Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sütçüler canım
annemde ıspartalı..
ama ben sevmem ıspartayı :))

merhaba arkadaşlarr
herkesi öpüyorum
bi kç gündür uğrayamadım

ay cnm cok guzelmıs ya bayıldımmmmmmmmmmm

ben geldimmmmmmmmmmm
rüya günaydın şekerrrr
iremin nabersin canımmm
ayşeeeeee bebek nasıl canımm
uysaldır inşaallah yormuyordur anneciğini inşaallahhhh
eeeeee diğer kaçaklar nerde bakemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızları yatırdım geldimm:)
az bakınayımda bende uzanacağım akşama aşkımla film keyfi yapacağız:)
uykumu alayım yarında elifin toplantısı var oraya gideceğim öğlenden sonra allah kerim artık havada güzel olursa kim tutar beni:))))))
hadi dolanayım az da gelirim yine muckkkkkkk herkese şimdilik

merhaba hanımlar nasılsınız şekerler
kociş evde ya bana sıra gelmiyokaydirigubbakcemile3.sabahda kbb doktoruna gittim.kaç haftadır kulağım kir toplamış beni rahatsız ediyordu.bugün sabah kalktım kulağım iyice tıkanmış.artık duramadım.kızları okula bırakıp hastaneye gittik kocişle
şimdide yemek yapıyordum bir bakıyım dedim
şevvalcim adresini aldım ekledim canımyerimseniben
miniğim sana ben özelden yazarım msn adresimi canım
bu arada hayırlı cumalar herkeseopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlarr şekerlerrr
nasılsınız bakalımmm
ben bugün yine ilacımı aldım evi terk ettimm:)))
pazarım vardı oraya gittim annemle kız kardeşimle oradan anneme geçtik oradan geldim soba yine
duman çıkarıyordu onu indirip temizleyip yeniden kurdum akşam yemegi derken bu saat oldu
şimdide yürüyüşe çıkacağız annemle her akşam yürümeye karar verdikk
gelince uğrarım yine görüşmek üzere öpüldünüzzzz:))))

geçmiş olsun canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan,beni eklemiyecekmisinnn:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

selem kizlar nabersiniz bugün bütün gün bahcemle ugrastim yapamadim pstpste ekmeyi dayimin ogluna dedim yok olmuyo alsen yap diye oda cok az yapabilmis yine hata veriyor yaaa offffffffffff

iyi geceler kızlarrr
iki günden beri aferdersiniz ishal kusmayla mücadele ediyordum şimdi hamdolsun iyiyim
sanırım serumum gelmiş yine :)))
acilde serum takılınca aklım başıma geldi napıcam ben bu ishal belasıyla bilmiyoırumm
ameliyat olduğumdan beri malum günüm yaklaştımı sanki bağırsaklarım isyan ediyo
beni mahvediyo
kamilecim merak etmişsin allah razı olsun
profiline cevap yazamıyorum kusura bakma buraya yazıyım yeter sanırım dedim
yatıp istirahat etmek istiyorummm
sonra uzun uzun görüşürüzzz
iyi gecelerrrrr

sütçüler canım
annemde ıspartalı..
ama ben sevmem ıspartayı :))

merhaba arkadaşlarr
herkesi öpüyorum
bi kç gündür uğrayamadım
Hemşeriyiz canım yaakaydirigubbakcemile5 bu kadar olur yani pes..
Al bendende okadar,bnde sevmem:1no2:
Lakaplarıyla bilinir sütçülerde herkes ben bilmem gerçi kimseyi tanımam..Neymiş lakapları?kimlerdenmiş yani..CADIARZU öpyrm seni canım çok mutlu oldum inan..
Miniğim sabah haberlrde duydum deprem olmuş yine Ankarada,geçmiş olsun..Naz napıo naz yerim ben onu..bizdede var bi Naz,eltimin kızı canımbenim yeni geniz etini aldılar rahatszlnmış biraz..Naz lar güzel olur,maviş sarışın çok şeker bizim kuzumuz teyzesi..Rabbim hepsini korusun inşaallah..
Kıslar kim bahsetmiş hatırlymdım kafam şarj etmedi be ya,alerji problemi bndede var bu aylarda..burnum tıkanmaya başladı çok tehlikeli bu aylar yaa..Şevvolüm geçmiş olsun,çok zordur oda halsiz bırakır insanı..ilaç almıyomusun cnm..kolit de olabilir baktırdınmı?.
Mihribanım sanada kulağın için geçmiş olsun..Aaa bu ne yaa hepimiz çürüğe ayrıldıkklava:Kalkın bakem dinamik olun adamlar hasta hatun istemio valla canlanın hade bir iki üç:dance: Bego kaçar Allah a emanet olun canlar..

