- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #4.261
saol canım varmış evet odasında dinlenio şimdi........sağol canım,görünmez kaza işte
sen nasılsın,eşin varmışmı yerine?
saol canım alıştı çok şükür şimdi daha ii...Allah kavuştursun canım....kızın nasıl alışabildimi babasının gidip gelmelerine?
saol canım tşk ederim........iyi akşamlar kızlarrr
lahanabebek kızının daha iyi olmasına sevindim canım
tinkimisenin meleğinin gözü nasıl oldu canım
kubrabetülçok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış canım ucuz atlatmış
rüyanazallah kavuştursun
saol canım tşk ederim...iyi geceler kızlar.. kızımın 6 tane performans ödevi var bayram sonu teslim edilecek o yüzden fazla nete gelemiyorum..son 1 tanesi kaldı yarın kısmetse onuda bitireceğiz ikinci sınıfa değil sanki lise 2 de okuyo yavrucuk... bende yardımcı olamasam hali ne olacak acaba hepside araştırmaya dayalı ödev vermiş öğretmeni.. neyse fazla uzattım galiba..
kübracım geçmiş olsun kızına allah gözünü korumuş....
tinkimi geçmiş olsun ..
rüyacım allah kavuştursun....
sağol canım 3 gecedir uyku uyumuyorum öksürüğünden o öksürdükçe içim parçalanıyor.kızına da geçmiş olsun canım evet çok şeker yiyince alerji oluyorlar sonra çok kaşınıncada pişman oluyorlar yediklerine değil mi benimki de öyle yapıyor...
iyi akşamlar minik...sağol canım...evet anne olmak kadar zor bir görev yok şu hayatta,3 gecedir odamda yatamıyorum hep onun yanındayım çok öksürüyor diye eşimde bende sabaha kadar ayaktayız içimiz gidiyor.öpüyorum canım...
Sağol canım kızımın öksürüğü gıcık öksürük değil ciğerden geliyor içi hırlıyor resmen canımı sıkan da o zaten alerji testi yapılması gerekiyor ama bizim semtteki hastanelerde o test yokmuş büyük hastanelerde var dediler oralarda randevulu telefonu düşürmek çok zor. o hastanelerin birinden doktor bulup özel muayanesine götürmek istiyorum ama bulamadım araştırıyorum.
minik saol şekerim...21 gün sonra burda inşallah....hadi ben yattım iyi geceler herkese.....
Hangi semtte canım bu doktor...
iyi akşamlar minik...sağol canım...evet anne olmak kadar zor bir görev yok şu hayatta,3 gecedir odamda yatamıyorum hep onun yanındayım çok öksürüyor diye eşimde bende sabaha kadar ayaktayız içimiz gidiyor.öpüyorum canım...
minik saol şekerim...21 gün sonra burda inşallah....hadi ben yattım iyi geceler herkese.....
günaydın arkadaşlar hepinize sağlıklı ve güzel bir hafta sonu diliyorum
sızlerı ve melekleriniz çok öpyorum
arkadaşlar hasta olan tüm meleklerinize çok geçmiş olsun
allahtan şifa diliyorum
Yere düşen yağmur damlaları Kalbine inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Güneş güzellikler getirsin Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?