Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

geldimmmm nunukummmm geldimmmm söle canımmmm
mihribancım sen nasılsınnn canımmm
mentalistcim ce diyip kaçmışsınnn yine

nunukkkkkkkkkcummmmm geldim bak bu seferde sende ses yokkkkkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geldimmmm nunukummmm geldimmmm söle canımmmm
mihribancım sen nasılsınnn canımmm
mentalistcim ce diyip kaçmışsınnn yine

nunukkkkkkkkkcummmmm geldim bak bu seferde sende ses yokkkkkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

burdayim datlummmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

neyse ben cikiyorum sabah erken kalkcam esimi ise birakamda araba bende duracakkk onun icin daha stresli oluyor sabah yatam erken kalkam hadin sizlere iyi geceler öpüyorum hepinizi ve prensesleriimucukkkkkkk

nunukkk ne bağırıyonnn valla benden söylemesi bi tarafın yırtılır görrüsünnnnnnnnn

:roflol::roflol::roflol:

söle bakayım bağırırken niye yıktın buraları:roflol::roflol::roflol::roflol:

yikilmismi okadar olmus mubilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

selammmmmmmmmmmm ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hg canim ceeeeeee yafrummmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

neyse ben cikiyorum sabah erken kalkcam esimi ise birakamda araba bende duracakkk onun icin daha stresli oluyor sabah yatam erken kalkam hadin sizlere iyi geceler öpüyorum hepinizi ve prensesleriimucukkkkkkk
o kadar bağır çağır sonrada kaç bakalımmmlmaz:
hadi iyi geceler canımmmm iyi uykularopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin zeyniyecim
kimseyi uyku tutmamış anlaşılan herkes burda:roflol:

uykuyu unuttum ben
daha işlerimi yeni bitridm mihriban en son ütülerimide hallettim geldimmmm

sobelendikkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hoşgeldin canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben sobelermmm böyleee işteeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…