Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

lvl 25 yeni sayılırım
canımmm aslındaa ekip biçmek benide sıkıyor ama
şu yumurta kapmak hoşuma gidiyor ne çıkcak diyee
bide şimdi sevgililer günü hediyeleriii
tekrar renk kattııı oyuna

Günaydın hanımlar
Süt hazırlayıp kızımı yeniden uyuttum. İşlere başlamadn da biraz takılayım dedim. Ee siz neler yapıyosunuz bakalım

günaydın cnmm
bebeğin mi varrr
kaç aylık yada yaş?

Evet cnm cadı mı cadı bi kızım var 25 aylık. Bugün biraz tembelliğim üstümde sanırım o kadar iş güç beni bekliyor ama bi türlü yerimden kalkmak istemiyorum. Farmville müdavimlerindensin sanırım. ben bıraktım artık yoksa acayip vaktimi alıyodu

evet çok mutluyum minigim ama geldim bak ....akşam 10 gibi gelecek canım eşim yeni uyanım bende b

rüyanazcım bugün vakitde geçmez sana ama minik haklı seni akşam 10 dan sonra izinlisin eniştem gidene kadar seni rahatsız etmeyizzz:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

günaydın millet oh oh yeni arkadaşlar gelmiş te topiğimiz şenlenmiş .
bir merhaba deyip çıkıyım dedim.bugün sezenin toplantısı var bir duş alıp süsleneyim .
müdürlede görüşmem var .çok sıkıcı neyse hepinizi öpüyorum muck muck .rüyanaz gözünaydın şeker :)

günaydın mental bebek bugün benimde görüşmem var sınıf anasıyız ya başladılar yine çağırmışlar görüşmeye gidem bakam ne diyceklerr

tünaydın şekerlerrrrr,nasılsınızz
işlerimin çogunu halledittim dinlenme molasında sizlere bakayım dedim
kızkardeşim aradı o gelecek bugün,
canım sıkkın biraz yüklüğü kontrol etmek istedim nem almış fena halde birkaçgün daha bakmasam yataklar mahfolacakmış( yatak odası fena olmuş son yağmurlarlada evi yeniden sıvatmak filan lazımmış galiba(
neyse allah büyük bulunur bir kolaylığı inş
yeni gelen arkadaş olmuş hoşgelmiş
görüşmek üzere öpüldünüzzz

selam arkadaslar insallah hepiniz iyisinizdir
cocuklar, koca ,komsular derken giremez oldum kk eski günleri özlüyorum ama benim gibi bir cok arkadaşta yok bakıyorum
eski günler güzeldi
meleklerinizle sizi öpüyorum kendinize iyi bakın

günaydın mental bebek bugün benimde görüşmem var sınıf anasıyız ya başladılar yine çağırmışlar görüşmeye gidem bakam ne diyceklerr
şevvalcim işin yok mu canım niye sınıf anası oldun kifisfisfis
çok sinir bozucu bir vasıf valla
bizim sınıf anası 30 veliyle uğraşıp duruyo bırakmak bile istedi.o derece sinir oluyo yani
hiç bana göre değil böyle işlerakannehir

kolay gelsin kamilecim
umarım fazla iş çıkmaz sana

merhaba hanımlar
kızları okula gönderdim kocişte arkadaşıyla dışarı çıktı
15 gün izin almış kociş artık daha az girerim şekerler
ondan kızlardan sıra gelmez bana
bugün geç kalktık daha ortalığı toparlamadımmafoldumbenişe başlamadan bir selam vereyim dedim
güzel birgün diliyorum hepimize
öpüyorum sizi ve melekleriniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bugün benim canım çok sıkılıyo (
son günlerde hastane koşturmacası,üstüne kübranın huyu çok değişti çok yoruyo beni.(rabbim eksikliğini göstermesin)
valla 1-2 günlüğüne bile olsa evden uzaklaşsam ne iyi olur.ayy olmıcak hayeller kuruyorum bende

Canım benim hepimizin böyle halleri oluyo zaman zaman
Bence kendini kasıp bosu bosuna üzme kendini
Kübracığa gecmiş olsun Allah daha büyük dert vermesin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım arada hepimizin böyle düşündüğü zamanlar ouyo inan:1hug:
tek değilsin bu konuda ama olmuycak hayaller bunlarkaydirigubbakcemile3
zaten uzaklaşmak istesek bu defada hasretlerine dayanamayız ki cadıların
en iyisi fazla takmamak kafayaa.ssen de takma yerimseniben
öptüm canıma.s.a.s.

Evet yaaa ne kötü benim cocuklardanda bana sıra gelmiyo kıs günü baska eglenceleride yok hep pc basındayız:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

günaydın kübrabetülcümm a.s.

nasılsın canım irem nasıl öptüm ikinizi dekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

size iyi görüşmler hanımlar
sevvalcik allah kolaylık versin,işin çok zor
ben sınıf annesi olmadım ama bi ara yardım ettim sınıf annesine,herkeze ayrı ayrı laf anlat zor iş.

tünaydın canım iyiiz canım ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz işte.
kolay gelsin canım,iyiki iş işten geçmeden fark etmişsin.
allah yardımcın olsun arkadaşım

selam canım hoşgeldin,iyiiz çok şükür sen nasılsın?

geçen hafta benim eşim evdeydi,eşler evde oldumu daha farklı oluyo
sanada kolay gelsin,benim bugün hiç iş yapmak canım istemiyo

haklısın canım,aslında şu an için kötü bişey yok ama ben bunaldım herhalde
sürekli çocuklarla birlikteyiz,bazen patlıyo yada patlama durumuna gelebiliyoruz
ama diyorumya rabbim yinede eksikliklerini göstermesin hiç birimize.

yalnız olmadığımı biliyorum canım
bide senin yavrun 3 tane,ben hep diyorum rabbim sevgisini vermese çocuk hiç bakılcak gibi değil.bi gülüşleri bütün yorgunluğumuzu stresimizi alıp götürüyo

Canlarım merhabalar...dün acayip derecede başım ağrıyodu,Şevval atlatdı bana geldi migren atakları..birde belli belirsiz mide bulantıları..Yaprak dökümünü parmak aralarımdan izledim valla..ne baş ağrısından geçiyom ne diziden..kaydirigubbakcemile3kaç akşamdır çıldırtdı bu baş ağrısı beni,sabah bi bakdım regl olmuşumki..ağrımda az rahatım şükür..Yarınada misafirim var akrabalardan..uzak yerden geldiği için iptal etmemde imkansız,yaprak ve kuru patlıcan dolması yapıcam şimdi,içini hazrladım..yarında girmem zor topiğe,şimdiden cumanız mübarek olsun öpyrm hepinizi..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…