günaydınlar şekerlerrrrrrrr
güzel bir hafta sonu diliyorum herkese
mihribanım canım geçmiş olsun zor oluyor yaaa eşimdede olur ve sürekli temizletir oda alışkanlık yaptı senede 1 olmadık yerde tıkanır kalırız öyle dr ararız:))))
2 3 sene önce bayram arifesi oldu dr aradık bu senede yazın tatilde oldu fethiyede hastane dr aradık:))))
lüzumsuz yerde tıkanmaya bayılır benim adamın kulakları:)))
tekrardan geçmiş olsun canım benimmmmm
ok bitanem özelden at adresi
sevvalimm bebemmmmm noldu sana canım benimmmmmmmmmmmmmm
çok geçmiş olsun şekerrrrrrr
bende sordum ama topikde(nerde arkadaşım diyee
bağırdım durdum burda sevvalimmmm nirdesinnn diye:))))))))))))))))
iyi olmana sevindim canım hadi bakalım bununla geçmiş olsunnnnn
bego canım evet olmuş bu kez kardeşim aradı sabah onlar sallanmış ben ya uykuda hissetmedim yada bizi sallamadı çok
nazda iyi canım.ne olsun büyümeye çalışıyor.sizinkinide allah bağışlasın.evet canım güzel oluyorlar:))
anası kim ayolllll tabi güzel olacaklar:))))
elifim zaten esmer güzeli nazda aynı anası:)))
hadi kaçtım ben kahvaltı sonrası giremem görüşmek üzere herkese kib
veli toplantısından sonra yokum az işlerim var onları halletmem gerek akşama gelirim artık
herkesi opuyorumnanaktan
meleklerimede güzel bir hafta sonu diliyorum canlarım

geçmiş olsun canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan,beni eklemiyecekmisinnn:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sağol canım :1hug:adresini ver ekliyim kamilecim
çok geçmiş olsun canım.

sağol canım

günaydın hanımlar
kociş uyanmadan ben oturdum pc başına yoksa bana fırsat vermiyokaydirigubbakcemile3
herkese güzel bir haftasonu diliyorum şekerler
kahvaltı hazırlıcam şimdi mutfakta çok karışıkkafamçokkarıştıdün akşam 2 aile misafirim vardı.evde 7 çocuk oldular curcunayı görseydinizsempatiksalakcinni
daha ortalığı mutfağı topluycam
neyse öpüldünüz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

eşim kızları alıp çıktı.bende hemen yanınıza geldim ama kimse gelmemiş benden sonra
neyse yine gelirim.işlerimi yapıyımda
şimdilik byyyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

o kadar kotu bır dogum hıkayem varkı yazmak hıc ıcımden gelmıyo ama yınede sızlerlede paylaşmak ıstedim..cok sukur bebegım saglıklı ve kollarımda ya onunla tesellı buluyorum
29 ocak aksamı kahverengı bır akıntı gelmesıyle bırlıkte solugu hastanede aldık,3 cm acılma oldugunu ve gece musahede altında orda kalmam gerektıgı soylendı sabaha kadar bı kac saat arayla nstye gırdım cıktım ve sabah doktorum gelene kadar 4 cm oldu acılma,sunı sancıyı verdıler sancılarımı sıklastırmaya basladılar,hastanenın adetınden hıc memnun kalmadım,once lavman yaptılar
daha sonra yat catala suyunu acıcaz dedıler,gozlerım fal tası gıbı acıldı su acmakda ne demek dıye
yattım catala suyumu bosalttılar,daha sonra 8 saatlık dehset sancıların sonunda bırde serumuma gelıp bısey ılave ettıler can havlıyle o ne dıye sordum ve cok gecmeden onun makattan yogun bır agrıyla beraber sancı oldugunu anladım

