- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.921
iyiyim canımm sen nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanKamilecim Hosgeldin canımokuyosun gördüm seni nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Günaydın meleklerin anneleri,merhaba.....opuyorumnanaktan
Bir haftadır yokdum,yokluğumu hisseden oldumu kikaydirigubbakcemile3
Geçmişi okumam çok zaman alır,inşaallah herşey herkes yolunda,kuzucuklarınızda iyidir.Ben sizleri özlemişim gerçekden..opuyorumnanaktan
Mihrişum sen topikdesin sanırım,nasılsın canım?öpyrm..
Hoşçakalın görşmk üzre..
Oyy Mihroşum sağolasın gülüüüüm..yokluğun farkedildi canım
arayı çok açtın.evde hastaların var biliyoruzda yinede bu kadar arayı açma şeker
öptüm seniŞeniz
Oyy Mihroşum sağolasın gülüüüüm..
Hastaları iyileştirdik biraz tatil kaçamağı yaptık canım...Evden uzaklaşmak iyi geldi hepimize..Bomba gibiyimhihoyyyt
Senin meleklerin nasıl,öpyrm onları..
eeeeee kıslar nerdesiniz bakem...Kübrabetül aşkoşuna böreklermi yapacakmışkaydirigubbakcemile3bende aşkoşuma onun sevdiği tatlıyı yaptım sabahdan,öğleden sonra evden vın.....arkdaşlar sağolsun kısırları,ev lahmacunlarını hazırlayıp bana alo dediler..banada tabii gidip silip süpürmek kaldıkaydirigubbakcemile3o kadaar tokumki mutfağa akşam yemeği için salata yapmayı bile gözüm yemiyokaydirigubbakcemile3
Kübracım kolay gelsin canım sanada,ışığın yanıyo...öpyrm seni..
Miniğiiiim canım sağol gülüm,özlemişim sizleri ve ergen topiğimi..tatil iyi geldi,hava değişikliği ev ortamından uzaklşmak felan..senin meleklerin nası bitanem çok öpyrm onlarıopuyorumnanaktan.....hadi şimdilik ben kaçar kkda geziniyim biraz
Oyy Mihroşum sağolasın gülüüüüm..
Hastaları iyileştirdik biraz tatil kaçamağı yaptık canım...Evden uzaklaşmak iyi geldi hepimize..Bomba gibiyimhihoyyyt
Senin meleklerin nasıl,öpyrm onları..
eeeeee kıslar nerdesiniz bakem...Kübrabetül aşkoşuna böreklermi yapacakmışkaydirigubbakcemile3bende aşkoşuma onun sevdiği tatlıyı yaptım sabahdan,öğleden sonra evden vın.....arkdaşlar sağolsun kısırları,ev lahmacunlarını hazırlayıp bana alo dediler..banada tabii gidip silip süpürmek kaldıkaydirigubbakcemile3o kadaar tokumki mutfağa akşam yemeği için salata yapmayı bile gözüm yemiyokaydirigubbakcemile3
Kübracım kolay gelsin canım sanada,ışığın yanıyo...öpyrm seni..
Miniğiiiim canım sağol gülüm,özlemişim sizleri ve ergen topiğimi..tatil iyi geldi,hava değişikliği ev ortamından uzaklşmak felan..senin meleklerin nası bitanem çok öpyrm onlarıopuyorumnanaktan.....hadi şimdilik ben kaçar kkda geziniyim biraz
günaydınlaaaaarrrrr
güzel bir gün diliyorum şekerlerrr herkese
malum akşama yaprak dökümü var ve çok heyecanlı oğuz evi leyla için alıyor:)))
oda abisine söylüyor hemen kesin anneciği biricik hayriye hanımın birden leyla aşkı depreşecek:)))
ama namus abidesi salak babamız sürünürde gitmez oraya:))))
ay pek heyecanlı bu akşam gündüzden işim yok öğlen sıkı bir ders yapamda bari akşama keyifle izleyeyim diziyi
herkese güzel bir gün diliyorum görüşmek üzere bebeklerrrr
meleklerimide opuyorumnanaktan canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?