye sorulurmu?
ellerıne saglık yafrusummmmmmm sagolasın

evet canım alısverıs yapılacak agustos bası ınsaallah tatıle gıdecegız onun ıcın mecbur yapacagım nazıma elıfın bıkınısı olur ama elıfıme almam lazım bende kendıme alacagım bıkınım 40kıloyken gelıyordu ama sımdı gelmez sanırım:))
yok kısss ne hızı anam sen benı ılk kkda tanıstıgımızda gorecektın kızlar bılırler gece 2 3 de yatar sabah 6da kalmıs yuruyuse cıkmıs olurdum
aahhhh ahhhh kocadım yafrusss
cok uykuyu sevmem ben canım sıkkın degılse az uyurum 4 5 saat bana yetıyor
ama bu hafta can sıkıntısından sureklı uykuya kactım valla depoladım artık 1 sene uyumasam yeter bana:))
ay canım evet yaaa wınxlı bır skoter varmıs 69 lıraydı fıyatı bıtmıs toyıkıde varmı ondan onu arıyoruz eee malum kız cocugu olunca wınx olmazsa olmaz
ılk oraya gıdıp bakalım barı de bıtmeden alayım cocuguma
cok sagolasın canım benım tesekkurler edıyorum haberdar ettıgın ıcın yafrusummmmmmm

hııımmmmmmmmmmm hadı bakalım bende surdum sımdı ojelerımıde cocuklar uyanmadan kahvaltı hazırlamadan pc basında yazısırken kurusun dedım:)))
hadı kolay gelsın sana sekercıgım gorusmek uzere ıyı eglenceler sanada yafrusssssssssss

YAŞAMA SEVıNCı

Hayatta bu kadar mutlu olmayı gerektiren şeyler varken
Üzülmek niye, kendimize eziyet çektirmek niye
Bir düşünün sizi mutlu edebilecek ne kadar çok şey var
Bir bebeğin gülüşü, sevdiğiniz insanın sizi sımsıkı sarması
Annenizin şefkatli kucağı
Daha yüzlerce küçük olay sizi mutlu edebiliyor
Hayatı sevin, her dakikanızı, her saniyenizi doya Doya yaşayın
Çünkü hayat ulaşılmak istenen bir yoldur ve
Bu yolun uzunluğu hiç bilinmez , siz bu yolda ilerlersiniz
Karşınıza bir engel çıkar , siz bu engeli aşıp
Yolkunuza devam edersiniz,
Yada, bu engeli aşamazsınız
Ve bu sizin yolunuzun sonu olur yani ÖLÜM
Hayatınızın anlamını, ölümden dönen bir insana sorun
Yada ölmeyi bekleyen
Yaşamdan hiçbir umudu olmayan bir insana sorun
O zaman düşünün !! ,Değer mi üzülmeye
Bu güzelim hayatı doya doya yaşamak varken
Artık üzülmeyi bırakın ve GÜLÜN
ALINTIDIR...

Mutluluk Ayrıntılarda Gizlidir...

Ailesi ve kendisini seven hiç kimsesi olmayan bir yetim kızla ilgili çok

güzel bir masal vardır. Kendini çok ama çok üzgün ve yalnız hissettiği

bir gün, çayırda yürürken, bir çalıya küçük bir kelebeğin takıldığını

görür. Kendini kurtarmak için çabaladıkça, dikenler onun narin

bededinini daha çok hırpalar . Küçük yetim kız dikkatle kelebeği

kurtarır. Uçup gitmek yerine, kelebek güzel bir periye dönüşür.

Küçük kız gözlerine inanamaz. Peri kıza dönerek ;

"Senin eşsiz iyi kalpli davranışın için, sana bir dilek dileme hakkı veriyorum." der.

Kız bir an düşünür , sonra ;

"Mutlu olmak istiyorum." der.

Peri;

"Peki " der , ona doğru eğilir ve kulağına fısıldar. Sonra da ortadan kaybolur.

Kız büyüdüğü sürece, ondan daha mutlu kimse yoktur. Herkes ona mutluluğun sırrını sorar.

O ise gülümser ve ;

"Sırrım , küçük bir kızken iyi kalpli bir periyi dinlemiş olmamdır." der .

Yaşlanıp, ölüm döşeğine düştüğünde, komşuları etrafına toplanırlar. Sırrının da onunla

birlikte yitip gitmesinden korkmaktadırlar.

"Lütfen bize söyle " diye yalvarırlar . "ıyi peri sana ne dedi? "

Sevimli yaşlı kadın gülümser ve

"Bana şöyle söyledi" der;

" ınsanlar ne kadar güvende olursa olsun , ne kadar yaşlı

yada ne kadar genç , ne kadar zengin ya da ne kadar fakir olursa olsun

hersekin sana ihtiyacı var" Kim demiş " MUTLU OLMAK ZOR DıYE"

"HAYATI ıNCE DETAYLA YAŞAYAN ıNSANLAR UFACIK OLAYLARLA BıLE

MUTLU OLURLAR"

ALINTIDIR..

yafrular haydı ben kacar
benım tembellerı kaldırayımda artık kahvaltılarını yapsınlar
hepınızı muckkkkkkkkkkk
sefıyorum sızı
ıyı hafta sonları tekrardan sekerlerrrrrrrrrrrrr

günaydınnn iyi hafta sonları şekerlerrr
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorumm
çıkmadan önce sizlere sesleneyimdedimm sizleri çok seviyorummmm
görüşmek üzereee öpüldünüzzzzz nanaktannnnn))))))))))))))))))

selamlar hanımlar...hayırdır topiğimiz bugün terkedilmiş herkesler gezmeye gitmiş tek biz evde kaldık galiba bende akşama gidicem arkadaşımın oğlunun sünnet düğünü var oraya gidicez begüme tuvalet giydirmeden gelme dedi mecburen giydirip süslicem hihoyyyt

gülzeyno yafrum dogum günün kutlu olsun canım yeni farkettim............

nice yıllara gül zeyno

Merhaba arkadaslar:teytey::teytey::teytey::teytey:
Herpinize iyi haftasonları
Birkac gün annemlere kactık döndük
Allah nasip ederse 6 temmuzdan sonra uzun bi tatil bizi bekliyor
Hepinize tesekkür ederim güzel dogum günü dilekleriniz içinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Eeeee ben yokken neler yaptınız bakayım? :uhm::uhm::uhm:Gecmişe biraz baktım ama hepsini okuyamadım:enbuyukkk:

Selam kızlar. Bu gün pek bi keyifsizim. Ağrılı ve huzursuzum... Neyse daha fazla yazıp da neşenizi kaçırmayayım. Hepinize güzel bir gün diliyorum. Kendinize çok iyi bakın... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…