Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın canım sizde iyi gezmeler amasya yagmurlu valla gezmek zor ama aşkım yanımda olsa bizde solaşırdık biraz yagmurda...

melek kız çocuğu annelerine iyi pazarlar.gününüz güzel,sofranız bereketli,sağlıklı,günler sizlerin olsun arkadaşlar.
prenseslerinizi öpün yerime.Şeniz

a.s.
melekler vede anneleri nasıllar bugün bakalım inşallah hepinizde iyisinizdir
güzel bir hafta sonu gecirirsiniz öpüyorum melekleri vede annişlerini Şeniz

gunaydın canlarım benım
bugun kapalı soguk bır hava var
sabah kızlarım uyanmıslar ve elıfım kardesını alıp tvnın karsısına gecmısler bızde uymusuz epey
ablalık yapmıs canım kızım
sonra acıktık dıye geldıler bızı kaldırdılar
kahvaltımızı yaptık ortalıgı topladık derken ancak gelebıldım
sızler nasılsınız?
oglenden sonra arkadasımla yaprak sarıp buzluga atacagız bayram ıcın
haftaya ızıne ayrılıp memleketıne gıdecek arkadasımda gıtmeden beraber halledelım dedı.
hepınıze guzel bır pazar dılıyorum sekerler gorusmek uzere ınsaallah canlarım
meleklerımı cok cok opuyorum

hayırlı pazarlar çok şükür kızımın ateşi düştü baya iyi.gece 3 e kadar ateşliydi 38 derece civarındaydı.çok şükür geceden beride ateşi çıkmadı.
sizler neler yapıyosunuz?melekleriniz nasıllar öpüyorum hepsini ayrı ayrıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ruyanaz,firezya sizin melekleriniz nasıl oldu?
miniğim maşallah elifime çok güzel bakıyo kardeşine.her yerde anlatma kız nazar değmesin kıyamam ben ona.:1hug:kaydirigubbakcemile3
ayrıca sanada kolay gelsin canım.eliniz değmişken bizede sarıverin olmazmı?yerimseniben

canım iyiyim ben eşim nete gelcek onu bekloz kızımla ....kızının iyi olmasına sevindim çok öptüm...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün kimse yok topiğimizde
gerçi bende daha yeni girebildim büyük kızımın okul toplantısı
vardı ara karne verdiler sonrada pazara çıkktım yorulmuşum
uyudum biraz anca kendime geldim öptüm kızlar melekleride a.s.a.s.

iyi akşamlar kızlar...bende yeni girebildim topiğe bugün kızımın bale kursu vardı oraya götürdüm kurstan çıktıktan sonra da kızımla tiyatroya gittik eve geldim yemek falan bu saati buldu girmem...hepinizi öpüyorum...

betul sekerım sagolasın canım benım
masaallah canım ya nazar degmesın ınsaallah
ablamızın masaallahı var canım cok guzel yureklı bır kızım var kardesıne cok guzel bakıyor
getır sekerım canım yaa sararız 5de basladık sımdı bıttı buzluga attım bayrama 9gun tatıl yerız gelen gıdenımede ıksam ederım
senınkınıde saralım sekerım getırde aradan cıksın
ruya canım benım sagolasın valla dınlendık bırden soyle kızlarım buyuse kahvaltıyı hazırlasalarda bızlere seslenseler dıye dusundum
dusunmesı bıle cok guzel degılmı?
tınkımı belınay gulzeyno canım sızlerıde cok cok opuyorum
efsun canım sen nerelerdesın sekerım yaa
gorusemedık bugun canım yaaa arayacaktım esın evdeyse rahatsız etmek ıstemedım
fırsatta bulamadım ıyı hosda sarmalardan fırsat bulup
opuyorum canım benım senı.
herkese ıyı geceler dılıyorum canlarım benım cok agrıdı dınlenmek ıstıyorum
gorusmek uzere sabaha ınsaallah
opuyorum sızlerı

iyi geceler ,buraya çok yağmur yağıyor elektrik kesintilerinden giremedim sayfaları okuyamadım hepinize öpücükler her an yine gidebilir görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…