- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #34.441
geldimmmm nunukummmm geldimmmm söle canımmmm
mihribancım sen nasılsınnn canımmm
mentalistcim ce diyip kaçmışsınnn yine
iyiyim canım dolaşıyorum buralardakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bir yandan film izliyoruz kocişlekaydirigubbakcemile3iyiyim canım kocişi işe uğurladım geldim
sen nasılsın canım
geldimmmm nunukummmm geldimmmm söle canımmmm
mihribancım sen nasılsınnn canımmm
mentalistcim ce diyip kaçmışsınnn yine
nunukkkkkkkkkcummmmm geldim bak bu seferde sende ses yokkkkkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
söle bakayım bağırırken niye yıktın buraları:roflol::roflol::roflol::roflol:burdayim datlummmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyiyim canım dolaşıyorum buralardakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bir yandan film izliyoruz kocişlekaydirigubbakcemile3
selammmmmmmmmmmm ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sobelendikkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hoşgeldin canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselammmmmmmmmmmm ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
neyse ben cikiyorum sabah erken kalkcam esimi ise birakamda araba bende duracakkk onun icin daha stresli oluyor sabah yatam erken kalkam hadin sizlere iyi geceler öpüyorum hepinizi ve prensesleriimucukkkkkkk
söle bakayım bağırırken niye yıktın buraları:roflol::roflol::roflol::roflol:
selammmmmmmmmmmm ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
o kadar bağır çağır sonrada kaç bakalımmmneyse ben cikiyorum sabah erken kalkcam esimi ise birakamda araba bende duracakkk onun icin daha stresli oluyor sabah yatam erken kalkam hadin sizlere iyi geceler öpüyorum hepinizi ve prensesleriimucukkkkkkk
iyi geceler sanaa.s.a.s.
nunukkk ne bağırıyonnn valla benden söylemesi bi tarafın yırtılır görrüsünnnnnnnnn
:roflol::roflol::roflol:
demi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:nunukkk ne bağırıyonnn valla benden söylemesi bi tarafın yırtılır görrüsünnnnnnnnn
:roflol::roflol::roflol:
o kadar bağır çağır sonrada kaç bakalımmmlmaz:
hadi iyi geceler canımmmm iyi uykularopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldin zeyniyecim
kimseyi uyku tutmamış anlaşılan herkes burda:roflol:
ben sobelermmm böyleee işteeeesobelendikkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hoşgeldin canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
uykuyu unuttum ben
daha işlerimi yeni bitridm mihriban en son ütülerimide hallettim geldimmmm
ben sobelermmm böyleee işteeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?