Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

5 dakkada bir arar rahatsız efeyi okula götürürken 2 dakkada bir arıyor .nerdesin nerdesin diye bu telefonu sevmedim yanlışlıkla acaba sumu kaçırsam .:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:görmemişin teli olmuşşşş:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anam rahat dur sakın bişey yapma sonra bizde ulaşamayız haaaa ona göre

eniştemi naptın kız yoksa onudamı virüsleyip yokettin :)))))))))))))))))))))))))))))))

yok annem adam bağışıklık kazanmıştır bundan merak etme enişteme bişey olmaz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

numarayı engelle sana ulaşamasınlarrrrrrrrrrr
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kısım kocanın nosumu engellenir ay kadınımı öldürttürecen sende:roflol::roflol::roflol:

numarayı engelle sana ulaşamasınlarrrrrrrrrrr
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

o beni her yerden bulur yedi bela hüsnü mübarek yazın dönerken fethiyeden tel şarjı bitmiş sezende uyumuş gece 3 geçiyorbende dışarı bakıyorum otobüste mmuavin gelmiş eşiniz sizi arıyor.şok şok oldum açtım telefonu bana bak dedim beni bir daa ararsan seni boşarım yarı yolda inerim geri dönerim dedim .okulda müdürün odasından arar evde ulaşamasa kapıcıyı yukarı çıkartır .çözüm bulur yani :1ninca::1ninca::1ninca:

canım sezen mevcut annemler zaten gizli bir telefon alalım diyorlar .sömestrda gelecek bakalım geçen hafta didemleydim ya yaarıyılda gelsinler dedi aklı çıktı resmen yazın ne yapacak acaba

tüm bunların üzerine bide benimki gibi geçmişini vede telefonunu yad ediyosa tam benim dernektensinnnnnnn:teselli::teselli::teselli::teselli:

:roflol::roflol::roflol:ay hiç öyle bir kocam olmadı kısssssssss
dün çıktım dolaştım 3 4 saat yoktum be adam bir ara ne var
sorsan e kafa dinleyip dolaşacaksın arayıp niye aklını burda bırakalım önemli bişey olursa ararız diyo:roflol::roflol::roflol::roflol:

canım sezen mevcut annemler zaten gizli bir telefon alalım diyorlar .sömestrda gelecek bakalım geçen hafta didemleydim ya yaarıyılda gelsinler dedi aklı çıktı resmen yazın ne yapacak acaba

anam sezenin kendi görüşmelerinden sana fırsatmı geliyorda ayol konuşalım:roflol::roflol::roflol:hadi bakalım halledersin sen bişeyler artıksengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

tüm bunların üzerine bide benimki gibi geçmişini vede telefonunu yad ediyosa tam benim dernektensinnnnnnn:teselli::teselli::teselli::teselli:

geçen cuma face şifremi biliyordu.sen şifremi değiştir .hiç istifimi bozmadım açtım massengermı şifremi sıfırladım değiştirdim .oda gerim gerim geriniyor.giremiyecem diye mosmor oldu.dedim sen harbi güvenilmezsin bundan sonra sana ifre mifre söylemek yok oyunların önümde açık kalmasın dağıtırım bir daha giremezsin .:roflol::roflol::roflol::roflol:

seninki koca değil zaten canımmm sanırım melek oluyo bizimkiler koca ömür törpüsü yontulmamış kalas daha sayayımmı:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

seninki koca değil zaten canımmm sanırım melek oluyo bizimkiler koca ömür törpüsü yontulmamış kalas daha sayayımmı:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

bide bağlantılarıma abuk sabuk bişeyler yazmış tam zıpladım .anında sildim .gerçi yabancı yok yazlıktakiler zaten biliyor.dedikleri savaşa allah seni kadir günü dünyaya getirmiş mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

valla ne diyim ne eşim bilir şifremi nede sorar bazen pcmde bi sorun oluyor içerde oluyorum şifreni gir diyo söylüyorum hayır kimseye söyleme bende bilmeyim der
benimki kendiside öyledir özeline çok düşkündür ve karşıdakinede aynısını yapar
hatta geçen elifle konuşuyolar konuşma aynen şu:)
baba şifreyi neden kimse bilmesin diyo
baba cevap veriyo
elif ama unutursam diyo
baba cevaplıyo
ben dayanamadım daldım
bak kızım sadece anne bilir bak unuttuğunda annen sana hatırlatır dedim
benim manyak hayır kızım annende bilmeyecek diyo
bir sinir geldi bana elifde sazanım annem bilebilir baba o benim annem çünkü diyo
iceri cektim adamı lan manyak kız büyüyecek ne haltlar yiyo nasıl öğrenecez sussana dedim:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben kızıma güveniyorum özeli tabiki olacak bize ne dedi işte o an çöküyordum boğazınakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

allah için bi denedir kocam
kız kardeşimde diyo kolonlasakmı seni ay enişte diye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

klonlayın tabi eniştemi aaa hatta müzeye koyalım :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

he sende katılcanmı

skkk derneği açılımıda
s af k arıların k alas k ocaları derneği

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok annem sağol şimdi hakkını yiyemem adamın birde derneğe üye olupda:roflol::roflol::roflol:
benimkinin tek kalaslığı şu ara aldığı kilolardan beli:roflol::roflol::roflol:
ulen sarılamayacam dama zaten minnacık karuyum boyda yok elim kavuşmayacak accık belini incelt diyom:roflol::roflol:

yuhhhh diyorum sana :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…