Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

allah c.c kavuştursun canım.
güle,güle gitsin eşin....
betülüm sende forumdasın herhalde nasılsın canım???

iyi akşamlar canlarım.
akşam saati küçük kızımın başı sehpaya vurdu kanadığını görünce hemen yakındaki hastaneye götürdük,pansuman yaptıktan sonra büyük hastaneye gönderdiler.dikiş atabilirler dediler.orda da pansuman yaptılar,dikişe gerek görmediler.röntgen çektiler.çok şükür bu kadarla ucuz atlattık.

iyi akşamlar canım çok geçmiş olsun ah bu yaramazlar allahım
gözünü korumuş :Saruboceq:
rüyanaz güle güle kavuş canım
öptüm meelek anneler a.s.:1hug:

Geçmiş olsun canım allahtan gözüne gelmemiş...öpüyorum meleğini...Şeniz

iyi akşamlar kızlarrr
lahanabebek kızının daha iyi olmasına sevindim canım
tinkimisenin meleğinin gözü nasıl oldu canım
kubrabetülçok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış canım ucuz atlatmış
rüyanazallah kavuştursun

canım bugün daha iyi teyzesi hafif şişlik var dünkünden iyi
sağol canım :1hug:a.s.

nasılsınız ader,tinkimi iyimisiniz?benim canım çok sıkkın kızımın alerjik bronşiti varya öksürüğü hiç geçmiyor desem yeridir,3 gün öksürmese 15 gün öksürüyor.hiç geçmiyor,artık bıktım doktora götürmeye...

belinay canım sıkma canını geçmiş olsun inş. en kısa zamanda geçer canım
büyük kızımda çok çikolata yedi alerji oldu şurup verdim inş. geçer rabbim acılarını göstermesin ama hiç dinlemiyolar bizi yeme dedikçe yedi şimdi de anneciim neden saklamadın diyo heeyy allahım sabırr

sağol canım 3 gecedir uyku uyumuyorum öksürüğünden o öksürdükçe içim parçalanıyor.kızına da geçmiş olsun canım evet çok şeker yiyince alerji oluyorlar sonra çok kaşınıncada pişman oluyorlar yediklerine değil mi benimki de öyle yapıyor...

belinaycım geçmiş olsun canım
benim büyük kızdada var alerji ne düzeliyor nede iyileşiyor
en son bir alerji testi yaptırdık yok yok yani herşeye alerjisi var
boğazında gıcık yapıyordur o yüzdendir öksürüğü kızının canım
buhar makinası kullandınmı hiç canım benim ufaklık için kullanıyorum ben arada
rahatlatıp o boğazdaki gıcığı atabilir :1hug:

Sağol canım kızımın öksürüğü gıcık öksürük değil ciğerden geliyor içi hırlıyor resmen canımı sıkan da o zaten alerji testi yapılması gerekiyor ama bizim semtteki hastanelerde o test yokmuş büyük hastanelerde var dediler oralarda randevulu telefonu düşürmek çok zor. o hastanelerin birinden doktor bulup özel muayanesine götürmek istiyorum ama bulamadım araştırıyorum.

iyi geceler kızlar.. kızımın 6 tane performans ödevi var bayram sonu teslim edilecek o yüzden fazla nete gelemiyorum..son 1 tanesi kaldı yarın kısmetse onuda bitireceğiz ikinci sınıfa değil sanki lise 2 de okuyo yavrucuk... bende yardımcı olamasam hali ne olacak acaba hepside araştırmaya dayalı ödev vermiş öğretmeni.. neyse fazla uzattım galiba..
kübracım geçmiş olsun kızına allah gözünü korumuş....
tinkimi geçmiş olsun ..
rüyacım allah kavuştursun....

belinaycım alerji testini göğüs hastalıkları uzmanı yapıyor
vede ssk karşılamıyor bu testi özele giriyormuş canım
neyi özelse geçmiş olsun tekrar canım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…