sımdı bana dıyeceksınız dogum ıste bu boyle olur dıye,,,
hayır efendım dogum boyle olmaz,bu benım ılk cocugum degıl,
benım ılk cocugumda ne kımse bana lavman yaptı
ne kımse gelıp suyumu actı kı dogumda cocukla beraber gelır su,nıtekım kızımda oyle oldu
nede kımse bana makatımdan sancı verdı
neyse makattan sancıyıda bı yarım saat cektıkten sonra doguma alındım ve catalda bayıldım kendımden gectım agrıdan,nefesım kesıldı nefes alamadım oksıjen tuplerıne baglandım hemen yanıbasımda mını bır yogun bakım unıtesı olusturuldu,doktorların hemsırelerın seslerını duyuyordum ama panık halındeydı herkes,doktor bagırıyodu hemsırelere 'cabuk amelıyathane hazır olsun anestezı uzmanları hazırda beklesın' dıye
daha sonra benı ayılttılar ve doktorum ssenı hemen acıl amelıyata alcam ama son bı kez daha deneyelım bebegın kalp atısları dustu sımdı dogum gerceklesebılırse bebek ıcınde senın ıcınde daha ıyı olur dedı ve ben kalan gucumle son bı kez daha gayret ettım ve o an neşterın soguklugunu hıssettım ve hemsırenın karnıma basmasıyla bebegım cıktı ama bende olumlerden dondum
daha sonra uzun bır dıkıs ıslemı basladı cok afedersınız makatıma kadar dıkısım vardı kac dıkısım oldu dedım doktora 15ten sonrasının saymadım dedı,,,
bugun 21 gunluk olduk ve ben 3 gundur daha yenı yenı oturabılıyorum
dogumhanenın kapısında bekleyen esım ve annem,benım sesımı ve doktorun hemsırenın o panık hallerını seslerını duydukca aglıyolarmıs
bebegımı goremedım hemen cunku bebek cıktıktan hemen sonra tekrar bayılmısım,yıkayıp temızleyıp babasına goturmusler bebegımı,esım daha cocugun yuzune bakmadan hemsıreye esım nasıl neden sesı gelmıyo naptınız ona durumu nasıl dıye bagırıyomus
anlayacagınız ıskence gıbı bır dogum gecırdım allah dusmanımın basına boyle bı dogum vermesın onada yazık valla
odama gelıpte yatagıma yattıgımda ılk ıstedıgım sey bebegımı verın yuzunu goreyım dedım,kucagıma aldım ve 15- 20 dakıka agladıgımı hatırlıyorum
alın sıze dogum hıkayesı ıste,cokta harıka bır dogum hıkayem yok anlayacgınız
sımdı bebısım uyandı kızlar ben kacar gıdeım yavrumu doyurayım byyyyyy

ah canimmmmmmm cok gecmis olsun gözünde aydin canim allah anali babali büyütsün :))) darisi basima insallahh(2.ci) :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hadi bakalim minigim neler söyleyeceklerrrr toplantida:))) güzel haberlerle bekliyorum canim :))) ayyyy ya melisa ve kuzeni basimda yazdirmiyolar disey biri anne biri emiii diye kafam,dalar neyse görüsmek üzere kizlar byeeeeeeeee

herkese iyi akşamlar canlarım
çok yorgunum yarın kendime geleyim konuşuruz
toplantı süperdi kızımla gururlanarak geldim:)
detayları anlatırım öğleden sonrada dışarı çıktık ve şimdi geldim çay koydum hemen acıktık bişeyler atıştıralım yatacağım hemen
herkesi opuyorumnanaktan
iyi gecelerrrrrr

İyi akşamlar kıslar..Hyrola ne olmuş bu topiğe bugün bakiyim durgunbilmiyorumkismile
Ayshe canım doğum hikayeni okudum üzüldüm neyse kurtuldun çok şükür geldi geçti güzelim yaa..O suni sancı çok beter bişi ,bende ilk doğumumda yaşadım açılmayınca sezeryana aldılar mecburen,ama çok çekdim ve ne tesadüf bende 29 ocakda doğum yaptım canım..güle güle büyüt tekrar hayırlı evlat olsunlar..
Hepinizi kocaman öpyrm opuyorumnanaktanAllaha emanet olun canlarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…