- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #34.161
Şevvalim hoşgelmişin canım,ışığın var öpyrm seni..
Hayırlı akşamlar kıslar öpyrm hepinizi...İyisiniz umarım..bugün bzimde pazarmz vardı,arkdşlrla uğrayıp ordan kahvaltı günmz vardı oraya geçtik..Bego yollardaydı yane..
Allaha emanet olun meleklerinizle...:Saruboceq:
Cennetbahçeiremim ,ıspartanın neresinden eşinin ailesi canım merak etdim yazarmısın gülüm(.Memnunmusun?)
MERHABA,
Merhaba demek ne demek? Hiç düsündünüz mü? ya da bilen var mi içinizde?
'merhaba' ne anlama geliyor diye?.
Çok ilginç bir o kadar da hos ve sicak bir anlami varmis meger...
'Merhaba' aslinda farsça kökenli olup
''benden size zarar gelmez'' anlamina geliyormus. Çok hos degil mi?
Bunu ögrendikten sonra karsimdak...i insana merhaba demek daha bir anlamli oldu
benim için, bu notu okuyan herkese benden; 'Merhaba'
geçmiş olsun canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan,beni eklemiyecekmisinnn:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:merhaba hanımlar nasılsınız şekerler
kociş evde ya bana sıra gelmiyokaydirigubbakcemile3.sabahda kbb doktoruna gittim.kaç haftadır kulağım kir toplamış beni rahatsız ediyordu.bugün sabah kalktım kulağım iyice tıkanmış.artık duramadım.kızları okula bırakıp hastaneye gittik kocişle
şimdide yemek yapıyordum bir bakıyım dedim
şevvalcim adresini aldım ekledim canımyerimseniben
miniğim sana ben özelden yazarım msn adresimi canım
bu arada hayırlı cumalar herkeseopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hemşeriyiz canım yaakaydirigubbakcemile5 bu kadar olur yani pes..sütçüler canım
annemde ıspartalı..
ama ben sevmem ıspartayı :))
merhaba arkadaşlarr
herkesi öpüyorum
bi kç gündür uğrayamadım
sağol canım :1hug:adresini ver ekliyim kamilecimgeçmiş olsun canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan,beni eklemiyecekmisinnn:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
çok geçmiş olsun canım.iyi geceler kızlarrr
iki günden beri aferdersiniz ishal kusmayla mücadele ediyordum şimdi hamdolsun iyiyim
sanırım serumum gelmiş yine :)))
acilde serum takılınca aklım başıma geldi napıcam ben bu ishal belasıyla bilmiyoırumm
ameliyat olduğumdan beri malum günüm yaklaştımı sanki bağırsaklarım isyan ediyo
beni mahvediyo
kamilecim merak etmişsin allah razı olsun
profiline cevap yazamıyorum kusura bakma buraya yazıyım yeter sanırım dedim
yatıp istirahat etmek istiyorummm
sonra uzun uzun görüşürüzzz
iyi gecelerrrrr
Hemşeriyiz canım yaakaydirigubbakcemile5 bu kadar olur yani pes..
Al bendende okadar,bnde sevmem:1no2:
Lakaplarıyla bilinir sütçülerde herkes ben bilmem gerçi kimseyi tanımam..Neymiş lakapları?kimlerdenmiş yani..CADIARZU öpyrm seni canım çok mutlu oldum inan..
Miniğim sabah haberlrde duydum deprem olmuş yine Ankarada,geçmiş olsun..Naz napıo naz yerim ben onu..bizdede var bi Naz,eltimin kızı canımbenim yeni geniz etini aldılar rahatszlnmış biraz..Naz lar güzel olur,maviş sarışın çok şeker bizim kuzumuz teyzesi..Rabbim hepsini korusun inşaallah..
Kıslar kim bahsetmiş hatırlymdım kafam şarj etmedi be ya,alerji problemi bndede var bu aylarda..burnum tıkanmaya başladı çok tehlikeli bu aylar yaa..Şevvolüm geçmiş olsun,çok zordur oda halsiz bırakır insanı..ilaç almıyomusun cnm..kolit de olabilir baktırdınmı?.
