Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

yokluğun farkedildi canım
arayı çok açtın.evde hastaların var biliyoruzda yinede bu kadar arayı açma şeker
öptüm seniŞeniz

herkese selam şekerlerrrrr
bugün kızları uyutmadım oturuyorlar
daha doğrusu uyutamadım
nazın meşhur battasını yıkadık kurumadı onsuzda uyumam diyor elifide uyutmayım bari akşam erken yatsınlar dedim
tv keyfi yapıyorlar mısırda patlatacağım şimdi
herkesler gelmiş maşaallah
keyifler ne alemde bakalım yafruşlaaaarrrr
gelirim yine inşaallahh ama dışarımı çıksak diyorum öğlen bir yağmur yağdı ardından bir güneş bahar ayı gibi oldu
az dolaşsakmı diyorumda naz cadısı uykulu ya çıkınca başlıyor hemen ben yoruldum uyuyacam battam nerde diye:)))

selam kızlar selam veren kaçmış nerdesiniz
ben şimdi mutfağa gircem,eşim börek istedi akşama
sizlere bakıp öyle başlıyayım dedim şimdilik bana byyyyyyyyyyy

yokluğun farkedildi canım
arayı çok açtın.evde hastaların var biliyoruzda yinede bu kadar arayı açma şeker
öptüm seniŞeniz
Oyy Mihroşum sağolasın gülüüüüm..
Hastaları iyileştirdik biraz tatil kaçamağı yaptık canım...Evden uzaklaşmak iyi geldi hepimize..Bomba gibiyimhihoyyyt
Senin meleklerin nasıl,öpyrm onları..
eeeeee kıslar nerdesiniz bakem...Kübrabetül aşkoşuna böreklermi yapacakmışkaydirigubbakcemile3bende aşkoşuma onun sevdiği tatlıyı yaptım sabahdan,öğleden sonra evden vın.....arkdaşlar sağolsun kısırları,ev lahmacunlarını hazırlayıp bana alo dediler..banada tabii gidip silip süpürmek kaldıkaydirigubbakcemile3o kadaar tokumki mutfağa akşam yemeği için salata yapmayı bile gözüm yemiyokaydirigubbakcemile3
Kübracım kolay gelsin canım sanada,ışığın yanıyo...öpyrm seni..
Miniğiiiim canım sağol gülüm,özlemişim sizleri ve ergen topiğimi..tatil iyi geldi,hava değişikliği ev ortamından uzaklşmak felan..senin meleklerin nası bitanem çok öpyrm onlarıopuyorumnanaktan.....hadi şimdilik ben kaçar kkda geziniyim biraz

Son düzenleme:
iyi akşamlar şekerlerrrrr
yemekden önce sizlere bakayım dedim nabersiniz bakalım
betül kolay gelsin canım bende yarına işim yok hamur işlerine dalacağım bugünden planladım.:))
begom iyidir yafruş ohhhhh hadi bakalım götürmüşsün canım afiyet bal şeker olsunnnnnnnnnnnnnnn
iyidir şeker bizden ne olsun tatil bitti şükür koşturmaya devam
hadi kaçtım gelebilirsem gelirim yoksa iyi geceler sizlere şimdiden kızları yatırıp bugün azcık ders bakınacağım
muckk yafruşlarrrrrrrr

bomba gibi olduğuna sevindim canımkaydirigubbakcemile3
öptüm seniŞeniz

iyi akşamlar hanımlar
birazdan dizim başlıcak.ondan önce topiğimize bakıyım dedim
öptüm kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnna.s.a.s.

günaydınlaaaaarrrrr
güzel bir gün diliyorum şekerlerrr herkese
malum akşama yaprak dökümü var ve çok heyecanlı oğuz evi leyla için alıyor:)))
oda abisine söylüyor hemen kesin anneciği biricik hayriye hanımın birden leyla aşkı depreşecek:)))
ama namus abidesi salak babamız sürünürde gitmez oraya:))))
ay pek heyecanlı bu akşam gündüzden işim yok öğlen sıkı bir ders yapamda bari akşama keyifle izleyeyim diziyi
herkese güzel bir gün diliyorum görüşmek üzere bebeklerrrr
meleklerimide opuyorumnanaktan canlarım

Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!

hoşgeldin begocum oh ne iyi yapmışsınız.banada lazım şöyle bi kaç günlük kaçamak.
ne yapayım benim eşim çok yemek seçiyo hazır bi şeyler istemişken seve seve yaptım.
hergün yemek düşünmek zaten zor,bide yemek seçen bir eş varsa bu iş 2- 3 kat daha zor oluyo.

[

günaydın canımmmmm:1hug:
ben bir iki haftadır bakamadım yaprak dökümüne.artık sona doğru gidiyo galiba bari son bölümlerini kaçırmıyayım.
hadi sana kolay gelsin,allah zihin açıklığı versin,çalışkan arkadaşım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…