- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #34.181
selam millet geldim de gidecem ödevlerim var halledip gelmeye calisirim yine haaaaaaaaa
kamilemmm iyidir datlum senden naber kiz minikkkkkkkkkkk naber görüsmedeik msnden yazmissin
öpüyorum hepinizzi byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
geçmiş olsun canımiyi geceler kızlarrr
iki günden beri aferdersiniz ishal kusmayla mücadele ediyordum şimdi hamdolsun iyiyim
sanırım serumum gelmiş yine :)))
acilde serum takılınca aklım başıma geldi napıcam ben bu ishal belasıyla bilmiyoırumm
ameliyat olduğumdan beri malum günüm yaklaştımı sanki bağırsaklarım isyan ediyo
beni mahvediyo
kamilecim merak etmişsin allah razı olsun
profiline cevap yazamıyorum kusura bakma buraya yazıyım yeter sanırım dedim
yatıp istirahat etmek istiyorummm
sonra uzun uzun görüşürüzzz
iyi gecelerrrrr
Hemşeriyiz canım yaakaydirigubbakcemile5 bu kadar olur yani pes..
Al bendende okadar,bnde sevmem:1no2:
Lakaplarıyla bilinir sütçülerde herkes ben bilmem gerçi kimseyi tanımam..Neymiş lakapları?kimlerdenmiş yani..CADIARZU öpyrm seni canım çok mutlu oldum inan..
Miniğim sabah haberlrde duydum deprem olmuş yine Ankarada,geçmiş olsun..Naz napıo naz yerim ben onu..bizdede var bi Naz,eltimin kızı canımbenim yeni geniz etini aldılar rahatszlnmış biraz..Naz lar güzel olur,maviş sarışın çok şeker bizim kuzumuz teyzesi..Rabbim hepsini korusun inşaallah..
Kıslar kim bahsetmiş hatırlymdım kafam şarj etmedi be ya,alerji problemi bndede var bu aylarda..burnum tıkanmaya başladı çok tehlikeli bu aylar yaa..Şevvolüm geçmiş olsun,çok zordur oda halsiz bırakır insanı..ilaç almıyomusun cnm..kolit de olabilir baktırdınmı?.
Mihribanım sanada kulağın için geçmiş olsun..Aaa bu ne yaa hepimiz çürüğe ayrıldıkklava:Kalkın bakem dinamik olun adamlar hasta hatun istemio valla canlanın hade bir iki üç:dance: Bego kaçar Allah a emanet olun canlar..
herkese iyi akşamlar şekerlerrrr
sinirler tepemde biraz çamaşır vardı onu yıkayım dedim makina yine boşaltmadı suyunu leğenler kovalar boşalttım durulattım her yer battı yine sinir geldi
yarın servis çağırmak şart oldu
bakalım ne diyecekler off offffffff
valla ne can sıkıcı bir durumyaaaaaaaaaa elimiz ayağımız resmen
kızların çamaşırlarınıda biriktireyimde hallolunca yıkayım bari napayım
banyolarını hallettimde ıhlamur yaptım sakinleşeyim az def gibiyim çatacak yer arıyorum resmen(
herkese iyi akşamlar diliyorum
opuyorumnanaktan
mihriban canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşaallahhh
bego selam canım
nunukum canım oh sen rahatladın yağların eridiyse iyi :)
herkesi opuyorum şekerlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?