- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #3.081
günaydın canlarım tüm ögretmenlerin ögretmenler günü kutluolsun biz kızımla 12 de doktora gitçez randevumuz var....ordan okula geçicez....
teşekkür ederim bugün kızımı okula gönderdim uyumadım insan erken kalkınca daha pozitif ve neşeli oluyo sanırım..erkenden işlerimi bitiricem bugün sizlere daha fazla vakit ayırabilmek istiyorum..
arkadaşlar nasılsınız.meleklerimiz nasıl.ben uzun bir hafta kadar giremedim siteye.
sonra da diyet grubuna katıldım.
meleklerimiz nasıl.benimkiler iyiler şükür.büyük okulda küçük evde.öyle geçiyor günler.
minikcim afiyet olsun sarmaları ben kızlarımla sarıyorum artık şevvalinkilere sarma denilemez ama mürüvvet artık güzel sarmaya başladı.. aynı ben bu kız yaa(ne kadar mütevaziyim değilmi.**)))
rüyanazcım geçmiş olsun dr dan hayırlı haberlerini bekliyoruz..:Saruboceq:
kübracım nerdesin kız lodos senidemi uçurdu bursadan yoksa?*
efsunefe geçmiş olsun hayatım
topikteki diğer kız anneleri hepinizi kocaman öptüm..ŞenizŞeniz
bir haftadır pc ye giremeyen arkadaş sana sesleniyorum vallahi bravo ben bir hafta nete girmesem kociş bana ödül vercek..:hooray::hooray::hooray:
vallahı sekerım senın bu mutevazılıgınde benı oldurecekkkkk:roflol::roflol:
masaallah meleklerıme benım
elıfımde sarıyor baya ogrendı ama nazı sorma sekerım yapragı alıyor ıce batırıyor sonra yerlere ustune kalanıda agzına goturuyor
benımkılerde cıg ıcı yemeyı cok sevıyorlar
sarma sararken onlardan ıc kacıracagım dıye verdıgım mucadeleyı gorsen gulmekten olursun yaa:roflol:
tünaydınlaaaaaaarrrrrrr efem hepinizee
tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorumm
ee nabersinizzz bakalım benimkiler okula gittiler sizde durum nedir
kahvemi yaptım içiyorum birer fincanda size getirdim buyrunussss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?