- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #3.101
merhaba hanımlar.
dedem vefat etti.
iki gün oluyor bu ara siteye pek giremem artık.
babamın,eşimin ve tüm öğretmenlerin
ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM......
görüşmek üzere.hepinizi öpüyorum.........
şekerim ben şevvalin önünede bir tabakta iç koyuyorum o kendi tabağıyla uğraşırken ben sarmayı bitiriyorum.ama şuda bir gerçekki şevval nazın ablası . nazın yaramazlık yapması normaldir...
miniğim sarma içini kaçırma olayı bizdede olduğu için seni çok iyi anlıyorum.benim kızlarda çiğ içe bayılıyolar.sarana kadar yarısı bitiyor.onlarda sarmak istiyolar ama ben küçükler diye ellerine vermiyorum.bağrış çağrış sarma sarıyorum anlıyacağın:roflol:
kızlarım sarmayı çok seviyolar.sevmeseler hiç yapmam.çünkü çocuklarla sarması zor oluyor.azıcık sarıyorum onuda sarana kadar deliriyorumkafamçokkarıştıanlıyosundur beni
hastalarımızada çok geçmiş olsun
burda yine hava kapalı.hiç sevmem bu havaları:çok üzgünüm:içim kararıyo.elime hiç bir işe sürmek istemiyorum bu havalarda ama mecburen yapacam tabii:dilcikar:
şimdilik byyyyyyyyyyyy
tünaydınlaaaaaaarrrrrrr efem hepinizee
tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorumm
ee nabersinizzz bakalım benimkiler okula gittiler sizde durum nedir
kahvemi yaptım içiyorum birer fincanda size getirdim buyrunussss
merhaba hanımlar.
dedem vefat etti.
merhaba hanımlar.
dedem vefat etti.
canım benim tşk ederiz herşey güsel.....canım benım hadı ınsaallah ıyı haberlerını beklıyoruz
bızıde haberdar edersın sekerım
gorusmek uzere kolay gelsın sızlere canım
opuyorum ıkınızıdeŞenizŞeniz
saol canım tşkl ederiz sonuçlar güsel.........minikcim afiyet olsun sarmaları ben kızlarımla sarıyorum artık şevvalinkilere sarma denilemez ama mürüvvet artık güzel sarmaya başladı.. aynı ben bu kız yaa(ne kadar mütevaziyim değilmi.**)))
rüyanazcım geçmiş olsun dr dan hayırlı haberlerini bekliyoruz..:Saruboceq:
kübracım nerdesin kız lodos senidemi uçurdu bursadan yoksa?*
efsunefe geçmiş olsun hayatım
topikteki diğer kız anneleri hepinizi kocaman öptüm..ŞenizŞeniz
bir haftadır pc ye giremeyen arkadaş sana sesleniyorum vallahi bravo ben bir hafta nete girmesem kociş bana ödül vercek..:hooray::hooray::hooray:
kızlar doktoradan yeni geldik..bütün testler yapıldı rüyanazımın hiçbirşeyi çıkmadı cigerler temiz...ama kanımız düşük biraz boyumuz kilomuzda çok iii...herşey güsel yani babaya olan özleminden ateşleniodur dedi doktorumuz herşey temiz çıkınca çok saolun tş ederim herkese........
bu arada kocaları azdırma bakanı oldum kocasını azdırmak isteyen bana gelsin...........
kızlar doktoradan yeni geldik..bütün testler yapıldı rüyanazımın hiçbirşeyi çıkmadı cigerler temiz...ama kanımız düşük biraz boyumuz kilomuzda çok iii...herşey güsel yani babaya olan özleminden ateşleniodur dedi doktorumuz herşey temiz çıkınca çok saolun tş ederim herkese........
hanımlar nerdesiniz işlerimi bitirdim .yemeğimi ocağa koydum yanınıza geldim ama kimsecikler yok:çok üzgünüm:
nerdesiniz melek anneleri
ben sonra yine uğrarım
öptüm hepinizia.s.
minik anlıyorum seni canım.
ben 3 kızdada aynı süreçten geçtiğim için iyi biliyorum
şükür benimkilerde rahat atlattılar diş çıkarma dönemini ama dediğin gibi anne yanından ayrılsın istemiyolar
birde benim ortanca kızım diş çıkarırken çok zayıflamıştı.umarım senin kızının böyle bir sorunu yoktur
iyi akşamlar kıslar,
ay 2 gün gelemedim, haftasonu kışlık temizlik nedeniyle, bi baktım 20 sayfadan fazla atmış burası, şimdi hepsini okusam bi 20 daha olacak, ben hep okuyup kalacam demektir buda :)))
naabersiniz nasılsınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?