Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlarr şekerlerrrr nasılınızzzz
bugün tümgün annemlerdeydik kardeşlerimle eve az önce geldimmm
sizler ne yaptınız bakalımmm

günaydınnnn şekerlerrr,güzel birgün olsun inş hepimiz içinnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

erkenden sızmışım dün akşam canımmmmirmirmirmirmirmirmirmir

ben çıkarttırtayım sana canımmm hani cennetbahçelerim var ya işte o(daha ncede papatyam dı)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne çok değiştirmişim demiii :roflol: canım

günaydınnnn a.s. herkese

günaydınlar herkese şekerlerrr
herşey yolunda gibi hayatımda elif öksürüyo nazın gözler çapaklandı ve eşim hasta
bugün dra çıkacak izin verirse gelecek dinlenmeden geçmeyecek
1ayı geçti hafta sonları falan çalıştı işler yoğun vs derken bünye dayanamadı daha fazla
öğlene gelme ihtimaline karşı evi yemeği marketi halledeyimde hastalarımla ilgilenirim sonrada
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım
opuyorumnanaktan herkesleri
meleklerimede güzel bir gün diliyorummmmmmmmmmmmmmm

rüyacım,SiremimScim,minikcim günaydın şekerlerrr
minikcimmmm geçmiş olsun enişteye ve meleklerimize acil şifalarrrr

günaydın hanımlar hepinize güzel bir gün olsuna.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Günaydıııııııııınn gurbanlar....a.s.nassınız bakem
Kahvaltı ediyim,yemeğimi atdım ocağa kayniyi....
Minikçim geçmiş olsun ,inşallah bir önce şifa versin rabbim,havalara baksana anasini satiyim bi güneş bi yağmur,cumartesi kar bile yğdı..bendede kansızlık var hiç ısınamıyorum..şööyle bir kızgın güneş çıksada güneşlensekyerimseniben
Mihroşum,Kamilem,Nunuğum,cennetbahçem,Rüyanazım,Ayshem,Mentalistim,Şevvolüm,Lahanam,Gülzeynom kız kim kaldı daha hepiciğinizi öpyrm..Havanız nası olursa olsun sizin havanız iyi olsunbayanssulusmilekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…