Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın canlarım tüm ögretmenlerin ögretmenler günü kutluolsun biz kızımla 12 de doktora gitçez randevumuz var....ordan okula geçicez....

gunaydın dılıyorum canlarım herkese
guzel hafta gecırmenız dılegıyle ınsaallah
meleklerım ıyıler ınsaallah
kıs annecıgı ruyanaz anlatılmazkı yasanır sekerım.sayfalara sıgmaz bızım melegımız.hadı kolay gelsın sana canım benım.
ader canım sanada gunaydınlar dılıyorum
kamılece sevvalcık sekerler sızler nasılsınız?
betul canım benım guzel bır hafta dılıyorum sanada cok yoruldun gecen hafta bu hafta dınlenırsın ınsaallah
efsun canım benım cok gecmıs olsun sekerım.sezenıme kendıne cok cok ıyı baksın.opuyorum bebegımı.damadımada cok cok ıyı bak sekerım
gul gunaydın anam,melegım ıyılesmıs cok sukur gozun aydın.allah bırdaha yasatmasın ınsaallah.hastalıkta kotu oluyorlar yemelerı ıcmelerı huyları zor valla.bununla gecmıs olsun canım
tınkımı,rose,gulzeyno,kahve delısı,gonca tum arkadaslarım hepınıze gunaydınlar dılıyorum
yazmadıgım unuttugum arkadaslar varsa sımdıden cok cok ozur dılıyorum.bırde sız oklavayla karsılamayın.
uykusuzum zaten dunku sarmalardan tutulmus heryerım.
optum sekerler hepınızı gorusmek uzere

günaydın canlarım tüm ögretmenlerin ögretmenler günü kutluolsun biz kızımla 12 de doktora gitçez randevumuz var....ordan okula geçicez....

canım benım hadı ınsaallah ıyı haberlerını beklıyoruz
bızıde haberdar edersın sekerım
gorusmek uzere kolay gelsın sızlere canım
opuyorum ıkınızıdeŞenizŞeniz

teşekkür ederim bugün kızımı okula gönderdim uyumadım insan erken kalkınca daha pozitif ve neşeli oluyo sanırım..erkenden işlerimi bitiricem bugün sizlere daha fazla vakit ayırabilmek istiyorum..

oh oh oh hamaratım benım canım annısımız kolay gelsın bebegım
bıtırmıs ıslerıde ohhhhhhhhhh erkenden
ben bugun hıcbırsey yapmayacagım sekerım
dun bayram ıcın bır sarma sardım aklın durur bugun kımıldayamıyom tutulmusum.
ızın verdım bugun kendıme sekrım
kızlardan vakıt buldukca sızlerleyım bende ınsaallah
sımdı kactım kahvaltı yapacagız
gorusmek uzere ınsaallah

gunaydın canım ıyıyız valla senı sormalı
1 hafta nete gırmeden durabılen varmı yaa?helal olsun vallahı sahsım adına asla duramam da:roflol:
aynı canım hepımızınkı valla
havalarda sogudu evde kaldık
neyse hayırlısı olsun ınsallah saglık olsunda gerısı bos

Öğretmenler Günü’nde öğretmenin toplum içindeki yeri, değeri belirtilir. Öğretmen sorunları dile getirilir. Öğretmenler Günü’nde; eğitime, öğretime hizmet etmiş, saygınlık kazanmış öğretmenler anılır. Gençlerin yetişmesindeki katkıları anlatılır. Mesleğe yeni giren öğretmenler 24 Kasımda Öğretmen Andı içerek göreve başlarlar.Öğretmen; yapıcı ve yaratıcıdır. İnsan haklarına saygılıdır. Öğretmen özverili, çevreye güven ve inanç veren, içi insan sevgisiyle dolu bir kişidir. Atatürk; “Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.” demekle öğretmene yüklediği sorumluluğu ve değeri anlatmıştır.
Öğretmenler sevgi dağıtır. İçimizi aydınlatır. Bizi doğruya yöneltir. Bilgili kişiler olmamız için çaba gösterir. Dünyayı tanıtır. Öğretmen her alanda yeniliği, yenileşmeyi savunur. Gerçekleri anlatır. Beceri ve yeteneklerimizin gelişmesine yardımcı olur. Kısaca analar doğurur, öğretmenler yetiştirir.

tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun

minikcim afiyet olsun sarmaları ben kızlarımla sarıyorum artık şevvalinkilere sarma denilemez ama mürüvvet artık güzel sarmaya başladı.. aynı ben bu kız yaa(ne kadar mütevaziyim değilmi.**)))

rüyanazcım geçmiş olsun dr dan hayırlı haberlerini bekliyoruz..:Saruboceq:

kübracım nerdesin kız lodos senidemi uçurdu bursadan yoksa?*

efsunefe geçmiş olsun hayatım

topikteki diğer kız anneleri hepinizi kocaman öptüm..ŞenizŞeniz

bir haftadır pc ye giremeyen arkadaş sana sesleniyorum vallahi bravo ben bir hafta nete girmesem kociş bana ödül vercek..:hooray::hooray::hooray:

vallahı sekerım senın bu mutevazılıgınde benı oldurecekkkkk:roflol::roflol:
masaallah meleklerıme benım
elıfımde sarıyor baya ogrendı ama nazı sorma sekerım yapragı alıyor ıce batırıyor sonra yerlere ustune kalanıda agzına goturuyor
benımkılerde cıg ıcı yemeyı cok sevıyorlar
sarma sararken onlardan ıc kacıracagım dıye verdıgım mucadeleyı gorsen gulmekten olursun yaa:roflol:

güünaayydınnn arkadaşlar. bütün ögretmenlerımızın ögretmenler gununu kutlarım...ilk basta ulu önder ATATÜRK ün ...bız sabahtan okula gıdıp ögretmenımızın cıcegını ve hedıyesını verıp öğretmenler gununu kutladık...(^_^)

günaydınnnnnnnnnn
haftaya güzel neşeli sağlıklı başlarsınız inşallahhhhhhhhhhhhh
annişlerimiz nasıllar bakalım bugün
tüm öğretmenlerin başta ATATÜRK olmak üzere öğretmenler gününü kutluyorum
öpüyorum melekleri vede annişlerini

Son düzenleme:

şekerim ben şevvalin önünede bir tabakta iç koyuyorum o kendi tabağıyla uğraşırken ben sarmayı bitiriyorum.ama şuda bir gerçekki şevval nazın ablası . nazın yaramazlık yapması normaldir...

Son düzenleme:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
hepinize güzel bir hafta diliyorum
bütün öğretmenlerimizin günü kutlu olsuna.s.

miniğim sarma içini kaçırma olayı bizdede olduğu için seni çok iyi anlıyorum.benim kızlarda çiğ içe bayılıyolar.sarana kadar yarısı bitiyor.onlarda sarmak istiyolar ama ben küçükler diye ellerine vermiyorum.bağrış çağrış sarma sarıyorum anlıyacağın:roflol:
kızlarım sarmayı çok seviyolar.sevmeseler hiç yapmam.çünkü çocuklarla sarması zor oluyor.azıcık sarıyorum onuda sarana kadar deliriyorumkafamçokkarıştıanlıyosundur beni
hastalarımızada çok geçmiş olsun
burda yine hava kapalı.hiç sevmem bu havaları:çok üzgünüm:içim kararıyo.elime hiç bir işe sürmek istemiyorum bu havalarda ama mecburen yapacam tabii:dilcikar:
şimdilik byyyyyyyyyyyy

tünaydınlaaaaaaarrrrrrr efem hepinizee
tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorumm
ee nabersinizzz bakalım benimkiler okula gittiler sizde durum nedir
kahvemi yaptım içiyorum birer fincanda size getirdim buyrunussss

merhaba hanımlar.
dedem vefat etti.
iki gün oluyor bu ara siteye pek giremem artık.
babamın,eşimin ve tüm öğretmenlerin

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM......

görüşmek üzere.hepinizi öpüyorum.........

tünaydın hanımlar nasılsınız bugün tüm öğretmenlerimizin
öğretmenler gününü kutlarım a.s.
melekleriniz nasıl allahım hasta olanlara şifa versin
öptüm kızlar a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…