Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sağol canım,görünmez kaza işte
sen nasılsın,eşin varmışmı yerine?
saol canım varmış evet odasında dinlenio şimdi........
Allah kavuştursun canım....kızın nasıl alışabildimi babasının gidip gelmelerine?
saol canım alıştı çok şükür şimdi daha ii...
saol canım tşk ederim........
saol canım tşk ederim...

canım çok geçmiş olsun öksürük çok zor ya......

ıyı aksamlar canlarım benım
bu ne ay gunlerdır kımseler yoktu sayfalar ılerlemıyordu bır bakayım dedım sayfalar dolmus
sukur kavusturana sekerler
betul canım cok gecmıs olsun bebegım
ruya canım allah kavustursun arkadasım
gul sagol canım ıyıyız cok sukur bızlerde
belınay canım benım gecmıs olsun ıyılesır ınsaallah canım
cektıdıgın degıl cocugun o halı perısan edıyor degılmı ınsanı?
bu anne olmak ne zor bır gorev yaaa.allah yardımcımız olsun ınsaallah hepınızın
ader tınkımı sekerler sızler nasılsınız?
lahanabebegım seker senden nabersın?
bu arada kızlar efsun gecengun sayfaları cok doldurmayın gelınce kızarım demıstı.
bız yıne costuk valla.
herkese ıyı aksamlar dılıyorum canlarım.
bugun aksama dogru yatık gozumuzu bır actık saat 8.
acıkmısız yemegımızı yedık kızları yıkadım oturdular bıraz az once yatırdım tekrardan
bızde uyku kalmadı tabı
esımle fılm keyfı yapalım dıyoruz
2 gunumuz kaldı tatılı degerlendırelım dıyoruz
herkese ıyı geceler dılıyorum
opuyorum meleklerımıde sekerler
kendınıze cok cok ıyı bakın

iyi akşamlar minik...sağol canım...evet anne olmak kadar zor bir görev yok şu hayatta,3 gecedir odamda yatamıyorum hep onun yanındayım çok öksürüyor diye eşimde bende sabaha kadar ayaktayız içimiz gidiyor.öpüyorum canım...

Belinaycım Allah acil şifalar versin yavruna canım. Büyüdüklerinde bugünleri güzel emekler olarak evlatlarımızla anmamızı nasip etsin Rabbim. Tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah, öptüma.s.

[QUOTE="NightRose";4530452]Belinaycım Allah acil şifalar versin yavruna canım. Büyüdüklerinde bugünleri güzel emekler olarak evlatlarımızla anmamızı nasip etsin Rabbim. Tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah, öptüma.s.[/QUOTE]

teşekkürler, inşallah canım Allah hepimize o günleri nasip eder inşallah...

Hayatım Çocuk Göğüs hastalıkları uzman doktoru Arif Kut'u tavsiye ederim Özel muayenehanesi minibüs yolunda Marmara Üniversitesini geçtikten iki durak sonra. Kendisi de sanırım Göztepe SSK'ya da gidiyor Biz kızımda çok memnun kaldık alerji testini muayenehanesinde de yapıyorlar Direk muayeneye gittiğinizde göğsü rahatlatmak için ventolin falan veriyorlar buhar makinasıyla, çok ilgililer, tavsiye ederim canım. Tekrar çok geçmiş olsunŞeniz

[QUOTE="NightRose";4530507]Hayatım Çocuk Göğüs hastalıkları uzman doktoru Arif Kut'u tavsiye ederim Özel muayenehanesi minibüs yolunda Marmara Üniversitesini geçtikten iki durak sonra. Kendisi de sanırım Göztepe SSK'ya da gidiyor Biz kızımda çok memnun kaldık alerji testini muayenehanesinde de yapıyorlar Direk muayeneye gittiğinizde göğsü rahatlatmak için ventolin falan veriyorlar buhar makinasıyla, çok ilgililer, tavsiye ederim canım. Tekrar çok geçmiş olsunŞeniz[/QUOTE]

Hangi semtte canım bu doktor...

Benim kızımda alerjik astım vardı önce peluş oyuncakları kaldırttı spreyler verdi halıflexi anında parkeye çevirttirdi kilim halı odasında yasak toz akarına, küf, çimen, prman ve çiçek polenlerine karşı alerjisi çıktığı için hepsini yasakladı ve çeşitli tavsiyelerde bulundu Bir de spreyleri için Göztepe SSK'dan katkı paysız rapor çıkarttırdı 1 yıl boyunca alabilmemiz için, her şeyi anlatıyor ve her şeyi sorabiliyorsunuz. Google'da yazıları falanda var, bu yüzden tavsiye ederim dedim bitanem.

[QUOTE="NightRose";4530573]Anadolu yakasında Göztepe minibüs yolunda[/QUOTE]

Teşekkürler canım ben avrupa yakasındayım biliyosun bu taraftan doktor bulmam daha uygun olur çünkü karşıyı hiç bilmiyoruz ama bulamazsam senden telefonunu falan alırım canım...tekrar çok teşekkürler...

betülcüm cnm çok geçmiş olsun
çok şükür bişeyi yokmuş çok sevindim cnm allah korumuş
allah şifa versin cnm çok öptüm meleğini

günaydın arkadaşlar hepinize sağlıklı ve güzel bir hafta sonu diliyorum
sızlerı ve melekleriniz çok öpyorum
arkadaşlar hasta olan tüm meleklerinize çok geçmiş olsun
allahtan şifa diliyorum

Yere düşen yağmur damlaları Kalbine inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Güneş güzellikler getirsin Günaydın

allah yardımcınız olsun canım benım
ınsaallah en kısa zamanda ıyılesır melegımız
acıl sıfalar dılıyorum rabbımden sızlere
bende opuyorum canım sızlerı

minik saol şekerim...21 gün sonra burda inşallah....hadi ben yattım iyi geceler herkese.....

hadı hayırlısı ınsaallah canım benım
zaman gecıyor ıste bıraz zor oluyorsada
ruya nasıl?alıstımı artık
daha az etkılenıyordur heralde

günaydın arkadaşlar hepinize sağlıklı ve güzel bir hafta sonu diliyorum
sızlerı ve melekleriniz çok öpyorum
arkadaşlar hasta olan tüm meleklerinize çok geçmiş olsun
allahtan şifa diliyorum

gunaydın canım sanada
tesekkur ederız bızde senı opuyoruz canım

Yere düşen yağmur damlaları Kalbine inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Güneş güzellikler getirsin Günaydın

gunaydın canım
dokturmussun yıne sekerım
sagolasın tum dıledıgın guzellıkler senın olsun ınsaallah
opuyorum canım

herkese gunaydınlar
ıyı hafta sonları dılıyorum canlarım
hepınızı cok cok opuyorum
kahvaltıdan sonra cıkıp dolasacagız bıraz
yarın dınleneyım evde bugun gezelım dıyor esım
kendımede bır kot pantolon bakacagım ama ıstedıgım gıbı bısey bulamıyorum
dusuk belı sevmıyorum normal pantolon bulmakta zorlanıyorum
dar pacalar var onlarıda artık gıyemıyorum genclıkde cok severdım ama sımdı hosuma gıtmıyor
zayıfda olunca bacaklar kurdan gıbı cıkıyor
bakalım ne yapacagım?
hepınıze guzel bır gun dılıyorum sekerlerım
meleklerımıde cok cok opuyorum
hastalarımıza tekrardan gecmıs olsun dılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…