- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #32.801
yuhhhh diyorum sana :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
müzeye koymayın erkekler fesatlanıp müzeyi taşlarllar yazık olur enişteme
:roflol::roflol::roflol:
kız bu bulmuşta bunuyo buna aynı kendi gibi lazımmış bidene gör bak evleri nasıl şenlenirmişşşşşşşş
kız bu bulmuşta bunuyo buna aynı kendi gibi lazımmış bidene gör bak evleri nasıl şenlenirmişşşşşşşş
niye yuh kıs aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla olmadım daha diyoda kendisi 80 olmuş 79.6 yani:1no2::1no2:
ulen yarısı kadarım beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:1no2::1no2:
kıs müzeye koymak için demiyoki kardeşim kolonlayıp uygun koca bulmuş evde kalmaktan kurtulmuş olacak:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: kıs ne diyon sen aaaaaa ben kendimi çekemiyom bazen bana benzer bir koca vallahi cinayet çıkardı evde allahda biliyoda vermemiş acımış bana
aslında kötü biri değilimdir huyuma gidilsin melek gibi kadunum:roflol::roflol::roflol::roflol:
iyidiir benim minikim iyidir opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
öpte başına koy benim ki 98 kilo olmuş .
oo miniğim benimkide oldu 99,9 tosunuum diyorum hayvanmıyım ben diyoooooooo
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
miniğim iyidir bi tanedir o bizim herşeyimiz amma velakin biraz osmanlı eniştemde biraz sakin anladığım kadarıyla ama dağına göre kış meselesi oda aynı olsa geçim olmazdı[/QUOT
illaaaaaaaaaki ay a larım takılıyor .yanlız uzun zamandır burda bu kadar yazmamıştım rekormu kırıyorum ne :lepi::lepi::lepi::lepi:
ay ne diyonuz siz kısssssssssssssssss
anaaaaaaaaaa ben adama 80 oldu diye kızıyom sizinkiler 100ü buluyor
aaaaa hiç sevmem ben bakacak kendine valla dedim yürüyüşmü yaparsın sporamı gidersin eriyecek o aramızdaki engel dedim(göbeği oluyor o engel):roflol::roflol::roflol::roflol:
bakalım ne yapacak da eritecek
oo miniğim benimkide oldu 99,9 tosunuum diyorum hayvanmıyım ben diyoooooooo
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
miniğim iyidir bi tanedir o bizim herşeyimiz amma velakin biraz osmanlı eniştemde biraz sakin anladığım kadarıyla ama dağına göre kış meselesi oda aynı olsa geçim olmazdı
miniğim iyidir bi tanedir o bizim herşeyimiz amma velakin biraz osmanlı eniştemde biraz sakin anladığım kadarıyla ama dağına göre kış meselesi oda aynı olsa geçim olmazdı[/QUOT
illaaaaaaaaaki ay a larım takılıyor .yanlız uzun zamandır burda bu kadar yazmamıştım rekormu kırıyorum ne :lepi::lepi::lepi::lepi:
aha tıkanmaya başladı gene:roflol::roflol:
az sonra kkyla birlikte göçermişsin hiç şaşmam
zaten kazene diyecem kkda sorun oluşursa artık 504 hata vermesin direm mentalist yazsın hata:roflol::roflol::roflol:
hadi eritsin bakalım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bakalım napacak bekliyorum bende 2 3 gündür tık yok amaklava: klava: klava:
yemek vermeyecem olacak o zaten
bahane arıyom yapmamaya zaten göbeğin çok yemek yok sana diyecem:roflol::roflol::roflol:
yanlız benimki sana takık illaki erkek diyor.gece yazıyoruz ya ben bu erkek değilse adam değilim diyordu .şu facedeki profil resmini değiştir yahu:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
slm kızlar nesenız sohbetınız bol olsun arkadaslar
slm kızlar nesenız sohbetınız bol olsun arkadaslar
sağol yaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol:
aaa ben aslında sinirliyimdir kuralcı ve despotum bu kim olursa olsun dediğim olacak yok başka yolu
hakimeyetcilik yönüm çoktur
bizim evde demokrasi var ben ne dersem o olur:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
adamda ılımlı uysal olunca he karıcım he canım diyo böylelikle noproblem
ay canım kocammmmmm bak aşkım depreşti şimdiiiiiiiii
aha tıkanmaya başladı gene:roflol::roflol:
az sonra kkyla birlikte göçermişsin hiç şaşmam
zaten kazene diyecem kkda sorun oluşursa artık 504 hata vermesin direm mentalist yazsın hata:roflol::roflol::roflol:
bakalım napacak bekliyorum bende 2 3 gündür tık yok amaklava: klava: klava:
yemek vermeyecem olacak o zaten
bahane arıyom yapmamaya zaten göbeğin çok yemek yok sana diyecem:roflol::roflol::roflol:
sahiden ben bu siteye girince bişeyler oluyor :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sağol yaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol:
aaa ben aslında sinirliyimdir kuralcı ve despotum bu kim olursa olsun dediğim olacak yok başka yolu
hakimeyetcilik yönüm çoktur
bizim evde demokrasi var ben ne dersem o olur:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
adamda ılımlı uysal olunca he karıcım he canım diyo böylelikle noproblem
ay canım kocammmmmm bak aşkım depreşti şimdiiiiiiiii
sahiden ben bu siteye girince bişeyler oluyor :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hayır artık ben ne zaman benim pcmi çökertecen diye bekliyorum konuşunca:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?