Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

geçmiş olsun canım inş ateşi düşer acil şifalar :Saruboceq:canım

iyi hafta sonları diliyorum canlarım,
hastalarımıza acil şifalar
yeni gelen meleklerim ve anneleri hoş geldinizzz
görüşmek üzere öpücüklerrrr

tünaydın kızlar...hepinize güzel hafta sonları diliyorum...frezyacım ve kübrabetülcüm geçmiş olsun meleklerinize acil şifalar diliyorum...

cok gecmıs olsun bende buraya ılk defa yazıyorum arkadaslar.benımde 7 yasında bır kız cocugum var.(Allah bagışlasın).Hepımızın evlatlarını(^_^) ilkokula gıdıyoruz zorlu bır donem butun ilkokul 1 e gıden annelere ALLAH yaradanım sabır versın .AMİN...

günaydın kızlar öncelikle frezya ve betül kuzularınıza geçmiş olsun çok öpüyorum onları kızlar nedir bu ateş durumu ya gece 3 gibi rüyanazda çok ateşlendi duş falan aldırdım ii şimdi çok şükür pazartesi bi doktora götürcem vücudunda mikrop falan varda o yüzden mi çok ateşlenio farkındaysanız bu hafta sürekli ateşlendi...
minigim sana ii gezmeler canım benim anahtarını al yanına emi...
derdilay hg canım paylaşımlarını bekleriz....
belinay...kamilece...emiy..gülzeyno..sevallcik..ader..tinkimi...sizlerede günaydın canlarım herkesi öpüyorum ismini unuttugum varsa kusura bakmasın topikteki herkesi seviom ben ya.....

hayatım rüyanazımada çok geçmiş olsun cnm öp benim için
kızım doğduğundan bu yana ilk defa böyle hasta ol yo cnm ya çok kötü
seni ve kuzunu öpyorum sağol cnm

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekür ederim
çok sağolun ilğinizden dolyı
sizleri ve meleklerinizi çok öpyorum allah emanet olun
iyiki varsiniz

ablacım hoşgeldin sen gelirmiydin buraya
nasılsın ya sorma ablacım bende bilmiyom biryere çiktiğimda yok
nerde üşütü anlamdım ama salğin var herkesler hasta bu hafadan gelen bişey
çok teşekür edrim öpyorum seni kızlara selam söyle

merhaba hanımlar
frezya betül kızlarınıza geçmiş olsun canlarım.şimdi inşallah iyidirler
tinkimi canım senin bu hastalık durumun ne böyle.bir sadaka ver istersen güzelim ya.yine körlükten bahsetmişsin allah korusun.mutlaka çaresi vardır böyle konuşma
kayınvalidenin daha iyi olmasına sevindim.sanada acil şifalar diliyorum
derdilay halime aramıza hoş geldiniz.allah yavrularınızı sizlere bağışlasın
meleklerinizi ve sizi öpüyorum kocamana.s.

Merhabalar benimde iki meleğim var(cadı desem daha uygun ama neyse).
Birisi 14 diğeri 10 yaşında canlarım onlar.Allah hepimize kolaylık versin.

pardon canım adını yanlış yazmışım.hamiye maşallah sen büyütmüşün darısı bizim başımıza.
sende şimdi ergenlik döneminin sıkıntılarıyla boğuşuyosundur.bu annelere hiç rahatlık yok.büyüsünler diyoruz ama büyüdkçe sıkıntılarıda büyüyor
allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba kızlar.:teytey::teytey::teytey:
Bugün oglum ve kızımı aldım alışverişe gittik. Pazartesi ögretmenler günü ya babişkomuza hediye aldık. :lepi:Biraz dolaştık çocuklarla. Onlar yoruldular uyudular. :bbo:
Bende hemen pc nin basına oturdum. Ama gitmem gerekiyo aksama köfte ve pilav var hepinizi beklerim yemeyecokacimcoook

hoşgeldin canım aramıza kızını allah bağışlasın.a.s.benimde kızım 7 yaşında 1.sınıfa gidiyor yazdıklarına aynen katılıyorum allah hepimize sabır versin canım...:Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
bugün kızımın doğum günü 18 oldu ya teyzeleri dün gibi daha küçücüktü
ne zaman bu kadar büyüdü daha benim bebeğimdi :ecrin_bebek:
ben onun bu yaşında anneydim kızım elimdeydi :ecrin_bebek:
ay bana ne oldu kızlar ya ağlamak istiyorum senağlamasenağlama
mutlulukatan heralde offffff
kızlar allahım sizlerede göstersin melekleriniz bu güzel yaşlarını :Saruboceq::Saruboceq:yüce rabbim hepinize yaşatsın
iyiki doğdun canım kızım ece Şeniz a.s.
akşama eşime söyledim bir pasta al kendi aramızda kutluyalım
ailene söyleme şimdi yanlış anlaşılır kayınvalde bu durumdayken
sadece işte kızım mutlu olsun diye
hepinizi çok seviyorum iyiki sizle tanışmışım hepiniz bana yaşamadığım kardeş sevgisini tatttırdınız canım arkadaşlarım öffff yine ağlıycam yaaa senağlama

canım benim bizde seni ço seviyoruz kızının yeni yaşı hayırlı olsun...demek 18 ha ne güsel ya benim kızımda büyüse de 18 leri görsemmm..

tinkimi kızın kralicen ECE nin dogum gününü bende kutluyorum.hihoyyythihoyyythihoyyyt
Rabbim hayırlı yasamak nasip etsin.
Bizler (eger kabul ederse) onun manevi teyzeleriyiz artıkkaydirigubbakcemile5
Bu arada senin kızında akrep burcu zeynebimde akrep
iyi eğlenceler sevgiyle kal...a.s.

hoşgeldin canım a.s.meleğini allah bağışlasın
canım işiniz çok zor.benim de iki kızım var.büyük kızım 3.sınıfa gidiyo.
1. sınıfta bizde çok zorlanmıştık.bide arkada kardeş olunca daha zor oluyo.allah yardımcınız olsun.

Merhabalar benimde iki meleğim var(cadı desem daha uygun ama neyse).
Birisi 14 diğeri 10 yaşında canlarım onlar.Allah hepimize kolaylık versin.

merhaba aramıza hoşgeldina.s.meleklerini allah bağışlasın
maşallah seninkiler baya büyümüş.amin Allah hepimize kolaylık versin.:Saruboceq:
çocuk büyütmek çok zor bir iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…