- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.821
günaydın kızlar iyi pazarlar akşam kocişkomla netten görüştüm bize güsel bi haber verdi süpriz yapmış biletini almış perşembe akşamı burda olcakmış..canım benim ya sevgililer günün yalnız geçirmemizi istemedi birde cuma günü gitmeyecekmiş kursa perşembeden gelcekmiş...
günaydın kızlar iyi pazarlar akşam kocişkomla netten görüştüm bize güsel bi haber verdi süpriz yapmış biletini almış perşembe akşamı burda olcakmış..canım benim ya sevgililer günün yalnız geçirmemizi istemedi birde cuma günü gitmeyecekmiş kursa perşembeden gelcekmiş...
selam kızlarrrrr
herkese iyi pazarlarrrrr
selamm
benimde 17 aylık bir kızım varr.sohbetlerinize dahil olmak isterima.s.
meleğinin doğum günü kutlu olsun canım....nice senelere inşallah
nice mutlu yıllar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
betülcümm nice yıllara canımmmopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
canım meleginin doğum günü kutlu olsun.........
canlarım hepinize çoookk teşekkür ediyorum :1hug::1hugpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum teşekkürler canımm.
sayfanıza şöle bi baktım ama hepsini okumam mümkün degil.
artık fırsat buldukca takılırım burayavereliniortak
selam kızlar minigimden fazla vakit bulamıyom büyüdükçe artık bende aranızdayım 5aylık zeyneb ada ' mla keyifli paylaşımlarr
merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
bugün yoğun birgün benim için.malum yarın okul var
daha kızların ödevi bitmedi onları yapıcaz
banyo yaptıracam daha kızlara ütüleride var kafamçokkarıştı
nerden başlıcam bilmiyorum valla.geç de uyandım bugün
işlere başlamadan topiğimize bakıyım dedim
öptüm hepinizia.s.a.s.
selamm
benimde 17 aylık bir kızım varr.sohbetlerinize dahil olmak isterima.s.
selam kızlar minigimden fazla vakit bulamıyom büyüdükçe artık bende aranızdayım 5aylık zeyneb ada ' mla keyifli paylaşımlarr
evet kuşum ozigot şimdi tatlı bi şirine oldu nebulsa agzına götürmeye çalışan klavyeyi bile yutmaya çalışan hehe
KubraBetul sanırım kızının dogum günü
dogum gününü kutlarım.gelin oldugu günleride görürsünüz inş
kac yaşına girdi?
yaşasın bilgisayar kafayı yiyiyor ne mutlu bana:roflol::roflol::roflol:
gene ne yaptım acaba eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?