- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.861
Herkese iyi pazarlara.s.a.s.a.s.a.s.
Ben geldiiiim beni özleyen yok mu
Tatilde önce 2 gün yatılı misafirim vardı onlar gittiller evi toparladım annemlere gittik dün döndük siz neler yaptınız bakalım gecmişi okuyamadım ne var ne yok:uhm::uhm::uhm::uhm:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Kübracım elara merhabalar iyi aksamlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selamm
benimde 17 aylık bir kızım varr.sohbetlerinize dahil olmak isterima.s.
selam kızlar minigimden fazla vakit bulamıyom büyüdükçe artık bende aranızdayım 5aylık zeyneb ada ' mla keyifli paylaşımlarr
evet kuşum ozigot şimdi tatlı bi şirine oldu nebulsa agzına götürmeye çalışan klavyeyi bile yutmaya çalışan hehe
hb cnm bnm hepinizin meleklerini allah bagışlasın sizlere bizlere
iyi gecelerrrr
elara hoşgeldin bende senin gibi 80 liyim bende de iki kızçe var ama araları 5 yaş ve çok pişmanım keşke arka arkaya doğusaymışım diyorumm
selam aramıza hoşgeldin canım
allah bağışlasın meleğinide uzun ömürler versin inşaallah rabbim
dahil olmandan mutlu oluruz şekerrrrrrrrrrr
günaydınlaaaaarrrrrr
maşaallah şekerlerrrr sabah sabah başım döndü okuyacağım diye
herkese güzel bir gün vede hafta diliyorum
meleklerime 2.dönem başarılarının devamını dilerim allah zihin açıklığı versin inşaallahhhhhhhh
elifim pek mutlu gitti sabah okuluna kavuştu şükür bizde nazla kaldık yine başbaşa:))
dehşet bel ağrım var dinlenmek istiyorum geçen perşembe sakatladım pazardan gelirken gün geçtikcede artıyor ayakta fazla kaldıkca
bugün oturayım diyorum bişey yapmayacağım bakalım kendimi toplayım biran önce
rüya canım hadi gözün aydınnnnnnn şekerciğim buda bitti hayırlısıyla rabbim başka ayrılık göstermesin inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
iyi gecelerrrr
yarın görevimiz başlıyor ütülerimide yaptım nihayet işleri bitirdim buraya geldimmm
gündüz sohbet iyiymiş neyse kısmet diyorummmmm
musyas kuzum kızdanmı vaktin kalmıyo kk ya yoksa facedenmi çarpılırsın bak karışmam :)))
elara hoşgeldin bende senin gibi 80 liyim bende de iki kızçe var ama araları 5 yaş ve çok pişmanım keşke arka arkaya doğusaymışım diyorumm
mentalistim yavrum biricik yavuklummmmmm öperim len seniiiii
rüyanazzz şafak sayıyosun yine allah kavuştursunnnn eniştemeeeee
kübrabetül meleğimizin doğum günü kutlu olsunnnnn
gülzeyno hoşgeldinnnn gezenti hatun seni
minik,kamile mihriban sizide öpüyorummmmm
kendinize cici bakınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?