Mihribanım sanada kulağın için geçmiş olsun..Aaa bu ne yaa hepimiz çürüğe ayrıldıkklava:Kalkın bakem dinamik olun adamlar hasta hatun istemio valla canlanın hade bir iki üç:dance: Bego kaçar Allah a emanet olun canlar..
o kadar kotu bır dogum hıkayem varkı yazmak hıc ıcımden gelmıyo ama yınede sızlerlede paylaşmak ıstedim..cok sukur bebegım saglıklı ve kollarımda ya onunla tesellı buluyorum
29 ocak aksamı kahverengı bır akıntı gelmesıyle bırlıkte solugu hastanede aldık,3 cm acılma oldugunu ve gece musahede altında orda kalmam gerektıgı soylendı sabaha kadar bı kac saat arayla nstye gırdım cıktım ve sabah doktorum gelene kadar 4 cm oldu acılma,sunı sancıyı verdıler sancılarımı sıklastırmaya basladılar,hastanenın adetınden hıc memnun kalmadım,once lavman yaptılar
daha sonra yat catala suyunu acıcaz dedıler,gozlerım fal tası gıbı acıldı su acmakda ne demek dıye
yattım catala suyumu bosalttılar,daha sonra 8 saatlık dehset sancıların sonunda bırde serumuma gelıp bısey ılave ettıler can havlıyle o ne dıye sordum ve cok gecmeden onun makattan yogun bır agrıyla beraber sancı oldugunu anladım
sımdı bana dıyeceksınız dogum ıste bu boyle olur dıye,,,
hayır efendım dogum boyle olmaz,bu benım ılk cocugum degıl,
benım ılk cocugumda ne kımse bana lavman yaptı
ne kımse gelıp suyumu actı kı dogumda cocukla beraber gelır su,nıtekım kızımda oyle oldu
nede kımse bana makatımdan sancı verdı
neyse makattan sancıyıda bı yarım saat cektıkten sonra doguma alındım ve catalda bayıldım kendımden gectım agrıdan,nefesım kesıldı nefes alamadım oksıjen tuplerıne baglandım hemen yanıbasımda mını bır yogun bakım unıtesı olusturuldu,doktorların hemsırelerın seslerını duyuyordum ama panık halındeydı herkes,doktor bagırıyodu hemsırelere 'cabuk amelıyathane hazır olsun anestezı uzmanları hazırda beklesın' dıye
daha sonra benı ayılttılar ve doktorum ssenı hemen acıl amelıyata alcam ama son bı kez daha deneyelım bebegın kalp atısları dustu sımdı dogum gerceklesebılırse bebek ıcınde senın ıcınde daha ıyı olur dedı ve ben kalan gucumle son bı kez daha gayret ettım ve o an neşterın soguklugunu hıssettım ve hemsırenın karnıma basmasıyla bebegım cıktı ama bende olumlerden dondum
daha sonra uzun bır dıkıs ıslemı basladı cok afedersınız makatıma kadar dıkısım vardı kac dıkısım oldu dedım doktora 15ten sonrasının saymadım dedı,,,
bugun 21 gunluk olduk ve ben 3 gundur daha yenı yenı oturabılıyorum
dogumhanenın kapısında bekleyen esım ve annem,benım sesımı ve doktorun hemsırenın o panık hallerını seslerını duydukca aglıyolarmıs
bebegımı goremedım hemen cunku bebek cıktıktan hemen sonra tekrar bayılmısım,yıkayıp temızleyıp babasına goturmusler bebegımı,esım daha cocugun yuzune bakmadan hemsıreye esım nasıl neden sesı gelmıyo naptınız ona durumu nasıl dıye bagırıyomus
anlayacagınız ıskence gıbı bır dogum gecırdım allah dusmanımın basına boyle bı dogum vermesın onada yazık valla
odama gelıpte yatagıma yattıgımda ılk ıstedıgım sey bebegımı verın yuzunu goreyım dedım,kucagıma aldım ve 15- 20 dakıka agladıgımı hatırlıyorum
alın sıze dogum hıkayesı ıste,cokta harıka bır dogum hıkayem yok anlayacgınız
sımdı bebısım uyandı kızlar ben kacar gıdeım yavrumu doyurayım byyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?