Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Herkese iyi pazarlara.s.a.s.a.s.a.s.
Ben geldiiiim beni özleyen yok mu
Tatilde önce 2 gün yatılı misafirim vardı onlar gittiller evi toparladım annemlere gittik dün döndük siz neler yaptınız bakalım gecmişi okuyamadım ne var ne yok:uhm::uhm::uhm::uhm:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

hoşgeldin zeynocum,özlemezmiyiz canım ama bende bu aralar fazla giremedim
senin nasıl geçti tatilin,çocuklar nasıl öptüm canım seni ve kuzucuklarınıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kübracım elara merhabalar iyi aksamlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar canım benim,az önce eşim ps yi kaptı elimden anca cevap verebildim kusura bakma:))))

ben çıkıyorum kızlar,sofrayı hazırlıyayım sonra görüşürüz
elara bundan böyle sık sık görüşürüz inşallah
gülzeynom öptüm canım

oo sohbet iyiyiş ama okumadım hepsini kızlar herkese tşk ederim valla pek mutluyum bugun şafak:4 ..
kızımı banyo yaptırdım uyuyttum bende arkadaşları bekliom okey oynayacaz...

oo sohbet iyiyiş ama okumadım hepsini kızlar herkese tşk ederim valla pek mutluyum bugun şafak:4 ..
kızımı banyo yaptırdım uyuyttum bende arkadaşları bekliom okey oynayacaz...

iyi gecelerrrr
yarın görevimiz başlıyor ütülerimide yaptım nihayet işleri bitirdim buraya geldimmm
gündüz sohbet iyiymiş neyse kısmet diyorummmmm

musyas kuzum kızdanmı vaktin kalmıyo kk ya yoksa facedenmi çarpılırsın bak karışmam :)))

elara hoşgeldin bende senin gibi 80 liyim bende de iki kızçe var ama araları 5 yaş ve çok pişmanım keşke arka arkaya doğusaymışım diyorumm

mentalistim yavrum biricik yavuklummmmmm öperim len seniiiii

rüyanazzz şafak sayıyosun yine allah kavuştursunnnn eniştemeeeee

kübrabetül meleğimizin doğum günü kutlu olsunnnnn

gülzeyno hoşgeldinnnn gezenti hatun seni

minik,kamile mihriban sizide öpüyorummmmm
kendinize cici bakınnnnn

selamm
benimde 17 aylık bir kızım varr.sohbetlerinize dahil olmak isterima.s.

selam aramıza hoşgeldin canım
allah bağışlasın meleğinide uzun ömürler versin inşaallah rabbim
dahil olmandan mutlu oluruz şekerrrrrrrrrrr

selam kızlar minigimden fazla vakit bulamıyom büyüdükçe artık bende aranızdayım 5aylık zeyneb ada ' mla keyifli paylaşımlarr

amanında amanın kimler gelmişşşşşşş musyasım gelmişşşşşşş
nabersin kıssssssssssssss ada'cığımızda kocaman olmuşşşşşşş
hadi bakalım bekleriz yafruşummmmmmmmmmmmmmmmmm

evet kuşum ozigot şimdi tatlı bi şirine oldu nebulsa agzına götürmeye çalışan klavyeyi bile yutmaya çalışan hehe

:roflol::roflol::roflol::roflol:hiç çocuğa bahane bulma anası 9 ay pc başında durdun doğurana kadar çocukta haliyle klavye yutmaya çalışacak çocuk napsın doğmadan gördüğü duyduğu ses onunki :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hb cnm bnm hepinizin meleklerini allah bagışlasın sizlere bizlere

aminnnnnnnnnnn inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
günaydınlaaaaarrrrrr
maşaallah şekerlerrrr sabah sabah başım döndü okuyacağım diye
herkese güzel bir gün vede hafta diliyorum
meleklerime 2.dönem başarılarının devamını dilerim allah zihin açıklığı versin inşaallahhhhhhhh
elifim pek mutlu gitti sabah okuluna kavuştu şükür bizde nazla kaldık yine başbaşa:))
dehşet bel ağrım var dinlenmek istiyorum geçen perşembe sakatladım pazardan gelirken gün geçtikcede artıyor ayakta fazla kaldıkca
bugün oturayım diyorum bişey yapmayacağım bakalım kendimi toplayım biran önce
rüya canım hadi gözün aydınnnnnnn şekerciğim buda bitti hayırlısıyla rabbim başka ayrılık göstermesin inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

iyi gecelerrrr

elara hoşgeldin bende senin gibi 80 liyim bende de iki kızçe var ama araları 5 yaş ve çok pişmanım keşke arka arkaya doğusaymışım diyorumm

tşkler hoşbuldum canım.
maşallah size yaa bebeleri büyütmüşsünüz bilee
cok erken evlendiniz sanırım.yada benmi cok gec kaldımki
sen düşünüyormusun 3.bebek

sevalcim minigim tşkler canlarım minigim daha bitmedi balım sadece kaçak gelio bizi görmek için gidicek sonra geri....

iyi haftalarrr arkadaşlarrr
meleklerime başarılar
benimkiler daha okula başlayamadı ilde tatil edildi fırtınadan dolayı
daha bize uğramadı fırtına sakin sakin yağıyor
sizler nasılsınızzz
elara hoşgeldin tatlım aramıza allah bağışlasın meleğini
musyas maşallah büyümüş meleğin
görüşmek üzere meleklerimi ve sizleri öptümmmmmmm

öpme beni ben sana küsüm :roflol::roflol::roflol:

merhaba hanımlar...nasılsınız şekerler
eleracım aramıza hoşgeldin canım
benim 3 kızım var arka arkaya oldular canım.insan büyütürken zorlanıyo ama fazla ara verince daha da zor oluyo gibime geliyo.gerçi benimkiler bana süpriz oldu ama yinede böylesi daha iyiyerimseniben
miniğim geçmiş olsun canım kendine dikkat et
kamilecim tatil olması daha iyi fırtına olursa aklın çocuklarda kalmaz en azından
sizde yarın başlarsınız artık okula
benim maraton başladı bugün:hulya: iki kızda öğlenci.önce büyüğü okula bıraktım sonra küçüğü götürdüm geldim.saat 4 de gidip alacam kızımı
işlerimde var yarında misafirim var.komşular gelecek.biraz hazırlık yapıyım diyorum ama zamanda olmuyo kiakannehir
neyse şekerler allah meleklerimize zihin açıklığı versin
öpüyorum hepinizia.s.a.s.

iyi haftalar melek anneleri
kübra evde okula göndermedik göz kapamaya başladık
göz kapalıyken bilgisayar oynasın demişti dr.göz jimlastiği yapıyoruz.
yani ps bana kalmıyo cimcimem yüzünden.
hepinizi öpüyorum bi ara görüşürüz inşallaaahhh
bu arada 2. dönem başladı bütün yavrularımıza iyi dersler rabbim zihin açıklığı versin hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…